NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 375 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rózsaházi is kirakta Billy Manzielt 😥
mustaine
elhívjuk fórumfocira, ott megválthatja a karrierjét... ( | ha tud játszani a falban | )
Höri
És itt még piásan is játszhatna. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mustaine
elhívjuk fórumfocira, ott megválthatja a karrierjét... ( | ha tud játszani a falban | )

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 986 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
nemtudom mennyire megbízható forrás, mindenesetre a KC/Cardinals/Raiders/Vikes citromsárga érdekes lesz 😀
Borbinho
ez egy marhaság

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/NFL_Leaks/status/721419148920619008/photo/1

nemtudom mennyire megbízható forrás, mindenesetre a KC/Cardinals/Raiders/Vikes citromsárga érdekes lesz 😀
szerk. :
+ Titans elv piros a Skins meg feketében tol 1 meccset

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
Ehhez hasonlót talán csak a Saints csinált 1999-ben, amikor szó szerint a teljes draftjukat odaadták Ricky Williamsért. Más kérdés, hogy ott hosszú távon sem ők, sem a trade-partner Redskins nem járt jól.
Kampman
Szvsz a Redskins RGIII-ért többet adott. Itt darabra több pick cserélt gazdát, de az drágább volt, pedig kevesebbet mentek fel, és csak 1/2-ig.... Ahhoz képest amennyit a Rams felment, egész olcsóra jött ki nekik.
peterk2005
Valszeg kisebb volt a kereslet, ezért alacsonyabb ár lett a végeredmény.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 839 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ehhez hasonlót talán csak a Saints csinált 1999-ben, amikor szó szerint a teljes draftjukat odaadták Ricky Williamsért. Más kérdés, hogy ott hosszú távon sem ők, sem a trade-partner Redskins nem járt jól.
Kampman
Szvsz a Redskins RGIII-ért többet adott. Itt darabra több pick cserélt gazdát, de az drágább volt, pedig kevesebbet mentek fel, és csak 1/2-ig.... Ahhoz képest amennyit a Rams felment, egész olcsóra jött ki nekik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
 on.nfl.com/1MwMsaQ
idei teljes menetrend

Szerkesztette: kapitnono

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Broncos - Panthersszel kezdődik a 2016-os alapszakasz.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 375 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jól nézem, hogy eddig a North Dakota State-ről a legelőrébb draftolt játékos egy bizonyos Steven Nelson, akit '74-ben 2.kören vittek? Nem hogy 1/1, de még 1.körösük sem volt. Kemény 😀
Borbinho
Akkor még a harmadosztályban játszottak.😊 Azóta zsinórban ötször nyerték az FCSt. ÉS Wentz mind az ötnél a keretben volt. Amúgy ha Wentz akár "'csak" 1/2re megy ki, az is új FCS rekord lenne. (Szegény Steve McNairé a csúcs az 1/3as választással 1995ből).
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 986 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Amúgy szerintem olcsó volt a Ramsnek.
adam8
Kibicek!

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Amúgy szerintem olcsó volt a Ramsnek.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan
 twitter.com/Redskins/status/720603783043096576

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 722
 pbs.twimg.com/media/CgAYYefW4AAC6ZM.jpg:large
Klaci79
lehet írni az új mock draftokat! 😊
yooker
 twitter.com/Titans/status/720618922861535233
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
szerintem Bosáért jöttek fel
Löfli
azt megérteném...nem ártana egy kis erősítés ennek a DL-nek 😊
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
szerintem Bosáért jöttek fel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jól nézem, hogy eddig a North Dakota State-ről a legelőrébb draftolt játékos egy bizonyos Steven Nelson, akit '74-ben 2.kören vittek? Nem hogy 1/1, de még 1.körösük sem volt. Kemény 😀
Borbinho
ráadásul őt a Chiefs is draftolta tavaly, mint CB. Nagy karrier

több mint 10 éve
Klaci79
yooker
Érdekes lesz. Ezzel Tunsil biztosan csúszik, szerintem egészen a Ravens-ig. Ők biztosan jól jártak ezzel a trade-el.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Klaci79
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
 www.rotoworld.com/articles/nfl/61907/57/nfls-best-gms-2016?ls=roto:nfl:gnav

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 418 — Invisible man
Cam készül az olimpiára

Höri
 www.instagram.com/p/BEJs5a7G0O0/
😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Cam készül az olimpiáraHöri
Ott "legálisan" mogyorózhat!