Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Ohert kihagytam. De egyikükre sem számítok a tavalyi tevékenységet elnézve. Winstont kellene majd visszahozni. A drafton nem lesz letrade (szerintem) masszív BPA lesz.
Ahogy Andree is írja nagynevű FA nem lesz, helyette okos veterán igazolásokra számítok.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Tényleg, Ta'amuval mi lett? Felépül az TC-re?Danny
ACL szakadás, free agent lesz szóval nem fogják újraszerződtetni amíg fel nem épül.

És itt vannak az idei FA-k:

www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?option=By+Team&y=2014

Elég jó kis TE és OT anyag lesz kint FA-n. Brendan Albertre le kellene csapni mert nekünk az OT draftok nem nagyon mennek.silent7939
Azért ez még változni fog a piac nyitásáig, sokan újra fognak szerződni szerintem.
Albertért nagy lesz a kereslet. Tegyük hozzá hogy az előző rezsim alatt nem mentek az OT draftok...
FA TE nem hinném, hogy jönni fog valami nagy nevű.

szerk: silent Alberten és Monroen kívül kik azok a jó kis OT anyag? 😊Fucu
Oher?

Bár a draft is jó lehet... sztem nagy Passrussher és QB rush lesz az elején, így van esély jobb OT-re is a 20. hely környékén. Ha nem akkor elnézve az előző draft szisztémánkat simán kinézem hogy Keimék megpróbálnak kifarolni az első körből. Az igazi needjeinkre hátrébb is lesz opció.
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Még azért a cap managementre is kíváncsi vagyok. 3-4 milla közötti hellyel indulunk. Ryan Williams és Brinkley tűnik egyértelmű cutnak. Kíváncsi vagyok milyen bűvészkedések lesznek. Fitz szerződése most éri el a brutális fokozatot. Kell majd bőven alakítgatni 1-2 fizetésen. PP hosszabbításába meg bele se merek gondolni.

A lényeg az, hogy túl sok nagy nevű FA-ra nem számítok. Idén is lesz pár kedvezményes veterán, de Albert-féle nagy halban nem reménykedek. .
több mint 12 éve
Tényleg, Ta'amuval mi lett? Felépül az TC-re?Danny
ACL szakadás, free agent lesz szóval nem fogják újraszerződtetni amíg fel nem épül.

Elég jó kis TE és OT anyag lesz kint FA-n. Brendan Albertre le kellene csapni mert nekünk az OT draftok nem nagyon mennek.silent7939
Azért ez még változni fog a piac nyitásáig, sokan újra fognak szerződni szerintem.
Albertért nagy lesz a kereslet. Tegyük hozzá hogy az előző rezsim alatt nem mentek az OT draftok...
FA TE nem hinném, hogy jönni fog valami nagy nevű.

szerk: silent Alberten és Monroen kívül kik azok a jó kis OT anyag? 😊

több mint 12 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Tényleg, Ta'amuval mi lett? Felépül az TC-re?
több mint 12 éve

Elég jó kis TE és OT anyag lesz kint FA-n. Brendan Albertre le kellene csapni mert nekünk az OT draftok nem nagyon mennek.
több mint 12 éve
Illetve egy az a néhány ha jól látom:

Anthony McCloud DT - Vikingsnél volt. Gondolom már a keretet töltjük az offseasonra.
több mint 12 éve
Érkezett a csapathoz néhány új arc
több mint 12 éve
Én Falesnak tudnék örülni. Ő a "titkos favoritom". De Mettenbergernek van a legjobb felépítése a 2.-3. kör környékén, bár én benne nem látok akkora potenciált, mint pl. McCarronban. De a combine és a Free Agency után okosabbak leszünk 😊Danny
Idén nem láttam LSU meccseket, tavaly elég sokat. Ott amin láttam Mettenberget, gyenge volt.andree
Idén sokkal jobb volt, jót tett neki Cam Cameron jelenléte, mint támadó koordinátor.

