Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/sonofbum/status/973715240767467520twitter.com/sonofbum/status/973705003234861057
Tony Adams
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ez a Watkins-szerződés, csak nekem rettenetesen sok? Ezer yardos WR...ha az elmúlt két szezonját összeadjuk 😀
több mint 6 éve
Akkor ha nem jön össze neki az új szerződés, mehet McAffe mellé a Barstool Sportshoz szagérteni. 😊Pughról elkezdtek olyan hírek jönni New Yorkból h állítólag jobban szeret a kocsmában tartózkodni, mint az edzőpályán. | Amit én totálisan megértek btw, csak ez nem segíti őt profi sportolóként. |Norwellt is írták mindenhova, erre ment a Jagshez 😊Arról nem is beszélve, hogy szerintem A-Rob > Watkins.
A Chiefs Watkinst is túlfizette, a Bears ARob-boltja szerintem kategóriával jobb akkor már
Wyatt
Norwell meg nekem is meglepi volt. Azt hittem Justin Pugh jön majd hozzánk G posztra, mert Coughlin és Marrone is edzette anno.
iktriad
empty taxi
több mint 6 éve
Pughról elkezdtek olyan hírek jönni New Yorkból h állítólag jobban szeret a kocsmában tartózkodni, mint az edzőpályán. | Amit én totálisan megértek btw, csak ez nem segíti őt profi sportolóként. |Norwellt is írták mindenhova, erre ment a Jagshez 😊Arról nem is beszélve, hogy szerintem A-Rob > Watkins.
A Chiefs Watkinst is túlfizette, a Bears ARob-boltja szerintem kategóriával jobb akkor már
Wyatt
Norwell meg nekem is meglepi volt. Azt hittem Justin Pugh jön majd hozzánk G posztra, mert Coughlin és Marrone is edzette anno.
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Norwellt is írták mindenhova, erre ment a Jagshez 😊Arról nem is beszélve, hogy szerintem A-Rob > Watkins.
Wyatt
több mint 6 éve
Star Lotulelei --> Bills5 éves szerződést kapott Buffaloban, Williamsszel jó kis párost fognak alkotni.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Norwellt is írták mindenhova, erre ment a Jagshez 😊A Chiefs Watkinst is túlfizette, a Bears ARob-boltja szerintem kategóriával jobb akkor már
több mint 6 éve
Anthony Hitchens--> ChiefsAnnak ellenére, hogy a Cowboys nagyon akarta vissza, illetve a Colts volt még a nagy favorit.
több mint 6 éve
JMD meg a ColtséNa ez még nem biztos, ez majd csak szept 6-án derül ki..!
Wyatt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Az nem ugy van hogy tradelni ér csak FA jatekos a tabu?tabu? nincs itt semmilyen tabu már, pl Norwell a Giantsé, kb tény.
Janek
több mint 6 éve
Az nem ugy van hogy tradelni ér csak FA jatekos a tabu?
több mint 6 éve
késői 4+6 Ogletree-ért nem is rossz..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
@Schultz_Report: For better or worse, one executive tells me there are about to be an onslaught of trades, including ones with marquee players. Bennett just the beginning. Buckle up!Itt is van az újabb NFC West - NFC East trade
Lesz itt parádé.
Bazzani
twitter.com/AdamSchefter/status/971489536164417537
Lemaradtam, egy héttel korábban nyitott a piac?Ezek szerint igen. Unatkoznak az emberek a front officeokban.
peach
több mint 6 éve
Lemaradtam, egy héttel korábban nyitott a piac?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
@Schultz_Report: For better or worse, one executive tells me there are about to be an onslaught of trades, including ones with marquee players. Bennett just the beginning. Buckle up! twitter.com/diannaESPN/status/971469901541072896Lesz itt parádé.
Éljen a targeting rule!
több mint 6 éve
nem érzed a hátsó szándékot.Ennyire nem tudsz lángos / sült kolbász nélkül élni? 😀
Azaz mikor nyit már a piac????
Janek
Madden hates me.
több mint 6 éve
nem érzed a hátsó szándékot.Azaz mikor nyit már a piac????
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
11 hónapos írásra reagálni 😀Nah de hol van , sehol sem találom ...friss a trackeragain
empty taxi
empty taxi
Sixo
több mint 6 éve
Nah de hol van , sehol sem találom ...friss a trackeragain
empty taxi
empty taxi
több mint 7 éve
Megtörtént ennek a holtszezonnak az utolsó tracker frissítése. Adrian Peterson, Johnathan Hankins, T.J. McDonald, Zach Brown meg a többi sarlatán, amelyik eddig nem írt alá lemarad arról a megtisztelésről, hogy szerepeljen a bowl.hu FA trackerben.
Madden hates me.
több mint 7 éve
friss a trackeragain
empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
friss a tracker
Madden hates me.