Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Gyerekek ez nem semmi, tele vagytok infóval, most már én is rávetem magam az NCAA meccsekre. 😊Leon78
Épp most kezdődött egy... Geno Smith vs. Ryan Nassib 😀silent7939
Hát ez ameccs alapján nem sokra mennétek velük. (mondjuk idő volt csak szarabb a meccsnél, első félidőt néztem)
De törődjünk a mával. Madarak mostanában megtépáztak minket, ma nem hagyhatjuk, hogy a pintyek is ezt tegyék. Nektek meg a minnél jobb draft pozició a tét 😛, szóval sima meccset várok (és remélem egyik oldalon se lesz sérülés)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Hát mire legyen használva a FB ha nem blokkolásra? 😊 Sherman teljesen jó és special teamben is jól használható.
TE kelleni fog, Housler jó lesz, de a blokkolást tanulnia kell, King is sokat blokkol az irányítónak, köszönhetően a gyenge falnak (ez igaz Shermanre is).
Szerintem sem marad Beanie. LSH szabadügynök lesz nem tudom mit tereznek vele, de jó lenne megtartani. Powell sem ügyetlen srác és visszahordásban is jónak tűnt idén, szerintem őt megtartjuk. A 2-3-4 körökben tényleg jó lenne egy futó. Lacy jó lenne, de Franklin (UCLA), Ball (Wisconsin) vagy még van pár másik játékos is.
A Senior Bowlon szerintem kifejezetten erős lesz a felhozatal futóból ott is érdemes lesz figyelgetni.
AZ én személyes kedvencem Stepfan Taylor (Stanford).Fucu
Jóvanna 😀

Gondoltam lehetne FB-re is hívni egy-egy futást vagy esetlegesen meglepetés passzokat... bár ehhez kellene egy olyan fal amibe nem kell feltétlen besegíteni 😀silent7939
Amíg a futóink nem tudnak megoldani (kivétel Lions meccs) 1-2-3 yardos futásokat nincs értelme a FB-re hívni futást 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hát mire legyen használva a FB ha nem blokkolásra? 😊 Sherman teljesen jó és special teamben is jól használható.
TE kelleni fog, Housler jó lesz, de a blokkolást tanulnia kell, King is sokat blokkol az irányítónak, köszönhetően a gyenge falnak (ez igaz Shermanre is).
Szerintem sem marad Beanie. LSH szabadügynök lesz nem tudom mit tereznek vele, de jó lenne megtartani. Powell sem ügyetlen srác és visszahordásban is jónak tűnt idén, szerintem őt megtartjuk. A 2-3-4 körökben tényleg jó lenne egy futó. Lacy jó lenne, de Franklin (UCLA), Ball (Wisconsin) vagy még van pár másik játékos is.
A Senior Bowlon szerintem kifejezetten erős lesz a felhozatal futóból ott is érdemes lesz figyelgetni.
AZ én személyes kedvencem Stepfan Taylor (Stanford).Fucu
Jóvanna 😀

Gondoltam lehetne FB-re is hívni egy-egy futást vagy esetlegesen meglepetés passzokat... bár ehhez kellene egy olyan fal amibe nem kell feltétlen besegíteni 😀
több mint 11 éve
AZ én személyes kedvencem Stepfan Taylor (Stanford).

több mint 11 éve
Gyerekek ez nem semmi, tele vagytok infóval, most már én is rávetem magam az NCAA meccsekre. 😊Leon78
Épp most kezdődött egy... Geno Smith vs. Ryan Nassib 😀
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Gyerekek ez nem semmi, tele vagytok infóval, most már én is rávetem magam az NCAA meccsekre. 😊
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Most nincsenek egyenlőre magas körökre prognosztizált futók, de van jó pár későbbi, aki nekünk pont kapóra jöhet, mert az első köröket nem kéne erre ellőni.
Nekem tetszett az Alabamás Ed Lacy, de előtte nagyon jó fal van, szóval lehet becsapós ez a dolog.

Amúgy Wells már nyilatkozott is olyat, hogy a napjai meg vannak számolva nálunk. Sajnálatos, de nem nagyon fér bele, hogy két injury prone futónk legyen.

