Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Igazából elhiszem mind a kettejüknek, hogy nem tudnak semmit. Nem fogják kijátszani a kártyáikat a vezetők sem.Urbannál rákérdeztem Lenonra és Ő sem biztos benne, hogy itt fog játszani a következő szezonban.FucuJaja. Azt olvastam. andree
Tegnap (vagy tegnapelőtt) azt nyilatkozta Arians, hogy hétfőn igyekszik befejezni az edzői igazolásokat és kedden indulhat gőzerővel a meló. Először a saját játékosokat fogják kielemezni.
Arra a kérdésre, hogy van-e már véleménye pár játékosról azt mondta, hogy az IPadja tele van már jegyzetekkel 😊
Izgalmas offseason lesz. 😊
több mint 13 éve
Urbannál rákérdeztem Lenonra és Ő sem biztos benne, hogy itt fog játszani a következő szezonban.FucuJaja. Azt olvastam.
több mint 13 éve
Urbannál rákérdeztem Lenonra és Ő sem biztos benne, hogy itt fog játszani a következő szezonban.
több mint 13 éve
Bidwill elhintett pár infót:We’ll switch things around up front but we’ll still be a 3-4. We’ve got so much talent over there, we’re excited about continuing to be a great defense.Szóval akkor marad nagyjából a 3-4. Tényleg fölösleges volt rápörögni a dologra. Kíváncsi vagyok ki lesz Washington mellett a másik belső LB. Ha jó számolom, Bradley-n olyan 3,5 milliót tudunk idén spórolni ha cutolva lesz. Kéne a helyre valaki aki jobban illik ebbe a rendszerbe(ha Lennon nem marad).
Bidwill had an interesting quote when talking about drafting a quarterback. He reiterated that the team needed to address the quarterback situation, but was going to leave those specifics up to GM Steve Keim and coach Bruce Arians. But he talked about the things he had witnessed in the draft room over the years. Every time we have reached, we have made a mistake. I don’t want to reach. You start reaching for a guy rather than going for best player available, you make mistakes.Gondolom akkor nem kell Glennontól rettegni 1/7-re. 😀
Urban és Somers chatje érdekes volt. Ügyesen variálták a ki tudja, még nem beszéltünk senkivel és a majd kiderül válaszokat. 😀
több mint 13 éve
Hali srácok! Jó lenne veletek tartani. De holnap hulla leszek mert még csak most indulok haza francia országból... Busszal. Én maradok a tv nél sajnos:-/
több mint 13 éve
Én kérek elnézést, hogy már tavaly megkedveltem a közellenségünket, valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy az nekünk tilos!Cardinalisnem tilos csak ne kürtöld szét 😊
több mint 13 éve
Én kérek elnézést, hogy már tavaly megkedveltem a közellenségünket, valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy az nekünk tilos!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Én ezt nem is mertem felhozni! Ez nagyon gáz!NINERSzes pulcsiban és BpWolveszes pólóban leszek 😊Cardinalisemiatt visszavontam a likeot. C'mon Man!!Fucu
több mint 13 éve
lájk, aki jön vasárnap a Jókai Bisztróba!emiatt visszavontam a likeot. C'mon Man!!
lájk! 😉
NINERSzes pulcsiban és BpWolveszes pólóban leszek 😊Cardinalis
nálam a dress code bowl.hu-s póló vagy Adrian Wilson mez.
több mint 13 éve
catattack
3 520
lájk, aki jön vasárnap a Jókai Bisztróba!Én is megyek (bár most nagyon le vagyok pusztulva, mert tegnap god mode-ba nyomtam a whiskeyt. Szóval a piázgatás még kérdéses...) ... Go Ravens!
lájk! 😉
NINERSzes pulcsiban és BpWolveszes pólóban leszek 😊Cardinalis
több mint 13 éve
lájk, aki jön vasárnap a Jókai Bisztróba!lájk! 😉
NINERSzes pulcsiban és BpWolveszes pólóban leszek 😊
több mint 13 éve
😀
Larry-t a nyaralásáról rángatták be, de ő csak így fogalmazott: "Egyik Paradicsomból a másikba." 😀
"In Anguilla today and got a phone call from Team President Michael Bidwill that I'm going to the prob bowl as an alternate this year. One paradise to another."
több mint 13 éve
andree: nem is biztos, hogy 4-3 lesz, szóval ne menjünk bele, mit fog játszani Washington abban a sémában.Megmondom őszintén, nem tudok egyet sem, mert nem igazán néztem utána, de te biztosan tudnál ajánlani valakit. 😊
Leon: kire gondoltál mint elit LB? Nem feltétlenül kell OT. Fucu
több mint 13 éve
andree: nem is biztos, hogy 4-3 lesz, szóval ne menjünk bele, mit fog játszani Washington abban a sémában.Leon: kire gondoltál mint elit LB? Nem feltétlenül kell OT.