több mint 12 éve
Én Falesnak tudnék örülni. Ő a "titkos favoritom". De Mettenbergernek van a legjobb felépítése a 2.-3. kör környékén, bár én benne nem látok akkora potenciált, mint pl. McCarronban. De a combine és a Free Agency után okosabbak leszünk 😊Danny
Idén nem láttam LSU meccseket, tavaly elég sokat. Ott amin láttam Mettenberget, gyenge volt. McCarront meg szerintem a csapata húzza fölfelé. Benne se látom a következő nagy NFL QB-t. Persze ez alapból nem jelent sokat, meg idén alig láttam őket.
több mint 12 éve
Stormhand Arizona Cardinals 44
Szerintetek, ha Bowles kap egy HC állást akkor ki tudná őt pótolni?
több mint 12 éve
Ha már itt tartunk , szerintetek idén lesz QB választásunk? Ha jól emklékszem a 3-4 körre jósolnak néhányan QB hozzánk. Hát nem tudom, kell e, és ha igen lesz e kiválasztva valaki.Leon78
Jó lenne elkerülni azt a szitut, hogy Palmer visszavonul, mi meg itt állunk egy ~30 éves Stantonnal. Ha idén nem is, jövőre mindenképpen kell egy QB, akit Ariansék nevelgethetnek. Nem kell kényszeresen irányítót húzni, de ha ár/értékben pont bpa környéki QB van, akkor simán lehet hozni 2-3. körben is akár,andree
Én Falesnak tudnék örülni. Ő a "titkos favoritom". De Mettenbergernek van a legjobb felépítése a 2.-3. kör környékén, bár én benne nem látok akkora potenciált, mint pl. McCarronban. De a combine és a Free Agency után okosabbak leszünk 😊
több mint 12 éve
Ha már itt tartunk , szerintetek idén lesz QB választásunk? Ha jól emklékszem a 3-4 körre jósolnak néhányan QB hozzánk. Hát nem tudom, kell e, és ha igen lesz e kiválasztva valaki.Leon78
Jó lenne elkerülni azt a szitut, hogy Palmer visszavonul, mi meg itt állunk egy ~30 éves Stantonnal. Ha idén nem is, jövőre mindenképpen kell egy QB, akit Ariansék nevelgethetnek. Nem kell kényszeresen irányítót húzni, de ha ár/értékben pont bpa környéki QB van, akkor simán lehet hozni 2-3. körben is akár,
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 458 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nem lepne meg, ha húznánk egyet a 2.-3. kör körül. Palmerben max 2 év van, utána szvsz visszavonul, addig meg Moore meg Arians meg Kitchens kinevelné az újoncot.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Ha már itt tartunk , szerintetek idén lesz QB választásunk? Ha jól emklékszem a 3-4 körre jósolnak néhányan QB hozzánk. Hát nem tudom, kell e, és ha igen lesz e kiválasztva valaki.
több mint 12 éve
FUCU!!! Lehet egy kérdésem?

Nem olyan rég egy posztom kapcsán említetted hogy Boyd nem Arians fit QB!

A kérdésem az volna hogy miért nem? A karja erős és elég hatékonyan lövi a passzokat, tehát a vertikális passzjáték játszatható vele, plusz még futni is tud.
Az egyetemi évei alatt folyamatosan javultak a statjai és egyre stabilabbá vált. Sztem a draft egyik leg alul értékeltebb irányítója. Biztos pick lenne.

Andree véleménye is érdekelne mert Ő asszem Boyd fan... 😊silent7939
A magassága miatt. Nézd csak meg milyen irányítókkal dolgozott eddig Arians, többek között Manning, BigBen, Luck. Nagyobbak mint Boyd. Lehet jó kis irányító lesz az NFL-ben csak nem Arians irányító típusa.
A futás pl. pont az a dolog amit BA nem fog kérni direktben az irányítójától.

több mint 12 éve

A kérdésem az volna hogy miért nem? A karja erős és elég hatékonyan lövi a passzokat, tehát a vertikális passzjáték játszatható vele, plusz még futni is tud.
Az egyetemi évei alatt folyamatosan javultak a statjai és egyre stabilabbá vált. Sztem a draft egyik leg alul értékeltebb irányítója. Biztos pick lenne.

Andree véleménye is érdekelne mert Ő asszem Boyd fan... 😊silent7939
Én tényleg nagyon kedvelem Boydot, Idén úgy alakult szinte csak Clemson meccseket láttam. Arians a termetes pocket QB-kat szereti. Boyd problémája ugyan az mint Russel Wilsonnak volt. Alacsony és mint ilyen nem nagyon élvezi az NFL stábok bizalmát. Amúgy szerintem jó kis NFL játékos lesz belőle, még ha nem is lesz egy RW. Amúgy ha már Clemson. Beasley nem feltétlenül system fit, de elnézegetném nálunk 1 körös választottként.
több mint 12 éve

Andree véleménye is érdekelne mert Ő asszem Boyd fan... 😊
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 953
azért ez is említésre méltó 😉
Carson Palmer is the first QB in NFL history to throw for over 4,000 yards with three different teams. (Cincinnati/Oakland/Arizona)

Carson Palmer honored in the Pro Football Hall of Fame
több mint 12 éve
Peterson bekerült az All-Pro 1. csapatába, Dansby pedig a 2.-ba 😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qa1c0lqw9km7h7jiwab3
2013 All-Pro teams
The annual All-Pro team was announced by The Associated Press on Friday. Find out which players made the prestigious list.

