Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 6 éve
harras
515
és el is mondta Fitz, nem igazán tud örülni a rekordjainak mert egy szezon megint ment a levesbe kiugró siker nélkül
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
hát a labdát... 😉kicsit ez olyan mint a magyar foci, mindaddig emlegetjük a továbbjutást, amíg van matematikai esélyünk... 😊De azt is mondjuk ugyanúgy, mit keresnénk mi a PO-ban ? 😀
Cardinalis
harras
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
harras
515
kicsit ez olyan mint a magyar foci, mindaddig emlegetjük a továbbjutást, amíg van matematikai esélyünk... 😊De azt is mondjuk ugyanúgy, mit keresnénk mi a PO-ban ? 😀
Cardinalis
több mint 6 éve
Cardinalis
5 801
kicsit ez olyan mint a magyar foci, mindaddig emlegetjük a továbbjutást, amíg van matematikai esélyünk... 😊
THIS IS THE WAY
több mint 6 éve
PO kalkulátorral mostantól lehet szórakozni, hát nekem elsőre kijött, ha minden meccset nyerünk az PO (és a LAR meg a NOS nem jut tovább....😀)😂😂😂 Nálam ha van abszolút nulla akkor az a PO-ba jutásunk esélye idén 😀 A 3% mondjuk a következő szezonra lehet reális
másik helyen 3 %-ot adnak erre
harras
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
engem az a momentum nagyon megragadott, amikor Lee puntolt egy szépet és amikor az oldalvonalhoz visszaért a csapathoz Fitz fogadta, pacsival, teljesen együtt él a játékkal 😊
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
harras
515
Mindig azokat verjük meg amikor nekünk már mindegy, akiknek másodsorban drukkolok.
több mint 7 éve
Ja, az eddig is gyanús volt, hogy Stanton < Gabbert. Ráadásul előbbi állandóan le is sérül, kb egy szezon nem volt ahol nem sérült le miután be kellett ugrania Palmer helyett. Ha Gabbert így folytatja akkor Drew biztos nem marad rosteren a szezon után. Bár ha Palmer meg nyugdíjba megy, akkor talán megtartjuk vésztartaléknak.És végre van egy ígéretes TE-nk (aki gondolom tizedannyiért futkározik, mint Gresham...). Seals-Jones egy állat, már sorban a második meccsen.
Végre Matyi is odatette magát, Chandler Jones meg még mindig elit.
Sima buktára vettem ezt a meccset, de most megkövetem magam. Kellemes meglepetés volt a meccs.
több mint 7 éve
Grat a W-hez. A siker receptje, raktározz be minél több ex-Jags 1. körös QB pickből. Jövőre már Bortles is elérhető lesz. Szöszi meg végleg bebizonyította, hogy ő a 2. legjobb QB a rosteren, Én mindenképpen újraigazolnám a holtszezonban.
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
közös meccsnézést tartunk a JAX fan dr_najo sportárssal 😊toljátok aktívan az eredménykövetőt helyettem is 😉
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Jalen Ramsey úgy tűnik nem játszik nálunk vasárnap, szóval Fitz fickándozhat Bouye mellett.
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
3 v. 4 komp. pickünk lesz a távozók után.Szerintem is kell a megújulás. Arians maradhat, de kell egy QB lehetőleg az első körben akár trade árán is, és egy elkapó, a többi pick mehet a védelembe. Ha jól emlékszem lesz egy kompenzációs 3 körünk, és egy plusz második körünk, fel kell mennünk egy QB-ért, és mehetünk a PO-ba.nekem van egy sanda gyanúm, hogy már a következő évi autót fejlesztjük... ez a Ricky TE gyerek is mit művelt már a semmiből! nomeg a Fitz szerződés, jön vissza Palmer, aztán ott lesz DJ+AP futópáros, tuti PO! 😊Sajnálom, de én sem Palmerben sem Ariansban nem látom azt a tüzet, azt a jó értelemben vett haragos rámenősséget amivel szebb jövőnk lehetne.
Cardinalis
harras
Leon78
Ebben a QB classban meg meglepődnénk ha nem csak mi, de egyáltalán bárki találna kezdőt.
több mint 7 éve
Szerintem is kell a megújulás. Arians maradhat, de kell egy QB lehetőleg az első körben akár trade árán is, és egy elkapó, a többi pick mehet a védelembe. Ha jól emlékszem lesz egy kompenzációs 3 körünk, és egy plusz második körünk, fel kell mennünk egy QB-ért, és mehetünk a PO-ba.nekem van egy sanda gyanúm, hogy már a következő évi autót fejlesztjük... ez a Ricky TE gyerek is mit művelt már a semmiből! nomeg a Fitz szerződés, jön vissza Palmer, aztán ott lesz DJ+AP futópáros, tuti PO! 😊Sajnálom, de én sem Palmerben sem Ariansban nem látom azt a tüzet, azt a jó értelemben vett haragos rámenősséget amivel szebb jövőnk lehetne.
