Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
andree
1 737
Én elsősorban a futás elleni védekezést írtam most, de egyértelmű, hogy liga utolsó futójátékkal semmi keresnivalónk nincs. Szóval ILB is kéne, guard is, LT is, RB és QB is. De nem kell mindent a draftról, lesz Fa piac is, a draft board is átrendeződik addigra. Landry Jones lehet 1. körös lesz a draftig, pedig most a legtöbb helyen messze van tőle.Néztem éjjel a csoportrangadót. Nem lenne baj ha mi is megtalálnánk a magunk Russel Wilsonját, vagy egye fene legalább Colin Kaepernickjét.Nálam már megvan 😊
Emellett nem lenne hülyeség kicsit erősíteni futás ellen is a védelmet tekintve, hogy Steven Jackson, Frank Gore és Marshawn Lynch jön szembe a csoporton belül, a liga 19. 4. és 2. legproduktívabb futóegységét vezetve.
Nagyon kemény lett ez az NFC West, rendesen össze kell kapnia magát a bandának jövőre. andree
Landry Jones-nak hívják. 😊
Egyébként igazad van. Kellene futó is. LSH szerintem gyenge, Wells nem elég intelligens és túl gyorsnak sem nevezném.
A futásblokkunkon sem ártana javítani mert az nem hogy gyenge, de nincs 😊
Tehát akkor ezt szeretném karira:
1 - RB
2 - QB (Landry Jones, ha esetleg csúszik addig akkor Barkley)
3 - OG, OT
4 - OG, OT
5 - DE, DT
6 - ...silent7939
Ennyi need-el el lehetett volna gondolkodni egy trade down-on, de nem elég magas pick és nem elég erős a class teteje, hogy 2. kört kapjunk érte. Szóval azt kell beosztani ami van. A legjobb egy franchise LT lenne, aki átküldhetné jobb oldalra Brownt. Ez önmagában sok problémát megoldana. meg persze mindenképpen kell egy jó project QB Kolb mögé.
Álmaimban Joeckel, Landry Jones, Ogletree és Eddie Lacy csúszott hozzánk körről-körre. Csak sajnos ennek nincs reális esélye.
több mint 11 éve
Nem tudom. 2 hete van a csapatnál és nem hiszem hogy még 1 szezont elkúrnánk egy futott még irányítóra.Hoyer ennyire dráma,vagy szerinted azért még használható????????????janiszNéztem éjjel a csoportrangadót. Nem lenne baj ha mi is megtalálnánk a magunk Russel Wilsonját, vagy egye fene legalább Colin Kaepernickjét.Nálam már megvan 😊
Emellett nem lenne hülyeség kicsit erősíteni futás ellen is a védelmet tekintve, hogy Steven Jackson, Frank Gore és Marshawn Lynch jön szembe a csoporton belül, a liga 19. 4. és 2. legproduktívabb futóegységét vezetve.
Nagyon kemény lett ez az NFC West, rendesen össze kell kapnia magát a bandának jövőre. andree
Egyébként igazad van. Kellene futó is. LSH szerintem gyenge, Wells nem elég intelligens és túl gyorsnak sem nevezném.
1 - RB
3 - OG, OT
4 - OG, OT
5 - DE, DT
6 - ...silent7939
több mint 11 éve
Hoyer ennyire dráma,vagy szerinted azért még használható????????????Néztem éjjel a csoportrangadót. Nem lenne baj ha mi is megtalálnánk a magunk Russel Wilsonját, vagy egye fene legalább Colin Kaepernickjét.Nálam már megvan 😊
1 - RB
3 - OG, OT
4 - OG, OT
5 - DE, DT
6 - ...silent7939
több mint 11 éve
Néztem éjjel a csoportrangadót. Nem lenne baj ha mi is megtalálnánk a magunk Russel Wilsonját, vagy egye fene legalább Colin Kaepernickjét.Nálam már megvan 😊
1 - RB
3 - OG, OT
4 - OG, OT
5 - DE, DT
6 - ...
több mint 11 éve
andree
1 737
Gyerekek tudja valaki, hogy azonos mérlegű csapatok között mi dönt a ligasorrend meghatározásánál? Remélem nem az ABC sorrend 😊Strengths of schedule. Sajnos abban jók vagyunk.
