Bowldog Hálaadást!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Rey Maualuga ‏@maualuga58
Wheels up to AZ #freeagency
Egy kis morzsa. Olcsó Lenon pótlék lenne gondolom.andree
Végre egy értelmes játékos! Dansbyről volt még szó twitteren, de Raynek jobban örülnék.Cards
maualuga liga egyik legrosszabb kezdő LBje...
több mint 11 éve
Cards 136 — Cardinals fan
Egy kis morzsa. Olcsó Lenon pótlék lenne gondolom.andree
Végre egy értelmes játékos! Dansbyről volt még szó twitteren, de Raynek jobban örülnék.
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Egy kis morzsa. Olcsó Lenon pótlék lenne gondolom.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Durva, hogy beindult a free agency, mi meg pihizünk, de ilyen cap számokkal nem egyszerű játszani 😊 Majd ha kivágtuk/újraszerződtettük Kolbászt, utána "beindul" a biznisz, de sok nagy nevet ne várjatok 😊
na meg amennyi FA CB van, tuti kukázunk közülük valakit 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Kolb szerződése körül is nagy a csend. Szerintetek behúznánk Kovács Dzsínót ha még bent lenne 1/7-nél? Ha az Oakland nem viszi el szerintem bent lehet, bár ez a Fitzpatrik cut a Billsnél arra enged következtetni hogy ők QB-ért mennek első körben. Ha meg elénk tudnak ugrani, mondjuk a Raiders helyére akár el is vihetik.silent7939
A Kolb szitu érdekes. Elvileg ha tartani akarják és átalakítani a szerződését azt érdemes lett volna mára megtenniük. Lehet nem tudtak megállapodni a felek, a vezetés hajlik a cut-ra de nem akar nekimenni a szezonnak Hoyerrel és Skeltonékkal.

Geno Smithre számítani a drafton több mint szerencsejáték, míg ha kimegy előttünk könnyen lehet olyan szitu alakul ki, hogy reachelni kéne első körben a No2 QB-t, ami a lehető legrosszabb scenario.

Szó volt korábban, hogy Palmer cutra várnak(ez azért nem annyira valószínű), lehet igyekeznek megegyezni most valakivel(Stantonnal), addig viszont nem lépnek semmi drasztikusat. Mindenesetre március 16-án élesedik a bónusza, addig mindenképpen eldől majd a sorsa. A beat writerek elég sokat írták, hogy nem valószínű, hogy ezekkel a számokkal játszana jövőre Kolb.andree
Én is ezt éreztem de nem mertem leírni kimondani egy Kolb cutot. Én spec Palmernek nem igazán örülnék mert a mi jelenlegi falunk mögött még a kőszobor is ledől 😊 Genyóra várni valóban kockázatos, de fel kellene érte menni 1/3-ig minimum és szerintem nem akkora talent hogy érne annyit.
Mellesleg szerintem Hoyer > Stanton 😊 de nem ez a szint a megoldás, de még Palmer sem. Garrardot megpróbálhattuk volna de ezt már nagyon halkan mondom 😊silent7939
Matt Mooret mondogatták még korábban, de ő már jó régen aláírt. Amúgy nézegettem Palmer meccseket mostanában. (Ma pont a Raiders-Dolphinst. Ott azért nem volt nehéz rágerjedni a Bush dologra sem basszus 😀 ) Nem olyan vészes ő sztem (sőt), csak drága és tényleg kéne elé fal(Mondjuk felszabadulna a korai QB pick, és OT-OG húzással lehetne alkotni az első két körben), de valóban jó lenne valami megnyugtató és hosszútávú megoldás Qb poszton, és ő azért távolról sem fedi le ezeket.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kolb szerződése körül is nagy a csend. Szerintetek behúznánk Kovács Dzsínót ha még bent lenne 1/7-nél? Ha az Oakland nem viszi el szerintem bent lehet, bár ez a Fitzpatrik cut a Billsnél arra enged következtetni hogy ők QB-ért mennek első körben. Ha meg elénk tudnak ugrani, mondjuk a Raiders helyére akár el is vihetik.silent7939
A Kolb szitu érdekes. Elvileg ha tartani akarják és átalakítani a szerződését azt érdemes lett volna mára megtenniük. Lehet nem tudtak megállapodni a felek, a vezetés hajlik a cut-ra de nem akar nekimenni a szezonnak Hoyerrel és Skeltonékkal.

Geno Smithre számítani a drafton több mint szerencsejáték, míg ha kimegy előttünk könnyen lehet olyan szitu alakul ki, hogy reachelni kéne első körben a No2 QB-t, ami a lehető legrosszabb scenario.

