Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszi 😊Üdv mindenkinek újra itt.Nagyon sokat fogok segíteni, mert épp ezen gondolkodtam én is...
Van valami tippetek hol tudom megnézni a 2012-es meccseket? Konkrétan nem csak a Cards meccsekre gondolok hanem úgy általában. Valaki egyszer linkelt egy oldalt de azt nem találom.silent7939
Beírtam a gugölbe, hogy cardinals 2012 torrent.
Kidobott egy csomó szart....catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Üdv mindenkinek újra itt.Nagyon sokat fogok segíteni, mert épp ezen gondolkodtam én is...
Van valami tippetek hol tudom megnézni a 2012-es meccseket? Konkrétan nem csak a Cards meccsekre gondolok hanem úgy általában. Valaki egyszer linkelt egy oldalt de azt nem találom.silent7939
Beírtam a gugölbe, hogy cardinals 2012 torrent.
Kidobott egy csomó szart....
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek újra itt.Van valami tippetek hol tudom megnézni a 2012-es meccseket? Konkrétan nem csak a Cards meccsekre gondolok hanem úgy általában. Valaki egyszer linkelt egy oldalt de azt nem találom.
több mint 12 éve
Az a mókás, hogy Larry nem tudott róla, hogy visszavonultatják a mezét 😊
több mint 12 éve
Köszönöm az érdekes infókat.Rod Rutherford, két évet az NFL-ben is lehúzott UDFA-ként, sőt a Steelersszel egy Super Bowl-gyűrűje is van, bár a Pitt fanok nem nagy nosztalgiával emlékeznek vissza rá, mert sokak véleménye alapján a gyenge QB-játék miatt nem nyert Fitzgerald Heismant 2003-ban (második lett a szavazáson)jjncaakaptok egy másik videót is, mert gondolom nem olvassátok a Pitt topicotNem semmi elkapások, csodálkozom, hogy nem volt 1/1-es Fitz. 😊
jjncaa
Egyébként ki a 12-es irányító aki dobál neki, és mi lett a sorsa?Leon78
több mint 12 éve
Rod Rutherford, két évet az NFL-ben is lehúzott UDFA-ként, sőt a Steelersszel egy Super Bowl-gyűrűje is van, bár a Pitt fanok nem nagy nosztalgiával emlékeznek vissza rá, mert sokak véleménye alapján a gyenge QB-játék miatt nem nyert Fitzgerald Heismant 2003-ban (második lett a szavazáson)kaptok egy másik videót is, mert gondolom nem olvassátok a Pitt topicotNem semmi elkapások, csodálkozom, hogy nem volt 1/1-es Fitz. 😊
jjncaa
Egyébként ki a 12-es irányító aki dobál neki, és mi lett a sorsa?Leon78

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tegnap nyilvánosságra hozták az edzőtábor időpontokat.Arians és Palmer érkezésével tényleg új időszámítás kezdődött nálatok. 😊
Az újoncon július 23-án kell hogy jelentkezzenek, a veteránok július 25-én. 36-án kezdődik a móka. Napi egy rendes edzés lesz és ezek nyilvánosak lesznek a szurkolók számára, helyszín pedig a UofP Stadium.Fucu
több mint 12 éve
kaptok egy másik videót is, mert gondolom nem olvassátok a Pitt topicotNem semmi elkapások, csodálkozom, hogy nem volt 1/1-es Fitz. 😊
jjncaa
Egyébként ki a 12-es irányító aki dobál neki, és mi lett a sorsa?
több mint 12 éve
kaptok egy másik videót is, mert gondolom nem olvassátok a Pitt topicot
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
egy fotót és egy linket is megér a nyúz 😊még videó is van:
pittsburgh.cbslocal.com/2013/07/01/pitt-panthers-retire-larry-fitzgeralds-jersey/Cardinalis
😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Tegnap nyilvánosságra hozták az edzőtábor időpontokat.Az újoncon július 23-án kell hogy jelentkezzenek, a veteránok július 25-én. 36-án kezdődik a móka. Napi egy rendes edzés lesz és ezek nyilvánosak lesznek a szurkolók számára, helyszín pedig a UofP Stadium.
több mint 12 éve
egy fotót és egy linket is megér a nyúz 😊
pittsburgh.cbslocal.com/2013/07/01/pitt-panthers-retire-larry-fitzgeralds-jersey/
több mint 12 éve
újabb hatalmas bréking nyúz, Fitz mezszámát (1) visszavonultatta a Pitt