Cardinalis
harras
több mint 7 éve
harras
515
nekem van egy sanda gyanúm, hogy már a következő évi autót fejlesztjük... ez a Ricky TE gyerek is mit művelt már a semmiből! nomeg a Fitz szerződés, jön vissza Palmer, aztán ott lesz DJ+AP futópáros, tuti PO! 😊Sajnálom, de én sem Palmerben sem Ariansban nem látom azt a tüzet, azt a jó értelemben vett haragos rámenősséget amivel szebb jövőnk lehetne.
Cardinalis
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
harras
515
Calais tegnap nyilatkozott arról, milyen lesz neki visszatérnie ide Arizonába vasárnap.az az afroangol nekem hallás után nem megy hogy lefordítsam...
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Campbell-Were-trying-to-get-to-that-eighth-win-/2bf7c069-6f3e-48a8-b7a7-4a3b2027278f
iktriad
több mint 7 éve
Calais tegnap nyilatkozott arról, milyen lesz neki visszatérnie ide Arizonába vasárnap.www.jaguars.com/media-gallery/videos/Campbell-Were-trying-to-get-to-that-eighth-win-/2bf7c069-6f3e-48a8-b7a7-4a3b2027278f
több mint 7 éve
Kis keretmozgás.twitter.com/RapSheet/status/932724295167565824
Bronson Hill csakúgy, mint Szöszi szintén ex-Jag, és csak nálunk látott pályát eddig NFL alapszakasz meccsen, még tavaly decemberben.
több mint 7 éve
Cardinalis
5 801
nekem van egy sanda gyanúm, hogy már a következő évi autót fejlesztjük... ez a Ricky TE gyerek is mit művelt már a semmiből! nomeg a Fitz szerződés, jön vissza Palmer, aztán ott lesz DJ+AP futópáros, tuti PO! 😊
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Nem, mert még anno Mr. Pozitívum is anno ekézte Szöszit MNF közvetítés alatt, mikor még nálunk játszott.És mivel Bryon Leftwich itt a QB coach, mind a 3 valaha 1. körben kiválasztott Jaguars QB érintett a találkozón. Wow.te vagy az, Gruden?
iktriad
Höri
több mint 7 éve
És mivel Bryon Leftwich itt a QB coach, mind a 3 valaha 1. körben kiválasztott Jaguars QB érintett a találkozón. Wow.te vagy az, Gruden?
iktriad
több mint 7 éve
harras
515
Nekünk már mindegy ki az ellenfél....Én szoros meccsre számítok. Nem vagytok messze a West Coasttól, ahova nem éppen nyerni jár a Jags. Plusz Szöszi biztos extra motivált lesz ellenünk (ezért is kellene az első negyedben annyiszor megütni, hogy előjöjjenek belőle a régi emlékek, mikor nálunk látott mindig fantom pass rushereket egy idő után).Vasárnap este Gabbert vs Bortles meccs a menű - mindenki készítse be a popcornt erre a páratlan és valószínűleg megismételhetetlen csemegére! 😊Sima Jags győzelem. Rossz érzés lesz látni, ahogy Campbell kb minden playben agyonveri egykori csapattársait.
twitter.com/AdamSchefter/status/932693753457971200
És mivel Bryon Leftwich itt a QB coach, mind a 3 valaha 1. körben kiválasztott Jaguars QB érintett a találkozón. Wow.
iktriad
csongi
iktriad
több mint 7 éve
harras
515
Nem is tudom mit gondoljak a meccsről. Mindenki jó is és szar is volt egyszerre, de talán a védelmen ment el a dolog. Gabbert szerintem hozta amit tud, talán kicsit jobbat is mint vártuk, persze a végén csak jött az INT.Az első félidőt néztem, a másodikat átaludtam....
Csalódás nincs már bennem, ezeket a hátralévő meccseket hátradőlve figyelem, januárban már úgysem lesz kinek szurkolni. De azért rossz érzes, hogy ezt a tartalékos Texanst se sikerült legyűrni. Szar csapat vagyunk, na. Pont olyan, amikben Gabbert eddig játszott Arians szerint 😊
Már csak annak drukkolok, hogy Fitz még idén elérje Jerry Rice mögött a 2. helyet az elkapott yardok örökranglistáján.
csongi
Arians szerintem már sosem rázza fel ezt a csapatot.