NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Meglesz... remélem összejön 😊 Most nagyon rákattantam erre a fly & drive cuccra... a leendő második asszony meg egész jól fogadta 😀Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Leon78Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
több mint 11 éve
Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
több mint 11 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊
több mint 11 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Naná, egy mez jó lenne. 😊
több mint 11 éve
Mekkora f.sz vagy cat 😀 fájdalmas.Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Persze!
Ha a holdon járok én is hozzak valamit?catattack
Épp a második nászutam szervezem ami esélyes hogy Los Angeles-Las Vegas-SF fly&drive utazás lesz. Akár útba is ejthetem a Cardinals drive-ot.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak igen hozz kérlek.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Persze!
Ha a holdon járok én is hozzak valamit?
több mint 11 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Leon és Silent figyelmébe: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/07/Carson_Palmer_az_uj_Kevin_Kolb_vagy_az_uj_Kurt_Warner/ 😊Dexxter TailorEz csak a személyes véleményem, de Hall sokkal jobb volt, mint Lindley!
több mint 11 éve
A Jets az a második legszégyenteljesebb meccsünk volt 😀Mi vagyunk a két fekete bárány úgy látom. 😊 Azért remélem nem tagadtok ki a Cardinals családból. 😊Leon78Miért tagadnánk ki titeket? 😊 Csak ti voltatok a legnagyobb ellenzői a trade-nek, azért írtalak bele titeket a hsz-be 😊
A Bills meccset nem venném ide, mert ott volt "normális" irányítónk, csak lesérült 😊 a Vikings ellen is nagy homályokat dobott Skelton, a Jets meg a Falcons egyértelmű W lett volna 😊Dexxter TailorSzemély szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.andreeBillssilent7939
több mint 11 éve
Mi vagyunk a két fekete bárány úgy látom. 😊 Azért remélem nem tagadtok ki a Cardinals családból. 😊Leon78Miért tagadnánk ki titeket? 😊 Csak ti voltatok a legnagyobb ellenzői a trade-nek, azért írtalak bele titeket a hsz-be 😊
A Bills meccset nem venném ide, mert ott volt "normális" irányítónk, csak lesérült 😊 a Vikings ellen is nagy homályokat dobott Skelton, a Jets meg a Falcons egyértelmű W lett volna 😊Személy szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.andreeBillssilent7939
több mint 11 éve
Amit még hozzá lehet tenni, hogy nézzük meg a többi komoly QB needben lévő csapatot. Chiefs megszerezte Smith-t, az Eagles megtartotta a Vicket, a Bills leigazolta Kolbot, Mind megfelelő pozícióban voltak, hogy a class első 1-2 játékosából válasszanak a drafton, de senki nem vállalta be biztosíték nélkül. Ez sok mindent elárul arról, mit gondolnak az idén érkező irányítókról. Persze meg kell találni a hosszútávú megoldást, de erőltetni sokkal rosszabb, mint elnapolni.Bills
Személy szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Amit még hozzá lehet tenni, hogy nézzük meg a többi komoly QB needben lévő csapatot. Chiefs megszerezte Smith-t, az Eagles megtartotta a Vicket, a Bills leigazolta Kolbot, Mind megfelelő pozícióban voltak, hogy a class első 1-2 játékosából válasszanak a drafton, de senki nem vállalta be biztosíték nélkül. Ez sok mindent elárul arról, mit gondolnak az idén érkező irányítókról. Persze meg kell találni a hosszútávú megoldást, de erőltetni sokkal rosszabb, mint elnapolni. Személy szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.
több mint 11 éve
Leon és Silent figyelmébe: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/07/Carson_Palmer_az_uj_Kevin_Kolb_vagy_az_uj_Kurt_Warner/ 😊Dexxter TailorRemélem igazatok lesz, és 2-3 igazán jó év következik, vagyis beválik Palmer. Azt azért ne felejtsük el, és remélem nem esünk megint abba a hibába, hogy a Warner időszak óta csak szenved a csapat, és ez annak volt köszönhető, hogy nem volt alternatíva, nem volt egy olyan QB aki átvehette volna a szerepét. Szóval a felháborodás talán inkább az ilyesfajta aggodalomnak szólt, legalábbis a részemről.
