Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
nem lenne jobb mint a mostani volt
több mint 11 éve
Remélem a vezetőség is gondolkodik a visszaigazolásán. 😊 Bár biztosan nem apróért jönne vissza. Te jó ég milyen secondary lenne. 😊aki mellékesen minden bizonnyal visszatér a Vasasba 😊 (újabb remek igazolás Graves-éktől, mint amilyen McFadden volt 😊)Fucuszerintem sem elképzelhetetlen, sajnos Toler elég sérülékeny. DRC meg egy pöcs, de azért nem rossz játékos, a Buzinál biztos jobb 😊Dexxter TailorPedig reális meglátás. Normális áron szerintem jöhetne vissza, ha nem sikerülne Toler-t visszaigazolni.FucuSzerintetek mennyi az esélye, hogy DRC visszaigazoljon hozzánk? Mégiscsak itt teljesített a legjobban eddigi pályafutása során. Egy PP DRC corner páros azért ütős lenne. 😊Leon78Ez már nekem is eszembe jutott, de inkább nem osztottam meg a nagyközönséggel...silent7939
több mint 11 éve
aki mellékesen minden bizonnyal visszatér a Vasasba 😊 (újabb remek igazolás Graves-éktől, mint amilyen McFadden volt 😊)szerintem sem elképzelhetetlen, sajnos Toler elég sérülékeny. DRC meg egy pöcs, de azért nem rossz játékos, a Buzinál biztos jobb 😊Dexxter TailorPedig reális meglátás. Normális áron szerintem jöhetne vissza, ha nem sikerülne Toler-t visszaigazolni.FucuSzerintetek mennyi az esélye, hogy DRC visszaigazoljon hozzánk? Mégiscsak itt teljesített a legjobban eddigi pályafutása során. Egy PP DRC corner páros azért ütős lenne. 😊Leon78Ez már nekem is eszembe jutott, de inkább nem osztottam meg a nagyközönséggel...silent7939
több mint 11 éve
szerintem sem elképzelhetetlen, sajnos Toler elég sérülékeny. DRC meg egy pöcs, de azért nem rossz játékos, a Buzinál biztos jobb 😊Pedig reális meglátás. Normális áron szerintem jöhetne vissza, ha nem sikerülne Toler-t visszaigazolni.FucuSzerintetek mennyi az esélye, hogy DRC visszaigazoljon hozzánk? Mégiscsak itt teljesített a legjobban eddigi pályafutása során. Egy PP DRC corner páros azért ütős lenne. 😊Leon78Ez már nekem is eszembe jutott, de inkább nem osztottam meg a nagyközönséggel...silent7939
több mint 11 éve
Pedig reális meglátás. Normális áron szerintem jöhetne vissza, ha nem sikerülne Toler-t visszaigazolni.Szerintetek mennyi az esélye, hogy DRC visszaigazoljon hozzánk? Mégiscsak itt teljesített a legjobban eddigi pályafutása során. Egy PP DRC corner páros azért ütős lenne. 😊Leon78Ez már nekem is eszembe jutott, de inkább nem osztottam meg a nagyközönséggel...silent7939
több mint 11 éve
Szerintetek mennyi az esélye, hogy DRC visszaigazoljon hozzánk? Mégiscsak itt teljesített a legjobban eddigi pályafutása során. Egy PP DRC corner páros azért ütős lenne. 😊Leon78Ez már nekem is eszembe jutott, de inkább nem osztottam meg a nagyközönséggel...
több mint 11 éve
Szerintetek mennyi az esélye, hogy DRC visszaigazoljon hozzánk? Mégiscsak itt teljesített a legjobban eddigi pályafutása során. Egy PP DRC corner páros azért ütős lenne. 😊
több mint 11 éve
íme az enyém 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/03/Combine_utani_Cardinals_Mock_Draft/Dexxter Tailorlátom megoldottad a hátsó körös guard kérdést 😀
több mint 11 éve
íme az enyém 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/03/Combine_utani_Cardinals_Mock_Draft/Dexxter TailorEzzel kiegyeztem 😊
több mint 11 éve
íme az enyém 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/03/Combine_utani_Cardinals_Mock_Draft/
több mint 11 éve
andree
1 737
ehunvane 😊Ezt alá is írnám. A guardos felvetéssel is egyetértek, de tényleg baromi nehéz reálisan összehozni.
