NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
419
54
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
hú hát ém hgecire brbebasztam, szóval köszi, hogy beírtad etzt a fontos irnfot 😊Dexxter TailorNa ezt lájkolom cimbi 😀 ha nem lennék lázas és is ezt tettem volna 😀
több mint 11 éve
hú hát ém hgecire brbebasztam, szóval köszi, hogy beírtad etzt a fontos irnfot 😊
több mint 11 éve
emberke22
574
Bryan McCann CB-et egy évre szerződtettük, előző évben a Dolphinsban játszott 8 meccset, a special teamben kaphat több szerepet. (így talán csökkent az esélye a CB draftnak.)Alfonso Smith RB újra szerződtettük egy évre 555 000 $ éves fizetés mellett.
több mint 11 éve
0-4 persze, mert az előszezon ennyire sima szokott lenni 😊 lényegtelen, hogy kit verünk meg, csak jól játsszon a csapat 😊Nyilvánosságra hozták az előszezon menetrendjét, a mienk:Pöpec... ráadásul Whiz-el is találkozunk, csak rossz oldalon 😀 sima 0-4 😊silent7939
Week 1: at Green Bay Packers
Week 2: Dallas Cowboys
Week 3: San Diego Chargers
Week 4: at Denver Broncos
Igazi erőfelmérő lesz, az biztos... 😊Cards
több mint 11 éve
Nyilvánosságra hozták az előszezon menetrendjét, a mienk:Pöpec... ráadásul Whiz-el is találkozunk, csak rossz oldalon 😀 sima 0-4 😊
Week 1: at Green Bay Packers
Igazi erőfelmérő lesz, az biztos... 😊Cards
több mint 11 éve
Nyilvánosságra hozták az előszezon menetrendjét, a mienk:Week 1: at Green Bay Packers
Igazi erőfelmérő lesz, az biztos... 😊
több mint 11 éve
emberke22
574
😀Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető.andreeLegyen Brown és akkor már lesz 3 túlfizetett guard!catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető.andreeLegyen Brown és akkor már lesz 3 túlfizetett guard!
több mint 11 éve
helyesbítsünk: jó üzletet.írd le mit szűrtél le belőle és mi helyeslünk, vagy nem 😊FucuCsak átfutottam... de az alapján elvileg nagyon jó üzletet csináltunk és jó lesz.silent7939
nem tudjuk mennyire lesz kedve játszani és milyen lesz előtte a fal. a célpontokkal nem lesz gond.
több mint 11 éve
Csak átfutottam... de az alapján elvileg nagyon jó üzletet csináltunk és jó lesz.írd le mit szűrtél le belőle és mi helyeslünk, vagy nem 😊FucuAnnyira nem gyenge 😊 A nagy részét értem csak kell a megerősítés.silent7939nem veszik biztosra, de Arians nem zárta ki a lehetőséget, hogy valamelyikőjüket bemozgatja guardnak.Érdekes,hogy biztosra veszik jó lesz valamelyik guard poszton. Én biztosan húznék inkább egy tuti guardot. 😊Leon78Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.andree
Mi a véleményetek, S választás mindenképpen várható? Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok Betheltől vártok e olyan szintű fejlődést, hogy egy idő után a kezdőbe kerüljön.Leon78
Pete Prisco elemzése Palmerről (angolosok előnyben, sorry silent 😊), köszi iktriad, hogy felhívtad rá a figyelmem.
www.cbssports.com/nfl/story/22007344/palmer-still-has-arm-smarts-to-lead-cardinals-to-playoffsFucu
több mint 11 éve
írd le mit szűrtél le belőle és mi helyeslünk, vagy nem 😊Annyira nem gyenge 😊 A nagy részét értem csak kell a megerősítés.silent7939nem veszik biztosra, de Arians nem zárta ki a lehetőséget, hogy valamelyikőjüket bemozgatja guardnak.Érdekes,hogy biztosra veszik jó lesz valamelyik guard poszton. Én biztosan húznék inkább egy tuti guardot. 😊Leon78Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.andree
Mi a véleményetek, S választás mindenképpen várható? Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok Betheltől vártok e olyan szintű fejlődést, hogy egy idő után a kezdőbe kerüljön.Leon78
Pete Prisco elemzése Palmerről (angolosok előnyben, sorry silent 😊), köszi iktriad, hogy felhívtad rá a figyelmem.
www.cbssports.com/nfl/story/22007344/palmer-still-has-arm-smarts-to-lead-cardinals-to-playoffsFucu
több mint 11 éve
Annyira nem gyenge 😊 A nagy részét értem csak kell a megerősítés.nem veszik biztosra, de Arians nem zárta ki a lehetőséget, hogy valamelyikőjüket bemozgatja guardnak.Érdekes,hogy biztosra veszik jó lesz valamelyik guard poszton. Én biztosan húznék inkább egy tuti guardot. 😊Leon78Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.andree
több mint 11 éve
nem veszik biztosra, de Arians nem zárta ki a lehetőséget, hogy valamelyikőjüket bemozgatja guardnak.Érdekes,hogy biztosra veszik jó lesz valamelyik guard poszton. Én biztosan húznék inkább egy tuti guardot. 😊Leon78Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.andree
www.cbssports.com/nfl/story/22007344/palmer-still-has-arm-smarts-to-lead-cardinals-to-playoffs
több mint 11 éve
Érdekes,hogy biztosra veszik jó lesz valamelyik guard poszton. Én biztosan húznék inkább egy tuti guardot. 😊Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.
