NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Benne van a pakliban, engem nem botránkoztatna meg. Az NFC-ben a Seahawks Cards Panthers hármasból bárki bejuthat, viszont ha más menne a Superbowlba az számomra bombameglepetés lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:azért a tiéd elég kemény, a Seattle végigveri az NFC-t idegenben, még a Pantherst el is kaphatják de mindkét kiemeltet idegenben verni 1 hét alatt? ez engem meglepne.
bowl.hu/forum/tippjatekok/nfl-playoff-tippelde
baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
nem csak az SB-re szoktunk tippelni, hanem a PO összes meccsére, nyitottam is neki egy topicot, hogy könnyebben lehessen ezentúl visszakeresni:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pats-Seahawks SB és Pats győzelem.akkor át kéne nevezni a ligát NBA-re
Bazzani
több mint 10 éve
nálatok ki a DPOY? sztem nagyon nehéz ez most idénNFL Now-n a prediction-ben a 2 expert Josh Norman-re illetve Watt-ra tette a voksát.
braxa88
több mint 10 éve
Washington - kansas döntő, skins super bowl, uncsitesó mvp!Szerintem kis pénzt tegyél rá, úgy is milliomos lennél... 😀
peach
több mint 10 éve
Mennyi az esélye, hogy mind a 3 csapatot elengedik LA-be?Elég betegnek hangzik, 2 elég
Kampman
több mint 10 éve
Dzsonifutbol komolyan műbajusszal álnéven kaszinózott? 😀 Egy szatyor lepkének több esze van mint ennek a gyereknek.
több mint 10 éve
Washington - kansas döntő, skins super bowl, uncsitesó mvp!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Úgyis Watt lesz. Mondjuk ő és Donald is megérdemelné, de csak egyik kaphatja. Watt még az 1/1-es évében is a legjobb volt, csak hát sokat nem tudott a csapatának segíteni. A playoff lehet, hogy eldönti az 50-50-et.Remélhetőleg a rájátszásban játszani is akarunk majd 😀Síma Pats lesz megint.pont ugy játszik a patriots az utóbbi időben
Az NFC jóval izgibb lesz.
Bazzani
sztem egy nagyon jó PO lesz ez
braxa88
Ha felépülnek a tökik, és a lehetőségekhez képest a legjobb felállásban tudunk játszani, szerintem még mindig a Pats a legjobb az AFC-ben

több mint 10 éve
Baggio feldobta a tippeldét, akkor tehát:SB tippem: Cardinals - Denver
Győztes: Cards
több mint 10 éve
Donald,vita nelkul.Ha elfogult lennék akkor Peters 😀
több mint 10 éve
Közben felébredtek Odaát is. Coughlin is befejezte a Giants élén.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
nálatok ki a DPOY? sztem nagyon nehéz ez most idénnálam amugy Donald.
több mint 10 éve
igen, a tavalyival ellentétben ezt a PO-t most nem lehet előre megtippelni, de főleg a pats miatt kérdéses. Az NFC-ben azért nekem komoly meglepetés lenne ha a Panthers vagy a Cards kikapna a Div PO meccsen, kettejük közül meg már egyik sem lenne meglepetés. Lesz tippelés?majd itt lehet (egyelőre még nem), aki meg gondolja, megoszthatja ebben a topicban is:
davemayer
www.cbssports.com/nfl/postseason/playoff-predictions
én amúgy is várnék pár napot, hogy megmondjam, ki is lesz az idei két döntős és a bajnok
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Iszlamisták? Hol?nem is igazi black monday van ma....Korán van még odaát. 😊
Janek
somoskovig

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
nem is igazi black monday van ma....Korán van még odaát. 😊
Janek
több mint 10 éve
Revis wikipédiájával is trollkodtakTeljesen jogos. Egész este nem tudta megfogni Watkinst.
empty taxi
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Revis wikipédiájával is trollkodtak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...