NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
16
8
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint Palmer átalakítaná nálatok a szerződését.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer @JayGlazer 1pOAK has traded 2 picks to Seattle for Matt Flynn, will sign papers on it this AM & now trying to finalize Carson Palmer to AZ for late pick
több mint 11 éve
Köszike 😊Jut eszembe. Dexxter? Hol lehet nyomon követni a mai mock eseményeket?silent7939itten: bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game_2013_-_tracker 😊Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Jut eszembe. Dexxter? Hol lehet nyomon követni a mai mock eseményeket?silent7939itten: bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game_2013_-_tracker 😊
több mint 11 éve
Jut eszembe. Dexxter? Hol lehet nyomon követni a mai mock eseményeket?
több mint 11 éve
Peter King a reggeli MMQBjában hosszan értekezett arról, hogy Carlson Palmer itt köthet hamarosan(akár napokon belül) ki:Na basszus... erre a Raiders topicban reagáltam... nem másolom ide is 😊
Two deals feel inevitable this morning: Carson Palmer to Arizona, Matt Flynn to Oakland. They make too much sense not to happen.sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130331/carson-palmer-kevin-kolb-monday-morning-quarterback/
Kiváncsi vagyok lesz-e ebből valami, vagy sem.iktriad
több mint 11 éve
Peter King a reggeli MMQBjában hosszan értekezett arról, hogy Carlson Palmer itt köthet hamarosan(akár napokon belül) ki:Two deals feel inevitable this morning: Carson Palmer to Arizona, Matt Flynn to Oakland. They make too much sense not to happen.sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130331/carson-palmer-kevin-kolb-monday-morning-quarterback/
Kiváncsi vagyok lesz-e ebből valami, vagy sem.
több mint 11 éve
Kolb a Billsben. Azért a Bills sem semmi. Fitzpatrick helyett beszereznek 2 backup irányítót. Fitz sem volt ász, de most legalább 2 van belőle 😊
több mint 11 éve
Köszönjük szépen a rádióműsort, nagyon SZUPER...😊
több mint 11 éve
podcast a free agency eddigi történéseiről: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/30/Free_Agency_podcast/Zsír
hallgassátok, terjesszétek 😊Dexxter Tailor
több mint 11 éve
hát ez kurvanagy 😀FucuHattttalmaaasssss 😀😀😀😀😀
több mint 11 éve
jesszusom, ez mi?😀
több mint 11 éve
podcast a free agency eddigi történéseiről: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/30/Free_Agency_podcast/tényleg sajnálom, ha elhalkulok közben 😕
hallgassátok, terjesszétek 😊Dexxter Tailor
több mint 11 éve
podcast a free agency eddigi történéseiről: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/30/Free_Agency_podcast/hallgassátok, terjesszétek 😊
több mint 11 éve
Sztem ha akarnák se jönne össze. Tuti, hogy a cserével együtt új szerződésben is meg kéne állapodni CP-vel. Nem látom Palmer miért vállalná a paycutot nálunk, ha a Raidersnél nem.Jó lenne, ha nem megint a kukázásról lennénk híresek.
Nekem vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Nem látom benne a jövőt. Kolbnál valszeg jobb lenne, de kevés ahhoz, hogy itt megváltó legyen.andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Sztem ha akarnák se jönne össze. Tuti, hogy a cserével együtt új szerződésben is meg kéne állapodni CP-vel. Nem látom Palmer miért vállalná a paycutot nálunk, ha a Raidersnél nem. Nekem vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Nem látom benne a jövőt. Kolbnál valszeg jobb lenne, de kevés ahhoz, hogy itt megváltó legyen.
több mint 11 éve
Mike Jurecki azt írta twitterén, hogy a Cards condicionális pickért elhozná Palmer-t Oakland-ből.Mi is reméljük 😊
Én örülnék is meg nem is. Palmer nem lenne nálunk ennek örülnék, Stanton meg szerintem megérdemelne végre egy esélyt, hogy megmutassa mit tud, ezért nem örülnék, ha Palmer ide kerülne...
Remélem Arians nem a Warner-t látja Palmer-ben.
Bocs a bepofátlankodásért.peterbadbone
több mint 11 éve
Mike Jurecki azt írta twitterén, hogy a Cards condicionális pickért elhozná Palmer-t Oakland-ből.Én örülnék is meg nem is. Palmer nem lenne nálunk ennek örülnék, Stanton meg szerintem megérdemelne végre egy esélyt, hogy megmutassa mit tud, ezért nem örülnék, ha Palmer ide kerülne...
Remélem Arians nem a Warner-t látja Palmer-ben.
Bocs a bepofátlankodásért.
több mint 11 éve
Carson Palmert valószínűleg kivágják Oaklandből, és állítólag a Cards és 49ers is érdeklődik iránta...Dexxter TailorMiért követné el ugyan azt a hibát Arians mint Whiz? Gondoljátok idehozna egy baszott drága közepes QB-t? Nem hiszem hogy meg akarná ezt lépni. Első évben úgysem lesz nagy elvárás vele szemben és egy közepes teljesítményre Stanton is képes lehet. Második évre meg vagy felépítik az idén draftolt rookie-t vagy a következő drafton húzunk egy kezdő szintűt. Nem fog CP idejönni, ha meg igen akkor az valóban nagy csalódás lesz.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Csalódnék, ha idekerülne...
több mint 11 éve
Carson Palmert valószínűleg kivágják Oaklandből, és állítólag a Cards és 49ers is érdeklődik iránta...
több mint 11 éve
Bowles alatt játszott a Phinsben, így érthető a szerződtetése és ha még javít a ST-en akkor jó igazolásÚgy néz ki nagyon rámegyünk a special teamre 😊Leon78Érkezett Jonathon Amaya safety 1 évre, ismeri őt valaki? 😀 cserének/special teambe jó lesz remélemháhá 😀
(basszameg Fucu, megelőztél 😀)Dexxter Tailor
12 meccsen játszott tavaly és special team menő a csávó 6-2, 205.
ST Powa'Fucu
több mint 11 éve
Úgy néz ki nagyon rámegyünk a special teamre 😊Érkezett Jonathon Amaya safety 1 évre, ismeri őt valaki? 😀 cserének/special teambe jó lesz remélemháhá 😀
ST Powa'Fucu
több mint 11 éve
Érkezett Jonathon Amaya safety 1 évre, ismeri őt valaki? 😀 cserének/special teambe jó lesz remélemháhá 😀
ST Powa'