Bowldog Hálaadást!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Cason jöjjön mert szarul állunk CB poszton és jobb mint Gay, tehát javulást hozna. Tolernél nem tudom, mert egyáltalán nem néztem Chargers meccset (szaba itt az idő megnyilvánulnod, köszi 😊 ).
Mendenhall érdekes. Azért kaphatott 1 éves szerződést mert sérülésből jön vissza és ha beválik akkor lehet hosszútávúval megkínálni. Azért igazolták le mert kellett egy RB, Arians alatt játszott még Pittsburghben. Rosszabb nem lesz mint Wells, ha egészséges.
Jó igazolásnak tartom

Ja és egy évre 2,5 millióért írt alá plusz teljesítményösztönzőkkel újabb egy millió lehívható lesz.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Antoine Cason mennyire számít jó játékosnak? Látom, hogy első körös volt annak idején, ráadásul még nem hagyott ki meccset, de interseption terén igen vérszegény. Mennyire megbízható, és jobbnak tartjátok e mint Tolert, magyarán érdemes lenne e leigazolni ?
Szerintetek Mendenhallt csak átmeneti időszakra szánják? Nagyon úgy nézki, hiszen ez az egy év igencsak karcsú.Lehet mondani, hogy az újabb sérüléstől félnek, de akkor minek igazolták le. Ráadásul valszeg átesett egy orvosin is, ahol kiderülhetett mennyire veszélyes az állapota.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Cardinals facility has a no-smoking policy. RT @FatElvis04: @Cardschatter but will there be white smoke when we find out about Kolb?Cardshatter
twitterről 😀Dexxter Tailor
He?
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Cardinals facility has a no-smoking policy. RT @FatElvis04: @Cardschatter but will there be white smoke when we find out about Kolb?Cardshatter
twitterről 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/13/Az_elso_szabadugynok_igazolas/

több mint 11 éve
nah, erre kíváncsi leszek 😀 ettől függetlenül szerintem 3-4-5. körben tuti jön RB drafton 😊Dexxter Tailor
egyértelmű, hogy lesz RB draft és nem a 6-7. körben.
ACL szakadásból épülget fel még mindig, majd Lott megdolgoztatja 😊

több mint 11 éve
nah, erre kíváncsi leszek 😀 ettől függetlenül szerintem 3-4-5. körben tuti jön RB drafton 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
Tessék csak említeni kellett. Mendenhall jön egy évre.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Egy éves szerződést kötöttetek Mendenhallal.
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Én a komolyabb nevek közül Bushnak és Shaun Phillipsnek örültem volna. Amúgy nem látom, hogy tudnánk nagyot erősödni, ha a nagy nevekre mennénk(amiből férne 1). Extradrága veteránokat vigyék a contender csapatok, és azok akiknek van 20-30 milliója. Nálunk elég hülye capszitu van és elég sok need. Inkább jöjjön most pár olcsó kezdő, a felmerült nevek(Powers, Alexander, Maualuga és Mendenhall) sztem illenek a képbe. Össze lehet hozni őket a capből. Inkább 4-5 ilyen ember, minthogy ellőjük az egészet egy nagy névre és 5-6. körös rookiek meg udfa/minimálbéres emberek kezdjenek jövőre. 2 év múlva meg izguljunk hogy fér be Acho vagy PP pénze.

Amúgy sztem sokkal rosszabb az, hogy beruházunk most elit veteránokba(egy 5 győzelmes idény után), aztán meg lehet sorban cutolni 2 év múlva a játékosokat, akiket megszerettünk, meg el kell engedni a csapat által draftolt embereket akiket nem bírunk megfizetni. Mint pl idén Toler. Snyder szerződése, Bradley deadmoneyja mind-mind fájó dolog a cap szempontjából. Simán belefért volna pl ő, ha nincsenek buta FA igazolások korábban. Keim elvileg nagyon jó scout, Arians jó fiatalok felépítésében. Jobban járunk ha hagyjuk őket építkezni a draftról.

