Pro Bowl
7 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 617
amúgy ketten is írtátok Tracy Portert, én nem sokszor láttam, akkor se győzött meg, ráadásul a statjai sem kiemelkedőek. tényleg ilyen jó, vagy csak a tavalyi SB?Szobi22Nálam csak a tavalyi SB miatt. 😊
több mint 13 éve
amúgy ketten is írtátok Tracy Portert, én nem sokszor láttam, akkor se győzött meg, ráadásul a statjai sem kiemelkedőek. tényleg ilyen jó, vagy csak a tavalyi SB?Szobi22mondjuk úgy, hogy a tavalyi rájátszás (Favre is megjegyezte a nevét...)
Hasznos CB, mozgékony, jók a kezei, nem könnyű lerázni. Viszont a fizikuma még csak nem is átlagos, sérülékeny és túl sok kockázatot vállal mind a levegőben, mind a földön.
Nekünk Saints-szurkolóknak Jason David után maga volt a megváltás.
Van még benne fejlődési lehetőség, szerintem nem sok olyan csapat van, ahol a 2. számú corner jobb lenne nála.
több mint 13 éve
amúgy ketten is írtátok Tracy Portert, én nem sokszor láttam, akkor se győzött meg, ráadásul a statjai sem kiemelkedőek. tényleg ilyen jó, vagy csak a tavalyi SB?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Na, látom sikerült megadnom az alaphangot a topiknak... 😂 Kicsivel még nagyobb hatást vártam, be kell érnem ennyivel.Szerintem ha egy magyar ember Meskóra szavaz, azt nem kell semmivel indokolni, lehetnek rajta kívül akármilyen jó punterek az AFC-ben.
több mint 13 éve
igaz, erre nem emlékeztem.várható egy valamiféle összeszerkeszteői/admin/mod. cikk a konferenciák eddigi legjobbairól, kvázi probowl keret 'megmondás' :rolleyes: ?sapkaall-Pro csapatokat minden évben szoktunk írni év végén.Höri
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
várható egy valamiféle összeszerkeszteői/admin/mod. cikk a konferenciák eddigi legjobbairól, kvázi probowl keret 'megmondás' :rolleyes: ?sapkaall-Pro csapatokat minden évben szoktunk írni év végén, de a Pro Bowlnak nem az a lényege, hogy ki volt a legjobb, hanem, hogy kik a legnépszerűbbek.
több mint 13 éve
nem zavarPár éve még talán igaz volt ez amit mondasz, de azóta elleste az ausztráloktól azt a technikát, amivel úgy tudják megrúgni a labdát, hogy nagy százalékban visszafele pattan, amikor földet ért, így ami eddig TB volt, abból I20 lett. Nem én találtam ki, ő nyilatkozta, és tényleg működik is.
nehez lenne nalad tobb oakland meccset nezni ugyhogy kenytelen vagyok azt mondani
h en lattam akkor ilyen szempontbol pont rossz merkozeseketFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem zavarNe zavarjon hogy a nettó átlaga is rendszeresen top3, idén kb. a legkevesebb touchbackje van (3), I20 %-ban is átlag fölött van.DömeMondjuk én Meskóval vitatkoznék. Szerintem magasan Lechler a legjobb punter, és nem csak azért mert Raider 😛BMGmost azert sztem lechler sem egy hihetetlen nagy magus
ha vki csak a statjai erdekeben esz nelkul kibassza a stadionbol a labdat ugy h legkevesbe erdekli
h ezzel a csapatanak jot v rosszat tesz azt inkabb nem eroltetnem
bar ketsegtelen jo nagyot beletud cirni a lasztibaFake
nehez lenne nalad tobb oakland meccset nezni ugyhogy kenytelen vagyok azt mondani
h en lattam akkor ilyen szempontbol pont rossz merkozeseket
több mint 13 éve
várható egy valamiféle összeszerkeszteői/admin/mod. cikk a konferenciák eddigi legjobbairól, kvázi probowl keret 'megmondás' :rolleyes: ?