Szó volt korábban, hogy Palmer cutra várnak(ez azért nem annyira valószínű), lehet igyekeznek megegyezni most valakivel(Stantonnal), addig viszont nem lépnek semmi drasztikusat. Mindenesetre március 16-án élesedik a bónusza, addig mindenképpen eldől majd a sorsa. A beat writerek elég sokat írták, hogy nem valószínű, hogy ezekkel a számokkal játszana jövőre Kolb.andree
Én is ezt éreztem de nem mertem leírni kimondani egy Kolb cutot. Én spec Palmernek nem igazán örülnék mert a mi jelenlegi falunk mögött még a kőszobor is ledől 😊 Genyóra várni valóban kockázatos, de fel kellene érte menni 1/3-ig minimum és szerintem nem akkora talent hogy érne annyit.
Mellesleg szerintem Hoyer > Stanton 😊 de nem ez a szint a megoldás, de még Palmer sem. Garrardot megpróbálhattuk volna de ezt már nagyon halkan mondom 😊
több mint 11 éve

Szó volt korábban, hogy Palmer cutra várnak(ez azért nem annyira valószínű), lehet igyekeznek megegyezni most valakivel(Stantonnal), addig viszont nem lépnek semmi drasztikusat. Mindenesetre március 16-án élesedik a bónusza, addig mindenképpen eldől majd a sorsa. A beat writerek elég sokat írták, hogy nem valószínű, hogy ezekkel a számokkal játszana jövőre Kolb.
több mint 11 éve
Kolb szerződése körül is nagy a csend. Szerintetek behúznánk Kovács Dzsínót ha még bent lenne 1/7-nél? Ha az Oakland nem viszi el szerintem bent lehet, bár ez a Fitzpatrik cut a Billsnél arra enged következtetni hogy ők QB-ért mennek első körben. Ha meg elénk tudnak ugrani, mondjuk a Raiders helyére akár el is vihetik.
több mint 11 éve
Igazából egyik (előzetesen meglebegtetett) komolyabb célpontunkat se vitték még el. Elég komoly számok repkednek, nem annyira bánkódom, hogy még nem kapcsolódtunk be az őrületbe. Toler elvesztése fáj, de ennyiért annyira azért nem. Powers vizitre jön, és várhatóan kevesebbet fog kérni. Gondolom Kiemék se egy buliban isszák le magukat épp.
több mint 11 éve
én mondtam, hogy ne számítsatok nagy mozgásra. 😊Fucu
volt valaha? az elmúlt 2-3 szezonban Kolb volt, aki nagy hír volt, bár az inkább a fanyalgások miatt
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
én mondtam, hogy ne számítsatok nagy mozgásra. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Eddig csak viszik az embereinket... mikor veszünk mi is valamit? illetve valakit 😀
több mint 11 éve
Toler 3év 15milliót kapott. Azért az komoly pénz. Én kicsit alacsonyabbnak hittem a várható összeget. Ezt én se biztos, hogy tartottam volna.andree
a sérülései után ennyit bátor húzás volt adni szerintem, de lelkük rajta
több mint 11 éve
Toler 3év 15milliót kapott. Azért az komoly pénz. Én kicsit alacsonyabbnak hittem a várható összeget. Ezt én se biztos, hogy tartottam volna.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Toler milyen?Tavaly nem nagyon volt topon, alig kezdett, de tavalyelőtt jó éve volt.aztec
ha egészséges tud maradni, akkor simán kezdő CB

azt pletykálják, hogy Toler helyére jön Jerraud Powers, valamint esélyes, hogy Josh Cribbs (WR, KR) és Lorenzo Alexander (LB, special teambe) is érkezik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Toler milyen?Tavaly nem nagyon volt topon, alig kezdett, de tavalyelőtt jó éve volt.aztec
tavaly előtt jó éve volt? akkor volt ACL szakadása...
tavaly még gondja volt vele a szezon első felében, utána pedig hamstring húzódása volt. Potenciál van benne, második számúnak teljesen megfelel, főleg a ti csoportotokban.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Toler milyen?Tavaly nem nagyon volt topon, alig kezdett, de tavalyelőtt jó éve volt.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Toler Colts. Valaki most nagyon kell oda.
több mint 11 éve
Mennyi pénz szabadulna fel Kolb cutolásával?Leon78
7,5 millió asszem.andree
Nem 9?silent7939
Van hátra egy 6 milliónyi aláírási bónusza, ami cut esetén idén egyben jelentkezne halott pénzként. A 2milliós roster bonus és az 500k-s workout bonus esne ki és a 9 millás base salary. Összesen 13,5 fél millió lenne idén a capholdja, cut esetén 6.andree
Aham... köszi a részletezést 😊
több mint 11 éve
7,5 millió asszem.andree
Nem 9?silent7939
Van hátra egy 6 milliónyi aláírási bónusza, ami cut esetén idén egyben jelentkezne halott pénzként. A 2milliós roster bonus és az 500k-s workout bonus esne ki és a 9 millás base salary. Összesen 13,5 fél millió lenne idén a capholdja, cut esetén 6.
több mint 11 éve
7,5 millió asszem.andree
Nem 9?
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Aztz kiegészítve a már meglévő 8 millával, már lehetne keresnivalónk az FA piacon
több mint 11 éve
7,5 millió asszem.
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Mennyi pénz szabadulna fel Kolb cutolásával?
több mint 11 éve
Arians ismeri Stantotn tavalyról, tudja mire képes. Kolbot csak felvételen látta mozogni, játszani.Fucu
Élesben Ő sem látta...