Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
andree
1 737
Vajon mennyit fizetünk ezeknek a neve sincs, ráadásul öreg játékosoknak? Asszem készülhetünk az 1/1-re, most tényleg.Leon78Friss:
Aaron Wilson @RavensInsider
Yeremiah Bell's Cardinals deal is a one-year, $905,000 contract, $610,000 of which is guaranteed, per source.
több mint 11 éve
Vajon mennyit fizetünk ezeknek a neve sincs, ráadásul öreg játékosoknak? Asszem készülhetünk az 1/1-re, most tényleg.
több mint 11 éve
várós bizonyna most már tuti, hogy Kolb ki lesz vágva 😊 már csak az a kérdés, hogy mikor www.nfl.com/news/story/0ap1000000150659/article/arizona-cardinals-will-cut-kevin-kolb-soonDexxter TailorSzerintem a mai nap vezető híre lesz Cards szinten.silent7939
utána egyből jöhet a Cason aláírás híre 😊
több mint 11 éve
na most már tuti, hogy Kolb ki lesz vágva 😊 már csak az a kérdés, hogy mikor www.nfl.com/news/story/0ap1000000150659/article/arizona-cardinals-will-cut-kevin-kolb-soonDexxter TailorSzerintem a mai nap vezető híre lesz Cards szinten.
több mint 11 éve
na most már tuti, hogy Kolb ki lesz vágva 😊 már csak az a kérdés, hogy mikor www.nfl.com/news/story/0ap1000000150659/article/arizona-cardinals-will-cut-kevin-kolb-soon
több mint 11 éve
A koncepció sztem az lehet, hogy az új vezetés felmérte a lehetőségeket: Egy 5-11 csapat szar fizetési helyzetben, franchise QB nélkül. Inkább megcsinálták most az összes fájdalmas cut-ot, a keretet feltöltik az edzőknek már ismerős, olcsó és később valószínűleg kényelmesen kirakható(illetve alapból 1 évre érkező) veteránokkal. A Kolb cutot meglépik most, és egy csomó rugalmasságot nyernek fizetésekben a későbbi évekre. Jöhet a draft és az építkezés közép és hosszútávra.Ezzel az egésszel tökéletesen egyetértek.
A B verzió kb az lett volna, hogy marad Kolb, foltoznak minimálisan a kereten, és megpróbálnak összehozni egy PO-t már első évben. Az a gond, hogy kb 2 SB esélyes csapattal a csoportban olyan nagy ráció nem lett volna ebben a történetben.
Ettől függetlenül nem vagyok biztos benne, hogy rosszabb szezon lesz ez mint a tavalyi. A secondary komoly ütést kapott, de még mindig itt van egy nagyon jó védőfal, az LB sorból csak Lenon esett ki. Cserébe idén nem alakul ki olyan szitu a támadósorban, hogy Kolb kiesik és vége mindennek. Lesz még egy draft is. Tökéletesen egyetértek abban, hogy a futójátékot be kell indítani a passzjátéknak is jó lenne, ha beindulna egy hatékony futójáték.
Igazából nagyon fájó néhány cut, de nekem szimpatikus, hogy Ariansék nem kenegetik a szart, hanem belevágtak az újjáépítésbe rögtön az elején.andree
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/14/Az_orult_masodik_nap_osszefoglaloja/ Szóljatok ha valamit kihagytam véletlenül 😊
több mint 11 éve
Igazad lehet andree 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
A koncepció sztem az lehet, hogy az új vezetés felmérte a lehetőségeket: Egy 5-11 csapat szar fizetési helyzetben, franchise QB nélkül. Inkább megcsinálták most az összes fájdalmas cut-ot, a keretet feltöltik az edzőknek már ismerős, olcsó és később valószínűleg kényelmesen kirakható(illetve alapból 1 évre érkező) veteránokkal. A Kolb cutot meglépik most, és egy csomó rugalmasságot nyernek fizetésekben a későbbi évekre. Jöhet a draft és az építkezés közép és hosszútávra.Gyerekek mi van itt 😊nem tudom, hogy mennyire lennénk beljebb egy 2.-3. körös qb-val, mint a mostani felhozatallal.
Stanton, Hoyer, Skelton ? C'mon man...
Lesz itt Korai QB draft.
A secondary a nullához konvergál szerintem... 1/1-re hajtunk nagyon úgy néz ki 😊silent7939
Valami videót láttam pár napja nfl.com-on, ahol Mike Mayock még Genorol is azt mondta, hogy talent alapján csak az első kör vége felé húzná legkorábban, nemhogy a többieket akkor. Szerintem most inkább egy "közepesen szar" game managgert keresnek, aki legalább kibírja a szezont végig, nem franchise arcot, mert szerintem az draftról se lenne idén. Stantont meg legalább ismeri Arians valamennyire.
