NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
kicsi off, ha már uborkaszezon van:  www.azcardinals.com/videos-photos/cardinals-bracketology.html
szavazzatok az idei legszebb Cardinals play-re 😊Dexxter Tailor
kösz, jó volt ezeket visszanézni 😊
Sanders 93-yd fumble return vs PHI akció után Fitz is odaszaladt és mekkorát perecelt TD-öröme közben 😀

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 187 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kicsi off, ha már uborkaszezon van:  www.azcardinals.com/videos-photos/cardinals-bracketology.html
szavazzatok az idei legszebb Cardinals play-re 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Plusz Arians megpróbálja majd ha az NFL engedélyezné, hogy a Kangol sapkájában lehessen az oldalvonal mellett 😀Fucu
kéne rá egy Cards logó és sima ügy 😉

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Dion Jordannek pont örülnék. Combineon szimpi volt. Mingot már neccesebb lenne elfogadni. Neki több meccsét is láttam, voltak emlékezetes momentumai, de sok helyen írják, hogy komoly bust esély van benne. Én is elfogadnék simán egy elit pass rushert első körben.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Egyre több pletykát hallani arról, hogy a Cards az első körben OLB-t fog draftolni, például Dion Jordan jön majd private workoutra, aki az egyik legjobb OLB prospect. Az indok ugye az, hogy Joeckel, Fisher és Genyó sem lesz már bent ekkor, QB-t 99%, hogy nem húzunk, és emellett még az OLB sorunk is vékony.
Személy szerint én jobban örülnék Warmacknak, mondjuk ez jó nagy reach lenne, de letrade-elni is lehet 😊 Plusz van pár jó OLB a 2. körben is.Dexxter Tailor
simán benne van az OLB draft. Ma azt mondta Arians, hogy a felvételek alapján Massie és Potter is tudna guardot játszani és ugye Levi RT-ként is megállja a helyét (talán jobb is volt azon az oldalon).
QB-t szinte 100%, hogy nem húznak az 1/7-re. Lehet hatalmas nagy ködösítés, de ma Arians azt mondta, hogy nincs olyan irányító az idei drafton aki kihozná belőle, hogy "wow". Viszont lát kb. 6 olyan QB-t akik hosszabb ideig lehetnek az NFL-ben kezdők vagy cserék.
(az Arizona Pro Dayen nem volt jelen Arians, de Kitchens és Tom Moore nagyon jó véleménnyel volt Matt Scottról)

Plusz Arians megpróbálja majd ha az NFL engedélyezné, hogy a Kangol sapkájában lehessen az oldalvonal mellett 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 187 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Egyre több pletykát hallani arról, hogy a Cards az első körben OLB-t fog draftolni, például Dion Jordan jön majd private workoutra, aki az egyik legjobb OLB prospect. Az indok ugye az, hogy Joeckel, Fisher és Genyó sem lesz már bent ekkor, QB-t 99%, hogy nem húzunk, és emellett még az OLB sorunk is vékony.
Személy szerint én jobban örülnék Warmacknak, mondjuk ez jó nagy reach lenne, de letrade-elni is lehet 😊 Plusz van pár jó OLB a 2. körben is.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Én nem örülnék Bray-nek, engem kicsit Lindley-re emlékeztet az egész játékos, még talán későbbi körben inkább, de 2.-ban nem örülnék neki. Warmackot én is beleírtam magamhoz első körre, de OT húzás esélyesebb talán, mert ott igazából 3 használhatóbb játékos van(Levi,Massie,Potter,). Mindkét tavalyi tackleben benne van a fejlődési potenciál csak nem tudom, hogy meg is kockáztatják-e, hogy ha kimegy Geno, Fischer és Joeckel akkor Warmackot húzzák be Johnson helyett, úgy hogy mindegyik tackelünknek volt kisebb nagyobb sérülése tavaly, de tény, hogy egy guardot is húzni kéne mert ott szerintem csak Kelemete van mint csere aki számomra szóba jöhet, de lényeg a lényeg, hogy kellene T és G is.
Amivel nem értek egyet az a TE, de lehet, hogy nincs igazam. Ahogy néztem van 4 TE-ünk a keretben, szóval én úgy látom, hogy inkább mást poszton kéne mélyíteni(DL,LB).
Továbbá hiányolom pass rushert, azt Acho és Schofield sérülékenysége miatt úgymond kötelező need mivel FA-ról se hoztunk oda nagyon senkit, inkább csak ILB-et mint OLB-et.
De összességében(Brayt leszámítva) nekem tetszik a mockod és biztatnék mindenkit, hogy készítse el a sajátját, mert engem nagyon is érdekel. Amúgy tényleg nagyon kivagyok már éhezve a draftra és a szeptemberre 😀
emberke22
Hát igen idén a Geno-n kívüli QB-k esetében tényleg csak szimpátia alapján lehet dönteni, meg a csapat hozzáértésében bízni. Kíváncsi vagyok melyikből lesz kezdő irányító hosszútávon. Bray-t azért favorizáltam, mert méretre és skillsetre talán ő a legjobban illő ember Arians rendszerébe.

