NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
nahát, egy éve kezdtük el működésünket a népsporton 😊 Boldog szülinapot nekünk!Dexxter Tailor
Happy Birthday !!!!!!!!
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 205 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nahát, egy éve kezdtük el működésünket a népsporton 😊 Boldog szülinapot nekünk!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
DJ és Te'o is jogos. Előbbinél valszeg annyira megtetszett Cyprien, hogy DJ-t hirtelen csúnyán alulértékeltem, 4. körben tényleg inkább steal kategória már. Te'o esetében meg szimplán nem hiányzik, hogy hozza ezt a cirkuszt, meg hallgassuk a sok hülye poént(Amit amúgy sztem ő jól kezelt). Az Alabama elleni meccse se hagyott bennem pozitív nyomokat, és a combineon se volt meggyőző. Persze ettől még relatív értékben bőven jó vaule a 3. körben.andree
A cirkusz az menni fog vele az tény meg fokozott figyelmet is kap(de ez lehet valamelyik csapatnak még jól is jöhet), de ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy ki jött az Alabama ellen, hogy a Notre Dame védelme nincs olyan szinten, hogy Te'o remeklése ide vagy oda megállítsák a legjobb offenset. Szóval kicsit túl van értékelve, hogy ott nem nyújtotta az addig lehengerlő játékát, mivel ott egy csapatként verte agyon az Alabama a Notre Dame-ot. A combine futása az tényleg gyatra volt, de én lehet naiv vagyok, de szerintem csak rossz napja volt, ha meg nem ez olyan dolog amit lehet fejleszteni. Szóval ha ez 2 esemény nem lett volna mindenki örült volna ha top10-ben elviszi most meg lassan ott vagyunk, hogy a kutyának nem kell 2.körben(ezzel nem azt akarom mondani, hogy top10-be való,csak azt, hogy ennek a palinak a vérében van a játék, de lehet, hogy tévedek, meg persze én is tudom, hogy így sokkal kisebb fejlődési potenciál van benne mint másban, de igazából miről beszélünk, ha olyan emberek futnak 1600 yardot akit a 6.körben húznak...). Szerintem első kör közepétől 2kör közepéig valaki elfogja vinni és az a csapat nagyon jól fog vele járni.
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Másnapos semmittevésemben összedobtam egy táblázatot, kinek, hol és mennyire örülnék.
Zöld: Steal/jó vaule/need
Kék: Semmi extra, de jó választás
Piros: Reach/Ha csak ők maradtak, akkor megpróbálnék hátrébb cserélni
Nyilván a pirosak, a következő körben már zöldek, és fordítva.
 pbrd.co/113uh0Kandree
Szia! Szép munka, tetszik az ötleted! Ettől ihletet kaptam én is, hogy csináljak valami hasonlót!
Pár dologgal nem értek egyet! Te'o 3.körben nem reach sztem inkább hatalmas steal, de ez attól is függ, hogy mi lesz jövőre a séma. DJ Swearinger sztem 3.körös prospect simán megvan. Tyrann Mathieut a 4.körben bevállalhatónak tartom bőven.emberke22
DJ és Te'o is jogos. Előbbinél valszeg annyira megtetszett Cyprien, hogy DJ-t hirtelen csúnyán alulértékeltem, 4. körben tényleg inkább steal kategória már. Te'o esetében meg szimplán nem hiányzik, hogy hozza ezt a cirkuszt, meg hallgassuk a sok hülye poént(Amit amúgy sztem ő jól kezelt). Az Alabama elleni meccse se hagyott bennem pozitív nyomokat, és a combineon se volt meggyőző. Persze ettől még relatív értékben bőven jó vaule a 3. körben.
több mint 11 éve
Másnapos semmittevésemben összedobtam egy táblázatot, kinek, hol és mennyire örülnék.
 pbrd.co/113uh0Kandree
Szia! Szép munka, tetszik az ötleted! Ettől ihletet kaptam én is, hogy csináljak valami hasonlót!
Pár dologgal nem értek egyet! Te'o 3.körben nem reach sztem inkább hatalmas steal, de ez attól is függ, hogy mi lesz jövőre a séma. DJ Swearinger sztem 3.körös prospect simán megvan. Tyrann Mathieut a 4.körben bevállalhatónak tartom bőven.
több mint 11 éve
a negyedik körben jobban tudnék örülni a Mathieu picknek mint a zöldbe megnevezett három játékos bármelyikének. 😊
szép munka! 😊Fucu
Thx!
4. kör érdekes lett valóban. Úgy gondolom Arians mindenképpen akar majd még skill playert szerezni a támadósorba még a jobb prospectek közül válogatva, így nálam a 4. körben tobzódnak leginkább ezek a játékosok.

