Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
BÚÉK mindegykibe! 😊
mostanában nem nagyon voltam Mona Lisa, azaz nem nagyon voltam képben, az SF meccset is át-előszilvesztereztem 😉
húúú, micsoda fejlemények! szerintem nem kellett volna még Whizre ráhúzni a vizes lepedőt... dehát ez van, 5-11 az magáért beszél, mondhatni ugyan ott tartunk mint 2010 végén... azaz sehol... de micsoda szezonkezdés: 4W! és micsoda zárás... 😕 az újévi kívánságaim között ott figyelt a pozitív Cards mérleg is 😊

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Mike Jurecki is azt írta most a twitteren, hogy közel a megállapodás a Cards és Reid között. ha marad Horton akkor oké, de így nem biztos, hogy maradna.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
CBS Sports' Jason LaCanfora expects ex-Eagles coach Andy Reid to end up as the next head coach of the Cardinals.
Team president Michael Bidwill isn't willing to give up on inconsistent oft-injured QB Kevin Kolb, who tutored under Reid in Philadelphia. A Reid hire could end up costing the Cardinals DC Ray Horton. It's fair to wonder if Reid would reunite with ex-Browns GM Tom Heckert, leading to the exit of VP of player personnel Steve Keim as well. LaCanfora confirms that Horton is interviewing with Cardinals ownership on Tuesday before interviews with Buffalo and Cleveland.
több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Hát remélem nem az lesz az avatarom alatt hogy Welcome Reid 😀
😀 😀 😀he7edik
Nem ér nyúlni a szövegem 😀silent7939
Jól van na nem a választ nyomtam 😛

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
😀 😀 😀he7edik
Nem ér nyúlni a szövegem 😀
több mint 11 éve
Remélem Whiz nem viszi magával Hortont is. Ha ő is megy akkor nagy szarban vagyunk az biztos.Leon78
Horton csak akkor távozhat, ha HC-nak viszi egy csapat. DC-ként élő szerződése van.Fucu
Él még az a szabály h ha kinevezik a DC-ség mellé assistant HC-nek akk mehet?empty taxi
jótól kérdezed 😀

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Remélem Whiz nem viszi magával Hortont is. Ha ő is megy akkor nagy szarban vagyunk az biztos.Leon78
Horton csak akkor távozhat, ha HC-nak viszi egy csapat. DC-ként élő szerződése van.Fucu
Él még az a szabály h ha kinevezik a DC-ség mellé assistant HC-nek akk mehet?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Horton csak akkor távozhat, ha HC-nak viszi egy csapat. DC-ként élő szerződése van.

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Remélem Whiz nem viszi magával Hortont is. Ha ő is megy akkor nagy szarban vagyunk az biztos.
több mint 11 éve
Whizről nem olvastam még semmit, de lehet csak OC állást kap majd. De szerintem látjuk idén valamelyik csapatnál.Fucu
Buffaloba megy HC interjúra is.empty taxi
dehogy megy. a Bills jön Zonába 😊
De nem csak miatta, hanem Horton miatt is.

több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
😀 😀 😀

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Whizről nem olvastam még semmit, de lehet csak OC állást kap majd. De szerintem látjuk idén valamelyik csapatnál.Fucu
Buffaloba megy HC interjúra is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hát érdekes lesz... sajnálom Whizt, mert nagyon bírtam, de az utóbbi három év tényleg nagyon gyenge volt, így annyira nem meglepő a kirúgása, Rod Graves GM-é pedig még annyira se.
Horton remélem marad (akár DC-ként is), HC-nak meg OC-nak meg jöhet bárki, csak ne Reid 😀 bár lehet, hogy Kolbot fel tudná támasztani 😊 érdekes lesz ez az offseason, az tuti 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Ezek az időszakok amikor felújítás van, hogy az offseason legizgalmasabb részévé válik. új GM/HC/stáb. emlékszem nálunk is amikor Harbaugh és Baalke lett a 2 vezér, és teljesen kipucolták az edzői stábot, mennyire izgalmas volt.
remélem Bidwillnek is sikerül valami jófajta teamet összerántani. sok sikert!petey
2008-as Off az idei D-vel... teljesen elégedett lennék 😀
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Ezek az időszakok amikor felújítás van, hogy az offseason legizgalmasabb részévé válik. új GM/HC/stáb. emlékszem nálunk is amikor Harbaugh és Baalke lett a 2 vezér, és teljesen kipucolták az edzői stábot, mennyire izgalmas volt.
remélem Bidwillnek is sikerül valami jófajta teamet összerántani. sok sikert!

több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Az mennyire korrekt dolog Calais Camppbelltől, hogy ragaszkodott hozzá, hogy tegnap Vonnie Holliday kezdjen helyette. Valószínűleg a tegnapi volt Holliday utolsó NFL mérkőzése.Fucu
Respect!

Whiz is repült 😕Fucu
Na ennek nem örülök, nyilván az ő sara is a QB-helyzet, de mégiscsak a valaha volt egyik legsikeresebb HC (volt) a Cardsnál. Számomra nem kérdés, hogy jövőre is NFL HC lesz valahol.
több mint 11 éve
a tegnapról röviden összefoglalva:
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/01/Egy_uj_korszak_kezdete/

több mint 11 éve
az uccsú:
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/01/Utozongek_17_het_-_49ers/

több mint 11 éve
lenne utózönge és a tegnapi nap eseményeinek az összefoglalása, de a népsport szerver szórakozikFucu
Van már valami híred? Mármint vezetés ügybensilent7939
semmi. még csak fél8 van Arizónában, ráadásul január elseje. majd később biztos lesznek pletykák, de hivatalosat én a héten még nem várok vagy ha igen csak hétvége felé. De Mike Bidwill tegnap elmondta, hogy nem fogja elkapkodni a döntést.

több mint 11 éve
lenne utózönge és a tegnapi nap eseményeinek az összefoglalása, de a népsport szerver szórakozikFucu
Van már valami híred? Mármint vezetés ügyben
több mint 11 éve
lenne utózönge és a tegnapi nap eseményeinek az összefoglalása, de a népsport szerver szórakozik

több mint 11 éve
Én Hortont mondanám, annak tükrében is, hogy (még) nem lett elküldve egy védekező edző sem. Mint írtam, ma találkozik Bidwillel, meglátjuk milyen hírek jönnek estefelé.

Whizről nem olvastam még semmit, de lehet csak OC állást kap majd. De szerintem látjuk idén valamelyik csapatnál.

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Kinek adjátok a legnagyobb esélyt?Shawn84

Viccet félretéve. A legnagyobb esélyt Hortonnak adom, ami nem tudom jó e? Deffense felfogású csapat? Nem szeretném 😊 Már ha azt akarna csinálni belőlünk.silent7939
Szerintem semmi baj azzal, ha védekező a csapat, csak legyen legalább egy közepes, megbízható offense, amely megtermeli azt a 20- 30 pontot ami a győzelemhez szükséges.
több mint 11 éve
Kinek adjátok a legnagyobb esélyt?Shawn84

Viccet félretéve. A legnagyobb esélyt Hortonnak adom, ami nem tudom jó e? Deffense felfogású csapat? Nem szeretném 😊 Már ha azt akarna csinálni belőlünk.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Kinek adjátok a legnagyobb esélyt?