Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Másnapos semmittevésemben összedobtam egy táblázatot, kinek, hol és mennyire örülnék.Unatkozol? 😀
Zöld: Steal/jó vaule/need
Kék: Semmi extra, de jó választás
Piros: Reach/Ha csak ők maradtak, akkor megpróbálnék hátrébb cserélni
Nyilván a pirosak, a következő körben már zöldek, és fordítva.
pbrd.co/113uh0Kandree
Nem feküdtem rá nagyon csak belepillantottam, de szerintem Lane Johnson 1/7-re reach, Armsted és Barkley meg inkább kék. Matt Scott sem reach sztem már 5.ben. Így hirtelen ennyi, de majd a hozzáértők kielemzik 😀 én csak kontárkodom. Mellesleg le a kalappal 😊
több mint 12 éve
Másnapos semmittevésemben összedobtam egy táblázatot, kinek, hol és mennyire örülnék. Zöld: Steal/jó vaule/need
Kék: Semmi extra, de jó választás
Piros: Reach/Ha csak ők maradtak, akkor megpróbálnék hátrébb cserélni
Nyilván a pirosak, a következő körben már zöldek, és fordítva.
pbrd.co/113uh0K
több mint 12 éve
Höri nem ért hozzá! 😀Igen ezt már írtad is korábban és egyetértek vele. Csak azért kérdeztem mert Höri a cikkében már azt írta, hogy váltottunk 4-3-ra, holott ez még egyáltalán nem hivatalos, csak az igazolások sejtettnek.emberke22Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?emberke22a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.Fucu
több mint 12 éve
Érkezett egy punter Will Batson személyében, valószínűleg egy kis versenyhelyzetet akarnak teremteni Dave Zastudil-nak, de ahogy Dexxter írta egy kickerről akit pár napja hoztak, 99% hogy nem lesz rosteren.
több mint 12 éve
Igen ezt már írtad is korábban és egyetértek vele. Csak azért kérdeztem mert Höri a cikkében már azt írta, hogy váltottunk 4-3-ra, holott ez még egyáltalán nem hivatalos, csak az igazolások sejtettnek.Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?emberke22a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.Fucu
több mint 12 éve
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?emberke22a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.
több mint 12 éve
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?
több mint 12 éve
Leigazoltuk Chilo Rachal guardot, tavaly a Bearsben volt, előtte meg a Ninersben.Dexxter Tailorvárható volt, hogy minden csapat elkezd ma igazolgatni akinek már megírtam az elemzését 😀
lehet kezd majd
több mint 12 éve
Leigazoltuk Chilo Rachal guardot, tavaly a Bearsben volt, előtte meg a Ninersben.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939nekem Arians sapkáját lopd el 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
hamár uborkaszezon 😉Cardinals Cheerleaders tryouts:
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Scenes-from-Cardinals-Cheerleaders-tryouts/bcdfcc74-b1b3-4691-becf-6656d519ad8c
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939egy Cards-os terepsatyi rendel 😀 madarászathoz is jó lesz 😉 de most komolyan!
esetleg Fitz aláírással a karimáján 😉
www.azoneteamstore.com/arizona-cardinals-adjustable-real-tree-relaxed-slouch-hat/detail.php?p=375832&v=cardinals_hats
több mint 12 éve
az még az első évében volt utána 3-4-et játszottunk.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Anno Whiz is nyilatkozta, ha jól emlékszem, hogy nem kimondottan 3-4 nem mondaná a sémát....
több mint 12 éve
Hamarosan Ziggy Ansah-t workoutoljuk, Walterfootball szerint Dion Jordant is. Előbbi elsősorban 4-3 DE utóbbi inkább 3-4 OLB(A leírások szerint). Érdekes. Úgy látom olyan embereket keresünk, akik nagyjából mind a két rendszerbe beilleszthetőek. Ezek szerint tényleg erősen mixelve lesz a dolog. Így viszont Mingo is kiesik. Ő sztem kizárólag 3-4 OLB. A sebességét kihasználva, CC mögül indulva komoly tényező lehetne, de van vele kapcsolatban annyi kérdőjel, hogy ne bánjam, ha kiesik a látókörünkből.
több mint 12 éve
Rövidhírek:- Leigazoltuk Will Batson kicker/puntert, aki a TC alatt lesz Feely és Zast vetélytársa, 99,9%, hogy cutolva lesz TC végén 😊
- Max Hall Winnipegbe, azaz a CFL-be igazolt.
- A Cardinalsos "march madness"-t pedig Kelemete elkapása nyerte 16. kiemeltként 😊 Nálam mondjuk a Sanders fumble return TD lett az első, de mindegy 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Ha tényleg arra jársz akkor én vevő vagyok. 😊Meglesz... remélem összejön 😊 Most nagyon rákattantam erre a fly & drive cuccra... a leendő második asszony meg egész jól fogadta 😀silent7939Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Leon78Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
több mint 12 éve
Meglesz... remélem összejön 😊 Most nagyon rákattantam erre a fly & drive cuccra... a leendő második asszony meg egész jól fogadta 😀Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Leon78Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
több mint 12 éve
Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Naná, egy mez jó lenne. 😊
több mint 12 éve
Mekkora f.sz vagy cat 😀 fájdalmas.Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Persze!
Ha a holdon járok én is hozzak valamit?catattack
Épp a második nászutam szervezem ami esélyes hogy Los Angeles-Las Vegas-SF fly&drive utazás lesz. Akár útba is ejthetem a Cardinals drive-ot.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak igen hozz kérlek.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Persze!
Ha a holdon járok én is hozzak valamit?
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