Don't blink!
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2014/01/03/Tippjatek_vegeredmeny/
Gratula benyo03 és Leon78 😊Dexxter Tailor
Köszönöm szépen, de csak szerencsém volt. 😊Leon78
Ne szerénykedj! Gratula mindkettőtöknek! 😊
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Gratula benyo03 és Leon78 😊Dexxter Tailor
Köszönöm szépen, de csak szerencsém volt. 😊
több mint 12 éve
Gratula benyo03 és Leon78 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Pár gyöngyszem Arians nyilatkozataiból az elmúlt egy évből. Bírom az "öreget". 😊

www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Uncle-Bruce-Arians-Has-His-Say/ac79996a-87d2-4456-9584-33dd0aa3baa6

több mint 12 éve
Én is megpróbáltam egy összefoglalót így a szezon végére:
A támadósor: A szezon első részében még nem állt össze az egység, Palmer a BYE weekig igen adakozó volt, de tegyük hozzá, hogy a fal sem támogatta éppen az ő játékát. Levi Brown eltradelése kifejezetten jót tett az OL-nek, bár Sowell is sokat hibázott, de Levihez képest még mindig felüdülés volt az ő játéka. Ide majd a draftról mindenképp kell egy upgrade, de tegyük hozzá, hogy Cooper elvesztése nagy érvágás volt a falnak. WR poszton Floyd játéka kiemelkedő volt, az új rekordja pedig elképesztő. Sok helyen akár első számú elkapó is lehetne, így Fitzről is sok terhet vesz le. Houslertől sokkal többet vártunk, rengeteg drop jellemezte a játékát, nem tudott felnőni a feladathoz. Dray nagyjából rendben volt, Andre Roberts is. Mendynek ha normálisan sikerült blokkolni, akkor tudta hozni amit kell, de nem egy elit futó. Ellingtonba nagyon belehúztunk. Bár nem all down RB, de rengeteg playnél be lehet vetni, illetve a kezei is nagyon jók. Robbanékony és jól lát a pályán. Palmerrel összességében nem volt gond. Az elején még nem nagyon bízott az elkapóiban olyankor sokszor Fitzet kereste és 3 ember közé dobta be a labdát, nem csoda, hogy sok INT lett ebből. A másik hülyesége az, hogy bepánikol és szinte vakon dobja el a labdát, abból is sok interception született sajnos. Zsebirányító, nem tud kimozogni, de ha megkapja a védelmet akkor halálpontos tud lenni. Ez jövőre Cooper visszatérésével és egy 1. max. 2. körös LT draftolásával meglehet.
A védelem: A védőfalban egyszerűen minden srác fantasztikusat nyújtott. Dockett ismét magas fordulatszámon játszik, Campbell ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. A linebacker sor is fenomenális. A két veterán, Abraham és Dansby nagyon sokat dobtak rajta, remélem sikerül Karlossal hosszabbítanunk, mert nagy erőssége a csapatnak. Minterre szinte nem is volt szükség, nem igen láttuk őt játszani kíváncsi lennék pedig, hogy ő mire is képes. A secondaryben azért néha voltak problémák. Peterson remek, de a másik oldalon nem nagyon tudták hozni az ő szintjét Powers és Cason sem az igazi. Matyi a másik óriási húzása ennek a draftnak, az egyik kedvencem lett, remélem hamar felépül a sérüléséből. Johnson tökéletes kiegészítőember hátra, Bellt viszont nagyon nem szerettem remélem sikerül egy normális S-t találni a helyére.
A Special Team: Feely és Zastudil szerződése is lejár, szerintem előbbinek biztosan megköszönik a munkáját. Bethel egy állat rengeteg nagy playt hozott össze. Peterson visszahordásaival nem vagyok megelégedve és szerintem nem éri meg kockáztatni, hogy ő ott sérüljön meg.
A stáb: Arians érkezése a legjobb húzás volt amit lehetett csinálni. Az elején kissé konzervatívnak tűnt, de mer kockáztatni és nagyszerűen sikerülnek a félidei elemzések is. A playhívásra se támadó se védőoldalon nem lehet panasz. Bowles kihozta ebből az emberanyagból azt, amit kilehet, hasonlóképp vélekedik a defenzív játékról, mint én és a futást szereti kiigtatni, remélem nem kap HC állást sehol. Keim GM-é avanzsálása is egyértelmű pozitívum. Mivel végigjárta a szamárlétrát nagyon jó szeme lett a játékosokhoz. Remekül találták el Arians mesterrel a fiatalok és idősek arányát.
A jövő: Vannak needek a csapatnál, a legnagyobb az egy LT, úgy érzem egy jó játékos érkezésével arra a posztra és Cooper visszatérésével az O is kiemelkedhetne. Egy TE sem ártana, aki biztos célpontot jelenthet a Red Zoneban. Egy normális S mindenképpen kell majd Bell helyére. Dansbyt leszámítva (akivel nem hiszem, hogy ne sikerülne megegyeznünk) nincs fontos távozó, helyünk lesz a sapka alatt, tehát irány a PO!
Összességében: Hatalmas csalódás volt nekem az idei szezon, természetesen pozitív értelemben. Arians, aki ismét a Coach of the Year esélyes nagyszerűen összeszedte ezt a csapatot, a 10-6-os mérleg jóval felülmúlta a várakozásaimat, a PO sajnos idén nem jött össze, ez nagyrészt a nagyon erős csoportellenfeleinknek köszönhető, de remek esélyünk van jövőre, ha továbbra is így tudunk játszani.