NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
shagi0206
10 940
Trubisky teljesen fogalmatlan volt a meccsen, ennek ellenére sikerült kikapni. Rosen interceptionjénél mi a lófaszt gondoltak a játékhívásokkal? 3&2-re hívni egy bűn szar futójátékot, majd 4&2-re egy mélyebbet passzoltatni Rosennel. Végülis...2 yard kell. Futtatni az elkapókat keresztbe, és gyors passzokkal haladni 5-6 yardokat, minek is. Nem is lenne logikus. Mccoy zsenijét bizonyítja ez is. Végülis nem szerepelt már le korábban.
több mint 6 éve
Ez csak egy úgynevezett irónia volt 😊Nagy csata lesz a csoport harmadik helyéért 😊Bírom az optimizmusotokat, de nem lesz. A Hawks legalább tesz fel pontokat a táblára, szám szerint 41-et míg mi 6-ot 2 forduló alatt. Nekünk ez sem megy.
csongi
silent7939
Én sem hiszem, hogy mi itt bármiért is csatában leszünk, az 1/1-et kivéve.
több mint 6 éve
Na most volt legalább egy teljesen oké első negyedünk. Aztán csak a szokásos nagy 0.A védelemre most viszont nem lehet panasz, nem rajtuk múlt.
Láttuk a végén Rosen mire lehet képes, de azt is hogy talán mégsem lenne jó ötlet kezdetni. Ilyen fal mögött és ilyen OC mellett ő sem lesz megváltó.
Szerintem elengedhetjük ezt a szezont.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Lényegi kérdésnek tűnik, de egyelőre nem futottam bele a nevébe a google 32b keresése után ennyivel nem mentem tovább 😀Haverom kérdezi hogy ki a csaj a képen?32B... már ilyen is van...Már hogy ne lenne
Cardinalis
Wyatt
petey
több mint 6 éve
Haverom kérdezi hogy ki a csaj a képen?32B... már ilyen is van...Már hogy ne lenne
Cardinalis
Wyatt
több mint 6 éve
Bírom az optimizmusotokat, de nem lesz. A Hawks legalább tesz fel pontokat a táblára, szám szerint 41-et míg mi 6-ot 2 forduló alatt. Nekünk ez sem megy.32B... már ilyen is van...Gyalázat. Kis vigasz lehet, hogy a csoportban legalább azért ott van a szintén überszar, 29. helyre sorolt vergődő Hawks. Nagy csata lesz a csoport harmadik helyéért 😊
If I could find any excuse -- any excuse -- to move the Bills up, the Cardinals would be the caboose on this list. Call them 32B. Sunday's debacle in Los Angeles was a symphony of bad offensive football, recalling the halcyon days of the Max Hall/Beanie Wells-led offense. Sam Bradford attempted 27 passes for 90 yards. Think about that. Do you realize how hard that is to do, statistically? Neil Lomax could do better right now, and he turns 60 in February. (utánanéztem 😊 Neil Lomax-nak legalább anno volt 2 Pro Bowl-ja is Cardinals-os QBként)
www.nfl.com/news/story/0ap3000000963730/article/nfl-power-rankings-week-3-rams-jaguars-take-top-two-spots
Cardinalis
csongi
több mint 6 éve
32B... már ilyen is van...Gyalázat. Kis vigasz lehet, hogy a csoportban legalább azért ott van a szintén überszar, 29. helyre sorolt vergődő Hawks. Nagy csata lesz a csoport harmadik helyéért 😊
If I could find any excuse -- any excuse -- to move the Bills up, the Cardinals would be the caboose on this list. Call them 32B. Sunday's debacle in Los Angeles was a symphony of bad offensive football, recalling the halcyon days of the Max Hall/Beanie Wells-led offense. Sam Bradford attempted 27 passes for 90 yards. Think about that. Do you realize how hard that is to do, statistically? Neil Lomax could do better right now, and he turns 60 in February. (utánanéztem 😊 Neil Lomax-nak legalább anno volt 2 Pro Bowl-ja is Cardinals-os QBként)
www.nfl.com/news/story/0ap3000000963730/article/nfl-power-rankings-week-3-rams-jaguars-take-top-two-spots
Cardinalis
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