Aboushi a kakukktojás, szimplán azért mert LT-t is tud játszani, és ha eddig nem húztunk OT-t akkor itt már jó lenne elkezdeni.

Bell nálam sima 3. körös tehetség(+a személyes kedvencek egyike), ráadásul pont olyan típusú futó, aki jelenleg nincs rosteren, így sztem nagyon jó-értékes választás lenne. Goodwin meg inkább reakció arra, hogy Arians szeretne egy gyors WR-t hozni a draftról. Sztem ő elég jó játékos, amellett hogy nagyon gyors. Visszahordóként és 4. WR-ként elférne bőven. Pláne, hogy Roberts szerződése lejáró, szóval nem árt a háttérország a slotban. Ebben a szerepkörben sztem remek lenne a srác. Először Ace Sanderst akartam ilyen Howling pótléknak, a pöttöm gyors lábú visszahordó szerepében, de a meccseit nézve, annyira nem tetszett, és visszasoroltam. 😊

Mathieu 5. körben nálam no brainer, de 4. körben kicsit korainak érzem, a kockázat-tehetség-need háromszögben.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
a negyedik körben jobban tudnék örülni a Mathieu picknek mint a zöldbe megnevezett három játékos bármelyikének. 😊
szép munka! 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
 pbrd.co/113uh0Kandree
Unatkozol? 😀

Nem feküdtem rá nagyon csak belepillantottam, de szerintem Lane Johnson 1/7-re reach, Armsted és Barkley meg inkább kék. Matt Scott sem reach sztem már 5.ben. Így hirtelen ennyi, de majd a hozzáértők kielemzik 😀 én csak kontárkodom. Mellesleg le a kalappal 😊silent7939
Általában hajnal 2-ig dolgozom(így 3-4 előtt esélytelen az alvás), de másnaposan nem tudok, szóval maradt idő bőven unatkozni. Már túl voltam a South Carolina-Florida meccsen, 2 óra Dead Island-ezésen, meg Maddenben is dobáltam pár tucat Intet, szóval valamit ki kellett találni. 😀

A zöldekbe azért beleszámoltam a needet is. Lane Johnson nagyon jó eséllyel kezdő LT-vé fejlődik majd, ami egy Levi Brown-al a fedélzeten sztem nem egy rossz scenario az idei 1/7-nél. Alapvetően az első 3 játékos után egyik választásért se rajongok. Warmack király, de baromi mély a guard class, bőven lehet 2-3. körben is nagyon jó játékost húzni(pláne ha jön a szokásos draft napi zuhanás a poszton). Ha valaki föl akarna jönni akkor Dion Jordan után szívesen cserénék.(Ráadásul már róla is találtam bőven negatív dolgokat, de nekem szimpi még mindig)

Armstead nekem kicsit túl nagyot emelkedett rövid idő alatt, de hazudnék ha azt mondanám. hogy Arkansas-Pine Bluff meccsekkel keltem-feküdtem. 😀

Az irányítók azért kerültek pirosba, mert nem annyira needek így a 1-2. számú irányító megszerzése után. Barkley tényleg jó vaule, de nem annyira illik a rendszerbe, ahogy Matt Scott se. Ettől függetlenül az adott helyen őket éreztem a legjobb lehetséges és reálisan elhozható QB-knak.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
 pbrd.co/113uh0Kandree
Unatkozol? 😀

