Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
jól fog mutatni majd Rolando mellett a Móroknál.pfffsilent7939és azóta már le is tartóztatták...csongiújabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuSzuper, még a végén börtön lesz belőle.Leon78
több mint 12 éve
pfffés azóta már le is tartóztatták...csongiújabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuSzuper, még a végén börtön lesz belőle.Leon78
több mint 12 éve
és azóta már le is tartóztatták...újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuSzuper, még a végén börtön lesz belőle.Leon78
több mint 12 éve
abban Én is szivesen résztvennék! 😊BP-i közös real meccsnézés engem is feltétlen érdekel!Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78én simán benne vagyok... szerintem a draft 2. napja is jó volt skypon. De akár egy real meeting is lehetne valamelyik PO meccsünk alatt 😀silent7939
PO meccsen pedig kötelező a részvétel! ha nem is most, hát akkor a következő szezonban... 😉Cardinalis
több mint 12 éve
BP-i közös real meccsnézés engem is feltétlen érdekel!Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78én simán benne vagyok... szerintem a draft 2. napja is jó volt skypon. De akár egy real meeting is lehetne valamelyik PO meccsünk alatt 😀silent7939
PO meccsen pedig kötelező a részvétel! ha nem is most, hát akkor a következő szezonban... 😉
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ha így folytatja, előbb utóbb megunják Ariansék aztán kivágják a fenébe.Leon78Kizárt! Főleg hogy már hivatalosan is drogtanya lettünk!
több mint 12 éve
Ja nekem is jöhetne 😊Ja hogy te rögzítetted is? 😊 PM-ben jöhetne... visszahallgatnám szívesen. 😊 Én Pesti/Pest közeli vagyok úgyhogy nekem jó a real is meg a skype is. Ha elindul a szezon simán tolhatjuk skypeon. Úgyis utálok az eredménykövetőbe írogatni.silent7939Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
(egyébként megvan a draft második napos skypeolás, laza 4 óra, ami 230mb lett 😊)Fucu
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem kicsit nehezen kapcsolódtam be, de utána végig pályán voltam.😊He? 😀silent7939Lehet, hogy nem is voltam ott? nem is tudom???? ::::::::😊Leon78Te voltál drafton? Én eddig azt hittem hogy Emberke, Fucu, Dex, Andree és Én voltunk. 😀silent7939Fucu, hol vannak a személyiségi jogok? 😊 Remélem nem mondtam túl nagy baromságokat. 😊Leon78Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
(egyébként megvan a draft második napos skypeolás, laza 4 óra, ami 230mb lett 😊)Fucu
több mint 12 éve
He? 😀Lehet, hogy nem is voltam ott? nem is tudom???? ::::::::😊Leon78Te voltál drafton? Én eddig azt hittem hogy Emberke, Fucu, Dex, Andree és Én voltunk. 😀silent7939Fucu, hol vannak a személyiségi jogok? 😊 Remélem nem mondtam túl nagy baromságokat. 😊Leon78Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
több mint 12 éve
Lehet, hogy nem is voltam ott? nem is tudom???? ::::::::😊Te voltál drafton? Én eddig azt hittem hogy Emberke, Fucu, Dex, Andree és Én voltunk. 😀silent7939Fucu, hol vannak a személyiségi jogok? 😊 Remélem nem mondtam túl nagy baromságokat. 😊Leon78Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
több mint 12 éve
Te voltál drafton? Én eddig azt hittem hogy Emberke, Fucu, Dex, Andree és Én voltunk. 😀Fucu, hol vannak a személyiségi jogok? 😊 Remélem nem mondtam túl nagy baromságokat. 😊Leon78Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
több mint 12 éve
Ja hogy te rögzítetted is? 😊 PM-ben jöhetne... visszahallgatnám szívesen. 😊 Én Pesti/Pest közeli vagyok úgyhogy nekem jó a real is meg a skype is. Ha elindul a szezon simán tolhatjuk skypeon. Úgyis utálok az eredménykövetőbe írogatni.Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
több mint 12 éve
Fucu, hol vannak a személyiségi jogok? 😊 Remélem nem mondtam túl nagy baromságokat. 😊Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
több mint 12 éve
Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
(egyébként megvan a draft második napos skypeolás, laza 4 óra, ami 230mb lett 😊)
több mint 12 éve
bárcsak már ott tartanánk 😊Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78én simán benne vagyok... szerintem a draft 2. napja is jó volt skypon. De akár egy real meeting is lehetne valamelyik PO meccsünk alatt 😀silent7939
több mint 12 éve
Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78én simán benne vagyok... szerintem a draft 2. napja is jó volt skypon. De akár egy real meeting is lehetne valamelyik PO meccsünk alatt 😀
több mint 12 éve
Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊
több mint 12 éve
Ja igen. A podcast zsír volt, bár majd jön Cat és jól lefikázza 😊Ha így folytatja, előbb utóbb megunják Ariansék aztán kivágják a fenébe.újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuEnnyire idióta nem lehet valaki. Fájdalmas ha igaz. Sosem értettem ezeket a profi sportolókat. Szarásig vannak lével, bárkit megkaphatnak, de mégis olyan picsákat kergetnek akik nem akarják megmászni a fekete hegyet. 😊
Ha nem fexik a lány, tovább kell állni. Dunát lehet rekeszteni a szabad muffokkal.silent7939
A Podcast sokkal jobb, mint az előző, bár eddig nekem mind tetszett.Leon78
Andree-nak is megjavult a májkija így már sokkal jobban lehetett érteni. Sőt.
több mint 12 éve
Ha így folytatja, előbb utóbb megunják Ariansék aztán kivágják a fenébe.újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuEnnyire idióta nem lehet valaki. Fájdalmas ha igaz. Sosem értettem ezeket a profi sportolókat. Szarásig vannak lével, bárkit megkaphatnak, de mégis olyan picsákat kergetnek akik nem akarják megmászni a fekete hegyet. 😊
Ha nem fexik a lány, tovább kell állni. Dunát lehet rekeszteni a szabad muffokkal.silent7939
A Podcast sokkal jobb, mint az előző, bár eddig nekem mind tetszett.
több mint 12 éve
újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuEnnyire idióta nem lehet valaki. Fájdalmas ha igaz. Sosem értettem ezeket a profi sportolókat. Szarásig vannak lével, bárkit megkaphatnak, de mégis olyan picsákat kergetnek akik nem akarják megmászni a fekete hegyet. 😊
Ha nem fexik a lány, tovább kell állni. Dunát lehet rekeszteni a szabad muffokkal.
több mint 12 éve
újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuSzuper, még a végén börtön lesz belőle.
több mint 12 éve
Tackle for a loss...
több mint 12 éve
újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/01/Draftertekelo_podcast/már hallgatom 😀
Ismét minden kritikát szívesen veszünk, a következő podcastnél tényleg lesz rendes mikrofonom 😀Dexxter Tailor