Csak azért kérdezem, mert lehet a végén nem 1/9 lesz a pozi, ráadásul vannak csapatok akik 100 %-hogy nem QB-t húznak majd, persze lehetséges, hogy mi sem 😊
természetesen BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK 😊 Leon78
www.playoffstatus.com/nfl/nfldraftorder.html
Viszont két előttünk lévő csapat is komoly esélyes a következő meccsén.
több mint 11 éve
Gyerekek tudja valaki, hogy azonos mérlegű csapatok között mi dönt a ligasorrend meghatározásánál? Remélem nem az ABC sorrend 😊Csak azért kérdezem, mert lehet a végén nem 1/9 lesz a pozi, ráadásul vannak csapatok akik 100 %-hogy nem QB-t húznak majd, persze lehetséges, hogy mi sem 😊
természetesen BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK 😊
több mint 11 éve
Kellemes Ünnepeket Nektek, és kívánom hogy legyen meg jövőre az igazi frencsájz QB-tek! a 3 ifjú titán sokat dobna a dolgon itt.
több mint 11 éve
andree
1 737
Néztem éjjel a csoportrangadót. Nem lenne baj ha mi is megtalálnánk a magunk Russel Wilsonját, vagy egye fene legalább Colin Kaepernickjét.Emellett nem lenne hülyeség kicsit erősíteni futás ellen is a védelmet tekintve, hogy Steven Jackson, Frank Gore és Marshawn Lynch jön szembe a csoporton belül, a liga 19. 4. és 2. legproduktívabb futóegységét vezetve.
Nagyon kemény lett ez az NFC West, rendesen össze kell kapnia magát a bandának jövőre.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
hát nem Hoyer a mi kari ajeszünk... 😕inkább talán a Bethel TD 😊
ha jól sejtem, Fitz az idei legjobb meccsét tudhatja magáénak az elkapott yardok tekintetében...
Boldok Karit mindegykinek! 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Jelen állás szerint az 1/9 a miénk... kicsit javítanunk kellene hogy a miénk legyen az 1/6. Jobb nem lesz sajnos.
több mint 11 éve
Szánalom, szánalom, szánalom...Többet nem tudok erről mondani...
Kell egy QB!!!
Na akkor most megnézek egy meccset... jöhet a Hox SF 😀
több mint 11 éve
Lehet ebből még 5-11 is. A Defense csoda egy napig tartott és Hoyer is fel lett avatva, dobott is egy picket.Viszont Larry 100 yard felett.
Várjuk már az új évet 😊
több mint 11 éve
Lindley lesz a kezdő, Hoyer a backup, Skelton meg inaktív.
több mint 11 éve
Tökéletes elemzés tüsi! 😊Ha a Cards O eléri a 200 yardot már boldog ember leszek 😊
Az egy dolog hogy lehet ellenetek futni, de mi az ilyen csapatok ellen sem tudunk.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Sziasztok!Nagyon mérsékelt színvonalú meccs lesz. A liga két tán legrosszabb offensive lineja örvendezteti a nagyérdeműt. A Bears parádés formában érkezik erre a mérkőzésre (1-5), az offensenek ezen időszak alatt egy alkalommal sikerült 20 pont fölé jutnia (átlag 14 pont). Cutler nagyon tré volt az elmúlt két meccsen, az edzői munka siralmas, az elkapók hibát-hibára halmoznak (leszámítva Marshallt), a játéknak nincs ritmusa, a futójáték döglődik. Idő nincs semmire, run support is gyenge. Összeáll a Webb-Brown-Garza-Spencer-Carimi ötös. Hát nagy napja lehet a Cards D-nek.
A másik oldalon a CHI D labdaszerzéseinek száma erősen megcsappant az utóbbi időszakban. Sok pontot így sem kapunk, ha a Cardinals eléri a 300 yardot nem hídba megyek le, hanem alagútba. Futni lehet ellenünk. Melton a DT nem lesz, Urlacher szintúgy. Jennings játéka kérdéses. Gondolom Tillman fogja Fitz-et, szóval Robertsnek vagy Floydnak akár jó napja is lehet, ha Lindley néha eltalálja a körzetüket.