Nem feküdtem rá nagyon csak belepillantottam, de szerintem Lane Johnson 1/7-re reach, Armsted és Barkley meg inkább kék. Matt Scott sem reach sztem már 5.ben. Így hirtelen ennyi, de majd a hozzáértők kielemzik 😀 én csak kontárkodom. Mellesleg le a kalappal 😊
több mint 11 éve
 pbrd.co/113uh0K
több mint 11 éve
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?emberke22
a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.Fucu
Igen ezt már írtad is korábban és egyetértek vele. Csak azért kérdeztem mert Höri a cikkében már azt írta, hogy váltottunk 4-3-ra, holott ez még egyáltalán nem hivatalos, csak az igazolások sejtettnek.emberke22
Höri nem ért hozzá! 😀

több mint 11 éve
Érkezett egy punter Will Batson személyében, valószínűleg egy kis versenyhelyzetet akarnak teremteni Dave Zastudil-nak, de ahogy Dexxter írta egy kickerről akit pár napja hoztak, 99% hogy nem lesz rosteren.
több mint 11 éve
a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.Fucu
Igen ezt már írtad is korábban és egyetértek vele. Csak azért kérdeztem mert Höri a cikkében már azt írta, hogy váltottunk 4-3-ra, holott ez még egyáltalán nem hivatalos, csak az igazolások sejtettnek.
több mint 11 éve
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.

több mint 11 éve
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Leigazoltuk Chilo Rachal guardot, tavaly a Bearsben volt, előtte meg a Ninersben.Dexxter Tailor
várható volt, hogy minden csapat elkezd ma igazolgatni akinek már megírtam az elemzését 😀

lehet kezd majd

több mint 11 éve
Leigazoltuk Chilo Rachal guardot, tavaly a Bearsben volt, előtte meg a Ninersben.

Don't blink!
több mint 11 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939
nekem Arians sapkáját lopd el 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
hamár uborkaszezon 😉
Cardinals Cheerleaders tryouts:
 www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Scenes-from-Cardinals-Cheerleaders-tryouts/bcdfcc74-b1b3-4691-becf-6656d519ad8c

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
egy Cards-os terepsatyi rendel 😀 madarászathoz is jó lesz 😉 de most komolyan!
esetleg Fitz aláírással a karimáján 😉
 www.azoneteamstore.com/arizona-cardinals-adjustable-real-tree-relaxed-slouch-hat/detail.php?p=375832&v=cardinals_hats

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
az még az első évében volt utána 3-4-et játszottunk.

több mint 11 éve
catattack 3 520
Anno Whiz is nyilatkozta, ha jól emlékszem, hogy nem kimondottan 3-4 nem mondaná a sémát....
több mint 11 éve
Hamarosan Ziggy Ansah-t workoutoljuk, Walterfootball szerint Dion Jordant is. Előbbi elsősorban 4-3 DE utóbbi inkább 3-4 OLB(A leírások szerint). Érdekes. Úgy látom olyan embereket keresünk, akik nagyjából mind a két rendszerbe beilleszthetőek. Ezek szerint tényleg erősen mixelve lesz a dolog. Így viszont Mingo is kiesik. Ő sztem kizárólag 3-4 OLB. A sebességét kihasználva, CC mögül indulva komoly tényező lehetne, de van vele kapcsolatban annyi kérdőjel, hogy ne bánjam, ha kiesik a látókörünkből.
több mint 11 éve
Rövidhírek:
- Leigazoltuk Will Batson kicker/puntert, aki a TC alatt lesz Feely és Zast vetélytársa, 99,9%, hogy cutolva lesz TC végén 😊
- Max Hall Winnipegbe, azaz a CFL-be igazolt.
- A Cardinalsos "march madness"-t pedig Kelemete elkapása nyerte 16. kiemeltként 😊 Nálam mondjuk a Sanders fumble return TD lett az első, de mindegy 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Leon78
Meglesz... remélem összejön 😊 Most nagyon rákattantam erre a fly & drive cuccra... a leendő második asszony meg egész jól fogadta 😀silent7939
Ha tényleg arra jársz akkor én vevő vagyok. 😊