NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 549
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Hidd el, ha tudják, hogy ő lesz az 1/1 többet mutatják.láttam idén 3-4 gators meccset, egyáltalán nem tűnt ki.hát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88miért nem ?gabtsi
egy 1/1es játékostól elvárom h h a kamera többet mutassa, játékával kitűnjön a többiek közül, domináljonbraxa88
több mint 11 éve
Jelenleg 266 font, ez ink 3-4 OLB-nek való (bár tény h ink 4-3-ba való), az ideális 3-4 DE tömegtől olyan 30 fontnyira van.empty taxiAzon meglepődtem, hogy Justin Smith is csak 267 font volt a draft előtt.. A Watt párhuzam mindenesetre sántít és nem érzem, hogy 34 DE lehetne belőle rövidtávon.
több mint 11 éve
Ancsah meg Teofilhát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88Mert ki ér azt a szóbajöhető jelöltek közül?
(Warmack amúgy a tippem)Bazzani
több mint 11 éve
az ég egy adta világon sémmi köze nincs az egyetemi karriernek ahhoz, hogy ki milyen prospect.láttam idén 3-4 gators meccset, egyáltalán nem tűnt ki.hát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88miért nem ?gabtsi
egy 1/1es játékostól elvárom h h a kamera többet mutassa, játékával kitűnjön a többiek közül, domináljonbraxa88
egyetlen dolog fontos, hogy milyen adottságai vannak, értem ezalatt a felépítést, atletikusságot, alakíthatóságot. minden más jó edzők és társak mellett tanulható, fejleszthető egy bizonyos mértékig.
az egyetemi pályafutás arra jó, hogy éles körülmények között meg tudd nézni, hogy ezek az adottságok, hogy állnak össze egy komplex egésszé, versenyhelyzetben. az egy "teljesen" másik sport ami az egyetemen zajlik. lehet valaki ultradomináns mert előrébb tart a fizikai fejlődésben, de ha ez az előny eltűnik (pl az NFL-be kerülve), akkor a dominancia is el fog.
a produktivitás kismillió tényező függvénye, nem egyedül a játékos képességein múlik, ugyanúgy a társakon, az ellenfeleken, az edzőkön, a rendszeren stb.
a kérdés nem az, hogy mit mutatott Floyd az egyetemen (Geno Atkins kezdő sem volt már végzős szezonjára), hanem, hogy rendelkezik-e azokkal a képességekkel, hogy domináns 4-3-as 3tech (pass rusher) DT váljon belőle, amely viszont már megéri az 1/1-et.
ez után jön az, hogy milyen rendszerbe, milyen edzőkhöz kerül az NFL-ben, meg tudják e tanítani a pozíció minden fontos elemére, milyen szisztémába kerül (3-4be vszleg nem éri meg az 1/1et, de még a top10-et se nagyon). egyáltalán, hogy ki tudják e hozni azt, ami benne van (szerintem top 5 pick).
és persze a legfontosabb hogy hajnaldó-e feláldozni a cél érdekében mindent.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
mert overrated (de ne legyen igazam)hát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88miért nem ?gabtsi
több mint 11 éve
braxa88
12 534
1/3 azért már más 😀ugyan nem 1/1-es volt, hanem csak 1/3-as, de mennyire dominált pl. Gerald McCoy? jjncaaláttam idén 3-4 gators meccset, egyáltalán nem tűnt ki.hát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88miért nem ?gabtsi
de McCoy azért jobb college playa volt nálam Floydnál
több mint 11 éve
ugyan nem 1/1-es volt, hanem csak 1/3-as, de mennyire dominált pl. Gerald McCoy?láttam idén 3-4 gators meccset, egyáltalán nem tűnt ki.hát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88miért nem ?gabtsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88
12 534
láttam idén 3-4 gators meccset, egyáltalán nem tűnt ki.hát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88miért nem ?gabtsi
egy 1/1es játékostól elvárom h h a kamera többet mutassa, játékával kitűnjön a többiek közül, domináljon
több mint 11 éve
Leon McFadden:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
hát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88miért nem ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Egy 10-15 kg-t hamar rá lehet pumpálni nem? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Jelenleg 266 font, ez ink 3-4 OLB-nek való (bár tény h ink 4-3-ba való), az ideális 3-4 DE tömegtől olyan 30 fontnyira van.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Werner mint 3-4-es DE abszolút elképzelhetetlen? Ahogy olvasgatom a prospect ismertetőket hasonló előnyöket írtatok hozzá mint 2 éve Watthoz, egyedül ez a rész nem túl bíztató: " Szenved a double-team ellen. Csiszolni és bővíteni kell a pass rush tudományát. Csak a 4-3-as sémát ismeri, talán jobb is ha nem erőltetik bele egy új rendszerbe.". Lehet belőle egy következő Justin Smith vagy J.J. Watt? Szívesen látnám a sasoknál, főleg ha 3-4-ben is bevethető nagyon jól jönne egy esetleges átállásnál.szerk.: most vetettem fel Denynek is, aki felhomályosított hogy a philadelpiaeagles.com-on épp tegnap jött ki a Werner ismertető... Asszem átolvasgatom azt is 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
hát Floyd nem ér 1/1et az is biztosbraxa88Mert ki ér azt a szóbajöhető jelöltek közül?
(Warmack amúgy a tippem)
több mint 11 éve
braxa88
12 534
hát Floyd nem ér 1/1et az is biztos
több mint 11 éve
Albert tagFloyd a legvalószínűbb
ki a tököm lesz az 1/1? imádom ezt 😀 mióta várok erre, h izgulni lehessenbraxa88
shawnka kedvence, akit már rég a jaxbe jövendöltünk Quessenberry
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Albert tagki a tököm lesz az 1/1? imádom ezt 😀 mióta várok erre, h izgulni lehessen
több mint 11 éve
WR Sinkfield runs blazing 4.19 (40 yard)ulpianusaz korrekt de még adta magát hogy 4.1 körülre számított szerény gyerek 😀
több mint 11 éve
Mi arról a véleményetek, hogy a combine után egyre többe teszik Eric Fishert Joeckel-kel egy szintre, sőt Bucky Brooks új rangosárban már előbbi az első?Newmanígy van ez jól
Lane Johnson is megéri szerintem top10-es picket, de ha választhatnék, a háromból őt húznám be csak harmadiknak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mi arról a véleményetek, hogy a combine után egyre többen teszik Eric Fishert Joeckel-kel egy szintre, sőt Bucky Brooks új rangsorában már előbbi az első?
több mint 11 éve
Josh Evans (nem a filmproducer):
Madden hates me.