NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A new target for Donovan McNabb: Vikings reached agreement with former Falcons WR Michael Jenkins on a three-year contract.NewmanHelyes helyes. Bár nem tudom tényleg D-Mac fog e kezdeni.
több mint 13 éve
A new target for Donovan McNabb: Vikings reached agreement with former Falcons WR Michael Jenkins on a three-year contract.
több mint 13 éve
Hát most mit csináljak vele. 😀Hátha szerzünk még több szimpatizánst 😀Hát ha szerintetek ez jó, akkor hajrá.tenorx
http://www.youtube.com/watch?v=sN-1uFfrSTQBébé
Packers-ösöknek nyilván nem fáj. Gondolom Ők jó szívvel gondolnak vissza erre a meccsre (meg a másikra, meg az egész szezonra).
több mint 13 éve
Hátha szerzünk még több szimpatizánst 😀Hát ha szerintetek ez jó, akkor hajrá.
http://www.youtube.com/watch?v=sN-1uFfrSTQBébé
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀 😀 mikor? hol? benne vagyunk 😊 bár haverjaim elég vegyesek van ott minden féle drukker... de most majd mindenkit megnevelek és PATS fan lessz mindenkiiiLerendezhetjük itthon is a dolgot 😀Shawn84A SB a Lucas Oil Stadium-ban lesz ,de nov 27-én lesz rá mód. 😊Greengoooh azon tuti házibuli lesz nálunk meccnézéssel 😀 😀 mint ahogy az idei SB-n 😀superbrutal88
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Lerendezhetjük itthon is a dolgot 😀ooh azon tuti házibuli lesz nálunk meccnézéssel 😀 😀 mint ahogy az idei SB-n 😀superbrutal88igen 3-4 end de a eagles 4-3-at jácccik és ilyenkor jön h megy be dt-be de kérdés h ez h sikerül... remélem jol a super bowlon megnéznék egy pats ultras vs phylli ultras hocsatát 😀 😀 😀 😀 😀 😀superbrutal88A SB a Lucas Oil Stadium-ban lesz ,de nov 27-én lesz rá mód. 😊Greengo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ooh azon tuti házibuli lesz nálunk meccnézéssel 😀 😀 mint ahogy az idei SB-n 😀A SB a Lucas Oil Stadium-ban lesz ,de nov 27-én lesz rá mód. 😊GreengoJenkins (ha egészséges) top5 3-4 end, megéri szvsz.JayBigen 3-4 end de a eagles 4-3-at jácccik és ilyenkor jön h megy be dt-be de kérdés h ez h sikerül... remélem jol a super bowlon megnéznék egy pats ultras vs phylli ultras hocsatát 😀 😀 😀 😀 😀 😀superbrutal88
több mint 13 éve
A SB a Lucas Oil Stadium-ban lesz ,de nov 27-én lesz rá mód. 😊igen 3-4 end de a eagles 4-3-at jácccik és ilyenkor jön h megy be dt-be de kérdés h ez h sikerül... remélem jol a super bowlon megnéznék egy pats ultras vs phylli ultras hocsatát 😀 😀 😀 😀 😀 😀superbrutal88Remélem az elégedetlen Jackson gondoskodik majd a csapategységről :cool:Jenkins (ha egészséges) top5 3-4 end, megéri szvsz.JayB
Annak azért örülök, hogy túlfizették Jenkinst.atapapa
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Igen, ha 25 lenne. De már 30.Remélem az elégedetlen Jackson gondoskodik majd a csapategységről :cool:Jenkins (ha egészséges) top5 3-4 end, megéri szvsz.JayB
Jenkins előtte éveken át 4-3-t játszottigen 3-4 end de a eagles 4-3-at jáccciksuperbrutal88Remélem az elégedetlen Jackson gondoskodik majd a csapategységről :cool:Jenkins (ha egészséges) top5 3-4 end, megéri szvsz.JayB
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen 3-4 end de a eagles 4-3-at jácccik és ilyenkor jön h megy be dt-be de kérdés h ez h sikerül... remélem jol a super bowlon megnéznék egy pats ultras vs phylli ultras hocsatát 😀 😀 😀 😀 😀 😀Remélem az elégedetlen Jackson gondoskodik majd a csapategységről :cool:Jenkins (ha egészséges) top5 3-4 end, megéri szvsz.JayB
több mint 13 éve
Végül is neki a gyűrűje már megvan, mondjuk mutogathatja (senki rosszra ne gondoljon :cool😊 a már itt lévőknek, hogy na ezért harcoljatok. Reid-nek is biztos jó érzés, hogy van egy ifjabb Packs gyűrűs is a csapatban 😛Ha így van, az se baj, akkor meg ő cumizik nagyot, amiért pénzügyileg rossz döntést hozottatapapaAnnak azért örülök, hogy túlfizették Jenkinst.atapapaHa elengedjük egy szezon után, akkor "csak" 4 millát fog kapni.Bébé
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Remélem az elégedetlen Jackson gondoskodik majd a csapategységről :cool:Jenkins (ha egészséges) top5 3-4 end, megéri szvsz.