Tippre Kolbot kivágjuk a héten, mert ennyi pénzért nem kell egy közepes, sérülékeny QB, aki nem illik abba a rendszerbe amit Arians hosszútávon játszatni szeretne. Túl hosszú és túl nagy ez a szerződés.
több mint 11 éve
Lorenzo Alexander (Redskins, backup LB és király Special Team játékos) a Cards és a Steelers közül fog választani, hogy hova szerződik.

több mint 11 éve
Gyerekek, kezdek elkeseredni. A csapat nem hogy erősödne, de igencsak gyengülget. Most már nemhogy a támadófallal, de a secondary-val, és az LB sorral is gondok vannak. Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni, de személy szerint nem vagyok túl derülátó. Úgy érzem hiba volt elengedni Tolert és Groves-t is.
Írjatok valami pozitív dolgot is.😊Leon78
Hosszú hétvége lesz 😊
Én szóltam, hogy ne várjatok semmi mozgást. Nem kell elkeseredni, Toler elvesztése picit fájó, de megértem, hogy nem akartak neki 15 milliót ajánlani.
Phoenixben van pár játékos (vagy érkezik) lehet nemsokára olyan hírek érkeznek, hogy igazolt a csapat valakit. No persze nagy névre ne számítson senki. (előre szólok 😊 ).Fucu
Lassan már az is kérdéses lesz, hogy ki tudunk e állítani egy normális 53-as roostert.Leon78
jaj ne már, ez milyen hozzáállás? több optimizmust kérnék.

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Gyerekek, kezdek elkeseredni. A csapat nem hogy erősödne, de igencsak gyengülget. Most már nemhogy a támadófallal, de a secondary-val, és az LB sorral is gondok vannak. Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni, de személy szerint nem vagyok túl derülátó. Úgy érzem hiba volt elengedni Tolert és Groves-t is.
+
😉

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Hosszú hétvége lesz 😊
Én szóltam, hogy ne várjatok semmi mozgást. Nem kell elkeseredni, Toler elvesztése picit fájó, de megértem, hogy nem akartak neki 15 milliót ajánlani.
Phoenixben van pár játékos (vagy érkezik) lehet nemsokára olyan hírek érkeznek, hogy igazolt a csapat valakit. No persze nagy névre ne számítson senki. (előre szólok 😊 ).Fucu
Lassan már az is kérdéses lesz, hogy ki tudunk e állítani egy normális 53-as roostert.
több mint 11 éve
Hosszú hétvége lesz 😊
Phoenixben van pár játékos (vagy érkezik) lehet nemsokára olyan hírek érkeznek, hogy igazolt a csapat valakit. No persze nagy névre ne számítson senki. (előre szólok 😊 ).

több mint 11 éve
Írjatok valami pozitív dolgot is.😊
több mint 11 éve
a CB poszt is nagyon vékony.Fucu
tény, mondjuk én most elsősorban Groves hírre reagáltam 😀Dexxter Tailor
tudom. én meg a Toler hírre 😛

több mint 11 éve
a CB poszt is nagyon vékony.Fucu
tény, mondjuk én most elsősorban Groves hírre reagáltam 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
a CB poszt is nagyon vékony.

több mint 11 éve
így viszont nagyon vékonyka lett a linebacker sor, free agencyből is tuti kukázunk 1-2 embert, meg draftról is érkezik valaki szerintem

Don't blink!
több mint 11 éve
Várható volt hogy Horton elcsaklizza. Korrekt backup olb és jó st játékos

több mint 11 éve
Groves a Brownsba igazolt. Őt is szívesen láttam volna visszatérni, de azért pótolható veszteség.
több mint 11 éve
Landry, Cribbs, Stanton, Mendenhall, Powers jön tárgyalni.
úgy tűnik nekünk a mai nap lesz az izgalmas 😊

több mint 11 éve
Rey Maualuga ‏@maualuga58
Wheels up to AZ #freeagency
Egy kis morzsa. Olcsó Lenon pótlék lenne gondolom.andree
Végre egy értelmes játékos! Dansbyről volt még szó twitteren, de Raynek jobban örülnék.Cards
maualuga liga egyik legrosszabb kezdő LBje...braxa88
4-3 MLB-nek biztosan, 3-4-be meg majd töri az utat Washingtonnak 😊

több mint 11 éve
Gondolom Urban nem szorul különösebb reklámra, de ez sztem baromi jól sikerült írás, még ha sarkít is néhol:  blog.azcardinals.com/2013/03/12/winning-free-agency/