több mint 13 éve
mi a véleményetek? Mindenképpen szükség lesz egy OT draftra? A két fiatal T a szezon vége felé aránylag jó teljesítményt nyújtott, és ráadásul Brown is visszatér. Lehet az első körben egy elit LB-t kellene húzni, majd guard, és QB, a többi szinte mindegy. 😊
több mint 13 éve
Mondjuk attól is függ a dolog, hogy milyen lesz a séma, gondolom. Szerintem ami igazán égető lenne az az ILB és talán a S, bár még a visszavonulásokról nincs infó. Remélem Lennon és Wilson is marad.jelenleg, tehát FA nélkül OLB, és S esetleg CB, ILBFucuVédelembe milyen posztra kellene játékos?Leon78Semmi nincs kizárva, de emberke jó látta meg a hibát. Nem tudok elképzelni olyat, hogy ne legyen legalább egy draftolt a védelembe.Ma reggel olvastam egy vicces Mock Draftot, megosztom 😊Eleve a két RB draft kizárt szerintem. Vagy nem ? 😊Leon78
1. Eric Fisher (OT)
2. Kyle Long (OG)
3. Stepfan Taylor (RB)
4. E.J. Manuel (QB)
5. Jonathan Franklin (RB)
6. Jake Stoneburner (TE)
7. Denard Robinson (WR)
keresd a hibátFucu
Igazat megvallva, bármelyik futónak örülnék ebből a kettősből (persze Taylor esetében lehet még könnyeznék is 😊)Fucu
Azért az sem járja, hogy minden egyes szezonban draftoljunk egy cornert. Szerintem vissza kellene hozni DRC-t. 😊
több mint 13 éve
Elnézve ezt a hetet én se nagyon húznék QB-t a korai körökben. 😀 Amúgy tetszik ez a mock, bár tényleg fura a 2 futó és a WR. Jelenleg sztem is Fisher a legegyértelműbb választás első körben. Védelembe viszont tényleg kell majd ember, pláne ha át lesz variálva a séma.jelenleg, tehát FA nélkül OLB, és S esetleg CB, ILBFucuVédelembe milyen posztra kellene játékos?Leon78Semmi nincs kizárva, de emberke jó látta meg a hibát. Nem tudok elképzelni olyat, hogy ne legyen legalább egy draftolt a védelembe.Ma reggel olvastam egy vicces Mock Draftot, megosztom 😊Eleve a két RB draft kizárt szerintem. Vagy nem ? 😊Leon78
1. Eric Fisher (OT)
2. Kyle Long (OG)
3. Stepfan Taylor (RB)
4. E.J. Manuel (QB)
6. Jake Stoneburner (TE)
7. Denard Robinson (WR)
keresd a hibátFucu
Igazat megvallva, bármelyik futónak örülnék ebből a kettősből (persze Taylor esetében lehet még könnyeznék is 😊)Fucu
Szted Washington MLB vagy Will lesz 43-ban? Ha utóbbi akkor Minter vagy még inkább Ogletree nagy fogás lenne 2. körben bár kicsi az esélye, hogy eljutnak odáig.
több mint 13 éve
jelenleg, tehát FA nélkül OLB, és S esetleg CB, ILBVédelembe milyen posztra kellene játékos?Leon78Semmi nincs kizárva, de emberke jó látta meg a hibát. Nem tudok elképzelni olyat, hogy ne legyen legalább egy draftolt a védelembe.Ma reggel olvastam egy vicces Mock Draftot, megosztom 😊Eleve a két RB draft kizárt szerintem. Vagy nem ? 😊Leon78
1. Eric Fisher (OT)
2. Kyle Long (OG)
3. Stepfan Taylor (RB)
4. E.J. Manuel (QB)
6. Jake Stoneburner (TE)
7. Denard Robinson (WR)
keresd a hibátFucu
több mint 13 éve
Védelembe milyen posztra kellene játékos?Semmi nincs kizárva, de emberke jó látta meg a hibát. Nem tudok elképzelni olyat, hogy ne legyen legalább egy draftolt a védelembe.Ma reggel olvastam egy vicces Mock Draftot, megosztom 😊Eleve a két RB draft kizárt szerintem. Vagy nem ? 😊Leon78
1. Eric Fisher (OT)
2. Kyle Long (OG)
3. Stepfan Taylor (RB)
4. E.J. Manuel (QB)
6. Jake Stoneburner (TE)
7. Denard Robinson (WR)
keresd a hibátFucu
több mint 13 éve
Semmi nincs kizárva, de emberke jó látta meg a hibát. Nem tudok elképzelni olyat, hogy ne legyen legalább egy draftolt a védelembe.Ma reggel olvastam egy vicces Mock Draftot, megosztom 😊Eleve a két RB draft kizárt szerintem. Vagy nem ? 😊Leon78
1. Eric Fisher (OT)
2. Kyle Long (OG)
3. Stepfan Taylor (RB)
4. E.J. Manuel (QB)
6. Jake Stoneburner (TE)
7. Denard Robinson (WR)
keresd a hibátFucu
Igazat megvallva, bármelyik futónak örülnék ebből a kettősből (persze Taylor esetében lehet még könnyeznék is 😊)
több mint 13 éve
Ma reggel olvastam egy vicces Mock Draftot, megosztom 😊Eleve a két RB draft kizárt szerintem. Vagy nem ? 😊
1. Eric Fisher (OT)
2. Kyle Long (OG)
3. Stepfan Taylor (RB)
4. E.J. Manuel (QB)
6. Jake Stoneburner (TE)
7. Denard Robinson (WR)
keresd a hibátFucu
több mint 13 éve
csak offense oldalas jatekosok vannak 😊
több mint 13 éve
Ma reggel olvastam egy vicces Mock Draftot, megosztom 😊1. Eric Fisher (OT)
2. Kyle Long (OG)
3. Stepfan Taylor (RB)
4. E.J. Manuel (QB)
6. Jake Stoneburner (TE)
7. Denard Robinson (WR)
keresd a hibát
több mint 13 éve
Larry is megy a Pro Bowlra, Brandon Marshall helyettDexxter Tailorhát akkor muszáj leszek belenéznem 😉
teccet a pódkászt 😊