Én jobban örülnék, ha a futójátékot kapnák össze, mert ha nincs futás (és az tavaly nem volt, 1204 yard az egész csapattól viccnek is rossz), akkor passzolni is nagyon nehéz. Mendenhall egynek jó, én szeretnék egy igazi workhorse futót, valakit a falba, aki fel tudja lendíteni a futóblokkot, + a secondaryba egy "kis" erősítést.NatlozJogos amit mondasz, mármint hogy a futást rendbe kell tenni, de ne feledkezzünk meg a WR corpsunkról akik kicsit többre hivatottak mint hogy futkározzunk. Az alapvető gond szerintem az elmúlt időszakban a középszer volt. Szarul futunk, szarul passzolunk. A szarul futás még rendben is van mert a fal nem volt az RB-ink segítségére, akik alapvetően nem is voltak kimagasló tehetségek. A szarul passzolás viszont nincs rendben mert van egy Fitz, Roberts, Floyd triónk akik nem éppen fakezűek de mégis adtunk nekik egy backup irányítót. Plusz jelen állás szerint is van 2 backup és 2 3. számú irányítónk. A védelmünk is gyengült az FA alatt. Nem akarok vészmadárként tündökölni mert még van néhány nap, plusz a draft, de én nem látom az irányt és a koncepciót. A következő szezontól nem várok túl sokat, a csoport 4. hely megvan szerintem 😊silent7939Gyerekek mi van itt 😊nem tudom, hogy mennyire lennénk beljebb egy 2.-3. körös qb-val, mint a mostani felhozatallal.
Lesz itt Korai QB draft.
A secondary a nullához konvergál szerintem... 1/1-re hajtunk nagyon úgy néz ki 😊silent7939
Valami videót láttam pár napja nfl.com-on, ahol Mike Mayock még Genorol is azt mondta, hogy talent alapján csak az első kör vége felé húzná legkorábban, nemhogy a többieket akkor. Szerintem most inkább egy "közepesen szar" game managgert keresnek, aki legalább kibírja a szezont végig, nem franchise arcot, mert szerintem az draftról se lenne idén. Stantont meg legalább ismeri Arians valamennyire.
Én jobban örülnék, ha a futójátékot kapnák össze, mert ha nincs futás (és az tavaly nem volt, 1204 yard az egész csapattól viccnek is rossz), akkor passzolni is nagyon nehéz. Mendenhall egynek jó, én szeretnék egy igazi workhorse futót, valakit a falba, aki fel tudja lendíteni a futóblokkot, + a secondaryba egy "kis" erősítést.Natloz
A B verzió kb az lett volna, hogy marad Kolb, foltoznak minimálisan a kereten, és megpróbálnak összehozni egy PO-t már első évben. Az a gond, hogy kb 2 SB esélyes csapattal a csoportban olyan nagy ráció nem lett volna ebben a történetben.
Ettől függetlenül nem vagyok biztos benne, hogy rosszabb szezon lesz ez mint a tavalyi. A secondary komoly ütést kapott, de még mindig itt van egy nagyon jó védőfal, az LB sorból csak Lenon esett ki. Cserébe idén nem alakul ki olyan szitu a támadósorban, hogy Kolb kiesik és vége mindennek. Lesz még egy draft is. Tökéletesen egyetértek abban, hogy a futójátékot be kell indítani a passzjátéknak is jó lenne, ha beindulna egy hatékony futójáték.
Igazából nagyon fájó néhány cut, de nekem szimpatikus, hogy Ariansék nem kenegetik a szart, hanem belevágtak az újjáépítésbe rögtön az elején.
több mint 11 éve
Gyerekek mi van itt 😊nem tudom, hogy mennyire lennénk beljebb egy 2.-3. körös qb-val, mint a mostani felhozatallal.
Lesz itt Korai QB draft.
