NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 6 éve
Klaci79
22 106
több mint 6 éve
Öcsém, én meg lehúztam egy általam kreált classban, mert év elején hallottam róla csak, azóta meg semmi upgrade-et. Erre itt van e.És a 2. kör számai:@LLamorandier: #Lions rookie CB Teez Tabor played 119 coverage snaps this year. He allowed a TOTAL of 93-yards against him.
pbs.twimg.com/media/DTwrj7PVQAATbIZ.jpg:large
Klaci79
That's 0.78 yards given up per snap-- the best yds/snap ratio on the team and 3rd best in the #NFL for all rookies with over 100-snaps.
#OnePride @_31Flavorz twitter.com/LLamorandier/status/954762204947066880/photo/1
Tabor jó lesz, csak az év elején alig kapott szerepet. Nyílván okkal.
Bazzani
több mint 6 éve
És a 2. kör számai:@LLamorandier: #Lions rookie CB Teez Tabor played 119 coverage snaps this year. He allowed a TOTAL of 93-yards against him.
Klaci79
That's 0.78 yards given up per snap-- the best yds/snap ratio on the team and 3rd best in the #NFL for all rookies with over 100-snaps.
#OnePride @_31Flavorz twitter.com/LLamorandier/status/954762204947066880/photo/1
Tabor jó lesz, csak az év elején alig kapott szerepet. Nyílván okkal.
több mint 6 éve
És a 2. kör számai:Azért én a jax támadófalat jobban szeretem Robinsonnal mint nélküle, konkrét statot nem mondanék, de szarabbul néz ki a futójáték, ha ő nincs.
Klaci79
több mint 6 éve
Fattyu
1 907
Durva az is, hogy M. Williamsre ebből a szezonból, az utcsó megmozdulàsàra fognak emlékezni rengetegen. Pedig itt is làtszik mennyire kiemelkedő éve volt.És a 2. kör számai:Az a durva, hogy majd a játékosok fele nem játszott szinte semmit se. 2. körben a legtöbb csapat azért még kezdő/sokat használt játékost kíván draftolni. Nyilván ezt a kört sok sérülés tizedelte.
Klaci79
alatriste
több mint 6 éve
Klaci79
22 106
Igen, van néhány tehetséges srác, akikre kíváncsi lennék...de pl már Cook is azért bizonyított...nem eleget, de elég komoly meccsei voltakÉs a 2. kör számai:Az a durva, hogy majd a játékosok fele nem játszott szinte semmit se. 2. körben a legtöbb csapat azért még kezdő/sokat használt játékost kíván draftolni. Nyilván ezt a kört sok sérülés tizedelte.
Klaci79
alatriste
több mint 6 éve
És a 2. kör számai:Az a durva, hogy majd a játékosok fele nem játszott szinte semmit se. 2. körben a legtöbb csapat azért még kezdő/sokat használt játékost kíván draftolni. Nyilván ezt a kört sok sérülés tizedelte.
Klaci79
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc fan
több mint 6 éve
Engramnél:Led all TEs in drops (11)
40th/43 TEs in drop rate (11/75 catchable passes)
72nd/74 TEs in run blocking (35.4)
Szvsz azt mindenki tudta, hogy a blokkolás nem az erőssége, nyilván egy DE-t nem fog megfogni egy az egyben, de az érkező LB-t nem egyszer kivette a játékból. Az is szembetűnő volt, hogy ilyen sok dropot hozott össze. Ez nála valószínűleg koncentráció, hiszen láttunk olyat is mikor emberrel a nyakán mutatott egy kezes elkapást. Összességében igen jó számokat hozott és hiába tartják jó páran egy "túlméretes" WR-nek, TE szerepkörben kellett helytállnia és simán megvan az esélye arra, hogy az egyik legjobb legyen a posztján az elkapásokban.
több mint 6 éve
Pedig Njoku blokkolasban bun rossz volt...sőt Engram és Howard a legrosszabb az egész körben. a blokkolás sokat levont úgynézkiAha, értem. Tehát CMC az ötödik legjobb volt az első körben, Watson meg a legszarabb QB. Nyami.Nekem többek között az szúrt szemet, hogy Njoku nagyobb számot kapott, mint Howard meg Engram
gabokocka
mustaine
Ross amugy hogy lehet 20 fölött?
braxa88
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen, mindkettőnél a highest grade-nél a legjobbat emelték ki, csak ez így tényleg elég félreérthető lett 😊Highest grade nem a legnagyobbat jelenti?Az szerintem White-ra vonatkozik, mert ő kapta a legnagyobb rétinget
gabokocka
mustaine
több mint 6 éve
Ahhoz, hogy Ross alá lehúzza nem elbaszni kell a blokkolást, hanem megcsinálni a tacklet a csapattárson....sőt Engram és Howard a legrosszabb az egész körben. a blokkolás sokat levont úgynézkiAha, értem. Tehát CMC az ötödik legjobb volt az első körben, Watson meg a legszarabb QB. Nyami.Nekem többek között az szúrt szemet, hogy Njoku nagyobb számot kapott, mint Howard meg Engram
gabokocka
mustaine
braxa88
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
sőt Engram és Howard a legrosszabb az egész körben. a blokkolás sokat levont úgynézkiAha, értem. Tehát CMC az ötödik legjobb volt az első körben, Watson meg a legszarabb QB. Nyami.Nekem többek között az szúrt szemet, hogy Njoku nagyobb számot kapott, mint Howard meg Engram
gabokocka
mustaine
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Aha, értem. Tehát CMC az ötödik legjobb volt az első körben, Watson meg a legszarabb QB. Nyami.Nekem többek között az szúrt szemet, hogy Njoku nagyobb számot kapott, mint Howard meg Engram
gabokocka
több mint 6 éve
Aha, értem. Tehát CMC az ötödik legjobb volt az első körben, Watson meg a legszarabb QB. Nyami.
több mint 6 éve
Highest grade nem a legnagyobbat jelenti?Az szerintem White-ra vonatkozik, mert ő kapta a legnagyobb rétinget
gabokocka
több mint 6 éve
Highest grade nem a legnagyobbat jelenti?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez nem átlag, hanem a legjobb teljesítmény. Mondjuk úgy is nevetséges, de na....Nem a legjobb teljesítmény, hanem az egész éves teljesítményük a szezonban 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Ez nem átlag, hanem a legjobb teljesítmény. Mondjuk úgy is nevetséges, de na....
több mint 6 éve
Trubiskynál meg a Passer Ratinget írták be véletlenül a pff osztályzat helyettWatsonnál biztos 0-val írták be a kihagyott meccseket, az lehúzza az átlagot.pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpg:largeNem kívánok flamelni, de azért nem hagyhatom szó nélkül, hogy
Klaci79
Trubisky > Watson 😀
Höri
somoskovig
több mint 6 éve
Watsonnál biztos 0-val írták be a kihagyott meccseket, az lehúzza az átlagot.pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpg:largeNem kívánok flamelni, de azért nem hagyhatom szó nélkül, hogy
Klaci79
Trubisky > Watson 😀
Höri
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpg:largeNem kívánok flamelni, de azért nem hagyhatom szó nélkül, hogy
Klaci79
Trubisky > Watson 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 106
több mint 7 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Klaci79
22 106
Az álom még(!) nem ért véget:Eddig tartott az újonc K.D. Cannon udfa-kalandja a 49ers-nél... Mondjuk két napért a 40e garantált nem rossz pénz, pláne dollárban2 napért nem, de egy álomért?...
baggio
Sobri Jóska
Jets claimed WR KD Cannon off waivers from the 49ers.