Höri - youtube
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Most olvasom, hogy Höri 2. megvillanása Pats - Kóc khmm Denver meccs lesz. 😀 Biztos "kőkemény" meccs elé nézünk sms-eket nézve, ha már az ország 1/3-a Pats szurkoló, ráadásul első közvetített meccs idén.
Aztán a lényeg továbbra is nehogy Hajrá "Kóc"Denver legyen 😛
Ja és persze Peyton mezt azért ne felejtsd ám felvenni, ha már a Sporttv-ben az dívik 😛
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Hogy fogok én így a Jags-Beearsre figyelni tudni? Légy szíves jinxeled már meg Gabbertöt, úgy mint a Vikingst tetted. Ha lehet , még az 1. negyedben, hogy a Bears meccsre is feltámadjon már. 😊csak ne szidja a Jags-et 😛
Amúgy óriási gratula ehhez a rangadóhoz. iktriad
Amúgy meg aki azt mondta (volna, mert nem volt ilyen sztem) hogy a Vikings egy 49ers és egy Lions idegenbeli meccs után 3-1-el fog állni az nem szakértő, max szurkoló 😀 de ez itt off
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hogy fogok én így a Jags-Beearsre figyelni tudni? Légy szíves jinxeled már meg Gabbertöt, úgy mint a Vikingst tetted. Ha lehet , még az 1. negyedben, hogy a Bears meccsre is feltámadjon már. 😊Amúgy óriási gratula ehhez a rangadóhoz.
több mint 12 éve
Gratula, akkor nemcsak mi voltunk elégedettek veled ezek szerint!
több mint 12 éve
Remélem annyi lesz benned, hogy melemlítsd, hogy Brady kiégett! 😉StezMivel Höri profi, ezt ki se tudja hagyni.
több mint 12 éve
Örülök Horhe Höri hogy ismételten meghívást kaptál,ezek szerint "átmentél a teszten" 😊 Csak a jóslatokkal óvatosan 😛
több mint 12 éve
valaki majd dobjon meg egy Sport1 streammel 😀Amadeus91onlinetvkeresre.eu/
itt ha regisztrálsz van 😀
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Remélem annyi lesz benned, hogy melemlítsd, hogy Brady kiégett! 😉
több mint 12 éve
Ccccc... egy időben lesz a ViKings - Titans rangadóval, sorry, de inkább azt nézem!😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 864
valaki majd dobjon meg egy Sport1 streammel 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Jó lesz ez! A szakértelmeddel eddig sem volt gond, a képernyőt is hamar megszoktad múltkor. Hajrá!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Csak lazán! Mindenki tudja, hogy ki nem állhatod Manninget!
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Miattad megnézem az első idei élő NFL-meccsemet. Remélem, bezsúfolnak Ricsi, Gyula és Sanyi mellé negyediknek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
URSTN
több mint 12 éve
Már bűntudatom volt amiért múltkor kisajátítottam az NFL csevegőt, szóval a szereplésemmel kapcsolatosan ide lehet majd írni. Akár az előző meccsről, akár a következőről.Sejtésem szerint igen nagy érdeklődés lesz ugyanis a vasárnapi Denver - New England iránt, szóval nekem is fel kell nőni a feladathoz.