Ha Ryan marad első számú futónak, sztem valami erőgép féle, fizikálisabb futó kéne mellé. Le'Veon Bellre(Michigan State) kéne ránézni. Rá nagyjából illik ez a leírás. 6-2 magas mellé 242 lbs.
Runs with good forward lean and almost always falls forward. Flashes the ability to lower shoulder, uncoil and knock defender back on contact. (See play three of the 2012 Outback Bowl) Drives legs after contact. Drags defenders and pushes the pile when doesn't get a seam in short-yardage and goal line situations. Powerful stiff arm and can put defenders on their backs. Gets knees up and runs out of would-be shoelace tackles. Spins out of would-be tackles. The only time gets into trouble is when doesn't keep pads down.

Edit: találtam is a gépemen egy Minnesota elleni meccsét. Ott mondja a kommentátor hogy 1382 yardból 700 olyan van, amit szerelési kísérlet után hozott össze. Nem hangzik rosszul.
több mint 11 éve
Hú gyerekek mennyi minden történt a mai napon, megy ám az értekezés rendesen. 😊 Szerintetek Beanie Wells pályafutásának vége a csapatnál? Egyáltalán kik azok akik helyettesíthetik, van egyáltalán reális esély az RB draftra? Véleményem szerint nem nagyon kap több esélyt, igencsak sérülékeny, és ahhoz képest, hogy első körös nem nagyon váltotta meg a világot. Lehet első számú futó lesz Williams, de akkor ki lesz a 2. számú, ha viszont draftolunk futót, akkor milyen kaliberre kellene rámenni, egyáltalán milyen mély a felhozatal?
Leon78
Elméletileg elég jó a felhozatal. Korántsem biztos hogy a futóink szarok, bár én hiányolom az inteligenciát a játékukból. Gondolok itt az improvizációra, ha nem ott van a rés ahol kell akkor egy irányváltással megoldanák. Wellsben nincs meg az a tűz mint tavaly. Akkor 3 védővel a nyakán is hozott 2-3 yardot plusszban... idén ez nem látszott mikor egészséges volt akkor sem. Kell egy futó aki gyors is és erős is. LSH lehet hogy tudna termelni mert elég gyors de nem egy erőgép, így neki kell a jó blokk. Bevallom őszintén most az irányítókra koncentrálok mert az a legnagyobb need és nem nézegettem a futókat. Lehet hogy Fucu kolléga kisegít 😀

Mellesleg ami gyenge poszt még nálunk az a FB és a TE. Keveset vannak használva. FB-t szinte csak blokkolásra használnak Whiz-ék. Housler jó lesz de mellé is kellene egy jó felépítésű elkapó TE. Nem akarom bántani de Jeff King szerintem vicc 😀 Nem is értem hogy tudtuk draftolni annak idején 😀
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Hú gyerekek mennyi minden történt a mai napon, megy ám az értekezés rendesen. 😊 Szerintetek Beanie Wells pályafutásának vége a csapatnál? Egyáltalán kik azok akik helyettesíthetik, van egyáltalán reális esély az RB draftra? Véleményem szerint nem nagyon kap több esélyt, igencsak sérülékeny, és ahhoz képest, hogy első körös nem nagyon váltotta meg a világot. Lehet első számú futó lesz Williams, de akkor ki lesz a 2. számú, ha viszont draftolunk futót, akkor milyen kaliberre kellene rámenni, egyáltalán milyen mély a felhozatal?
több mint 11 éve
Senior Bowl január 26-án lesz, de az előtte lévő edzések az igazán érdekesek.

Persze a tavalyi Rams letrade 1/2-ről volt, de draft napon, ha valaki csúszik és pl a Cardsnak nem kell, de jön egy jó ajánlat rá és amott meg be tudnak húzni valakit akkor miért ne.

több mint 11 éve
Tyler Wilsont viszont lehet majd nézni a Senior Bowl edzéseken és a meccsen is. De nem csak az irányítókat érdemes ott figyelni, mindenkit.