több mint 13 éve
Ne zavarjon hogy a nettó átlaga is rendszeresen top3, idén kb. a legkevesebb touchbackje van (3), I20 %-ban is átlag fölött van.Mondjuk én Meskóval vitatkoznék. Szerintem magasan Lechler a legjobb punter, és nem csak azért mert Raider 😛BMGmost azert sztem lechler sem egy hihetetlen nagy magus
ha vki csak a statjai erdekeben esz nelkul kibassza a stadionbol a labdat ugy h legkevesbe erdekli
bar ketsegtelen jo nagyot beletud cirni a lasztibaFake
több mint 13 éve
O'Hara elég meggyőző lehetett amikor a pályán volt, ha 4 meccsel pro bowlban van a helye...
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk én Meskóval vitatkoznék. Szerintem magasan Lechler a legjobb punter, és nem csak azért mert Raider 😛BMGmost azert sztem lechler sem egy hihetetlen nagy magus
bar ketsegtelen jo nagyot beletud cirni a lasztiba
több mint 13 éve
NFCtalán kicsit komolytalan a lista L. Fletcher nélkül 😊
...
Inside Linebackers: Patrick Willis, Curtis Lofton
...
Kicsit elfogult a listám, Mike Williams nem pro bowler egyelőre, de nem tudtam kihagyni.Sebii
több mint 13 éve
bmg
2 681
Mondjuk én Meskóval vitatkoznék. Szerintem magasan Lechler a legjobb punter, és nem csak azért mert Raider 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 031
Sok buta amcsinak lövése sincs a legtöbb játékosról de szavaz, mert véleményt kell nyilvánítani, az aktuális kedvencen kívül pedig maradnak a jól csengő régi nevek, szerintem ha Joe Montanara lehetne szavazni ő is kerettag lenne ===== szurkolói PB szavazás
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Kicsit elfogult a listám, Mike Williams nem pro bowler egyelőre, de nem tudtam kihagyni.NFCHa nem zavar Saints-szempontból helyretettem
Quarterbacks: Drew Brees, Michael Vick, Aaron Rodgers
Running backs: Adrian Peterson, Ahmad Bradshaw, Steven Jackson
Wide receivers: DeSean Jackson, Roddy White, Mike Williams, Calvin Johnson
Fullback: Heath Evans tavaly jobb volt, de a sérülése keresztbe tett, idén nem az igazi. Szerintem csak azért vezet most a szavazásban, mert az első helyen van a neve 😊
Tight ends: Vernon Davis, Jason Witten
Tackles: Jason Peters, Bryan Bulaga, David Diehl
Guards: Jahri Evans helyett Carl Nicks, Steve Hutchinson, Alan Faneca
Centers: Shaun O'Hara, Jonathan Goodwin nem biztos hogy itt a helye
Defensive Ends: Osi Umenyiora, John Abraham, Trent Cole
Defensive Tackles: Ndamukong Suh, Sedrick Ellis, Brandon Mebane
Outside Linebackers: Chad Greenway, Clay Matthews, Damarcus Ware
Cornerbacks: Asante Samuel, Aqib Talib, Tracy Porter helyett Jabari Greer
Strong Safety: Laron Landry
Free Safety: Earl Thomas
Kicker: Olindo Mare
Punter: Jon Ryan
Kick returner: Leon WashingtonSebii
A WR-ek közé - ha tovább is hozza az elmúlt havi formáját - benyomnám Colstont, 5 év alatt (a sérült szezonját leszámítva) a 4. 1000+ szezon néz ki neki és még egyszer se volt PB.atapapa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem meg szarjuk le a hivatalos szavazast es csak szimplan beszelgessunk az idei szezonban legjobb teljesitmenyt nyujto jatekosokrol
ugy talan kicsit tobb ertelme is lenne es az nflsznobok gyomrat sem fektetne ki a tema
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
no comment. vitatkozzunk melyik csapatnak nagyobb a szurkolótábora...
