Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 7 éve
harras Arizona Cardinals 515
Mi van Stanton térdével ??? A meccsen bicegett egyszer de fenn maradt, de máshol olvasom, hogy nem jó.
több mint 7 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Teljes verzió
 www.youtube.com/watch?v=tkj09ckiU1k
lazars
Már le is szedték.
csongi
innen még nem 😉
 www.azcardinals.com/videos/videos/A-Football-Life---Larry-Fitzgerald/228fbda5-49f3-4d84-b2ca-cab30db09728
Cardinalis
Én tegnap megnéztem, nagyon jó volt. Ariansé is anno nagyon tetszett, az kicsit vicesebb mint Larryé, de ugye két igen más karakterű egyénről van szó 😊
több mint 7 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Teljes verzió
lazars
Már le is szedték.
csongi
innen még nem 😉
 www.azcardinals.com/videos/videos/A-Football-Life---Larry-Fitzgerald/228fbda5-49f3-4d84-b2ca-cab30db09728

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Teljes verzió
lazars
Már le is szedték.
több mint 7 éve
lazars Arizona Cardinals 86
Teljes verzió
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
 www.youtube.com/watch?v=C_iRAV1sxcc

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Azért Stanton is vagy legalább háromszor-négyszer túldobta a tök üres elkapót/tight endet, de tény h kritikán alul játszottak Fitzen kívül mindegyik. Nem tudom mi lett pl. JJ-vel meg J.B.-vel.
több mint 7 éve
amúgy kíváncsi vagyok, mennyire fogják ellepni a médiát az olyan nyilatkozatok, cikkek, hogy semmi értelme a TNF-nek, max ha bye weeken van előtte a csapat.
Löfli
ennyi, össze kell illeszteni a bye-jal, bár akkor a tévé nem választhat hanem kap amit kap, de lehetnének csoportmeccsek

az éjjel szerintem Stantonon nem igazán múlt a dolog, a WR-k és a fal volt gyenge, plusz megismétlem: totál kilátástalan az egész támadójáték, mintha az egész playbookot DJ-ra írták volna és nem tudnak újat írni
AP kiváló de nem DJ hanem egy másik karakter

Ariansról is megismétlem amit pár hete: mintha szedálná magát nehogy megint a mentő vigye le mint tavaly Minneapolisból
sehol sincs az őt jellemző ötletesség (ahogy a háborgó show az oldalvonal mellett sem)

Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Faszányosul gallyra vágtuk egymást az éjszaka. A fél csapat a gyengélkedőn. Ebből a Rams fog a legjobban kijönni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ja és nálunk Humphries ACL-, Branch térd-, Momah bokasérülést szenvedett, simán lehet, hogy mind IR-re kerül...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
Remelem legalabb egy WR ki lesz baszva a heten jelzes keppen...
Stanton a szokasos jatekat hozta de ezt a rokkant Hawkst biztosabb kezu elkapokkal siman verhettuk volna.
Nagyon bosszanto...
Kexandro
minimum két sima td-t ejtettek el, azon kívül meg több fontos passzkísérletet, kibaszott frusztráló, szerintem is meglehetett volna a W...

amúgy kíváncsi vagyok, mennyire fogják ellepni a médiát az olyan nyilatkozatok, cikkek, hogy semmi értelme a TNF-nek, max ha bye weeken van előtte a csapat. nincs idő rendesen edzeni, regenerálódni, szarok a meccsek, mindenki lesérül, de legalább a pénz ömlik a ligába. borzalom.

Don't blink!
több mint 7 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Remelem legalabb egy WR ki lesz baszva a heten jelzes keppen...
Stanton a szokasos jatekat hozta de ezt a rokkant Hawkst biztosabb kezu elkapokkal siman verhettuk volna.
Nagyon bosszanto...
több mint 7 éve
Lehet mégis van némi kincstári optimizmusom...... rátettem egy húszast a meccsre, 2,8-as szorzó, szóval a tippmix szerint is 35 % körül van esélyünk.
több mint 7 éve
Amúgy szerintem Stantonnak azt mondta Arians, ha meg mer sérülni ő fogja rászórni a földet....

több mint 7 éve
Már érett sztem. Simán jó döntés volt Campbellt 15 milla helyett elengedni és helyette Jonest és Dansbyt megtartani/visszahozni. Az átlagéletkorunknak úgyis mindegy már. Csak legutóbb mikor néztem Dansby questionable volt, hát a SEA ellen nagyon kellene, ne csak ők kergessék Stantont, nekünk is kergetni kell Wilsont. Különben is, DJ és Palmer elvesztése után legalább a DEF maradjon ép.