Medvepapa: akkor meg fogsz lepődni 😊 (vagy én)
braxa: ez így van, de az eddigi tapasztalatok alapján nem lesz letrade, de ha Graves megy és Keim lesz a GM lehet ő bevállalósabb. Mert szerintem a Rams tavalyi produkciója elég jó volt.Fucu
Azért az egy 1/2 volt a Rams esetében, nekünk meg ha most kikapunk akkor is legjobb esetben 1/5 ha nyerünk ( 😊 ) akkor 1/9. Ennek nincs akkora értéke. Ráadásul akkor RGIII-ért jött előre a skins. Most szerintem nincs olyan prospect akiért megérné adni mondjuk egy 1/20+ és egy második vagy harmadik kört. Vagy nem jól gondolom? Azért valljuk be az esetek 90 százalékában irányítók miatt szokott ekkora mozgás lenni. Mögöttünk csak a Jets húz akinek égető a QB kérdés de ott meg úgyis Vick lesz a befutó. Nem hiszem hogy egy rookie miatt feltrédelnének.

Mellesleg mikor is van a Senior Bowl?silent7939
Sztem a legnagyobb álom az egy tavalyi dallasféle feltrade. Éppen lehet bent olyan passrusher vagy corner, akiért valaki beáldoz egy 2. kört(egye fene én adnék mellé valami későbbi picket 😀). Akkor kényelmesen be lehetne húzni az én kis kedvencemet, vagy a kiszemelt QB-t "értékénél", és a 2. körben jöhetne OL és még mindig lenne egy elég erős 3-4. körünk.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Tyler Wilsont viszont lehet majd nézni a Senior Bowl edzéseken és a meccsen is. De nem csak az irányítókat érdemes ott figyelni, mindenkit.

braxa: ez így van, de az eddigi tapasztalatok alapján nem lesz letrade, de ha Graves megy és Keim lesz a GM lehet ő bevállalósabb. Mert szerintem a Rams tavalyi produkciója elég jó volt.Fucu
Azért az egy 1/2 volt a Rams esetében, nekünk meg ha most kikapunk akkor is legjobb esetben 1/5 ha nyerünk ( 😊 ) akkor 1/9. Ennek nincs akkora értéke. Ráadásul akkor RGIII-ért jött előre a skins. Most szerintem nincs olyan prospect akiért megérné adni mondjuk egy 1/20+ és egy második vagy harmadik kört. Vagy nem jól gondolom? Azért valljuk be az esetek 90 százalékában irányítók miatt szokott ekkora mozgás lenni. Mögöttünk csak a Jets húz akinek égető a QB kérdés de ott meg úgyis Vick lesz a befutó. Nem hiszem hogy egy rookie miatt feltrédelnének.

Mellesleg mikor is van a Senior Bowl?silent7939
draftnapi fel/letrade az elsőkörben azért elég gyakori, sőt egyre gyakoribb, és ilyenkor nemcsak QBkért szokás mozogni.
több mint 11 éve

Mellesleg mikor is van a Senior Bowl?
több mint 11 éve

braxa: ez így van, de az eddigi tapasztalatok alapján nem lesz letrade, de ha Graves megy és Keim lesz a GM lehet ő bevállalósabb. Mert szerintem a Rams tavalyi produkciója elég jó volt.

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Szuper !!! Ha tudtok, mindig mondjátok mikor kire érdemes figyelni. Akkor este meccsnézés. 😊Leon78
Az említett Landry Jones mellett:
Dec. 31.: Music City Bowl - Mike Glennon, NC State
Jan. 1.: Orange Bowl - E.J. Manuel, Florida State
(Jan. 1.: Capital One Bowl - Aaron Murray, Georgia)vassadi
Mét talán Tyler Bray és Tyler Wilson akit meg kellene nézni de őket nem tudom mikor játszanak, ha játszanak egyáltalán. Ezeknek még nem néztem utána. Barkley-t nem mondom mert öt nem szeretném. 😀silent7939
Ő sérült. Nem is játszik. Tyler Brayről van TYL-en egy Tennessee-Georgia meccs. Azt érdemes leszedni, mert elég kemény védelem ellen tolja(Amiből simán kiköthet nálunk valaki).
A Jan. 4-es Oklahoma vs. Texas A&M is érdekes. Előbbinél Landry Jones utóbbinál meg a falemberek érdekesek. Mondjuk a Texas A&M meccsek alapból nagyon jók voltak. Jó nézni ahogy játszanak, nagyon szórakoztató ez a típusú QB játék.

