NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
KeyG
9 509
Én is így gondoltam. Ennyit Rosen is tudna mint Bradford, ha más nem tapasztalatszerzésre jó, a lényeg h fejlődést mutasson a kezdetleges hibái után. Josh Allent is bedobták a Bills-be és a Ravens ellen alakított szép dolgokat, tegnap is volt egy bitang dobása a többit nem tudom. De meg kell adni ilyen helyzetekben az esélyt a QB-nak, Rosen-nek.Ja csak azt hogy beválik-e, akkor fogjuk megtudni ha van már mögötte néhány éles NFL meccs. Ezért is mondom, hogy ha majd tényleg annyi a szezonnak (talán nem is kell erre a pillanatra sokat várni), akkor be kellene küldeni.A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Ha Rosen beválik, én letradeelnék egy olyan csapattal akinek QB kell. Szerezhettek vele pár értékes picket, és valljuk be ráfér a csapatra.
Gurley - Cards 34-0
Én csak a highlighsot láttam, ahol egyetlen egy offensive playünk fért el, egy int a garbage timeban. Bradford szenvedte végig a meccset? Fitznek legalább volt elkapása?
Én azt mondom, jöjjön Rosen. Mit veszthetünk? Legalább kap egy kis meccsrutint.
Ja és 1/1-re kit vagy milyen posztra kéne húzni jövőre? Tippek? 😊
csongi
kg0412
csongi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Ezzel a a főedzővel pont azt éreztem mikor kinevezték és utánanéztem a pályájának, mint mikor Leekenst kinevezték..... Nem kell Rosent beküldeni a darálóba.Wilks nekem sem szimpi már az első pillanattól kezdve. Egy sótlan, jellegtelen figura.
harras
Sokan szidták (szerintem főleg alaptalanul) a végén Arianst, de én pont azért is bírtam, mert volt egyénisége és a csapatnak is egyéniséget adott. Meg szerintem egy zseni volt, ami Wilksről kicsit sem mondható el, mint azt láthattuk az utóbbi két hétben.
több mint 6 éve
Ja csak azt hogy beválik-e, akkor fogjuk megtudni ha van már mögötte néhány éles NFL meccs. Ezért is mondom, hogy ha majd tényleg annyi a szezonnak (talán nem is kell erre a pillanatra sokat várni), akkor be kellene küldeni.A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Ha Rosen beválik, én letradeelnék egy olyan csapattal akinek QB kell. Szerezhettek vele pár értékes picket, és valljuk be ráfér a csapatra.
Gurley - Cards 34-0
Én csak a highlighsot láttam, ahol egyetlen egy offensive playünk fért el, egy int a garbage timeban. Bradford szenvedte végig a meccset? Fitznek legalább volt elkapása?
csongi
kg0412
több mint 6 éve
KeyG
9 509
A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Ha Rosen beválik, én letradeelnék egy olyan csapattal akinek QB kell. Szerezhettek vele pár értékes picket, és valljuk be ráfér a csapatra.
Gurley - Cards 34-0
csongi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
harras
515
A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Falat húzni. Főleg ha addig a D egyben marad.
Gurley - Cards 34-0
csongi
több mint 6 éve
harras
515
Csak szerintem Fitz nem akarta volna még egyszer átélni...És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
több mint 6 éve
A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Gurley - Cards 34-0
Szerkesztette: csongi
több mint 6 éve
Danny
1 726
Orulok, hogy a heten is megkimeltem magam szeretett csapatomtol...
több mint 6 éve
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊Jelentem megnéztem és tetszett. 😊
Cardinalis
(ha érdekel feltöltöttem felhőbe és onnan leszedheted, linket majd küldök ha szeretnéd 😊 )
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én Rosennek szurkolok önző érdekből, szóval azért igyekszem figyelni itt a dolgokat. Mondjuk Jimmynek is, úgyhogy érdekes lesz a csoport :dVolt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀Már egy ideje figyellek itt de most gondoltam rákérdezek: Te amúgy másodállásban Cards drukker is vagy? 😊
Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)
Wyatt
csongi
több mint 6 éve
Volt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀Már egy ideje figyellek itt de most gondoltam rákérdezek: Te amúgy másodállásban Cards drukker is vagy? 😊
Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Volt már 1/1-es bust QB is, de azért még próbálkoznak ott a csapatok 😀 Azért nem ártana egy minőségi LT (ott meg amúgy sem első évben domborítanak általában a játékosok, szóval még azzal együtt is karcsú lehet a fal jövőre is)
több mint 6 éve
shagi0206
10 943
1. körben húztunk már falembert, hát finoman fogalmazok: NEM JÖTT BE!Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
Wyatt
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
ámen 😊Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaWyattÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Palmer–Rosen közti időszak van. Jövőre jön egy jó LT az első körben, egy jó WR a másodikban vagy harmadikban, aztán szevaszkaÉs igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
több mint 6 éve
Nekem meg csak olyan alap Cardinals szurkoló érzésem van. Minden köztes, fényesebb időszak csak egy kis ajándék a mi életünkben 😊És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
Cardinalis
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.csonginekem meg amolyan Warner-Palmer-köztidőszaki érzésem van...
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
És igen, fantasztikus érzés, amikor már cleveland brownsi jelzőkkel illetnek minket. Mind az NFL.com, mind az ESPN 31. helyre tette a csapatot, a szintén földbe döngölt Buffaloval ülünk a szégyenpadon.több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
(nem vagyok biztos benne, hogy ki szabad-e írni az ilyet ide, mert nyilván nem az NFL hivatalos torrentoldaláról van szó 😊)csongithx!
privátba tuti be szabad írni 😊
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
tenyardtracker.comTYT-n biztos fent lesz pár nappal később.Fucuhööö?
gugli első találat: TYT Electronics Co., Ltd.
itt?
😊
Cardinalis
(nem vagyok biztos benne, hogy ki szabad-e írni az ilyet ide, mert nyilván nem az NFL hivatalos torrentoldaláról van szó 😊)
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
TYT-n biztos fent lesz pár nappal később.Fucuhööö?
gugli első találat: TYT Electronics Co., Ltd.
itt?
😊
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊TYT-n biztos fent lesz pár nappal később.
Cardinalis
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
Ha esetleg valaki tudomást szerezne tárolt verzióról, ne tartsa magában 😊THIS IS THE WAY