NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Punter meg kicker nem lesz gond. A Class legjobbjai voltak.Meg a Puffin . 😀 Azért még van baj bőven.LB sor elég vékony,rookie punter,rookie kicker.Greengona,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatMinket mindig mindenki utált. Mégis az elmúlt évek egyik legeredményesebb csapata voltunk, csak a SB nem jött össze. Nekünk az utálat ad erőt.Shawn84
vagyis de,divat lesz minket utálni :cool:Newman
több mint 13 éve
Meg a Puffin . 😀 Azért még van baj bőven.LB sor elég vékony,rookie punter,rookie kicker.na,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatMinket mindig mindenki utált. Mégis az elmúlt évek egyik legeredményesebb csapata voltunk, csak a SB nem jött össze. Nekünk az utálat ad erőt.Shawn84
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Azok nem mi voltunk bíró úrna,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatfőleg ha megmarad azon szép szokás, hogy letérdelésnél ütlegelitek az ellenfelet és az agyrázkódást szenvedő játékost kifütyülitek 😉Höri
A magyar Eagles szurkolók elhatárolódnak az amcsi hülye Eagles szurkolóktól.
több mint 13 éve
már kicsit unalmas ezt a storyt felhozni,még kb 100 évig ezzel fog jönni mindenki gondolom....na,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatfőleg ha megmarad azon szép szokás, hogy letérdelésnél ütlegelitek az ellenfelet és az agyrázkódást szenvedő játékost kifütyülitek 😉Höri
több mint 13 éve
na,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatEz annyira nem újdonság Vick meg D-Jax miatt én már tavaly is éreztem némi ilyet de amiatt szimplán hülyeség volt, ezt most már komolyan én is kezdem megérteni s mekkora égés lesz ha nem jön be..... 😛
több mint 13 éve
na,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatfőleg ha megmarad azon szép szokás, hogy letérdelésnél ütlegelitek az ellenfelet és az agyrázkódást szenvedő játékost kifütyülitek 😉
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
na,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatMinket mindig mindenki utált. Mégis az elmúlt évek egyik legeredményesebb csapata voltunk, csak a SB nem jött össze. Nekünk az utálat ad erőt.
több mint 13 éve
na,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatvagyis de,divat lesz minket utálni :cool:
több mint 13 éve
Már elnézést, de menjen a picsába a Phili.milyen jó, hogy én már évek óta űzöm ezt a tevékenységet 😀
Kinőttem abból, hogy csapatok ellen drukkoljak, de idénre feloldozom magamat.atapapa
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Már elnézést, de menjen a picsába a Phili.Akkor a Jetset meg a Patset is utáld lécci.
Kinőttem abból, hogy csapatok ellen drukkoljak, de idénre feloldozom magamat.atapapa
több mint 13 éve
Már elnézést, de menjen a picsába a Phili. Kinőttem abból, hogy csapatok ellen drukkoljak, de idénre feloldozom magamat.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
ez a fradisták napjaLegalbb Jordan használható csere. Bunkley megért volna egy 3. kört azért. Roseman nem tudta átbaszni Hackert.
AdamSchefter Eagles trade DT Brodrick Bunkley to Cleveland for 5th round pick in 2012 and agreed to terms with LB Akeem Jordan on a one-year deal.Höri
több mint 13 éve
ez a fradisták napjaAdamSchefter Eagles trade DT Brodrick Bunkley to Cleveland for 5th round pick in 2012 and agreed to terms with LB Akeem Jordan on a one-year deal.
több mint 13 éve
Léci neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 13 éve
nem hiszitek el? 😀evansilva Per NFL Network's Scott Hanson, Ike Reese -- now a member of the Philly media -- is saying Plaxico Burress will sign with the #Eagles.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Akkor tényleg már röhögőgörcsöt kapok.Plaxico EaglesHöriEz nagyon nagyon az lenne 😊dande
több mint 13 éve
Plaxico EaglesHöriEz nagyon nagyon az lenne 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Íme a Jetsé:Current Estimated Cap Space: $8,435,965
több mint 13 éve
így van. Bár Aso és Babin szerződésének részletei még nem ismertek. Muszáj besegítenünk a ligának a cap 99%-ának elköltésében. 😊http://www.eaglescap.com/ percről - percre. 😊GreengoDeSean jobb ha megköti a szerződést gyorsan, mert ha így folytatjuk 1-2 nap és elfogy az összes lé. 😊BleedingGreenmég nem fogyott el? :o akkor valamit nagyon tudhat Roseman és Reid 😀Newman
több mint 13 éve
http://www.eaglescap.com/ percről - percre. 😊még nem fogyott el? :o akkor valamit nagyon tudhat Roseman és Reid 😀NewmanWatkins miatt nem aggódok,DeSeannal viszont nem tudom,hogy mi lesz... :/NewmanDeSean jobb ha megköti a szerződést gyorsan, mert ha így folytatjuk 1-2 nap és elfogy az összes lé. 😊BleedingGreen
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Patterson, Bunkley, Laws, Dixon, Jenkins, Thornton. Ez majdnem olyan jó mint a CB névsor. Graham most veri a fejét a falba hogy nem tud edzeni. Tulloch meg lassan könyörög hogy hozzánk jöhessen.