több mint 13 éve
Megtapsolták Collie-t amikor vitték lefele. A bírót fütyülték miután bedobta a zászlót, de mindegy is ...ráadásul úgy h nem is igaz a kifütyülős dologBébéfőleg ha megmarad azon szép szokás, hogy letérdelésnél ütlegelitek az ellenfelet és az agyrázkódást szenvedő játékost kifütyülitek 😉Hörimár kicsit unalmas ezt a storyt felhozni,még kb 100 évig ezzel fog jönni mindenki gondolom....Newman
több mint 13 éve
Ha így van, az se baj, akkor meg ő cumizik nagyot, amiért pénzügyileg rossz döntést hozottAnnak azért örülök, hogy túlfizették Jenkinst.atapapaHa elengedjük egy szezon után, akkor "csak" 4 millát fog kapni.Bébé
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
oohh megvan a kedven NCAA csapatom... 😀 😀 😀 😀 😀nézz West Virginia meccseket, az igazi jó értelemben vett tahóság ott csúcsosodik ki 😀Höri...és hógolyóval dobáljuk az ellenfél szurkolóit. 😛 https://www.youtube.com/watch?v=qdW-pScL6yU&feature=relatedGreengohát ez kva nagy a végén a szurkolok miatt megszeretem egy picit a phyllit 😀superbrutal88
több mint 13 éve
Annak azért örülök, hogy túlfizették Jenkinst.atapapaHa elengedjük egy szezon után, akkor "csak" 4 millát fog kapni.
több mint 13 éve
nézz West Virginia meccseket, az igazi jó értelemben vett tahóság ott csúcsosodik ki 😀hát ez kva nagy a végén a szurkolok miatt megszeretem egy picit a phyllit 😀superbrutal88már kicsit unalmas ezt a storyt felhozni,még kb 100 évig ezzel fog jönni mindenki gondolom....Newman...és hógolyóval dobáljuk az ellenfél szurkolóit. 😛 https://www.youtube.com/watch?v=qdW-pScL6yU&feature=relatedGreengo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ez kva nagy a végén a szurkolok miatt megszeretem egy picit a phyllit 😀...és hógolyóval dobáljuk az ellenfél szurkolóit. 😛 https://www.youtube.com/watch?v=qdW-pScL6yU&feature=relatedGreengofőleg ha megmarad azon szép szokás, hogy letérdelésnél ütlegelitek az ellenfelet és az agyrázkódást szenvedő játékost kifütyülitek 😉Hörimár kicsit unalmas ezt a storyt felhozni,még kb 100 évig ezzel fog jönni mindenki gondolom....Newman
több mint 13 éve
hát nem tudom,én ezen már 2 éve is jót szakadtam,bunkó vagyok na... 😀...és hógolyóval dobáljuk az ellenfél szurkolóit. 😛 https://www.youtube.com/watch?v=qdW-pScL6yU&feature=relatedGreengofőleg ha megmarad azon szép szokás, hogy letérdelésnél ütlegelitek az ellenfelet és az agyrázkódást szenvedő játékost kifütyülitek 😉Hörimár kicsit unalmas ezt a storyt felhozni,még kb 100 évig ezzel fog jönni mindenki gondolom....Newman
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Azért a nagy utálat hatására soha nem látott méreteket öltött a blog látogatottsága 😀
több mint 13 éve
Remélem az elégedetlen Jackson gondoskodik majd a csapategységről :cool: Annak azért örülök, hogy túlfizették Jenkinst.
több mint 13 éve
...és hógolyóval dobáljuk az ellenfél szurkolóit. 😛 https://www.youtube.com/watch?v=qdW-pScL6yU&feature=relatedmár kicsit unalmas ezt a storyt felhozni,még kb 100 évig ezzel fog jönni mindenki gondolom....Newmanna,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatfőleg ha megmarad azon szép szokás, hogy letérdelésnél ütlegelitek az ellenfelet és az agyrázkódást szenvedő játékost kifütyülitek 😉Höri
vagyis de,divat lesz minket utálni :cool:Newman
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
ráadásul úgy h nem is igaz a kifütyülős dologmár kicsit unalmas ezt a storyt felhozni,még kb 100 évig ezzel fog jönni mindenki gondolom....Newmanna,zsír,legalább nem leszünk divatcsapatfőleg ha megmarad azon szép szokás, hogy letérdelésnél ütlegelitek az ellenfelet és az agyrázkódást szenvedő játékost kifütyülitek 😉Höri
vagyis de,divat lesz minket utálni :cool:Newman