Defense battle, anyázós meccs. Jó szurkolást.
több mint 11 éve
Game Day! 😊Nem lesz ma külön beharangozó a blogon, egyszerűen nem fért bele.
Pár gondolat.
- ez lesz a 89. Cards-Bears
- PP egy INT-el van Tim Jenings mögött az NFL rangsorban.
- Ryan Lindley lesz a kezdő, kérdés, hogy Whiz kit tesz meg csere QB-nek. AZ én tippem, hogy Hoyer lesz a backup és Skelton inaktív.
- A Bears védelme szerezte eddig a legtöbb labdát idén, így Lindleynek fokozottan kell majd figyelnie nehogy eladja a lasztit.
- A stadion teteje valószínűleg nyitva lesz, nem mellesleg az összes jegy elkelt, de valószínűleg rengeteg Bears szurkolót lehet majd látni a lelátókon. Ne lepődjetek majd meg.
- Védelmi csatára lehet számítani, de azért veszélyes a Bears offense.
- Már hat éve volt az ominózus Danny Green meccs utáni sajtótájékoztató, amit Cardinalis lejjebb linkelt is. Apró megjegyzés, hogy abban az évben kezdtem el szurkolni a csapatnak 😀
Jó lenne nyerni még egyet, csak az íze kedvéért.
Go Cardinals!
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/23/Tippjatek_16_fordulo/
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
piszok sokat késtem vele bocsánat érte.nem aggódtunk, tudtuk, hogy ami késik, nem múlik 😉
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/22/Utozongek_-_15_het_vs_Lions/Fucu
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
emberke22
574
Mit gondoltok lesz a szezon végén olyan meghatározó játékos, akit elküldenek, vagy visszavonul?Leon78Wilson talán? Nem volt nagy éve.
több mint 11 éve
Mit gondoltok lesz a szezon végén olyan meghatározó játékos, akit elküldenek, vagy visszavonul?
több mint 11 éve
piszok sokat késtem vele bocsánat érte.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/22/Utozongek_-_15_het_vs_Lions/
több mint 11 éve
kemény lesz a jövő évi sorsolásunk (legalábbis ha az idei szezont nézzük)otthon: Texans, Colts, Falcons, Panthers, 49ers, Seahawks, Rams, plusz ha maradunk uccsók a csoportban a Lions
idegenben: Titans, Jaguars, Saints, Bucs, 49ers, Seahawks, Rams, plusz valszeg Eagles
8-8-nak is örülnék, de nyilván az offseasonban rengeteg változás lesz 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Ezen besírtam amikor twitteren olvastam Urbantól. 😀😀
The Bears are coming back to UOPStadium for the first time, since, well, they were who we thought they wereFucu
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Ezen besírtam amikor twitteren olvastam Urbantól. 😀The Bears are coming back to UOPStadium for the first time, since, well, they were who we thought they were
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok Whiz marad-e nyáron. Mostanában elég sokat olvasgattam, és nézelődtem a lehetséges QB-kről. Az eddigi tendencia azt mutatja, hogy elsősorban nagy és erős kezű irányítókat preferál a mostani stáb(Lindley, Skelton). Ha tényleg ez a koncepció, akkor Mike Glennon, Landry Jones és a draft topciban most felmerülő Tyler Bray remekül illene a képbe, míg Barkley és Tyler Wilson nem annyira. Érdekes, hogy jelenleg kb az összes mock hozzánk írja be az előbbit.Én speciel GM és OC fronton változtatnék. Millert úgy ba...ám ki mint macskát szarni. Whiz-nek lehet hogy még adnék egy esélyt. Hoznék mellé egy kreatív OC-t.
Ti adnátok még egy esélyt a mostani gárdának( elsősorban GM, OC, HC)?
Én úgy gondolom a mostani irányítóhelyzetet nem lehet teljesen a nyakukba varrni, bár kijöhettünk volna jobban is ebből az egészből. andree
Nálam mint már korábban írtam Landry Jones a befutó. Végignéztem elég sok prospect-et és Wilson nem volt meggyőző.