Don't blink!
több mint 12 éve
csakhogy-csakazért-csakúgy... 😉kevésbé vidám hír, hogy 19 tűzoltó meghalt a yarnelli tűzben... www.azcentral.com/12news/free/20130630yarnell-fire-live.html?sf14516845=1
Hőhullám az USA nyugati részén
www.idokep.hu/hirek/rendkivuli-hohullam-az-usa-nyugati-reszen
"Pénteken Arizona államban már 45 fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála árnyékban, Phoenix-ben 46,7..."
"Phoenix-ben az állatkerti tigriseket fagyasztott pisztrángokkal etették."
pisztrángfagyi 😊Cardinalis

Don't blink!
több mint 12 éve
csakhogy-csakazért-csakúgy... 😉Hőhullám az USA nyugati részén
www.idokep.hu/hirek/rendkivuli-hohullam-az-usa-nyugati-reszen
"Pénteken Arizona államban már 45 fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála árnyékban, Phoenix-ben 46,7..."
"Phoenix-ben az állatkerti tigriseket fagyasztott pisztrángokkal etették."
pisztrángfagyi 😊
több mint 12 éve
Robert Gill (WR) aki az 53-ba kerülésért küzd majd az edzőtáborban.Fucumár az NFL honlapján is 😊
több mint 12 éve
bréking nyúz: Dockett levágatta a rasztáit! Már csak Fitznek kéne, és akkor tényleg itt a világvége 😊Dexxter Tailorin memoriam Dockett's dreadlocks 😉
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Best-of-Dockett/ad8bbf97-c0f4-4e2f-92ab-1b13bd564278#1892ee10-5192-4e5d-a763-3663377cb1eb
több mint 12 éve
Robert Gill (WR) aki az 53-ba kerülésért küzd majd az edzőtáborban.Helló!
több mint 12 éve
bréking nyúz: Dockett levágatta a rasztáit! Már csak Fitznek kéne, és akkor tényleg itt a világvége 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Hű de nagy volt az érdeklődés a védelem iránt. sebaj itt az offense 😊Hát ja... Egy ilyet még ...... is összehoz... 😀
blog.azcardinals.com/2013/06/19/for-what-its-worth-in-june-offensive-edition-3/Fucu
( Nem direkt 6 pontot tettem oda) 😂
több mint 12 éve
Hű de nagy volt az érdeklődés a védelem iránt. sebaj itt az offense 😊blog.azcardinals.com/2013/06/19/for-what-its-worth-in-june-offensive-edition-3/
több mint 12 éve
Darren Urban mókából (meg azért mert valamit írnia kell) megpróbálja megjósolni az első heti kezdőket. Először a védelem.blog.azcardinals.com/2013/06/18/for-what-its-worth-in-june-defensive-edition-3/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a naptárba már be van írva, augusztus 27. az első, 31.-e pedig a második keretszűkítés időpontja
több mint 12 éve
Az idei Training Camp szurkolók számára is megtekinthető edzései az University of Phoenix Stadiumban lesznek. Tehát az edzőtáborhoz nem kell messzire utazniuk a játékosoknak. Ezt szerdán jelentette be Michael Bidwill. Az hogy a nem szurkolók által nem látogatható edzések hol lesznek még nincs megállapodás.Szerintem a Sun Devils "buborékban" mivel hőség van augusztusban Glendaleben. Viszont már épül a Cards saját buboréka, de az csak jövőre lesz használható.
több mint 12 éve
Sziasztok!Az utolsó előszezon meccs után egy-két nappal van az 53 (+8 fős PS) keretszűkítés, de azt hiszem a harmadik előszezon meccs után megy le a keret 90-ről 75-re.
Megtudná valaki mondani pontosan, hogy mikor lesznek majd a keretszűkítések?emberke22
Tehát az edzőtábort még a 90 fős kerettel indítja meg minden csapat.