A Jan. 7-es Notre Dame vs. Alabama is brutál jó meccs lesz. A Notre Dame-ben Te'o az Alabamaban meg a támadófal ami érdekes lehet számunkra, mellé esetleg Milliner. Én egy Alabama meccset láttam(vs Georgia) ott brutális volt az OL. Warmack kb kitolta a kamera látószögéből aki elé került. Kegyetlen az a srác. Kár hogy 6-10 között nem illik guardot húzni. 😀 andree
a letrade viszont nem szégyen
több mint 11 éve
Szuper !!! Ha tudtok, mindig mondjátok mikor kire érdemes figyelni. Akkor este meccsnézés. 😊Leon78
Mét talán Tyler Bray és Tyler Wilson akit meg kellene nézni de őket nem tudom mikor játszanak, ha játszanak egyáltalán. Ezeknek még nem néztem utána. Barkley-t nem mondom mert öt nem szeretném. 😀silent7939
Ő sérült. Nem is játszik. Tyler Brayről van TYL-en egy Tennessee-Georgia meccs. Azt érdemes leszedni, mert elég kemény védelem ellen tolja(Amiből simán kiköthet nálunk valaki).
A Jan. 4-es Oklahoma vs. Texas A&M is érdekes. Előbbinél Landry Jones utóbbinál meg a falemberek érdekesek. Mondjuk a Texas A&M meccsek alapból nagyon jók voltak. Jó nézni ahogy játszanak, nagyon szórakoztató ez a típusú QB játék.

A Jan. 7-es Notre Dame vs. Alabama is brutál jó meccs lesz. A Notre Dame-ben Te'o az Alabamaban meg a támadófal ami érdekes lehet számunkra, mellé esetleg Milliner. Én egy Alabama meccset láttam(vs Georgia) ott brutális volt az OL. Warmack kb kitolta a kamera látószögéből aki elé került. Kegyetlen az a srác. Kár hogy 6-10 között nem illik guardot húzni. 😀
több mint 11 éve
Egyiküket sem láthatod bowl-meccsen, mert Bray és Wilson csapata, a Tennessee és az Arkansas nem játszik az utószezonban, Barkley pedig sérülés miatt fogja kihagyni a Sun Bowlt.vassadi
Egyiküket sem láthatod bowl-meccsen, mert Bray és Wilson csapata, a Tennessee és az Arkansas nem játszik az utószezonban, Barkley pedig sérülés miatt fogja kihagyni a Sun Bowlt.vassadi
Barkley-ről rémlett hogy nem játszik. A 2 Tylert meg nem is néztem még meg. Köszi az infót mert így nem nyálazom végig a bowl menetrendeket. 😀
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Egyiküket sem láthatod bowl-meccsen, mert Bray és Wilson csapata, a Tennessee és az Arkansas nem játszik az utószezonban, Barkley pedig sérülés miatt fogja kihagyni a Sun Bowlt.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/29/Tippjatek_tizenhetedik_utolso_kor/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Mét talán Tyler Bray és Tyler Wilson akit meg kellene nézni de őket nem tudom mikor játszanak, ha játszanak egyáltalán. Ezeknek még nem néztem utána. Barkley-t nem mondom mert öt nem szeretném. 😀

Sőt valahogy Tyler Wilson sem nyerte el a tetszésemet. Magas, erős karja van, de valahogy szerintem nem elég mobilis.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
(Jan. 1.: Capital One Bowl - Aaron Murray, Georgia)
több mint 11 éve
Meglepődnék, ha nem OL-ba húznátok elsőre, aztán 2-4.-ig QB, RB, stb.Medvepapa
Én is így gondolom. Ol lesz az első QB a második. Utána D-be húzunk. Futót szerintem valahol hátul húzunk mert elég jó a felhozatal.
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Meglepődnék, ha nem OL-ba húznátok elsőre, aztán 2-4.-ig QB, RB, stb.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Jah... nem akarok a draft környékén utána nézni kit húztunk be 😀 silent7939
Ja ez így van. Sokkal szórakoztatóbb a draft, ha láttál mindenkitől 1-2 meccset, emlékszel néhány emlékezetes momentumára. Lehet szurkolni, örülni, dühösnek lenni. Nekem minden évben szent ünnep az NBA-NFL draft. Előtte mindig megnézek a jobb vagy a csapat szempontjából érdekesebb prospectekről 2-3 NCAA meccset. Sokkal jobb úgy az egész.
több mint 11 éve
Szerintem sem az lesz az első körben. Ott ellövünk egy OT-t vagy egy DE-t. Másodikban fog jönni a QB.

Vagy nem 😀