TE kérdésben végül azért írtam be a végére Williamset, mert láttam pár hónapja egy statot, hogy King végül blokkolásban se volt túl jó. 6. körben már nem számítok túl nagy csodára, így ha tudunk szerezni egy srácot, aki legalább futásblokkolásban elit prospect, az már komoly fegyvertény. Ráadásul a stáb láthatóan próbál komoly hangsúlyt fektetni a special teamre, Williams pedig úgy olvastam abban is több mint használható.

andree: teljesen jó a mock. 😊 mondjuk a blokkoló TE nem akkora need mivel ott van a Jeff King, de mögé valóban kellene egy fiatal is.
A pass rushert én is hiányolom esetleg a 4. körös OT helyén lehetne húzni egyet.

emberke: véleményem szerint nem esélyesebb az OT húzás mert ott van két fiatal akik tavaly megmutatták, hogy van bennük lehetőség. A fal belső részén egyszerűen nem volt mélység tavaly (most sincs) ezért lenne logikusabb azt a részleget erősíteni.Fucu
Köszi!
Pass rush terén izzadtam kicsit, de nem tudtam beszorítani sehová a dolgot. Pont hallgattam Arians nyilatkozatát, hogy Alexander lesz nickel formációkban a kezdő gyenge oldali pass rusher, így inkább ILB-t írtam be. Persze bőven elférne oda még ember.
több mint 11 éve
Én azt mondom, hogy Greg Toler volt az egyik, a másik nem tudom 😊
Ha már Cribbs. Most jött a hír, hogy nem ment át a fizikai felmérőn, így nem kap szerződést. Per pillanat. A szezon végén volt egy térdműtétje és még nem gyógyult meg teljesen. Az ügynöke szerint (ezt is ő jelentette be) pár hét múlva valószínűleg ismét lesz egy felmérő és ha azon átmegy akkor aláírhat csapathoz.

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Ha tippelhetnék akkor Josh Cribbset és Laron Landryt mondanám 😊

Tegnap kihirdették a kompenzációs pickeket. A Cards nem kapott ez nem meglepetés. (jövőre se fogunk 😊)
Keim tegnap nyilatkozott és azt mondta az FA-ra is úgy készültek mint a draftra. Úgymond FA boardot csináltak, amin meghatározták, hogy ki kellhet nekik és milyen pénzügyi igényei lehetnek és ez alapján keresték meg a játékosokat. Azt is mondta, hogy kilenc kiszemeltjük volt ebből hetet sikerült aláíratni. Az nem rossz 😊 (nem árulta el ki volt a másik kettő akiket nem sikerült.)Fucu
több mint 11 éve
Tegnap kihirdették a kompenzációs pickeket. A Cards nem kapott ez nem meglepetés. (jövőre se fogunk 😊)
Keim tegnap nyilatkozott és azt mondta az FA-ra is úgy készültek mint a draftra. Úgymond FA boardot csináltak, amin meghatározták, hogy ki kellhet nekik és milyen pénzügyi igényei lehetnek és ez alapján keresték meg a játékosokat. Azt is mondta, hogy kilenc kiszemeltjük volt ebből hetet sikerült aláíratni. Az nem rossz 😊 (nem árulta el ki volt a másik kettő akiket nem sikerült.)