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/02/2013_Cards_Mock_Draft_10/Fucu
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/02/2013_Cards_Mock_Draft_10/[/quotNem vitt rá a lélek, hogy guardot húzzak 1/7-re, még akkor sem ha megérné és az nagyobb need. Szívem szerint egy hátra csere és utána guard húzás lenne a legjobb megoldás, de ebbe nem akartam belemenni.
Érdekes lenne ez a draft az biztos. Nem tudom ki ért velem egyet, de szerintem nagyobb szükség van guardra, mint OT-re, persze 10 alatt nem szoktak G-t választani, ez egy kicsit pech. Sajnos nem ismerem csak a nevesebb prospecteket, ezért csak okoskodok. 😊
A megérzésem, hogy egyszer végre szerencsénk lesz , és Genot kiválasztjuk első körben, a másodikban pedig egy G-t a futás miatt. Egy RB a harmadikban, majd a többi pick a védelemre megy el. ILB, CB, DE.
Azért az sem mindennapi , hogy szinte minden évben draftolunk egy cornert, mégis lyukas a poszt. Vajon ez hogy történhet meg....
Fucu, szerinted mely posztokon mélyebb a merítési lehetőség, melyek azok a posztok amelyekre későbbi körökben is akár lehet kezdő kalibert választani.
Bocs ha hülyeségeket írtam, csak műkedvelő vagyok.😊Leon78
Azt mondják a szakik, hogy OL. DL és CB-ben jó az idei class, de az hogy kikből lehet kezdő a későbbi körökből az nagyon lutri.
Beanie még egy évig van Williams pedig csak nem akkora cserencsecsomag, hogy harmadszor is megsérüljön. Viszont nekem tetszett William Powell játéka, de úgyis jön egy (két, három) UDFA RB.ehunvane 😊Tudod mit hiányolok? Az RB-t. Szerinted elég aki van vagy esetleg FA-rol levadászunk valakit?silent7939
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/02/2013_Cards_Mock_Draft_10/[/quotÉrdekes lenne ez a draft az biztos. Nem tudom ki ért velem egyet, de szerintem nagyobb szükség van guardra, mint OT-re, persze 10 alatt nem szoktak G-t választani, ez egy kicsit pech. Sajnos nem ismerem csak a nevesebb prospecteket, ezért csak okoskodok. 😊
A megérzésem, hogy egyszer végre szerencsénk lesz , és Genot kiválasztjuk első körben, a másodikban pedig egy G-t a futás miatt. Egy RB a harmadikban, majd a többi pick a védelemre megy el. ILB, CB, DE.
Azért az sem mindennapi , hogy szinte minden évben draftolunk egy cornert, mégis lyukas a poszt. Vajon ez hogy történhet meg....
Fucu, szerinted mely posztokon mélyebb a merítési lehetőség, melyek azok a posztok amelyekre későbbi körökben is akár lehet kezdő kalibert választani.
Bocs ha hülyeségeket írtam, csak műkedvelő vagyok.😊
több mint 11 éve
ehunvane 😊Az első 2 körben elég egy rugóra jár az agyunk 😊
Tudod mit hiányolok? Az RB-t. Szerinted elég aki van vagy esetleg FA-rol levadászunk valakit?
