Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Peter King @SI_PeterKingRT @nfldraftscout: Text I received from a scout this morning: Matt Barkley will not get past the Arizona #Cardinals at No. 7 overall.
több mint 11 éve
andree
1 737
Amúgy állítólag LSH, Rashad Johnson és Toler ügynökénél érdeklődünk erősen a hosszabbításokról. Én is tartanám őket. Toler tűnik a nehezebben foghatónak. Ő utána lesz érdeklődés valószínűleg. Én szívesebben fizetnék Tolernek 1-2 milliót hosszútávon, mint Gaynek idén 3,6-ot(250k deadmoneyval kirakható). Breadley és Gay kirakásával, elvileg már lenne pénz a pickek szerződtetésére, míg Kolb (pay)cut után, már lehetne gondolkodni pár kisebb rostermoveon(pl. Lenon újraigazolása vagy minőségi pótlása). Én Grovesnak is odaadnék egy a tavalyihoz hasonló nagyságrendű pénzt. Sztem voltak jó meccsei és úgy összességében rendben volt.
több mint 11 éve
andree
1 737
Én is követtem tegnap az eseményeket. Joeckel és Warmack kicsit gyengébb szereplése annyira azért nem riasztott el(Fluker viszont kőkemény volt az átlós botladozásával), nem vártam tőlük, hogy itt fognak lenyűgözni. Annyi, hogy olyan őrült különbséget nem látok a 3 top OT és 3 top OG között. Elég kényelmesen meg lehet várni mi jut 1/7re, ha meg nem OT húzás lesz, akkor is szinte biztos, hogy legalább 1 baromi jó guard ott lesz 2. körben. Ha már ilyen baromi jó az OL állomány, jó lenne valakit szakítani belőle.
több mint 11 éve
tudnátok majd linket küldeni?ArizonaFanamiket vassadi belinkelt tegnap azok ma is élnek, főleg az nfl.com-os stream
több mint 11 éve
Tegnap néztem a kombányt.Joeckel nem győzött meg a drilleken. Lane Johnson viszont nagyon atletikus, ahogy saját maga mondta " a draft legatletikusabb támadó falembere vagyok" 😊
Erik Fisher és Lane Johnson semmivel sem rosszabb mint Luke Joeckel. Sőt számomra egy kicsit Joeckel kevésbé meggyőző.
Fucu? Mi a véleményed? Nincs egy kicsit túl hypeolva Joeckel? 1/1-et tuti nem ér.
Ja és Long is nagyon meggyőzőnek tűnt.silent7939
Fisherből nem láttam sokat, de a kick out drill vak oldali felét pont elkaptam, az nem volt rossz (Johnson ott nagyon jó volt, mind a két oldalról).
Kyle Long is elfogadható volt, de nem tackle lesz, ahhoz a lábmunkáján fejleszteni kell.
Viszont Brian Schwenke (center) nagyon meggyőző volt, igaz nem hiány poszt a center, de guardként is használható és ott meg elkél a segítség. (de nem fogjuk draftolni)
több mint 11 éve
Sziasztok, mikor kezdődnek a QB felmérők?
több mint 11 éve
Tegnap néztem a kombányt. Erik Fisher és Lane Johnson semmivel sem rosszabb mint Luke Joeckel. Sőt számomra egy kicsit Joeckel kevésbé meggyőző.
Fucu? Mi a véleményed? Nincs egy kicsit túl hypeolva Joeckel? 1/1-et tuti nem ér.
Ja és Long is nagyon meggyőzőnek tűnt.
több mint 11 éve
köszönöm! 😊segítenétek,hogy hol lehet megnézni????????????www.firstrow1.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.html
köszi 😊janisz
nfl.com/
Eredménykövető: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/combine_2013_-_eredmenykovetovassadi
több mint 11 éve
Cubehead
2 541
Köszi ezek szerint csak vak voltam 😊FUCUeredménykövető van létrehozva amit vassadi lejjebb már belinkelt.
Idén nincs Bowl.hu -s combine követés, mint tavaly meg tavaly előtt??Cubehead
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/combine_2013_-_eredmenykovetoFucu
több mint 11 éve
FUCUeredménykövető van létrehozva amit vassadi lejjebb már belinkelt.
Idén nincs Bowl.hu -s combine követés, mint tavaly meg tavaly előtt??Cubehead
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/combine_2013_-_eredmenykoveto
több mint 11 éve
Cubehead
2 541
FUCUIdén nincs Bowl.hu -s combine követés, mint tavaly meg tavaly előtt??
több mint 11 éve
Fucu!meg 😊 Én legalább is nézem, mivel nem nézek annyi egyetemi meccset (és ha igen akkor sem egy játékost) és ilyenkor meg tudom nézni a mozgásukat igaz felszerelés nélkül.
