NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
és mind a két csapat szurkolói agyfaszt kapnak... ez a "szép" ebben a történetben@)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
bazki, rápihentem kicsit a ma estére, felkelek 20:50, erre bazmeg 3 ilyen tradet nyomnak egymás után a pofámba
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
azt a kurva....poénkodok itt a GM játékkal, de egy nap alatt nem próbáltak meg annyiszor lehúzni, mint amennyi biznisz itt 5 perc alatt lement.
több mint 11 éve
Ngata meg Lionsban 😀
több mint 11 éve
Mikor annyit láttam, hogy Unger csapatot váltott, azt hittem már megint Chip lendült akcióba.SchleckŐ se pihent: Nick Foles to Rams in exchange for Sam Bradford.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
BREAKING: Everyone in the NFL has been traded for everyone.
több mint 11 éve
Aztak*va. Rajzunk itt a Suh meg DMC témán hetek óta, pedig azokról tudtuk, hogy kb. így fog végződni. Erre bumm, Graham megy Wilson kebleire. Passzolni már lesz kinek. Legfeljebb majd futás közben veszi fel a snapet, ha senki nem marad aki blokkol neki. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Mikor annyit láttam, hogy Unger csapatot váltott, azt hittem már megint Chip lendült akcióba.
több mint 11 éve
a GM játék nagyjait megszégyenítő biznisz.Jimmy G+4. kör-> SEAA Saints Drew Breesen kívül minden egyes játékosát átadólistára tette, bárki jöhet ajánlatokkal bárkiért, akár Jimmy Grahamért is. Sean Payton nagyon újra akarja építeni a csapatot.Lucifermondjuk, Brees 36 éves, nem köré kell már építeni.
Breaking: Jimmy Graham-->SeattleAmadeus91
Unger+1. kör-> SaintsLucifer
több mint 11 éve
Jimmy G+4. kör-> SEAA Saints Drew Breesen kívül minden egyes játékosát átadólistára tette, bárki jöhet ajánlatokkal bárkiért, akár Jimmy Grahamért is. Sean Payton nagyon újra akarja építeni a csapatot.Lucifermondjuk, Brees 36 éves, nem köré kell már építeni.
Breaking: Jimmy Graham-->SeattleAmadeus91
Unger+1. kör-> Saints
GO JETS!!!
több mint 11 éve
A Saints Drew Breesen kívül minden egyes játékosát átadólistára tette, bárki jöhet ajánlatokkal bárkiért, akár Jimmy Grahamért is. Sean Payton nagyon újra akarja építeni a csapatot.Lucifermondjuk, Brees 36 éves, nem köré kell már építeni.
Breaking: Jimmy Graham-->Seattle
több mint 11 éve
A Saints Drew Breesen kívül minden egyes játékosát átadólistára tette, bárki jöhet ajánlatokkal bárkiért, akár Jimmy Grahamért is. Sean Payton nagyon újra akarja építeni a csapatot.
GO JETS!!!
több mint 11 éve
Ja és a miamis kollégának meg nem ezek szerint 😊Kinőtt a haja, pedig szinte kopasz volt.szabaHeath Evans is elmehet ahová akar! :[]danylyMit tett az a jó ember?Wyatt

több mint 11 éve
Kinőtt a haja, pedig szinte kopasz volt.Heath Evans is elmehet ahová akar! :[]danylyMit tett az a jó ember?Wyatt
több mint 11 éve
Heath Evans is elmehet ahová akar! :[]
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Benji
2
Sziasztok!Találtam egy helyet ahol még lehet kapni a Ne csak a labdát nézd! könyvet.
www.sportkonyvek.hu/ne_csak_a_labdat_nezd_amerikai_football_szakerto_szemmel_383
több mint 11 éve
Csak nekem új ez a Chris Johnson story? Szép emberekkel haverkodik, bár sosem volt az a jó fiú.Amúgy ma kiengedték a kórházból. Bár ezek után kétlem, hogy bárkinek kellene.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Legalább jót lehet röhögni ha a spolerjei elcsúsznak, pl. amikor tavaly összekeverte Paul és Antonio Richardsontköcsög sefter a draft után már a FArol is spoilerezik...braxa88Amit a drafton művel az nagyin tré, nemtudom, hogy nem bírják kordában tartani...peach
több mint 11 éve
Miért? Tavaly ilyenkor még nem követtem.köcsög sefter a draft után már a FArol is spoilerezik...braxa88Amit a drafton művel az nagyin tré, nemtudom, hogy nem bírják kordában tartani...peach
GO JETS!!!
több mint 11 éve
In wake of Ndamukong Suh / Dolphins contract framework, Darrelle Revis considering switch to defensive tackle. XD
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
köcsög sefter a draft után már a FArol is spoilerezik...braxa88Minden évben megírják 1-2 nappal FA-nyitás előtt az ilyen bizniszeket, nem meglepő, és nem most csinálják először.
Teszem hozzá, nem is ő írta meg elsőként.
több mint 11 éve
köcsög sefter a draft után már a FArol is spoilerezik...braxa88Amit a drafton művel az nagyin tré, nemtudom, hogy nem bírják kordában tartani...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...