több mint 11 éve
Ez azért kicsit túlzás. Ennyire nem vagyunk elviselhetetlenek 😀Mi vagyunk a két fekete bárány úgy látom. 😊 Azért remélem nem tagadtok ki a Cardinals családból. 😊Leon78Leon és Silent figyelmébe: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/07/Carson_Palmer_az_uj_Kevin_Kolb_vagy_az_uj_Kurt_Warner/ 😊Dexxter TailorWááááá már elolvastam 😊 Szinte tudtam hogy mi leszünk azok akiknél "kicsapta a biztosítékot" 😊
Már lenyeltem és megemésztettem a békát 😊 Végül is ki tudja mi lesz. Még akár lehet egy jó évünk is, vagy akár kettő. Aztán jön a "After Warner era 2.0" Szerintem 3 ilyen szezon után nem csoda ha a nagy elkeseredettségben hirtelen felindulásból elkövetett faszkivan hangulat uralkodott el rajtunk 😊silent7939
több mint 11 éve
Mi vagyunk a két fekete bárány úgy látom. 😊 Azért remélem nem tagadtok ki a Cardinals családból. 😊Leon és Silent figyelmébe: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/07/Carson_Palmer_az_uj_Kevin_Kolb_vagy_az_uj_Kurt_Warner/ 😊Dexxter TailorWááááá már elolvastam 😊 Szinte tudtam hogy mi leszünk azok akiknél "kicsapta a biztosítékot" 😊
Már lenyeltem és megemésztettem a békát 😊 Végül is ki tudja mi lesz. Még akár lehet egy jó évünk is, vagy akár kettő. Aztán jön a "After Warner era 2.0" Szerintem 3 ilyen szezon után nem csoda ha a nagy elkeseredettségben hirtelen felindulásból elkövetett faszkivan hangulat uralkodott el rajtunk 😊silent7939
több mint 11 éve
Lassan kellene foglalnom repjegyet szeptemberre meg októberre a Londoni meccsekre 😊
több mint 11 éve
Leon és Silent figyelmébe: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/07/Carson_Palmer_az_uj_Kevin_Kolb_vagy_az_uj_Kurt_Warner/ 😊Dexxter TailorWááááá már elolvastam 😊 Szinte tudtam hogy mi leszünk azok akiknél "kicsapta a biztosítékot" 😊
Már lenyeltem és megemésztettem a békát 😊 Végül is ki tudja mi lesz. Még akár lehet egy jó évünk is, vagy akár kettő. Aztán jön a "After Warner era 2.0" Szerintem 3 ilyen szezon után nem csoda ha a nagy elkeseredettségben hirtelen felindulásból elkövetett faszkivan hangulat uralkodott el rajtunk 😊
több mint 11 éve
Leon és Silent figyelmébe: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/07/Carson_Palmer_az_uj_Kevin_Kolb_vagy_az_uj_Kurt_Warner/ 😊
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/06/Az_idei_eloszezon_menetrend/ez is valami 😊 a Chargers meccsre nagyon kíváncsi leszek 😊
több mint 11 éve
emberke22
574
emberke: ILB-t miért?Én azért várok ILB draftot, mert valahogy nem érzem elég ütősnek a Washington,Brinkley, Alexander, Walker 4-est. Meg Alexander eddig főleg ST-be nyomta, meg van egy olyan érzésem, hogy sztem ki fogják mozgatni OLB-nek, Walker eddig nem volt kezdő szint.Brinkley-nek meg eddig meg csak egy szezon játszott végig. Washington, meg most új edző keze alatt közel sem biztos, hogy olyan hatékonysággal fog játszani, mint a hortoni rendszerben, ráadásul még 4 meccsre el is tiltották(amikor irtam az ILB draftot akkor ez még nem volt a számításomban de most ez még ráerősít a megérzésemre).
Fucu
Másrészt azért is várok ILB draftot mert kicsit Te'o fan vagyok és most benne van a pakliban, hogy lecsúszik hozzánk és akkor még egy korábbi bejegyzésemben is írtam, hogy egy Washington,Te'o kettős középen nagyon állat lenne. És ha teszem azt nem lesz első 4.körbe QB draft(később meg már ne is legyen, mert nem valószínű, hogy lecsúszik vki addig akibe meg van az a potenciál), akkor bevállalható lenne a korai ILB húzás, de ha nem lesz korai körös ILB(Te'o) pick akkor a későbbi körökben várok ide egy húzást.
több mint 11 éve
Bryan McCann CB-et egy évre szerződtettük, előző évben a Dolphinsban játszott 8 meccset, a special teamben kaphat több szerepet. (így talán csökkent az esélye a CB draftnak.)Curtis Taylor ex-49ers safety is érkezett.
Alfonso Smith RB újra szerződtettük egy évre 555 000 $ éves fizetés mellett.emberke22
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
andree
1 737
Palmer fizetése lebontva: caphit: 4m-10m-12m(csak technikai a 3. év), Deadmoney a kirakása esetén: 10-6-2
Még mindig maradt mozgástér, és jövőre is lesz kis szabadság(Ami el is megy Fitz és Campbell növekvő fizetésére)
több mint 11 éve
catattack
3 520
hú hát ém hgecire brbebasztam, szóval köszi, hogy beírtad etzt a fontos irnfot 😊Dexxter Tailor13 perc alatt még a helyesírási képességedet is elveszítetted!
több mint 11 éve
ó, hát ém is kb két hete beteg vgyok de a szilvapálinka meggyógyított 😊))hú hát ém hgecire brbebasztam, szóval köszi, hogy beírtad etzt a fontos irnfot 😊Dexxter TailorNa ezt lájkolom cimbi 😀 ha nem lennék lázas és is ezt tettem volna 😀silent7939