NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 692
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
Vonnie Holliday? 😀 egy hatodik körös is jött Timmy-ért. Sajnálom, mert nagyon bírtam a lelkét is kitette mindig.FucuSztem simán van lövése a skinsnél, hogy kezdjen.
több mint 13 éve
bergerdani
4 913
Redskins announce acquire RB Tim Hightower from the Arizona Cardinals in for DL Vonnie Holliday and an undisclosed draft pick.Erről vélemény?
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Mondjuk épp a Panthers költött eddig több pénzt az Eaglesnél, gyengébb játékosokra. 😀Azért, mert tavaly senkivel nem hosszabbítottunk (nyilvánvalóan szándékosan), mindenki most kapta meg a szerződését. És az sem igaz, hogy gyengébb játékosokra - azok is voltak közte persze, de Beason, CJ és DWill mind elit a maga posztján.
gsn
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Vonnie Holliday? 😀 egy hatodik körös is jött Timmy-ért. Sajnálom, mert nagyon bírtam a lelkét is kitette mindig.
több mint 13 éve
Rams WR-ben=Redskins RB-benArizona is trading RB Tim Hightower to Washington for a conditional late-round pick based on play time, along with DE Vonnie Holliday. - Schefter
több mint 13 éve
Úgy néz ki Brown marad RT.Washington reached agreement with offensive tackle Jammal Brown on a five-year deal. - Schefter
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Adam SchefterLegalább őt sikerült megtartaniuk.
Filed to ESPN: Bengals reached agreement with running back Cedric Benson on a one-year deal.Lance
több mint 13 éve
Adam SchefterFiled to ESPN: Bengals reached agreement with running back Cedric Benson on a one-year deal.
John Clayton
The Cedric Benson deal could be worth one-year at $5 million. Included is $2 million in incentives.
több mint 13 éve
😀 Ez hatalmas.... 😀 Plaxico Burress, WR, börtön -> Jets (1 év, 3 millió $)
több mint 13 éve
Houston még két évig Detroitban
több mint 13 éve
Braylon Edwards felé tekintgetünk.Lakiérdekes, a Cards is 😊
több mint 13 éve
Bárcsak a Bearst utálnák sokan azért mert sokat és jól igazolunk 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
A blitzek annyira nem hiányoztak csak nem a legjobbkor és a legjobb módon mert ugye ScMD nem JJ és nem is lehetett meg ugye S.B vagy Sims nem egy Trotter és Spikes akik a hátteret biztosítják a blitzeléshez (már amennyire sejthetem helyesen gondolom ezt, a játék mélységeihez nem értek csak okoskodom bocs ha hülyeséget beszélek 😛 ) Mindegy idén legyen meg a gyűrű aztán utána már nem zavar, hogy mi lesz. Engem a Lions erősödése nem zavar főleg amíg meg tudjuk verni őket bár lehet ez idén húzós lesz ha találkozunk 😊 Tatupunak örülnék bár kétlem, hogy nálunk kötne ki.NA ige. A blitzek. Azok hiányoznak a legjobban. De talán majd idén. Az alapanyag megvan hozzá.Shawn84Volt miért tisztelni 😕Delonso_a blitzmájszter maximal respect
tittelettittelettitteletsutianap
több mint 13 éve
Braylon Edwards felé tekintgetünk.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Én aztán minden vagyok csak Philly-fan nem, de sztem is tök hülyeség amiatt utálni őket, h jól igazolnak.. ez a nagybevásárlás meg ikonok kidobása szöveg meg ebben a sportágban különösen visszatetsző számomra. Persze én is utálom őket, de nem ezért 😛
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
NA ige. A blitzek. Azok hiányoznak a legjobban. De talán majd idén. Az alapanyag megvan hozzá.a blitzmájszter maximal respectNA igen. JJ pótolhatatlan. Most idén marha érdekes, hogy a volt OL edző lett a DC. Ha nem jön be akkor szerintem Washburn lesz majd helyette, de remélem bejön.Shawn84Volt miért tisztelni 😕Delonso_
