Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sources: #AZCardinals coach Steve Wilks has told his staff during a meeting that he will not be the coach going forward. He has not yet heard it official from owner Michael Bidwill. But that is what he has told his staff. - Rapoport
több mint 5 éve
Ez amúgy egy nagyon jó írás arról, hogy nem csak a Keim & Wilks duóval van a gond:www.revengeofthebirds.com/2018/12/26/18154993/the-arizona-cardinals-have-culture-problems-that-extend-beyond-steve-wilks
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
Amiota a csapatnak szurkolok tobbszor mentunk az 1/1-ert mint az SB gyozelemert. Szoval azt gondolom, hogy ezt nagyobb teljesitmeny volt vegre elerni. Kitartoan kuzdottunk, hogy meglegyen. Wilks es McCoy alkalmazasa volt a kulcs ugy erzem!Abban az esetben lesz egy Bosánk (mármint ha Keimet is elküldik).
Remelem megtalal minket a fekete hetfo Keimestul...
Danny
több mint 5 éve
Danny
1 726
Amiota a csapatnak szurkolok tobbszor mentunk az 1/1-ert mint az SB gyozelemert. Szoval azt gondolom, hogy ezt nagyobb teljesitmeny volt vegre elerni. Kitartoan kuzdottunk, hogy meglegyen. Wilks es McCoy alkalmazasa volt a kulcs ugy erzem!Remelem megtalal minket a fekete hetfo Keimestul...
több mint 5 éve
Danny
1 726
Swearingernek azert orulok, BA alatt jol tolta. Meg legalabb ket Pro Bowlerunk lesz iden
több mint 5 éve
Merlin85
1 406
Repost By @adamschefter:Former Redskins’ safety D.J. Swearinger, whom Washington released Monday after he publicly criticized its defensive coordinator, officially was claimed on waivers today by the Arizona Cardinals.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hoznak fa-n valakit, meg 2/2-re. Elkapot is kene kettot, tight endet is..
több mint 5 éve
Ő fogja megvédeni Rózsit?BosaTovábbra is miénk az 1/1, a verseny továbbra is él, a 49ers is kikapott, és lehet a Raiders is ki fog holnap.Na jó, de nektek ki kellene mindenáron 1/1-re?
Meg kell nyerni a versenyt 😊
shagi0206
petey
Löfli
több mint 5 éve
BosaTovábbra is miénk az 1/1, a verseny továbbra is él, a 49ers is kikapott, és lehet a Raiders is ki fog holnap.Na jó, de nektek ki kellene mindenáron 1/1-re?
shagi0206
petey
több mint 5 éve
KeyG
9 501
Trade.Továbbra is miénk az 1/1, a verseny továbbra is él, a 49ers is kikapott, és lehet a Raiders is ki fog holnap.Na jó, de nektek ki kellene mindenáron 1/1-re?
shagi0206
petey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Továbbra is miénk az 1/1, a verseny továbbra is él, a 49ers is kikapott, és lehet a Raiders is ki fog holnap.Na jó, de nektek ki kellene mindenáron 1/1-re?
shagi0206
több mint 5 éve
"In McVay’s 4 game sweep of the Cardinals the Rams have won by a combined score of 130-25." jesszus.
több mint 5 éve
Ez olyan mint az ökölpacsi?streamable.com/iqflm?fbclid=IwAR37UMkK7SasYSufUJKYlaOuEqaV3VcKeRD2iyKms7wd5z_hDUJQxsDZ0Ag
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
Továbbra is miénk az 1/1, a verseny továbbra is él, a 49ers is kikapott, és lehet a Raiders is ki fog holnap. Meg kell nyerni a versenyt 😊
több mint 5 éve
Jött 1 egykori Pro Bowler waiverről egyenesen a Ramstől.twitter.com/RapSheet/status/1075496655225581568
több mint 5 éve
Patrick Peterson mehet a Pro Bowlra, zsinórban 8-adszor.Az idejébe bele fog férni 😀
twitter.com/AZCardinals/status/1075198067790336002
iktriad
több mint 5 éve
Patrick Peterson mehet a Pro Bowlra, zsinórban 8-adszor. twitter.com/AZCardinals/status/1075198067790336002
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Pedig nem gondoltam ilyenre 😀De mondjuk a mi falunk mellett lehet, nem lenne ennyire kutya gyenge. Azt nem mondom, hogy az elkapóink kisegítenék, mert tegnap csak négy drive-ot öltek meg a dropok, de ehhez már hozzá lenne szokva 😊
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
miért érzem úgy, hogy a Rosen cserével az a gondolat fordult meg a fejedben, hogy Brady utód? 😊Ez max akkor lehet ellenérték, ha a 2019-es 1. kör mondjuk 1/4 (az 1/1-ből kiindulva). Én nem tudom, lesz-e olyan, aki belebuzul valamelyik QB-ba, de talán az Oaklandet le lehetne húzni. Igazából Bosa sem rossz gondolat, és akkor építsenek fel egy védelmet, ami karcol, csak akkor el kell cserélni Rosent egy 2. körért, és felállni egy UDFA-val, mert támadni úgysem fog a csapat jövőre semÉn sem gondolom, hogy Bosára lenne leginkább szükség.Szerintem letrade lenne belőle. Bosa elférne persze, de legalább 5 poszt van ahova sokkal inkább kéne a boost (WR, G, OT, CB, MLB), így butaság lenne Bosát vinni. Persze kérdés mi az ellenérték.Na csak összejön az az 1/1 😊jó hát ez nem nagy szó 😀 10év az max 10 csapat, de hát a Rams-Browns mellett az 1/1re is nehezebb volt rámenni 😀
Mióta Cards fan vagyok erre még nem volt példa, pedig több mint 10 év telt el azóta 😊
silent7939
amúgy Bosa lenne a cél?