32B... már ilyen is van...If I could find any excuse -- any excuse -- to move the Bills up, the Cardinals would be the caboose on this list. Call them 32B. Sunday's debacle in Los Angeles was a symphony of bad offensive football, recalling the halcyon days of the Max Hall/Beanie Wells-led offense. Sam Bradford attempted 27 passes for 90 yards. Think about that. Do you realize how hard that is to do, statistically? Neil Lomax could do better right now, and he turns 60 in February. (utánanéztem 😊 Neil Lomax-nak legalább anno volt 2 Pro Bowl-ja is Cardinals-os QBként)
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Inkább az a baj, tartok tőle, hogy Foles itt lehet f*s lenne s Keenum meg kínom... ahogy nem is olyan egyszerű neki Denverben sem.khm.....Ilyenkor szomoruan nezem Kirk kapitanyt de meg Folest es Keenumot is.... Igazan Szèp munka volt az FO-tol a megszerzese.... Megerdemelnek hogy sunt szarjanak
twitter.com/pfref/status/1042106047534714880
dande
silent7939
több mint 6 éve
Nem csak Bradford a probléma. Az ő hibája az, hogy ha csak picit is meginog a bizalma a falban akkor beszarik de nagyon. Ez volt vele a Ramsben is éveken keresztül. Viszont ha van egy kis bizodalma abban hogy megvédik vagy kap futójáték támogatást hogy ne az ő vállát nyomja a súly akkor jó játékos.Ezt teszi a sok ütés/sérülés.
No meg a gameplan sem volt eddig a legszuperebb.
több mint 6 éve
khm.....Ilyenkor szomoruan nezem Kirk kapitanyt de meg Folest es Keenumot is.... Igazan Szèp munka volt az FO-tol a megszerzese.... Megerdemelnek hogy sunt szarjanak
twitter.com/pfref/status/1042106047534714880
dande
több mint 6 éve
hamár a Rams nem tette meg, akkor elnézve a HOX-CHI összefoglalót (6 sack) majd a Chicago megteszi nekünk azt a szívességet, hogy mihamarabb láthassuk Rosent a pályán...En epp nezem az ismetlest..... Bradford jobb ha be sem all
Cardinalis
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
hamár a Rams nem tette meg, akkor elnézve a HOX-CHI összefoglalót (6 sack) majd a Chicago megteszi nekünk azt a szívességet, hogy mihamarabb láthassuk Rosent a pályán...
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
Ezt mi az elmult evekben ateltuk. Welcome in the club. Tenyleg gyaszos eddig ez a szezon. Rosent en is jatszatnam
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Jó, akkor szevedjük végig a szezont a fogalmatlan Bradforddal meg az egész ötlettelen, töketlen offense-zel (a D-ről nem is beszélve). De azért véletlenül se próbáljuk meg, mi van ha Rosen irányít. Akkor mi a megoldás? Mert hogy ez így egy cleveland brownsi kínszenvedés lesz decemberig, az hétszentség.
több mint 6 éve
andree
1 737
Fél évet vártunk a szezonra, és két hét után már a draftról beszélünk. Mindezt egy DJ-vel meg egy Fitz-el a csapatban. Én legszívesebben odaadnám Rosent kölcsönbe valami top csapat padjára, nehogy Mccoy meg Bradford közelében tanulja az NFL-t. Pályára még véletlenül se szabad engedni. Amúgy az a fájdalmas, hogy az egyhangú és primitív(valamint működésképtelen) offense mellé fel lett építve egy dög unalmas védelem is. Az utóbbi években legalább agresszívek voltunk, volt egy csomó labdaszerzésünk, jó volt nézni PP-éket, akkor is mikor homály volt a támadósor. A playmakerek szép lassan kikoptak, és most ezzel az "új" konzervatív formációval nézhetjük, hogy minden playből jön 3-80 yard attól függően, hogy valamelyik LB elrontja-e a szerelést/covert.
több mint 6 éve
Én a második negyed felétől inkább a Jags meccset néztem. 😀Nem vártam sokat ettől a szezontól, de ez még azt is alul múlja 😀
A D alapvetően nem lenne rossz ha.... de ezt nem kell firtatni.