tittelettittelettitteletsutianap
több mint 13 éve
a blitzmájszter maximal respectVolt miért tisztelni 😕Delonso_Nameg ugye sajnos a legendás D coordinátor eltávozott és nagyon keresitek az utódot.Delonso_NA igen. JJ pótolhatatlan. Most idén marha érdekes, hogy a volt OL edző lett a DC. Ha nem jön be akkor szerintem Washburn lesz majd helyette, de remélem bejön.Shawn84
tittelettittelettittelet
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mindegyik szezon ilyen 😀 ,de ha nem is azért az elmúlt években hallottam ezt párszor.Tény,hogy a sok PO szereplés mellett megjön az étvágy és nem csoda,hogy bevásároltunk.Ennek ellenére sok helyen van még mit javítani szval nem szabad túlértékelni az Eagles-t.Salaryvel nem lesz baj.Mindent vagy semmit szezon következik úgy érzem most mindent 1 lapra tesznek fel. Jövőre meg szopunk a salary cap miatt.Shawn84A múlt ezt nem nagyon igazolta, leszámítva a Jetset, ahol el kell ismerni jól csinálják.Ebből szeretnének szerintem kilépni idén, hogy ne csak ott legyenek.Sanco
Ellenpéldaként itt van a Skins, aki évről évre összevásárolt mindenkit és mire ment vele.
A Phillyre (is) kíváncsi leszek, mert ők azért minden évben ott vannak a PO körül.Delonso_
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Mindent vagy semmit szezon következik úgy érzem most mindent 1 lapra tesznek fel. Jövőre meg szopunk a salary cap miatt.A múlt ezt nem nagyon igazolta, leszámítva a Jetset, ahol el kell ismerni jól csinálják.Ebből szeretnének szerintem kilépni idén, hogy ne csak ott legyenek.Sanco
Ellenpéldaként itt van a Skins, aki évről évre összevásárolt mindenkit és mire ment vele.
A Phillyre (is) kíváncsi leszek, mert ők azért minden évben ott vannak a PO körül.Delonso_
több mint 13 éve
A múlt ezt nem nagyon igazolta, leszámítva a Jetset, ahol el kell ismerni jól csinálják.Ebből szeretnének szerintem kilépni idén, hogy ne csak ott legyenek.
több mint 13 éve
Volt miért tisztelni 😕Nameg ugye sajnos a legendás D coordinátor eltávozott és nagyon keresitek az utódot.Delonso_NA igen. JJ pótolhatatlan. Most idén marha érdekes, hogy a volt OL edző lett a DC. Ha nem jön be akkor szerintem Washburn lesz majd helyette, de remélem bejön.Shawn84
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nameg ugye sajnos a legendás D coordinátor eltávozott és nagyon keresitek az utódot.Delonso_NA igen. JJ pótolhatatlan. Most idén marha érdekes, hogy a volt OL edző lett a DC. Ha nem jön be akkor szerintem Washburn lesz majd helyette, de remélem bejön.
több mint 13 éve
Nameg ugye sajnos a legendás D coordinátor eltávozott és nagyon keresitek az utódot.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nálunk a nagy erősítések ellenére szerintem a védelmen mehet el a PO. Ugyanis jelenleg elég káosz, hogy milyen sémában akarunk játszani. Kb mindent egybe akarnak gyúrni.A múlt ezt nem nagyon igazolta, leszámítva a Jetset, ahol el kell ismerni jól csinálják.Ja hogy Packers, azt hittem Philly fan vagy.Én - ezt akkor a topicban is leírtam - irigyeltem a Vikings FA politikáját, sőt még a Bears által nyélbeütött Cutler tradenél is azt mondtam, hogy jól csinálta a FO.
Igen, a GBt nem is ekézik idén, de anno hogy ment a Tesco gazdaságos szöveg?
A lényeg valamiért szídni lehessen.
Ám Isten mentsen valakit a divatcsapat jelzőtől.Delonso_
Az már más kérdés, hogy aztán Tesco Tedet igazolta az élet, de szerintem egyáltalán nem baj az, ha egy csapat aggresszív a játékospiacon és nagy neveket hoz a csapathoz.Sanco