Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Jason Licht (ejtsd: lájt) lett az új Vice President of Player Personnel amely pozícióból Steve Keim lett előléptetve GM-é.
több mint 13 éve
Larry is megy a Pro Bowlra, Brandon Marshall helyett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
kösz, biztos mert túlságosan izgultam az esti meccsek miatt 😀cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/22/Evertekelo_podcast/Dexxter TailorDexter! Néha elég homály voltál! 😂
Fasza lett, de miért van, hogy néha az egyikőtök behalkul?catattack

Don't blink!
több mint 13 éve
Draft előtt mindenképp tervezünk egy podcast-et akkorra már letisztázódik nagyjából mi várható az 1/7-re és akkor neveket is mondunk 😊A jelszinten meg igyekszem javítani, maximum az asztali gépen fogom felvenni és ott nem wifi net van.
több mint 13 éve
Azt elmondták, hogy a QB class nem bejövős, és jó lenne o-line ember. Ennél többet nem nagyon lehet felelősségteljesen mondani felmérők és FA piac előtt. Pl. elképzelhető, hogy a falat rendbe rakják a szabadügynök piacról, és a 4-3 átállás jegyében jön majd egy DE(amiben amúgy is erős a draft teteje). Gondolom majd lesz offseasonos podcast draft környékén.Én is pont most végeztem vele 😊Ha én halkulok el az lehet a wifi-s net miatt voltFucucardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/22/Evertekelo_podcast/Dexxter TailorDexter! Néha elég homály voltál! 😂
Nem volt rossz, de csak nem volt tipp az 1/7-re 😊silent7939
Évértékelőnek fasza volt sztem. Tényleg csak annyi volt a gáz, hogy hajnalban le föl kellett tekergetni a hangerőt Fucu jelszintjének függvényében. 😀 Talán érdekes téma lett volna a Whisenhunt éra gyors áttekintése, vagy pár gondolat a várható változásokról.
több mint 13 éve
Én is pont most végeztem vele 😊Ha én halkulok el az lehet a wifi-s net miatt voltFucucardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/22/Evertekelo_podcast/Dexxter TailorDexter! Néha elég homály voltál! 😂
Nem volt rossz, de csak nem volt tipp az 1/7-re 😊
több mint 13 éve
Ha én halkulok el az lehet a wifi-s net miatt voltcardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/22/Evertekelo_podcast/Dexxter TailorDexter! Néha elég homály voltál! 😂
több mint 13 éve
catattack
3 520
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/22/Evertekelo_podcast/Dexxter TailorDexter! Néha elég homály voltál! 😂
Fasza lett, de miért van, hogy néha az egyikőtök behalkul?
több mint 13 éve
Furcsa ez az új design 😕
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/22/Evertekelo_podcast/

Don't blink!
több mint 13 éve
sanszos, meglátjuk.DARNELL DOCKETT @ddockettJön a 4-3? andree
Just had a long convo with my NEW Coach BA. Super excited to get back at my regular position !
több mint 13 éve
DARNELL DOCKETT @ddockettJön a 4-3?
Just had a long convo with my NEW Coach BA. Super excited to get back at my regular position !
több mint 13 éve
Lista a free agent státuszú játékosokról:www.rotoworld.com/articles/nfl/42077/309/nfl-free-agent-master-list-13
Egyik nagy kedvencem nekem Reggie Bush, örülnék ha esetleg nálunk kötne ki.
Jó böngészést! 😉
több mint 13 éve
csakhogy itt(hon) legyen az 1000-dik 😀
több mint 13 éve
Larry Fitzgerald a három döntős egyike a Walter Payton Man of the Year díjra.Fucunavégre egy jó hír 😀
több mint 13 éve
Larry Fitzgerald a három döntős egyike a Walter Payton Man of the Year díjra.
több mint 13 éve
jaja, Luck is jöhetne... 😉😀😀 Playbookokat is átdobjuk?😀FearTomiaz a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊Fucuzsííír, még egy SB győztes OC a csapatnál 😀
Super Bowl wins: 2006 Super Bowl XLI
(as offensive coordinator)Cardinalis
több mint 13 éve
😀😀 Playbookokat is átdobjuk?😀az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊Fucuzsííír, még egy SB győztes OC a csapatnál 😀
(as offensive coordinator)Cardinalis
több mint 13 éve
az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊Fucuzsííír, még egy SB győztes OC a csapatnál 😀
(as offensive coordinator)
több mint 13 éve
az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊
több mint 13 éve
sajnálom Horton távozását 😕viszont ha f@szább lesz az O, de sz@rabb a D, akkor egy megoldás marad, több pontot kell szerezni, mint kapni, ennyi! 😉
több mint 13 éve
Daryl Washington megy a Pro Bowlra, köszönjük meg a 49ersnek 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
évértékelő podcast felvéve, remélhetőleg holnap du már hallgathatjátok 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
Minden csoda 2 hétig tart... ne felejtsd el 😀silent7939Azért volt amelyik négy hétig tartott... ne felejtsd el! 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Minden csoda 2 hétig tart... ne felejtsd el 😀Én is támogatom Arians-t és várható volt, hogy Horton embereit nem fogja marasztalni. Az igazság az, hogy Bowles-nak elég nagy teherrel kell navigálnia ezt az egységet majd. Ha rosszabbak lesznek a következő szezonban akkor az eléggé Bowles hibája lesz, mert az alapanyag adott és elég jó játékosok alkotják a védelmet.Srácok, nem tetszik a csoport utolsó titulus? 😛
A támadó oldalt nem baj ha Arians irányítja. Colts OL edző az "OC" ennél már nem lehet rosszabb a falunk és ugye egy HoF támadófal edzővel sem sikerült javulást elérni szóval, no para.Fucu
Eléggé bekezdtetek a stáb összerakásában.
Kíváncsi vagyok mire megy egy O# guru a védelmek uralta divízióban.undisputedly