több mint 11 éve
Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.Mi a véleményetek, S választás mindenképpen várható? Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok Betheltől vártok e olyan szintű fejlődést, hogy egy idő után a kezdőbe kerüljön.
több mint 11 éve
andree
1 737
Nekem is a Warmack a legszimpatikusabb lehetőség.
több mint 11 éve
Véleményem szerint, ki kell húzni Warmack-ot, és megkezdeni az OL teljes újraépítését. W van olyan prémium játékos, még ha guard is, hogy érdemes kihúzni 1/7-re, ráadásul a szakértők szerint nincs kockázat a draftolásában. Ami még mellette szól szerintem, hogy talán egy RB draftot is megspórolhatunk rajta, hiszen a futást extrán tudja segíteni, ha jól tudom. Egy jó guard mellett pedig talán a meglévő RB garnitúra is tudna egy erős jó szezont hozni. Így RB helyett jöhet egy erős S vagy egy közepes CB is.Ott 1/7-en mindenki reach. A sure thingek kimentek, és ha premier posztra akarunk húzni mindenki kicsit zsákbamacska. Én szívem szerint letrade-elnék a San Diegoval és 11-nél kihúznám Warmackot vagy Coopert. Bennük látok kis esélyt, hogy van akkora need náluk az O-line hogy adjanak valamit az 1/7-ért.2-3. körben Barrett Jones nem lenne hülyeség. Guard és Center is lehet belőle. Sztem kb ideális választás lenne, ha el akarjuk kezdeni újjáépíteni a fal belsejét. Ha első körben OLB vagy OT jön, sztem elég jó választás lenne.Sok mockban Lane Johnsont írják hozzánk 1/7-re... nem volna ő túlzottan reach?silent7939
Amúgy ha feltételezzük, hogy kiment Fisher és Jordan, melyik projectet húznátok inkább: Mingo vagy Lane Johnson?
Kb 2 napja ezen agyalok, nálam most kicsivel Mingo vezet.andree
Most azt az esetet próbálom elképzelni, hogy nincs trade lehetőség(ami azért valószínűbb a valóságban is). Elég fos szitu ez.andree
több mint 11 éve
emberke: ILB-t miért?andree: nálam abban az esetben jöjjön Warmack. OT nem kell van 3, aki kezdő volt az utóbbi években a fal közepe viszont elég ergya.
Silent: C maximum cserének kell, mert ahogy Dexter írta Sendlein igaz nem All-Pro kaliber, de évek óta a legmegbízhatóbb falemberünk.
Barret Jones jó lenne, de én egy Schwenke-vel (más néven a nyak nélküli ember) is megelégednék a 3. körben.
több mint 11 éve
Hát ez fasza... Vajon mi jöhet még?NFL suspends #AzCards LB Daryl Washington first four games of 2013 regular season for violating league’s substance abuse policyDarren Urbanremek... tiltott szerek használata miatt Washington nem játszik az első 4 meccsen jövőre. valszeg elszívott egy rakás spanglit, vagy bebaszva ment edzeni, vagy valami.
Skelton meg megy a Bengalsba backupnak 😊Dexxter Tailor
több mint 11 éve
andree
1 737
Ott 1/7-en mindenki reach. A sure thingek kimentek, és ha premier posztra akarunk húzni mindenki kicsit zsákbamacska. Én szívem szerint letrade-elnék a San Diegoval és 11-nél kihúznám Warmackot vagy Coopert. Bennük látok kis esélyt, hogy van akkora need náluk az O-line hogy adjanak valamit az 1/7-ért.2-3. körben Barrett Jones nem lenne hülyeség. Guard és Center is lehet belőle. Sztem kb ideális választás lenne, ha el akarjuk kezdeni újjáépíteni a fal belsejét. Ha első körben OLB vagy OT jön, sztem elég jó választás lenne.Sok mockban Lane Johnsont írják hozzánk 1/7-re... nem volna ő túlzottan reach?silent7939
Amúgy ha feltételezzük, hogy kiment Fisher és Jordan, melyik projectet húznátok inkább: Mingo vagy Lane Johnson?
Most azt az esetet próbálom elképzelni, hogy nincs trade lehetőség(ami azért valószínűbb a valóságban is). Elég fos szitu ez.
több mint 11 éve
de USC QB-nk már van 😀AdamSchefter Cardinals HC Bruce Arians and GM Steve Keim are scheduled to hold a private workout Saturday at USC for QB Matt Barkley.szaba
kell egy USC QB!Höri
több mint 11 éve
szaba
10 555
AdamSchefter Cardinals HC Bruce Arians and GM Steve Keim are scheduled to hold a private workout Saturday at USC for QB Matt Barkley.
kell egy USC QB!Höri
több mint 11 éve
AdamSchefter Cardinals HC Bruce Arians and GM Steve Keim are scheduled to hold a private workout Saturday at USC for QB Matt Barkley.kell egy QB!
több mint 11 éve
dehogynem, hatalmas reach lenne, és szvsz inkább Warmack mint Lane Johnson. de 1/7-re még Warmack is reach 😀 szóval jöjjön Mangó első körben, 2.-ban meg valami falember, akár Barrett Jones 😊2-3. körben Barrett Jones nem lenne hülyeség. Guard és Center is lehet belőle. Sztem kb ideális választás lenne, ha el akarjuk kezdeni újjáépíteni a fal belsejét. Ha első körben OLB vagy OT jön, sztem elég jó választás lenne.Sok mockban Lane Johnsont írják hozzánk 1/7-re... nem volna ő túlzottan reach?silent7939