NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 219
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Carrból is hülyét csinált a USC a bowl meccsen, mégis elkaristol a profik közt
több mint 8 éve
Épp elég, hogy nem valami nívós a QB poszt idén, de Lynchet a tegnapi leszereplés után máris élesen kritizálják, Tannehill szint, stb...pedig vannak, akik szerint ő a legjobb prospect... nem túl jó kilátások : )
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Az elkapó Gabe Marks is marad még egy évet a Washington State-nél, az a lényeg
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Underclassmen tracker:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Fattyu
1 919
Tibi.Egy műsorvezető lesz 3 szakival.Remélem a részeg haromt lesz a díszvendég a Broncos picknél.
Mondom, még nincs lepapírozva a felhozatal, de nagy eséllyel lesz olyan köztük, aki még sose volt korábban. 😊
Höri
Ugyanitt, szerintem a fórum fele már azt se tudja ki az a haromt 😕
tenorx
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Adtak NHL draftot? 😮Egy műsorvezető lesz 3 szakival.Jó hír! Láttam, hogy az NHL draftnál mi ment ott, hát elég mostohagyerek volt az tuti.
Mondom, még nincs lepapírozva a felhozatal, de nagy eséllyel lesz olyan köztük, aki még sose volt korábban. 😊
Höri
Köszi az infót!
Bazzani
több mint 8 éve
Egy műsorvezető lesz 3 szakival.Jó hír! Láttam, hogy az NHL draftnál mi ment ott, hát elég mostohagyerek volt az tuti.
Höri
Köszi az infót!
több mint 8 éve
Egy műsorvezető lesz 3 szakival.Remélem a részeg haromt lesz a díszvendég a Broncos picknél.
Höri
Ugyanitt, szerintem a fórum fele már azt se tudja ki az a haromt 😕
Szerkesztette: tenorx
több mint 8 éve
Egy műsorvezető lesz 3 szakival.Mondom, még nincs lepapírozva a felhozatal, de nagy eséllyel lesz olyan köztük, aki még sose volt korábban. 😊
több mint 8 éve
Gyula legalább néz NCAA meccseket 😉Már ki lett hirdetve, hogy Iványi Márton és Udvardi Gyula lesz a kommentátor 😀Az 1.kör fog lemenni, és rendesen fel lesz építve, nem csak mostohagyerekként, nem kell izgulni. Egyebet majd ha aktuális lesz.Ok, köszi.
Höri
Azt vágom, hogy az első kör lesz csak.
Inkább arra gondolok, hogy ne Kovács Sanyi felkészültségű ember beszéljen majd, mert akkor be sem kapcsolom a TV-t.
Bazzani
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Már ki lett hirdetve, hogy Iványi Márton és Udvardi Gyula lesz a kommentátor 😀Az 1.kör fog lemenni, és rendesen fel lesz építve, nem csak mostohagyerekként, nem kell izgulni. Egyebet majd ha aktuális lesz.Ok, köszi.
Höri
Inkább arra gondolok, hogy ne Kovács Sanyi felkészültségű ember beszéljen majd, mert akkor be sem kapcsolom a TV-t.
Bazzani
több mint 8 éve
Az 1.kör fog lemenni, és rendesen fel lesz építve, nem csak mostohagyerekként, nem kell izgulni. Egyebet majd ha aktuális lesz.Ok, köszi.
Höri
több mint 8 éve
Arra mondom, hogy van még négy hónap addig, elég sok a mozgó részecske.Egyebet majd ha aktuális lesz.HöriPar csapatnal mar aktualisabb mint barmi. Vagy legalabbis kevesbe fajdalmas errol beszelni, mintmasrol.
ulpianus
Mehh+ az allstar gálák tévébe nem kerülnek de baggioval alámondjuk majd youtuberaha már említve lett, akkor a Senior Bowllal kapcsolatos hír, hogy idén hat helyett már nyolc qb-t hívnak meg
Höri
baggio
több mint 8 éve
+ az allstar gálák tévébe nem kerülnek de baggioval alámondjuk majd youtuberaha már említve lett, akkor a Senior Bowllal kapcsolatos hír, hogy idén hat helyett már nyolc qb-t hívnak meg
Höri
---
több mint 8 éve
Egyebet majd ha aktuális lesz.HöriPar csapatnal mar aktualisabb mint barmi. Vagy legalabbis kevesbe fajdalmas errol beszelni, mintmasrol.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Höri!Lesz 😊
A Sport TV-s draft közvetítésről van már valami érdemi infó?
Bazzani
Az 1.kör fog lemenni, és rendesen fel lesz építve, nem csak mostohagyerekként, nem kell izgulni. Egyebet majd ha aktuális lesz.
+ az allstar gálák tévébe nem kerülnek de baggioval alámondjuk majd youtubera
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Höri!Ha jol tudom az 1. kor kozvetitve lesz, de remelem Hori megerositi majd.
A Sport TV-s draft közvetítésről van már valami érdemi infó?
Bazzani
több mint 8 éve
Höri!A Sport TV-s draft közvetítésről van már valami érdemi infó?
több mint 8 éve
Am nem tudom honnan jutot eszembe, ja de tudom egy Dzsoni focis képről..Van aki nincs is még 21 a draftolása idején...
A drafton egy pohár sört kapnak a játékosok vagy üdítőt?
Coolearie
több mint 8 éve
Am nem tudom honnan jutot eszembe, ja de tudom egy Dzsoni focis képről..A drafton egy pohár sört kapnak a játékosok vagy üdítőt?
több mint 8 éve
Volt-e, hogy Jake Butt marad senior évére a Wolverinesben 😃... Igen volt már
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ryan Switzer (North Carolina WR/KR) marad az egyetemen, ahogy Jourdan Lewis (Michigan CB) isEgyrészt hurrá másrészt fene.
baggio
Szerintem igazi shutdown corner lesz NFL-ben (remélem a Lionsban).
több mint 8 éve
Pat Elflein (OG, Ohio State) is marad
---
több mint 8 éve
Volt e már :www.rotoworld.com/articles/cfb/58243/271/staying-or-leaving
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related