NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Olvasd, véleményezd: www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2013empty taxiKiakadnék ha a secondary-be húznánk, mikor csak az nem futott ellenünk karriercsúcsot, aki nem akart + az ellenfél kúbéi kiolvashatták a Háború és békét, mire odaértünk volna!
több mint 11 éve
Igen, de FA-ról ritkán hozol minőségi kezdőt óccsón, ha meg mindent a draftra hagyunk, kell WILL/DT/DE/RT(ez már 4 kör) hogy csak a kezdőket említsem, elkapó nélkül, mert azt képes a FO hátsóbb körökben is húzni. A 2. körről Harvinért meg nem is beszélve... 😛 😀hát ő pont olyan akit 2-3.körben simán lehet hozni. nemszabad ilyen játékost tulfizetni. és nyílván ha jönne tul lenne fizetvebraxa88Olvasd, véleményezd: www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2013empty taxiSzép munka! Sztem a LEO FA-ről jön, rá kell menni Bennett-re.Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
(btw, 31 háttér kiválasztása gyorsabb, mint beírni a csapatneveket? 😊)WyattHell no. 😀
Épp új wallpapert kerestem a gépemre így összekötöttem a kellemest a hasznossal.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
One AFC scouting director told the NFL Network's Albert Breer that USC QB Matt Barkley can be compared physically to Kellen Moore.Ez vagy csak egy figyelemfelkeltő kamuhír Breertől, vagy teljesen világossá vált, hogy némelyik csapat az AFC-ben miért draftol úgy, ahogy. Ha már fizetést kap érte, pedig teljesen vak az illető, legalább a matek menne. 230>197.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Jaj basszus, sorry, én nem is láttam hogy fent van az a lapozható bizbasz, hanem rögtön lejjebb görgettem a listához... Visszaszívva 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Volt, ahol majdnem az egészet kitakarta, de azért mindegyik levágható voltTényleg jó, viszont ha szabad megjegyezni nem vágom fejből a draft ordert (és szerintem nem vagyok egyedül), legközelebb odaírhatnád mellé a csapatnevet is 😊 RataxesMegspórolandó a gépelést csapatspecifikus háttereket igyekeztem választani, ezek szerint nem mindenhol volt egyértelmű, sorry.empty taxi
(btw, 31 háttér kiválasztása gyorsabb, mint beírni a csapatneveket? 😊)
több mint 11 éve
Tényleg jó, viszont ha szabad megjegyezni nem vágom fejből a draft ordert (és szerintem nem vagyok egyedül), legközelebb odaírhatnád mellé a csapatnevet is 😊 RataxesMegspórolandó a gépelést csapatspecifikus háttereket igyekeztem választani, ezek szerint nem mindenhol volt egyértelmű, sorry.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Tényleg jó, viszont ha szabad megjegyezni nem vágom fejből a draft ordert (és szerintem nem vagyok egyedül), legközelebb odaírhatnád mellé a csapatnevet is 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Olvasd, véleményezd: www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2013empty taxiJó mock, grat. 😊
Vaccaro merész húzás lenne 1/9-re, de meglepetés én vele is kiegyeznék. 😉
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Megérkezett az első safety prospect is Kenny Vaccaro személyében.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
225 font azt tudom, de csak tippeltem h az kb hány kilóSzerintem semennyit, nem 120-ba pumpálnak.szabaBarkley azt mondja minden feladatot megcsinál a combine-on.Hörikíváncsi leszek hányat nyom ki 120 kg-valBigBen7
DE kiszámoltam és 102 kg, szóval bocsánat 😀
több mint 11 éve
szaba
10 543
Szerintem semennyit, nem 120-ba pumpálnak.Barkley azt mondja minden feladatot megcsinál a combine-on.Hörikíváncsi leszek hányat nyom ki 120 kg-valBigBen7
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Barkley azt mondja minden feladatot megcsinál a combine-on.Hörikíváncsi leszek hányat nyom ki 120 kg-val
több mint 11 éve
braxa88
12 534
hát ő pont olyan akit 2-3.körben simán lehet hozni. nemszabad ilyen játékost tulfizetni. és nyílván ha jönne tul lenne fizetveOlvasd, véleményezd: www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2013empty taxiSzép munka! Sztem a LEO FA-ről jön, rá kell menni Bennett-re.Medvepapa
több mint 11 éve
Olvasd, véleményezd: www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2013empty taxiSzép munka! Sztem a LEO FA-ről jön, rá kell menni Bennett-re.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Ha virít kombinén simán lehetséges szvsz.Olvasd, véleményezd: www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2013empty taxikis kérdés, top10-be várom Hankinst; mit gondolsz errőlsapka
Madden hates me.
több mint 11 éve
Sztem nem húznánk S-t 1/9-re, de kétségkívül need. OLB-t vagy OG-t képzelnék el leginkább. Én egy letradebe reménykedem leginkább 😊
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Olvasd, véleményezd: www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2013empty taxikis kérdés, top10-be várom Hankinst; mit gondolsz erről
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Olvasd, véleményezd: www.slideshare.net/emptytaxi/nfl-mock-draft-2013
Madden hates me.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
azon se lepődnék meg ha draftoljákBrandon McGee-t és Mike James-t is meghívták az NFL Combine-ra, de az egykori Canes Ray-Ray Armstrong - mint (volt) potenciális első körös pick ESPN által - még csak meghívást sem kapott. Armstrong nem játszott az elmúlt szezonban, de az apja azt mondta, dolgozik vele Tom Brady egykori edzője. Két FIU játékos is kapott meghívót a Combine-ra - Jonathan Cyprien és Tourek Williams.6'4 magas FS? Simán elviheti valaki UDFA-n.Amadeus91
danyly
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
Brandon McGee-t és Mike James-t is meghívták az NFL Combine-ra, de az egykori Canes Ray-Ray Armstrong - mint (volt) potenciális első körös pick ESPN által - még csak meghívást sem kapott. Armstrong nem játszott az elmúlt szezonban, de az apja azt mondta, dolgozik vele Tom Brady egykori edzője. Két FIU játékos is kapott meghívót a Combine-ra - Jonathan Cyprien és Tourek Williams.6'4 magas FS? Simán elviheti valaki UDFA-n.
danyly
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Markus Wheaton is elérhető:
Madden hates me.