braxa88
Kexandro
Amit ellenérték gyanánt el tudnék fogadni, az a '19-es 1. kör, 19-es 2. kör, és a 20-as 1. kör. Ezzel kiegyeznék. Kérdés, hogy lenne-e olyan, aki ennyit adna egy DE-ért.
Ha meg nem lesz alku, akkor marad Bosa. Idén egyetlen egyetemi meccset néztem (többre sajnos nem volt időm), így konkrétan azt se tudom, milyen lesz a jövő évi class (annyit tudok, hogy a védőfalemberekből sok minőségi játékos érkezik).
Ha van ígéretes elkapó, arra valamilyen módon le kell csapni (persze nem 1/1-en, itt jön képbe a hátratrade). MLB-t simán lehet húzni akár 4. körben is, de 3. körben abszolút. CB, nos az megint 1. körös lehetőség.
O-line meg ha lesz rá mód, FA-ról kellene.
shagi0206
Wyatt
több mint 5 éve
Danny
1 726
Szerintem meg Bosa nagyon is kene. Kell valaki CC helyere.Illetve O line FA-rol minden mennyisegben.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez max akkor lehet ellenérték, ha a 2019-es 1. kör mondjuk 1/4 (az 1/1-ből kiindulva). Én nem tudom, lesz-e olyan, aki belebuzul valamelyik QB-ba, de talán az Oaklandet le lehetne húzni. Igazából Bosa sem rossz gondolat, és akkor építsenek fel egy védelmet, ami karcol, csak akkor el kell cserélni Rosent egy 2. körért, és felállni egy UDFA-val, mert támadni úgysem fog a csapat jövőre semÉn sem gondolom, hogy Bosára lenne leginkább szükség.Szerintem letrade lenne belőle. Bosa elférne persze, de legalább 5 poszt van ahova sokkal inkább kéne a boost (WR, G, OT, CB, MLB), így butaság lenne Bosát vinni. Persze kérdés mi az ellenérték.Na csak összejön az az 1/1 😊jó hát ez nem nagy szó 😀 10év az max 10 csapat, de hát a Rams-Browns mellett az 1/1re is nehezebb volt rámenni 😀
Mióta Cards fan vagyok erre még nem volt példa, pedig több mint 10 év telt el azóta 😊
silent7939
amúgy Bosa lenne a cél?
braxa88
Kexandro
Amit ellenérték gyanánt el tudnék fogadni, az a '19-es 1. kör, 19-es 2. kör, és a 20-as 1. kör. Ezzel kiegyeznék. Kérdés, hogy lenne-e olyan, aki ennyit adna egy DE-ért.
Ha meg nem lesz alku, akkor marad Bosa. Idén egyetlen egyetemi meccset néztem (többre sajnos nem volt időm), így konkrétan azt se tudom, milyen lesz a jövő évi class (annyit tudok, hogy a védőfalemberekből sok minőségi játékos érkezik).
Ha van ígéretes elkapó, arra valamilyen módon le kell csapni (persze nem 1/1-en, itt jön képbe a hátratrade). MLB-t simán lehet húzni akár 4. körben is, de 3. körben abszolút. CB, nos az megint 1. körös lehetőség.
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
Én sem gondolom, hogy Bosára lenne leginkább szükség.Szerintem letrade lenne belőle. Bosa elférne persze, de legalább 5 poszt van ahova sokkal inkább kéne a boost (WR, G, OT, CB, MLB), így butaság lenne Bosát vinni. Persze kérdés mi az ellenérték.Na csak összejön az az 1/1 😊jó hát ez nem nagy szó 😀 10év az max 10 csapat, de hát a Rams-Browns mellett az 1/1re is nehezebb volt rámenni 😀
silent7939
amúgy Bosa lenne a cél?
braxa88
Kexandro
több mint 5 éve
Szerintem letrade lenne belőle. Bosa elférne persze, de legalább 5 poszt van ahova sokkal inkább kéne a boost (WR, G, OT, CB, MLB), így butaság lenne Bosát vinni. Persze kérdés mi az ellenérték.Na csak összejön az az 1/1 😊jó hát ez nem nagy szó 😀 10év az max 10 csapat, de hát a Rams-Browns mellett az 1/1re is nehezebb volt rámenni 😀
silent7939
amúgy Bosa lenne a cél?
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Na csak összejön az az 1/1 😊jó hát ez nem nagy szó 😀 10év az max 10 csapat, de hát a Rams-Browns mellett az 1/1re is nehezebb volt rámenni 😀
silent7939
amúgy Bosa lenne a cél?
több mint 5 éve
Na csak összejön az az 1/1 😊Mióta Cards fan vagyok erre még nem volt példa, pedig több mint 10 év telt el azóta 😊