Samu 90 yardott tudott összehozni 17 sikeres passzból? Mi a f.sz???? Úgy hogy csak 1 sacket kapott 😀 Én azt is felkoncolnám aki leigazolta, májkmekkojt meg úgy basznám ki mint macskát szarni amikor ilyen tré O teljesítmény mellett még nekiáll vigyorogni a pálya szélén.
több mint 6 éve
Sziasztok! Hát ez kegyetlen volt... az elején még szídtam a sporikat, hogy az egyik támadásunknál, false start-ra dobtak zászlót, védekező helyett...de aztán megnyugodtam, hogy tökmindegy, hogy dobálgatják, pontot nem fog szerezni ez a támadó egység... Azért néztem végig a meccset hátha látom Rosen-t játszani, de egy play-re nem vitte be... Értem én , hogy ne menjen el a kedve, meg mégis csak a rutinos Bradford játszon, de szerintetek nem kellett volna egy picit játszatni? A tavalyi 0-33 -ba legalább annyi jó volt, hogy élőben láthatuk őket Londonba.
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
Jelentem detto és detto 😊Jelentem megnéztem és tetszett. 😊Fucu
Cardinalis
Terápiás jelleggel külön jót tett egy ilyen éjszaka után... 😊
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
KeyG
9 508
Ezt írtam én is.Nem értek egyet. Az összes tartósan jó csapatnak állandó QB-je van. Franchise QB-je: ha Rosen beválik akkor köré kell csapatot építeni.A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Ha Rosen beválik, én letradeelnék egy olyan csapattal akinek QB kell. Szerezhettek vele pár értékes picket, és valljuk be ráfér a csapatra.
Gurley - Cards 34-0
Én csak a highlighsot láttam, ahol egyetlen egy offensive playünk fért el, egy int a garbage timeban. Bradford szenvedte végig a meccset? Fitznek legalább volt elkapása?
Én azt mondom, jöjjön Rosen. Mit veszthetünk? Legalább kap egy kis meccsrutint.
Ja és 1/1-re kit vagy milyen posztra kéne húzni jövőre? Tippek? 😊
csongi
kg0412
harras
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
harras
515
Arians a rosszullétei után nagyon visszavett. Meg is értem, nem kell meghalnia a pálya mellett mert a bírók köcsögök (néha). Vissza is vonult. Ettől még a tavalyi szezonban meccsek mentek el a bírókon és az éles helyzetekben a mi döntési bizonytalanságainkon. Nem volt annyira lehetetlen a PO. Mondom úgy hogy kinn voltam Londonban azt a betlit is láttam.....Ezzel a a főedzővel pont azt éreztem mikor kinevezték és utánanéztem a pályájának, mint mikor Leekenst kinevezték..... Nem kell Rosent beküldeni a darálóba.Wilks nekem sem szimpi már az első pillanattól kezdve. Egy sótlan, jellegtelen figura.
harras
Sokan szidták (szerintem főleg alaptalanul) a végén Arianst, de én pont azért is bírtam, mert volt egyénisége és a csapatnak is egyéniséget adott. Meg szerintem egy zseni volt, ami Wilksről kicsit sem mondható el, mint azt láthattuk az utóbbi két hétben.
csongi
több mint 6 éve
harras
515
Nem értek egyet. Az összes tartósan jó csapatnak állandó QB-je van. Franchise QB-je: ha Rosen beválik akkor köré kell csapatot építeni.A Rams játszott a héten egy könnyű kis edzőmeccset.Ha Rosen beválik, én letradeelnék egy olyan csapattal akinek QB kell. Szerezhettek vele pár értékes picket, és valljuk be ráfér a csapatra.
Gurley - Cards 34-0
Én csak a highlighsot láttam, ahol egyetlen egy offensive playünk fért el, egy int a garbage timeban. Bradford szenvedte végig a meccset? Fitznek legalább volt elkapása?
Én azt mondom, jöjjön Rosen. Mit veszthetünk? Legalább kap egy kis meccsrutint.
Ja és 1/1-re kit vagy milyen posztra kéne húzni jövőre? Tippek? 😊
csongi
kg0412
Szerkesztette: harras