NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Brandon McGee-t és Mike James-t is meghívták az NFL Combine-ra, de az egykori Canes Ray-Ray Armstrong - mint (volt) potenciális első körös pick ESPN által - még csak meghívást sem kapott. Armstrong nem játszott az elmúlt szezonban, de az apja azt mondta, dolgozik vele Tom Brady egykori edzője. Két FIU játékos is kapott meghívót a Combine-ra - Jonathan Cyprien és Tourek Williams.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Fák Róbert is elérhető: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/717523empty taxiMég jó hogy nem két k-val írtad. (Így sem esett le elsőre (mondom magamban Lóbelt Trees? Ki farkam az?)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Wheaton és Fák Róbert is elérhető:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Skill posztokat tekintve jelenleg Matt Waldmannál nincs jobb prospectelemző. Nem is feltétlenül a találati arányára gondolok, hanem az élvezetes írásaira. A football outsidersnél van "futures" sorozata. Tyler Bray kapcsán említi:[P]rojecting a player’s performance at the NFL level is one of the most important facets of player evaluation. An accurate throw, a wide-open receiver, or a large running lane at the college level is vastly different in the NFL. This is one of the reasons why some have often been too optimistic about running back prospects from Wisconsin in the past 15 years. At the same time, some are all-too-quick to write off poor box score data from a player like Matt Forte, a player who I once watched average less than two yards per carry against a loaded LSU defense, but still delivered one of the most impressive performances I saw from a runner that year.www.footballoutsiders.com/futures/2013/futures-tennessee-gunslinger-tyler-bray
In my view, the more on-field adversity I can see that tests a player’s physical skill, emotional maturity, and football smarts, the better. Bray gets his share of adversity here. Physically, he’s capable. Conceptually, he’s not prepared. This is where his game falls apart most often.
több mint 11 éve
Datone Jones by Empty T. Sheldon Richardson by me
Esetleg Eifertről is lesz valamikor, ha már említetted az utolsó mondatban?Nem értem az ilyen kérdések hogyan merülnek fel - látható a korábbi évek terméséből hogy egy elit játékos se marad ki 😊
kaszo
több mint 11 éve
leszGondolom Ertz feltűnt mint új hsz. HöriKöszi.
Esetleg Eifertről is lesz valamikor, ha már említetted az utolsó mondatban?
kaszo
több mint 11 éve
Gondolom Ertz feltűnt mint új hsz. HöriKöszi.
Esetleg Eifertről is lesz valamikor, ha már említetted az utolsó mondatban?
több mint 11 éve
zárjuk a napot, nagy kedvencemmel, Arthur Brown és hogy legyen SEC is, Lacy
Gondolom Ertz feltűnt mint új hsz.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 897
nem tudom, hogy Detroitba kéne-e még 1 karakterproblémás játékos. (Montgomery, LSU)Wide9 defensbe melyik top DE illik leginkább?Szvsz a 2 LSU-s meg Ansah.empty taxi
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Ezt a meccset Darren Page-dzsel játszd le 😀Dallas Thomas by E-Tax bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/718175HöriThomas sztem a legjobb OG Warmack után. Jobb, mint az általam valamilyen érthetetlen oknál fogva elsőkörösnek tartott Cooper. Inside trap játékoknál látszik, hogy ott rendbe kell rakni a lábmunkáját, de ennyi. Nem hiszem, hogy különösebb problémája lenne a blitzekkel, és a stuntokkal, ott a protekciós séma tökéletlensége is szerepet játszik, de én nem vettem észre, hogy nyilvánvalóan, vagy gyakran verve lenne.füligjimmy
pagefootballscouting.wordpress.com/2013/01/28/dallas-thomas-scouting-report/
Madden hates me.
több mint 11 éve
Dallas Thomas by E-Tax bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/718175HöriThomas sztem a legjobb OG Warmack után. Jobb, mint az általam valamilyen érthetetlen oknál fogva elsőkörösnek tartott Cooper. Inside trap játékoknál látszik, hogy ott rendbe kell rakni a lábmunkáját, de ennyi. Nem hiszem, hogy különösebb problémája lenne a blitzekkel, és a stuntokkal, ott a protekciós séma tökéletlensége is szerepet játszik, de én nem vettem észre, hogy nyilvánvalóan, vagy gyakran verve lenne.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Wide9 defensbe melyik top DE illik leginkább?olyan, hogy "wide9 defense" nincs, wide 9 persze van, de attól, hogy a DE-t kitolom 9-technique pozícióba, még nem találtam ki egy új védekező stratégiát...
Bazzani
a kérdésedre én Mingo mellett Damontre Moore-t és Corey Lemoniert válaszolnám, az elsőnél elég buta ellenérv, hogy "mindig felé menne a futás", hisz pont ez a wide 9 hátulütője, ha futásnál az LB játék nem megfelelő, akkor teljesen mindegy, hogy kit raksz ebbe a pozícióba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mingót kihagynám, mindig felé menne a futás abból meg nem sok jó származik. Én Wernert, Okafort és Mooret mondtam volna.Wide9 defensbe melyik top DE illik leginkább?Szvsz a 2 LSU-s meg Ansah.empty taxi
Bazzani
Dallas Thomas by E-Tax
több mint 11 éve
Wide9 defensbe melyik top DE illik leginkább?Szvsz a 2 LSU-s meg Ansah.
Bazzani
Madden hates me.
több mint 11 éve
volt Georgia, South Carolina, Tennessee, Arkansas, most van Alabama és Texas A&MBarrett Jones by Empty T.
Damontre Moore by me
több mint 11 éve
na akkor a nagy bíztatás örömére folytatódik a SEC-nap 😊Tyler Wilson by Empty T.
Cordarrelle Patterson by me
több mint 11 éve
Én is nagy örömmel olvasom ezeket, bárhogy jó, és nagy köszönet érte!Egyébként ti hogy akarjátok, jó ez hogy naponta többször bemásolom ha van új vagy csak nap végén toljam egybe az aktuális termést?HöriJó ez mindenhogy. Nem tudjuk meghálálni ezt a rengeteg munkát.Bazzani
több mint 11 éve
Egyébként ti hogy akarjátok, jó ez hogy naponta többször bemásolom ha van új vagy csak nap végén toljam egybe az aktuális termést?HöriJó ez mindenhogy. Nem tudjuk meghálálni ezt a rengeteg munkát.
több mint 11 éve
Szerintem jobb így hogy nap közben is csepegnek az információmorzsák 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
nem állunk le, SEC power délelőttöt tartottunk.Ogletree by Empty T.
Lattimore by me
Egyébként ti hogy akarjátok, jó ez hogy naponta többször bemásolom ha van új vagy csak nap végén toljam egybe az aktuális termést?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/daniel-jeremiah/165100Hát perszee, hogy WR a legnagyobb needünk...
Floyd előbb megy ki mint Lotulelei 😀
Vicc ez az ember előzőleg DE-t ír hozzánk most meg WR-tWester