több mint 11 éve
andree: teljesen jó a mock. 😊 mondjuk a blokkoló TE nem akkora need mivel ott van a Jeff King, de mögé valóban kellene egy fiatal is.
A pass rushert én is hiányolom esetleg a 4. körös OT helyén lehetne húzni egyet.

emberke: véleményem szerint nem esélyesebb az OT húzás mert ott van két fiatal akik tavaly megmutatták, hogy van bennük lehetőség. A fal belső részén egyszerűen nem volt mélység tavaly (most sincs) ezért lenne logikusabb azt a részleget erősíteni.

több mint 11 éve
Én nem örülnék Bray-nek, engem kicsit Lindley-re emlékeztet az egész játékos, még talán későbbi körben inkább, de 2.-ban nem örülnék neki. Warmackot én is beleírtam magamhoz első körre, de OT húzás esélyesebb talán, mert ott igazából 3 használhatóbb játékos van(Levi,Massie,Potter,). Mindkét tavalyi tackleben benne van a fejlődési potenciál csak nem tudom, hogy meg is kockáztatják-e, hogy ha kimegy Geno, Fischer és Joeckel akkor Warmackot húzzák be Johnson helyett, úgy hogy mindegyik tackelünknek volt kisebb nagyobb sérülése tavaly, de tény, hogy egy guardot is húzni kéne mert ott szerintem csak Kelemete van mint csere aki számomra szóba jöhet, de lényeg a lényeg, hogy kellene T és G is.
Amivel nem értek egyet az a TE, de lehet, hogy nincs igazam. Ahogy néztem van 4 TE-ünk a keretben, szóval én úgy látom, hogy inkább mást poszton kéne mélyíteni(DL,LB).
Továbbá hiányolom pass rushert, azt Acho és Schofield sérülékenysége miatt úgymond kötelező need mivel FA-ról se hoztunk oda nagyon senkit, inkább csak ILB-et mint OLB-et.
De összességében(Brayt leszámítva) nekem tetszik a mockod és biztatnék mindenkit, hogy készítse el a sajátját, mert engem nagyon is érdekel. Amúgy tényleg nagyon kivagyok már éhezve a draftra és a szeptemberre 😀

Nagyjából lezárul számunkra az FA piac, így kicsit(teljesen) átalakítottam a mockom:

1/7 Chance Warmack(OG)
Úgy számolom a 3 legesélyesebb prospect(Geno, Fischer és Joeckel) kimegy eddigre. Sztem BPA alapon jobb választás, mint Lane Johnson. Alapvető fontosságú, hogy a túlfizetett guardpárosunk helyére lassan pótlást találjunk. Ő messze a legjobb alternatíva erre. Keim volt guardként, nem hiszem hogy félne szembemenni a trendekkel és TOP10-ben OG-t választani.

2/38 Tyler Bray(QB)
Az eddigre bentmaradó QB-k közül benne látom a legtöbb potenciált. Ennek az edzői stábnak nagyon jó befektetés egy project irányító magas upsideal. Nem mellesleg illik is a rendszerbe.

3/69 Shawn Williams(S)
Fizikális in the box safetynek írják, aki egy remek Wilson utódnak tűnik. 1 tanulóév után átveheti Bell helyét a kezdőben.

4/100 Oday Aboushi(OT)
Ebbe a csapatba egy kis OT mélység mindig jól jön. Olyan játékost kerestem, akiben van LT potenciál. Ha itt bent lesz nagyon jó választásnak tűnik.

5/133 Bruce Taylor(ILB)
LB mélységre mindenképpen szükség van. Jasper Brinkley elsősorban run stopper, aki gyengébb passz szituációkban. Taylor jól zónázik, idővel átveheti passz szituknál a másik ILB pozíciót Washington mellett.

6/164 Cierre Wood (RB)
Futóból is kell a mélység. Remek 3. számú RB lehet komoly potenciállal.