Én jobban örülnék, ha a futójátékot kapnák össze, mert ha nincs futás (és az tavaly nem volt, 1204 yard az egész csapattól viccnek is rossz), akkor passzolni is nagyon nehéz. Mendenhall egynek jó, én szeretnék egy igazi workhorse futót, valakit a falba, aki fel tudja lendíteni a futóblokkot, + a secondaryba egy "kis" erősítést.Natloz
Jogos amit mondasz, mármint hogy a futást rendbe kell tenni, de ne feledkezzünk meg a WR corpsunkról akik kicsit többre hivatottak mint hogy futkározzunk. Az alapvető gond szerintem az elmúlt időszakban a középszer volt. Szarul futunk, szarul passzolunk. A szarul futás még rendben is van mert a fal nem volt az RB-ink segítségére, akik alapvetően nem is voltak kimagasló tehetségek. A szarul passzolás viszont nincs rendben mert van egy Fitz, Roberts, Floyd triónk akik nem éppen fakezűek de mégis adtunk nekik egy backup irányítót. Plusz jelen állás szerint is van 2 backup és 2 3. számú irányítónk. A védelmünk is gyengült az FA alatt. Nem akarok vészmadárként tündökölni mert még van néhány nap, plusz a draft, de én nem látom az irányt és a koncepciót. A következő szezontól nem várok túl sokat, a csoport 4. hely megvan szerintem 😊Gyerekek mi van itt 😊nem tudom, hogy mennyire lennénk beljebb egy 2.-3. körös qb-val, mint a mostani felhozatallal.
Lesz itt Korai QB draft.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Tessék csak említeni kellett. Mendenhall jön egy évre.Fucucsakúgy lelkesítésképpen 😉
Rashard Mendenhall Ultra Highlights, Metallica aláfestéssel 😊
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Natloz
300
Gyerekek mi van itt 😊nem tudom, hogy mennyire lennénk beljebb egy 2.-3. körös qb-val, mint a mostani felhozatallal.
Lesz itt Korai QB draft.
Én jobban örülnék, ha a futójátékot kapnák össze, mert ha nincs futás (és az tavaly nem volt, 1204 yard az egész csapattól viccnek is rossz), akkor passzolni is nagyon nehéz. Mendenhall egynek jó, én szeretnék egy igazi workhorse futót, valakit a falba, aki fel tudja lendíteni a futóblokkot, + a secondaryba egy "kis" erősítést.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 11 éve
Gyerekek mi van itt 😊Stanton, Hoyer, Skelton ? C'mon man...
Lesz itt Korai QB draft.
A secondary a nullához konvergál szerintem... 1/1-re hajtunk nagyon úgy néz ki 😊
több mint 11 éve
Mike Jurecki azt írta, hogy úgy hallotta Alexander kezdeni jött Washington mellé. hmm ezt emésszük meg picit, de remélem nem így lesz.
több mint 11 éve
andree
1 737
Maualuga továbbállt. Nem kapott szerződést. Brinkley lehet a következő akinél próbálkozunk.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ez más liga Ecsém! Itt a szarnak is vannak fokozatai! 😀Maualugát bírnám!catattack...aztán meglátnád hogyan játszik. :/Mikey
több mint 11 éve
és még Skelton is a csapat tagja!! \o/ 😀Jogos elvégre a zsákban Stanton, kinek kell Defense. 😀andreeÉrdekes ez. A csoport riválisok hozzák az elit WR-eket, mi meg kibasztuk a secondary 2/3-át.andreeÚgy látszik, hogy offense fronton akarunk föléjük kerekedni... 😀catattack
több mint 11 éve
andree
1 737
Jogos elvégre a zsákban Stanton, kinek kell Defense. 😀Érdekes ez. A csoport riválisok hozzák az elit WR-eket, mi meg kibasztuk a secondary 2/3-át.andreeÚgy látszik, hogy offense fronton akarunk föléjük kerekedni... 😀catattack
több mint 11 éve
Jasper Brinkley érkezik majd ma vagy holnap, de csak tárgyalni 😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
Érdekes ez. A csoport riválisok hozzák az elit WR-eket, mi meg kibasztuk a secondary 2/3-át.andreeÚgy látszik, hogy offense fronton akarunk föléjük kerekedni... 😀
több mint 11 éve
andree
1 737
Érdekes ez. A csoport riválisok hozzák az elit WR-eket, mi meg kibasztuk a secondary 2/3-át.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Draft + teli van a piac ugyanilyen szar, de olcsó playerrel!Maualugát bírnám!és kit hozol helyettük? Nem tudni semmit, lehet alkudoznak velük a csökkentésről, lehet így marad, fene tudja. AZ biztos, hogy Keimék nem félnek meglépni a meglepőt.Fucu
Most írtam a FB-ra: Snyder, Colledge, Levi fronton lesz valami? Szívem szerint kib.sznám a picsába mind3at!catattack
több mint 11 éve
andree
1 737
Stanton számai: Három év, 8,2 misi, 3 millió garantált.Dexxter TailorAz egész korrekt. Kicsit többre számítottam. Bár gondolom felvázolták neki, hogy Kolbot kivágják és Hoyerrel küzd majd a kezdő pozícióért, és álló brével írta alá rögtön ezt a pénzt is.
több mint 11 éve
Stanton szerződése: 3 év, $8.2 millió. $3 millió garantált. $12 millió lehet teljesítményösztönzők lehívásával.