több mint 11 éve
Nem tudom láttátok e már, de ha igen akkor is érdemes megnézni.www.youtube.com/watch?v=wfIJ-SrvZd8
több mint 11 éve
ehunvane 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/02/2013_Cards_Mock_Draft_10/
több mint 11 éve
andree
1 737
Egyébként melyik mockok a mérvadóak az elmúlt évek alapján?Leon78Én a drafttek pozíciós adatbázisát szeretem a legjobban, a draftace és az espn big board alapján tök jól össze lehet rakosgatni, milyen egyetemi meccset töltsön le az ember. Mockok tekintetében a nagy átlagot próbálom nézni. Mindenki más reasoning alapján dolgozik. Az említett oldalakon kívül, a draftcountdown, a walterfootball és az sbnation mockjaiban is vannak jó indoklások.
szerintem semelyik vagy talán a bowl-hu-s 😊Ennek örülök, annak nem, hogy átírod. Nem akartam belerondítani. 😀
Na milyen szépen felpörgött a topik, helyes úgy nézem van olyan amiben egyezik a véleményünk andree-val így átírom a sajátomat 😀Fucu
több mint 11 éve
Egyébként melyik mockok a mérvadóak az elmúlt évek alapján?Leon78szerintem semelyik vagy talán a bowl-hu-s 😊
Na milyen szépen felpörgött a topik, helyes úgy nézem van olyan amiben egyezik a véleményünk andree-val így átírom a sajátomat 😀
több mint 11 éve
Egyébként melyik mockok a mérvadóak az elmúlt évek alapján?
több mint 11 éve
Érdekes ez a Geno kérdés. Felmerül bennem, hogy vajon a tavalyi drafton mikor ment volna ki, szerintetek?Leon78Első körben... Tanne és Weeden is elsőben ment.
több mint 11 éve
Érdekes ez a Geno kérdés. Felmerül bennem, hogy vajon a tavalyi drafton mikor ment volna ki, szerintetek?
több mint 11 éve
andree
1 737
Ha Genyó bent lesz 1/7-nél (és mi draftoljuk) mindenkit meghívok egy korsó sörre, aki itt mock drafton hozzánk írta 😀Dexxter TailorÉn optimista vagyok. Olyan 8-9 mockot nézegetek rendszeresen, annak kb a felében megy ki előttünk. Most már duplán szurkolok a dolognak. 😀 Amúgy ha kimenne, akkor 1/7 Fisher/Lane Johnson 2/38 Tyler Wilson/Tyler Bray
több mint 11 éve
Ha Genyó bent lesz 1/7-nél (és mi draftoljuk) mindenkit meghívok egy korsó sörre, aki itt mock drafton hozzánk írta 😀Dexxter TailorÉn azt mondtam ha bent lesz elhozzuk 😊
Szerinted bent hagynánk?
Mellesleg nem lesz bent 😊
több mint 11 éve
Ha Genyó bent lesz 1/7-nél (és mi draftoljuk) mindenkit meghívok egy korsó sörre, aki itt mock drafton hozzánk írta 😀
több mint 11 éve
Lövök egyet én is, kíváncsi vagyok van-e olyan dolog amiben egyetértünk:Szerintem Geno 1/7-rs nem lesz bent és Armstead sem ott hátul.
1/7 Geno Smith(QB)
2/38 Larry Warford(OG)
3/69 Nico Johnson(ILB)
4/100 Le'Veon Bell(RB)
5/133 Michael Buchanan (OLB) **Ide Leon McFaddent akartam, de ahogy néztem neki eléggé emelkedett az értéke az uccsó pár napban. Nem lesz bent valszeg***
6/164 Terron Armstead (OT)
6/166 Tyrann Mathieu (CB)andree
Csináltam én is egyet.... nem röhögni 😊
1/7 Erik Fisher (OT) ha bent van Dzsínó akkor Őt el kell hozni
2/38 Ryan Nassib / Tyler Bray (QB) ha elsőben volt Dzsínó akkor Lane Johnson (OT)
3/69 Brian Winters (OG)
4/100 Stepfan Taylor/Kenjon Barner (RB)
5/133 Brandon Jenkins (OLB)
6/164 E. J. Manuel (QB)
6/166 Adrian Bushell (CB)
Mondjuk 2/38-ra még Barkley is odaférhet de valahogy benne nem bízok.