NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
főleg ha lesz valami támadójáték is, és nem lesz rajtuk akkora nyomás minden egyes drive kezdetén, hogy kell stop vagy veszítünk. bár a támadófal nekem még mindig nem meggyőző pass protection terén, de ha lesz némi futójáték, akkor Kolb talán el tudja osztani a labdát rövidpasszokra épülő passzjátékban, ahol nem lesz a védelem ideje, hogy a közelébe érjenek.új nap új eseményekjó lesz aza secondary DRC nélkül isbraxa88
@TheMarshall31: Getting on this flight on my way to az let's get it
úgy tűnik új taggal bővül a Cards kerete, Richard Marshall személyébenFucu
több mint 13 éve
braxa88
12 534
új nap új eseményekjó lesz aza secondary DRC nélkül is
@TheMarshall31: Getting on this flight on my way to az let's get it
úgy tűnik új taggal bővül a Cards kerete, Richard Marshall személyébenFucu
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ingram is aláírt.
több mint 13 éve
új nap új események@TheMarshall31: Getting on this flight on my way to az let's get it
úgy tűnik új taggal bővül a Cards kerete, Richard Marshall személyében
több mint 13 éve
Köszi.gsn!Csak azt tudom, amit a CBA cikkbe is betettem, akkor 16 millió körüli hely volt, az már nem aktuális, azóta elég sok minden történt. Érkezett Eric Wright és Durant, akik mindketten kezdő kaliberű játékosok, aláírtak a rookiek, meg több backup. Az a baj, hogy még tippelni sem lehet, mert még a szerződések összegei sem nyilvánosak.gsn
Lions cap helyzetről tudsz valamit?
Belefér még Tulloch és egy top corner?Bazzani
B.Johnson és Dizon cut,mondjuk az alighanem nem egy nagy tétel.
több mint 13 éve
gsn
3 548
gsn!Csak azt tudom, amit a CBA cikkbe is betettem, akkor 16 millió körüli hely volt, az már nem aktuális, azóta elég sok minden történt. Érkezett Eric Wright és Durant, akik mindketten kezdő kaliberű játékosok, aláírtak a rookiek, meg több backup. Az a baj, hogy még tippelni sem lehet, mert még a szerződések összegei sem nyilvánosak.
Lions cap helyzetről tudsz valamit?
Belefér még Tulloch és egy top corner?Bazzani
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
gsn!Lions cap helyzetről tudsz valamit?
Belefér még Tulloch és egy top corner?
több mint 13 éve
gsn
3 548
Kelly Gregg Chiefs 1 év
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
A telek is kellemesebbek,mint Marylandben...plusz ugye nyáron Larry-ékkel edzett Zonában (ki nem? 😊) és általában az offseason-t is ott szokta tölteni. Örülnék neki.Fucuazt pletykálják, hogy kölcsönös az érdeklődés Todd Heap és a Cards közöttFucuSajnos én is olvastam,Arizona játékos volt,még realitása is van a kontinenst átívelő költözésnek.
Marha jól jártok vele ,mi pedig bánkódhatunk.
Igornak is nagy kedvence,nekem is,szerintem ,idézve a klasszikust,"Több,mint bűn,hiba".kátrány
De a lényeg,a kezei jók,nagyszerű redzone célpont,futást is jól támogatja.Flacco egyik(másik Mase 😕 ) kedvenc célpontja,tényleg nem értem,miért tették ki ,oké,hogy 4,5M-ót keresett.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
plusz ugye nyáron Larry-ékkel edzett Zonában (ki nem? 😊) és általában az offseason-t is ott szokta tölteni. Örülnék neki.azt pletykálják, hogy kölcsönös az érdeklődés Todd Heap és a Cards közöttFucuSajnos én is olvastam,Arizona játékos volt,még realitása is van a kontinenst átívelő költözésnek.
Igornak is nagy kedvence,nekem is,szerintem ,idézve a klasszikust,"Több,mint bűn,hiba".kátrány
több mint 13 éve
azt pletykálják, hogy kölcsönös az érdeklődés Todd Heap és a Cards közöttFucuSajnos én is olvastam,Arizona játékos volt,még realitása is van a kontinenst átívelő költözésnek.
Igornak is nagy kedvence,nekem is,szerintem ,idézve a klasszikust,"Több,mint bűn,hiba".
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Hát nem tudom, hogy Fairley-t küldtétek-e a játékosok után, de Barnett nem hiszem, hogy sokáig bírna futni előletek 😛A. Samuel trade blockon van.LanceHozzánk elférne.
Bár ahogy nézem mi alszunk mint a bunda.
A legnagyobb hír továbbra is,hogy futunk a játékosok után:
The Detroit Lions have made a run at signing free-agent LBs Stephen Tulloch (Titans) and Nick Barnett (Packers).Bazzani
Pitdick mármint Pit cock miatt meg nagyon ne aggódjál, nem fogja elvenni az olb-k elől a helyet szerintem 😊
több mint 13 éve
Hazudtam.Igazoltunk egy igazi sztárt.
Quinn Pitcock-ot aki 2008ban visszavonult a Coltsból,most újra megpróbálja. DT ugye,ami annyira kellett.
Majd Fairley játszik OLB-t.
több mint 13 éve
azt pletykálják, hogy kölcsönös az érdeklődés Todd Heap és a Cards között
több mint 13 éve
A. Samuel trade blockon van.LanceHozzánk elférne.
Bár ahogy nézem mi alszunk mint a bunda.
A legnagyobb hír továbbra is,hogy futunk a játékosok után:
The Detroit Lions have made a run at signing free-agent LBs Stephen Tulloch (Titans) and Nick Barnett (Packers).
több mint 13 éve
A. Samuel trade blockon van.
több mint 13 éve
Azt hittem, hogy Harris visszavonul. 😐Az 1/32-es Sherrod is aláírt 4év/6,6millió, ebből 5,32mill garantált. Szerintem elég olcsón, bár ahogy nézem Saffold tavalyi 4/6,3/3,9-es szerződésénél bőven jobb.
több mint 13 éve
Saffold-Dahl-Brown-Greco-SmithHarvey Dahl -> RamsiktriadSaffold-Dahl-Brown-Bell-Smith. ez is egy bitang erős OL lesz :/braxa88
Bell-t cutoltuk (nem akart szerződést módosítani)
+ jött még OLB Zac Diles (Texans) és Al Harris (Miami)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Mondtam hogy pénteken 2 DB jön hozzánk:CB Drew Coleman has reached agreement on a 3-year deal with Jacksonville. Max value is $7.4 million.
több mint 13 éve
Adam SchefterRams reached agreement with former Jaguars wide receiver Mike Sims-Walker on a one-year deal.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
adamSchefter Saints re-signed S Roman Harper to a 4-year deal worth $28.5 million, including $16 million guaranteed.
több mint 13 éve
Na arról lemaradtam.Kevin Burnett -> Miamicrowder már ki lett vágva délutánHöri
Chowder kuka?tenorx
több mint 13 éve
Kevin Burnett -> Miamicrowder már ki lett vágva délután
Chowder kuka?tenorx
több mint 13 éve
Samuelt valóban szét fogják dobálni, égni is fog nagyokat... de közben lehúz 10-12 INT-et is😀samuel - ha marad - imho embertelen nagyot fog égni aso átellenes oldalán.gabtsiha nem marad akkor meg drcbraxa88
sokat rizikózik, de azért kevés #2 WR tudja folyamatosan szétszopatni