Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
andree
1 737
Lövök egyet én is, kíváncsi vagyok van-e olyan dolog amiben egyetértünk:1/7 Geno Smith(QB)
2/38 Larry Warford(OG)
3/69 Nico Johnson(ILB)
4/100 Le'Veon Bell(RB)
5/133 Michael Buchanan (OLB) **Ide Leon McFaddent akartam, de ahogy néztem neki eléggé emelkedett az értéke az uccsó pár napban. Nem lesz bent valszeg***
6/164 Terron Armstead (OT)
6/166 Tyrann Mathieu (CB)
több mint 11 éve
nem március 12-ig, hanem valami 17-ig kell kirúgni mivel akkor jár neki 2 milliós roster bónusz.Bocs a bugyuta kérdésért, csak arra szerettem volna rákérdezni, hogy szerintetek mely posztok fognak elsőbbséget élvezni, és, hogy melyek azok a játékosok, amelyek ha elérhetőek lesznek, akkor biztosan ki lesznek választva. 😊
át fogják strukturálni, mert szerintem Kevin is (és az ügynöke is) tudja legbelül, hogy más csapatnál nem kapna lehetőséget a kezdő posztra.
Ez a "kiket szeretnénk draftolni" kérdés kicsit megtévesztő, bár tudom mit szerettél volna kérdezni 😊 Még Keim-ék sem tudják kiket szeretnének, nemhogy pletykálnának róla 😉
A combine-on 60 (ha jól tudom) játékossal lehet maximum találkozni és ez a pár név szivárgott ki, de ez még semmit nem jelent.
A közel jövőben jön majd Cards-os 7 (vagyis 6) körös mock draft Dexter kollégától és tőlem. Az enyém ha minden jól megy holnap kikerül a blogra csak a mai cut-ok átformálják picit pedig már majdnem kész voltam 😊Fucu
több mint 11 éve
nem március 12-ig, hanem valami 17-ig kell kirúgni mivel akkor jár neki 2 milliós roster bónusz.át fogják strukturálni, mert szerintem Kevin is (és az ügynöke is) tudja legbelül, hogy más csapatnál nem kapna lehetőséget a kezdő posztra.
Ez a "kiket szeretnénk draftolni" kérdés kicsit megtévesztő, bár tudom mit szerettél volna kérdezni 😊 Még Keim-ék sem tudják kiket szeretnének, nemhogy pletykálnának róla 😉
A combine-on 60 (ha jól tudom) játékossal lehet maximum találkozni és ez a pár név szivárgott ki, de ez még semmit nem jelent.
A közel jövőben jön majd Cards-os 7 (vagyis 6) körös mock draft Dexter kollégától és tőlem. Az enyém ha minden jól megy holnap kikerül a blogra csak a mai cut-ok átformálják picit pedig már majdnem kész voltam 😊
több mint 11 éve
Pedig jó fantáziálni egy Geno draftról, persze trade nélkül 😊Lehet tudni valamit arról, hogy kiket szeretnénk draftolni? Esetlegesen kikkel vagyunk szorosabb kapcsolatban?Leon78Bármit is írnék az pletyka lenne 😊
A kombányon volt meetingen:
Matt Barkley QB
Christine Michael, RB
Geno Smith, QB
Markus Wheaton, WR
Ennél többet nem találtam. Majd FA után tisztább lesz a kép, csak hogy tanult kollégaimat idézzem 😊 Addig ne fantáziáljunk.
silent7939
több mint 11 éve
Lehet tudni valamit arról, hogy kiket szeretnénk draftolni? Esetlegesen kikkel vagyunk szorosabb kapcsolatban?Leon78Bármit is írnék az pletyka lenne 😊
A kombányon volt meetingen:
Matt Barkley QB
Christine Michael, RB
Geno Smith, QB
Markus Wheaton, WR
Ennél többet nem találtam. Majd FA után tisztább lesz a kép, csak hogy tanult kollégaimat idézzem 😊 Addig ne fantáziáljunk.
több mint 11 éve
Lehet tudni valamit arról, hogy kiket szeretnénk draftolni? Esetlegesen kikkel vagyunk szorosabb kapcsolatban?
több mint 11 éve
Szerintem nincs...Én is azt mondom hagyjuk. 😊 Free Agency piacról tuti nem lesz szerződtetve senki. Jól tudom, hogy Kolbot ha ki akarjuk rúgni, akkor március 12-ig kell? Van erre esély?Leon78jaj hagyjuk már ezeket az irányítós pletykákat...FucuVégre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Elég nagy csend volt eddig... remélem nem Cassel trade lesz a következő hír mert akkor tökön szúrom magam...silent7939
Egyébként Bradley a nászútjáról jött haza ma amikor megkapta a hírt 😊Fucu
több mint 11 éve
Én is azt mondom hagyjuk. 😊 Free Agency piacról tuti nem lesz szerződtetve senki. Jól tudom, hogy Kolbot ha ki akarjuk rúgni, akkor március 12-ig kell? Van erre esély?jaj hagyjuk már ezeket az irányítós pletykákat...FucuVégre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Elég nagy csend volt eddig... remélem nem Cassel trade lesz a következő hír mert akkor tökön szúrom magam...silent7939
több mint 11 éve
jaj hagyjuk már ezeket az irányítós pletykákat...Végre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Elég nagy csend volt eddig... remélem nem Cassel trade lesz a következő hír mert akkor tökön szúrom magam...silent7939
több mint 11 éve
Végre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Elég nagy csend volt eddig... remélem nem Cassel trade lesz a következő hír mert akkor tökön szúrom magam...
több mint 11 éve
Végre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Egyébként Bradley a nászútjáról jött haza ma amikor megkapta a hírt 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Stewart Bradley-t és a Buzit cutoltuk, 7 misi szabadult fel ezáltal prod.www.cardinals.clubs.nfl.com/news-and-events/article-2/Cards-Cut-Bradley-Gay/ec7890fb-ad54-4bd5-a96d-58b383f71cbfŐ ketten voltak a leglogikusabb cutlehetőségek. Így viszont remélem Toler maradni fog.
Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Most olvasom, hogy Bradley egyszer volt kezdő 2 szezon alatt? Ordas bust. Nálunk sem nyújtott kiemelkedőt, de ilyen mértékű visszaesést nem gondoltam vna.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Stewart Bradley-t és a Buzit cutoltuk, 7 misi szabadult fel ezáltal prod.www.cardinals.clubs.nfl.com/news-and-events/article-2/Cards-Cut-Bradley-Gay/ec7890fb-ad54-4bd5-a96d-58b383f71cbf
több mint 11 éve
Na ezért is Trianon a hibás, hogy nem köthet ki nálunk Fiuméban 😛 😀Larry itt van a szomszédban! vajon tudja-é, hogy Budapest is nagggyon szép város 😉Szerintem óceánjáró hajóval utazgat.szaba
de röhögnék, ha a napokban az FB-re felnyomna egy Duna-parti képet is a Parlamentünkkel a háttérben 😀Cardinalis
több mint 11 éve
szaba
10 553
Larry itt van a szomszédban! vajon tudja-é, hogy Budapest is nagggyon szép város 😉Szerintem óceánjáró hajóval utazgat.
de röhögnék, ha a napokban az FB-re felnyomna egy Duna-parti képet is a Parlamentünkkel a háttérben 😀Cardinalis
több mint 11 éve
A Jaguars (volt) a legidiótábbul draftoló csapat és lehet meglepő, de tőlük várom hogy behúzzák Geno-t, Gabbert meg megy a levesbe.Náluk soha nem lehet tudni. A liga egyik legidiótábbul draftoló klubja 😊Leon78Alex Smith a KC-nélRaiders elviszi Genot ne aggódjsilent7939
A 49ers csapatában kispadra szoruló irányító a Chiefs-hez szerződik.
Pár napja napvilágot látott a hír, hogy a San Francisco elpasszolta korábbi 1/1-es választottját, Alex Smith-t, akit Colin Kaepernick kiszorított a kezdőből, ma pedig az is kiderült, hogy hova megy: az idén 1/1-esként választó Kansas City-be. A csereüzletet a szabadügynök-piac március 12-i megnyitásáig hivatalosan még nem üthetik nyélbe, de az információk szerint a Frisco egy 2013-as második körös választási jogot, illetve egy 2014-es opcionális draft picket kap a QB-ért.
Na ez érdekes, és egyben mulatságos.😊
Vajon ki választ először QB-t a drafton? Csak nem a Cardinals?
Kinek mi a véleménye, ha esetlegesen lecsúszik Geno akkor kiválasztjuk? Illetve szerintetek érdemes e kiválasztani egyáltalán?
Mindenesetre érdekes változásokat hozhat az eddigi draft stratégiákban.Leon78
több mint 11 éve
Náluk soha nem lehet tudni. A liga egyik legidiótábbul draftoló klubja 😊Alex Smith a KC-nélRaiders elviszi Genot ne aggódjsilent7939
Pár napja napvilágot látott a hír, hogy a San Francisco elpasszolta korábbi 1/1-es választottját, Alex Smith-t, akit Colin Kaepernick kiszorított a kezdőből, ma pedig az is kiderült, hogy hova megy: az idén 1/1-esként választó Kansas City-be. A csereüzletet a szabadügynök-piac március 12-i megnyitásáig hivatalosan még nem üthetik nyélbe, de az információk szerint a Frisco egy 2013-as második körös választási jogot, illetve egy 2014-es opcionális draft picket kap a QB-ért.
Kinek mi a véleménye, ha esetlegesen lecsúszik Geno akkor kiválasztjuk? Illetve szerintetek érdemes e kiválasztani egyáltalán?
több mint 11 éve
TaláÉs beindultak a Matt Cassel-es pletykák 😀FucuInkább igazoljon a Jaxbe 😊, nekik úgy is mindegy. 😊
több mint 11 éve
Alex Smith a KC-nélRaiders elviszi Genot ne aggódj
több mint 11 éve
És beindultak a Matt Cassel-es pletykák 😀FucuAkkor már inkább Kolb, róla legalább tudjuk mire nem képes 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Larry-t egyszer kérdeztem twitteren, hogy szándékozik-e Magyarországra is ellátogatni, de nem válaszolt, milyen meglepő 😊Fucuén is most rádobtam egy FB üzit, ez a minimum! hátha... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
És beindultak a Matt Cassel-es pletykák 😀FucuJaj ne mááár... 😊
több mint 11 éve
Mintha ezt írtam volna le csak magyarul, brávó...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Look for Matt Cassel to be one of the quarterbacks on the Cardinals' radar. Cassel also will receive interest from other teams.
criminal lawyer or criminal lawyer?