több mint 13 éve
NFCHa nem zavar Saints-szempontból helyretettem
Fullback: Heath Evans tavaly jobb volt, de a sérülése keresztbe tett, idén nem az igazi. Szerintem csak azért vezet most a szavazásban, mert az első helyen van a neve 😊
Guards: Jahri Evans helyett Carl Nicks, Steve Hutchinson, Alan Faneca
Centers: Shaun O'Hara, Jonathan Goodwin nem biztos hogy itt a helye
Cornerbacks: Asante Samuel, Aqib Talib, Tracy Porter helyett Jabari Greer
Kick returner: Leon WashingtonSebii
A WR-ek közé - ha tovább is hozza az elmúlt havi formáját - benyomnám Colstont, 5 év alatt (a sérült szezonját leszámítva) a 4. 1000+ szezon néz ki neki és még egyszer se volt PB.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Itt az én listám:AFC
Quarterbacks: Philip Rivers, Peyton Manning, Kyle Orton
Running backs: Chris Johnson, Arian Foster, Peyton Hillis
Wide receivers: Andre Johnson, Brandon Lloyd, Terrell Owens, Dwayne Bowe
Fullback: Le'Ron McClain
Tight ends: Antonio Gates, Dustin Keller
Tackles: Jake Long, Ryan Clady, Michael Roos
Guards: Ben Grubbs, Ryan Lilja, Chris Kemoeatu
Centers: Nick Mangold, Jeff Saturday
Defensive Ends: Dwight Freeney, Jason Babin, Mario Williams
Defensive Tackles: Casey Hampton, Haloti Ngata, Vince Wilfork
Outside Linebackers: James Harrison, Cameron Wake, Tamba Hali
Inside Linebackers: Lawrence Timmons, Jerod Mayo
Cornerbacks: Darrelle Revis, Ike Taylor, Quentin Jammer
Strong Safety: Troy Polamalu
Free Safety: Ed Reed
Kicker: Josh Scobee
Punter: Meskó Zoltán
Kick returner: Eddie Royal
NFC
Fullback: Heath Evans
Guards: Jahri Evans, Steve Hutchinson, Alan Faneca
Centers: Shaun O'Hara, Jonathan Goodwin
Cornerbacks: Asante Samuel, Aqib Talib, Tracy Porter
Kick returner: Leon Washington
több mint 13 éve
Mondjuk meg is érdemli, elképesztő tehetség, egy ilyen jön egy évtizedben, ha egyáltalán jön.sztem wr poszton felesleges puffogni meg ekezni ott van a legdurvabb verseny sztem hiaba van 4 hely csapatonkentbackus mindent viszBackus Pro Bowler szint.
Fake
Az edzőnk megmondta...
Én megnéztem először,hogy Megatron benne van e.
Innentől kezdve komolytalan.
Nicks>CalvinBazzani
nicks is kurvajo meg calvin is
en a helyedben inkabb annak orulnek h ndamokung bacsi ilyen sok szavazatot kap 😊
rajta kivul csak freeneynek peppersnek matthewsnak rayraynek woodsonnak es polamalunak van
tobb mint 150 ezer szavazata a defense jatekosok kozulFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem wr poszton felesleges puffogni meg ekezni ott van a legdurvabb verseny sztem hiaba van 4 hely csapatonkentbackus mindent viszBackus Pro Bowler szint.
Fake
Az edzőnk megmondta...
Nicks>CalvinBazzani
nicks is kurvajo meg calvin is
en a helyedben inkabb annak orulnek h ndamokung bacsi ilyen sok szavazatot kap 😊
rajta kivul csak freeneynek peppersnek matthewsnak rayraynek woodsonnak es polamalunak van
tobb mint 150 ezer szavazata a defense jatekosok kozul
több mint 13 éve
backus mindent viszBackus Pro Bowler szint.
Fake
Az edzőnk megmondta...
Nicks>Calvin
több mint 13 éve
én is hiányolom őketbackus mindent viszEz komoly?tenorxhát az egészet végignézve biztos nem lehet az
Reggie Bush 😂Ork
sztem amugy tulsagosan keves a steelersesFake
következő név😀eAngelo