6/166 Michael Williams(TE)
Nagyon jól blokkoló TE, ami komoly need a csapatnál. Tökéletes fit Housler mellé.andree
több mint 11 éve
Nagyjából lezárul számunkra az FA piac, így kicsit(teljesen) átalakítottam a mockom:

1/7 Chance Warmack(OG)
Úgy számolom a 3 legesélyesebb prospect(Geno, Fischer és Joeckel) kimegy eddigre. Sztem BPA alapon jobb választás, mint Lane Johnson. Alapvető fontosságú, hogy a túlfizetett guardpárosunk helyére lassan pótlást találjunk. Ő messze a legjobb alternatíva erre. Keim volt guardként, nem hiszem hogy félne szembemenni a trendekkel és TOP10-ben OG-t választani.

2/38 Tyler Bray(QB)
Az eddigre bentmaradó QB-k közül benne látom a legtöbb potenciált. Ennek az edzői stábnak nagyon jó befektetés egy project irányító magas upsideal. Nem mellesleg illik is a rendszerbe.

3/69 Shawn Williams(S)
Fizikális in the box safetynek írják, aki egy remek Wilson utódnak tűnik. 1 tanulóév után átveheti Bell helyét a kezdőben.

4/100 Oday Aboushi(OT)
Ebbe a csapatba egy kis OT mélység mindig jól jön. Olyan játékost kerestem, akiben van LT potenciál. Ha itt bent lesz nagyon jó választásnak tűnik.

5/133 Bruce Taylor(ILB)
LB mélységre mindenképpen szükség van. Jasper Brinkley elsősorban run stopper, aki gyengébb passz szituációkban. Taylor jól zónázik, idővel átveheti passz szituknál a másik ILB pozíciót Washington mellett.

6/164 Cierre Wood (RB)
Futóból is kell a mélység. Remek 3. számú RB lehet komoly potenciállal.

6/166 Michael Williams(TE)
Nagyon jól blokkoló TE, ami komoly need a csapatnál. Tökéletes fit Housler mellé.
több mint 11 éve
esemény lehet még ma!
A legfrissebb hírek szerint Cribbs tegnap este Tempébe repült és megcsinálta a fizikai felmérőt, így akár már ma aláírhat.
Ez szép lenne.

szerk: angol szöveg olvasása = elégtelen
Szóval ma lesz a fizikai felmérő és utána írhat alá.Fucu
akkor lehet, hogy nemsoká még egy új arccal bővül az Új Rezsim 😊
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/New-Faces-Of-The-Cardinals/ae8ed26e-16df-4214-b1b8-2ef4a40e3666

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
esemény lehet még ma!
A legfrissebb hírek szerint Cribbs tegnap este Tempébe repült és megcsinálta a fizikai felmérőt, így akár már ma aláírhat.
Ez szép lenne.

szerk: angol szöveg olvasása = elégtelen
Szóval ma lesz a fizikai felmérő és utána írhat alá.

több mint 11 éve
Gondolkodás nélkül aláírnám a Fischer-Reid-Wilson hármast(és a többi kört is). Ha bent lennének ilyen sorrendben elsírnám magam az örömtől. Sajnos vannak kétségeim. Fischer túl magasra tornázta az értékét, Wilsonban én meg kicsit többet látok 3. körnél, de ahogy nézem a közvélekedést tényleg simán bent lehet. Nekem nagyon tetszik ez a lista(főleg az első alternatívák).andree
Igen, azt nem tettem hozzá, hogy próbáltam poszt szerint nézni hogy kik jöhetnek a drafton és hát ezek az én személyes kedvenceim is az adott körnek megfelelően. Igazából a legtöbb játékosra van esély, hogy előbb kivegyék őket, de sok helyen olvastam, hogy lecsúszhatnak ideáig, szóval személy szerint én is ráznám az öklömet egy ilyen draft után örömömben 😊
több mint 11 éve
A szabadügynök piac megnyitása és a sok transzfer után kedvet kaptam, hogy megírjam az első mock draftomat. Továbbá motivált Fucu és Dexxter kollega hasonló irománya is😊 Várom a véleményeteket!