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Karlos Dansby lett a hét védője az NFC-ben
 twitter.com/RLiuNFL/status/928270473816764416
több mint 7 éve
Úgy nézem a szezon legfontosabb meccse következik. Ha győzünk akkor a további sorsolásunkat tekintve nem lehetetlen a pluszos szezon Palmer és DJ nélkül se (plusz O-fal...) az meg PO is lehet. Nem jönnek szembe igazi nagyágyúk szerintem a továbbiakban és még ezután is 4 hazai meccs, Sőt ha győzünk akkor az azt is jelenti, nélkülük is működik a csapat.
Ha kikapunk akkor viszont innentől csak integethetünk a Rams-Hóx duó hátának.

A szabit kivettem 😊. Bár az esély szerintem jóval kisebb mint ötven százalék. De akkor is....
harras
Azért van a bejegyzésednek olyan része amivel nem igazán értek egyet 😊
Nem jönnek nagyágyúk?
HOX 2x
Rams
Jaguars
Redskins
Ezek mind nagyon jó formában lévő csapatok és nem túl fitek a számunkra.
Kicsit vásárinak tűnik az optimizmusod, mivel még csak most jön a neheze.
silent7939
Hox ezután már csak egyszer, és a liga jelenleg hét legjobb mérleggel rendelkező csapatából hattal már nem találkozunk eztán (a Rams-szel is itthon).
Optimista nem vagyok, szerintem ez jelenleg messze nem PO érett csapat, de ha péntek reggel győzünk (30 % sztem) akkor onnan már van remény.

több mint 7 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Úgy nézem a szezon legfontosabb meccse következik. Ha győzünk akkor a további sorsolásunkat tekintve nem lehetetlen a pluszos szezon Palmer és DJ nélkül se (plusz O-fal...) az meg PO is lehet. Nem jönnek szembe igazi nagyágyúk szerintem a továbbiakban és még ezután is 4 hazai meccs, Sőt ha győzünk akkor az azt is jelenti, nélkülük is működik a csapat.

A szabit kivettem 😊. Bár az esély szerintem jóval kisebb mint ötven százalék. De akkor is....
harras
Azért van a bejegyzésednek olyan része amivel nem igazán értek egyet 😊
Nem jönnek nagyágyúk?
HOX 2x
Rams
Jaguars
Redskins
Ezek mind nagyon jó formában lévő csapatok és nem túl fitek a számunkra.
Kicsit vásárinak tűnik az optimizmusod, mivel még csak most jön a neheze.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
A FOOTBALL LIFE S7 EP7 - LARRY FITZGERALD
NOVEMBER 10 9PMET
 www.nfl.com/network/shows/a-football-life?campaign=sp-nf-nn-em-em-1304364&EC=863a2ed1-eccb-45b3-97fe-1b0c5cea8ebf
esetleg tudtok valami forrást, ahonnan ezeket le lehet tölteni/megnézni?
Cardinalis
youtubeon fent volt az ariansos is, majd ha találok linket, bemásolom

Don't blink!
több mint 7 éve
A FOOTBALL LIFE S7 EP7 - LARRY FITZGERALD
NOVEMBER 10 9PMET
 www.nfl.com/network/shows/a-football-life?campaign=sp-nf-nn-em-em-1304364&EC=863a2ed1-eccb-45b3-97fe-1b0c5cea8ebf
esetleg tudtok valami forrást, ahonnan ezeket le lehet tölteni/megnézni?

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Eltiltottak valakit a bunyó miatt ?
harras
nem

Don't blink!
több mint 7 éve
Eltiltottak valakit a bunyó miatt ?
több mint 7 éve
 index.hu/mindekozben/poszt/2017/11/06/boldog_148._szuletesnapo_amerikaifoci/
több mint 7 éve
Király a profilképed! nem látom nagyban, Matyival fotózkodtál???Cardinalis
Igen, köszi 😊lazars
a tegnapi eredménykövetőben derült ki, hogy Lazars tesónk Matyival fotózkodott Londonban 😊
szívesen megnéznénk nagyban is ezt a fotót 😊

THIS IS THE WAY