Megéri nézni a kombányt?silent7939
OL-ek lesznek ma, lehet nézni a lábmunkájukat, meg ilyenek 😊
több mint 11 éve
Köszi... akkor a csökött angol tudásommal is jól értettem 😊Nem ragaszkodtok Kolbhoz és sokat keres.ESPN's Adam Schefter reported on NFL Live Friday that Kevin Kolb's future with the Cardinals is "up in the air."Ez mit is akar jelenteni pontosan? Azt értem hogy át akarják struktúrálni a szerződését Kevinnek, és ezt még március 15 előtt meg kellene tenni mert akkor ki kellene fizetni neki 2 misi roster bonust.
ESPN's Chris Mortensen says the Cards are trying to rework Kolb's contract. If the sides can't reach an agreement, "both sides move on." Kolb is owed a $2 million roster bonus on March 15, and his future will be decided before then. Kolb is a poor fit for new coach Bruce Arians' vertical-passing philosophy.empty taxi
Nem igazán illik Arians féle játékfilozófiába. Ezt jól értettem?
Most akkor ott vagyunk ahol a part szakad. Megint Kevin a neuralgikus pont? Vagy az átstruktúrálás lehet egy esetleges trade előkészítése???silent7939
Az átstrukturálás akk is jól jön ha marad (kevesebb helyet foglal a sapiban), és nyilván egyszerűbb vkire rásózni trade keretében is és igen Mortensen szerint nem illik Arians sémájába Kolb.empty taxi
több mint 11 éve
Nem ragaszkodtok Kolbhoz és sokat keres.ESPN's Adam Schefter reported on NFL Live Friday that Kevin Kolb's future with the Cardinals is "up in the air."Ez mit is akar jelenteni pontosan? Azt értem hogy át akarják struktúrálni a szerződését Kevinnek, és ezt még március 15 előtt meg kellene tenni mert akkor ki kellene fizetni neki 2 misi roster bonust.
ESPN's Chris Mortensen says the Cards are trying to rework Kolb's contract. If the sides can't reach an agreement, "both sides move on." Kolb is owed a $2 million roster bonus on March 15, and his future will be decided before then. Kolb is a poor fit for new coach Bruce Arians' vertical-passing philosophy.empty taxi
Most akkor ott vagyunk ahol a part szakad. Megint Kevin a neuralgikus pont? Vagy az átstruktúrálás lehet egy esetleges trade előkészítése???silent7939
Az átstrukturálás akk is jól jön ha marad (kevesebb helyet foglal a sapiban), és nyilván egyszerűbb vkire rásózni trade keretében is és igen Mortensen szerint nem illik Arians sémájába Kolb.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
segítenétek,hogy hol lehet megnézni????????????www.firstrow1.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.html
köszi 😊janisz
nfl.com/
Eredménykövető: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/combine_2013_-_eredmenykoveto
több mint 11 éve
segítenétek,hogy hol lehet megnézni????????????Asszem NFL netvörkön lesz 😊
köszi 😊
janisz
több mint 11 éve
ESPN's Adam Schefter reported on NFL Live Friday that Kevin Kolb's future with the Cardinals is "up in the air."Ez mit is akar jelenteni pontosan? Azt értem hogy át akarják struktúrálni a szerződését Kevinnek, és ezt még március 15 előtt meg kellene tenni mert akkor ki kellene fizetni neki 2 misi roster bonust.
Most akkor ott vagyunk ahol a part szakad. Megint Kevin a neuralgikus pont? Vagy az átstruktúrálás lehet egy esetleges trade előkészítése???
több mint 11 éve
ESPN's Adam Schefter reported on NFL Live Friday that Kevin Kolb's future with the Cardinals is "up in the air."ESPN's Chris Mortensen says the Cards are trying to rework Kolb's contract. If the sides can't reach an agreement, "both sides move on." Kolb is owed a $2 million roster bonus on March 15, and his future will be decided before then. Kolb is a poor fit for new coach Bruce Arians' vertical-passing philosophy.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tőle nem sajnálom 😊
Larry épp Grúziában van, saját bevallása szerint.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Larry épp Grúziában van, saját bevallása szerint.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
igen 😊Csak én keveslem ezt érte?silent7939lehet nem ér sokat az 1/7, de hát azt mi innen nem tudjuk 😊mert 1/7-re nem éri meg guardot húzni és nincs 1/7-nek megfelelő QB.Gondolod van olyan prospect akiért feljönne bárki is? A mostani 1/7 nem ér olyan sokat sztem
Jómagam a letrade mellett lennék és ott talán egy OLB/ILB posztra húznék.Fucu
Most néztem bár lehet hogy nem jól láttam hogy 2 6. körösünk van az A. J. Jefferson bizniszért viszont nincs 7. körünksilent7939
De jól láttad. az idei 7. körös és Jefferson ment Minnesotába az egyik 6. körösükért cserébe.Fucu