1/7 Eric Fischer - OT alternatíva Lane Johnson - OT
2/38 Eric Reid - S alternatíva Manti Teo’o - ILB vagy Jonathan Banks - CB
3/69 Tyler Wilson - QB alternatíva E.J Manuel – QB vagy Travis Frederick OG/C vagy DJ Swearinger - S
4/100 Brian Schwenke - C/G alternatíva Chase Thomas - OLB vagy Kiko Alonso - ILB/OLB
5/133 Le’Veon Bell - RB alternatíva Stephen Taylor - RB vagy Zeke Motta - S
6/164 Michael Mauti - OLB alternatíva Marcus Lattimore - RB
6/166 Joe Kruger - DE alternatíva Josh Boyd - DTemberke22
Gondolkodás nélkül aláírnám a Fischer-Reid-Wilson hármast(és a többi kört is). Ha bent lennének ilyen sorrendben elsírnám magam az örömtől. Sajnos vannak kétségeim. Fischer túl magasra tornázta az értékét, Wilsonban én meg kicsit többet látok 3. körnél, de ahogy nézem a közvélekedést tényleg simán bent lehet. Nekem nagyon tetszik ez a lista(főleg az első alternatívák).
több mint 11 éve
A szabadügynök piac megnyitása és a sok transzfer után kedvet kaptam, hogy megírjam az első mock draftomat. Továbbá motivált Fucu és Dexxter kollega hasonló irománya is😊 Várom a véleményeteket!

1/7 Eric Fischer - OT alternatíva Lane Johnson - OT
2/38 Eric Reid - S alternatíva Manti Teo’o - ILB vagy Jonathan Banks - CB
3/69 Tyler Wilson - QB alternatíva E.J Manuel – QB vagy Travis Frederick OG/C vagy DJ Swearinger - S
4/100 Brian Schwenke - C/G alternatíva Chase Thomas - OLB vagy Kiko Alonso - ILB/OLB
5/133 Le’Veon Bell - RB alternatíva Stephen Taylor - RB vagy Zeke Motta - S
6/164 Michael Mauti - OLB alternatíva Marcus Lattimore - RB
6/166 Joe Kruger - DE alternatíva Josh Boyd - DT
több mint 11 éve
remélem WR/RB lesz első körben 😉
mondjuk tök indegy kit húztok mind needre jönnepetey
Ezt kifejtenéd?silent7939
csak kötözködik 😊Fucu
nem, tényleg kell az upgrade mindenhol, vagy rossz csapatot nézek? 😊petey
jó, nem egy világverő csapat, de kezdetnem nem olyan rossz. 😊 a draftról fogunk építkezni.Fucu
ezt mondtam én is pupákok 😀 bár érdekes lesz ha bent lesz Geno akkor viszitek vagy hadd csússzonpetey
Minek? Stanton a legnagyobb király, majd meglássá(to)k.Bazzani
deja vu, és mitha a Kolb nevet is hallottam volna már 😀petey
csak Drew barátságosabb szerződéssel érkezett, jóval barátságosabbal 😉

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
csak kötözködik 😊Fucu
jó, nem egy világverő csapat, de kezdetnem nem olyan rossz. 😊 a draftról fogunk építkezni.Fucu
ezt mondtam én is pupákok 😀 bár érdekes lesz ha bent lesz Geno akkor viszitek vagy hadd csússzonpetey
Minek? Stanton a legnagyobb király, majd meglássá(to)k.Bazzani
deja vu, és mitha a Kolb nevet is hallottam volna már 😀

több mint 11 éve
jó kis nap volt ez is, aktívak, de nem hülyén csinálják Keimék
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/15/Ujabb_aktiv_nap_a_Cardinalstol/Fucu
alakul a molekula, teljes format C 😉 és még ott van a draft!
nagggyon kíváncsi leszek erre a szezonra!

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
csak kötözködik 😊Fucu
Minek? Stanton a legnagyobb király, majd meglássá(to)k.

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
csak kötözködik 😊Fucu
ezt mondtam én is pupákok 😀 bár érdekes lesz ha bent lesz Geno akkor viszitek vagy hadd csússzon

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 114 — SuperBowl Champions 2013/2014
csak kötözködik 😊Fucu
Nekem kifejezetten tetszik az út,amire ráléptetek. Főleg a Qb kérdés kezelése.
több mint 11 éve
csak kötözködik 😊Fucu
jó, nem egy világverő csapat, de kezdetnem nem olyan rossz. 😊 a draftról fogunk építkezni.