Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Én is örülök, hogy nem a Cardsba jött. Edzői képességével nincs bajom, de az a mogorva arc nem szimpatikus, ennyi.
Nem, még nincsenek újabb hírek. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Cardinals11 6
Sziasztok!
Ti hogyan vagytok vele??? én őszíntén szólva örülök neki, hogy Andy Reid beugrott Arizona felé útközben Kansasba 😉

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Na srácok... megvannak a jegyek az idei 2 meccsre a Wembleybe 😀😀😀😀 Ez a napom fénypontja 😀silent7939
jól nyomod, gratula 😀
ha az Arizona jönne egyszer, én még akár hitelből is kimennék 😉

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Figyeltem tegnap Johns-t igaz csak az első félidőben, szerintem nem rossz játékos. A mozgása véleményem szerint szakasztott Brady. Ahogy elengedi a labdát, és ahogy dob nagyon hasonló. Elég intelligensnek tűnik, jól mozog a pályán, és gyorsan hozza a döntéseket, valamint pontos is. Persze ez csak az első félidő volt, hogy utána mit csinált azt nem láttam. Szerintem jó lenne nekünk. 😊
Ez a Manziel gyerek sem semmi, már most tuti 1/1-esnek néz ki.😊Leon78
Manziel az a sokat futkározós fajta... asszem tegnap is futott egy kevéskét... sajnos nem néztem mert sikerül bebaszcsizni kicsit 😀 Letöltöm valahonnan és megnézem Landrytsilent7939
Arra a fostos 229 yard-jára, meg a 2 TD-jére célozgatsz? 😀 😉N-Drew
Figyeltem tegnap Johns-t igaz csak az első félidőben, szerintem nem rossz játékos. A mozgása véleményem szerint szakasztott Brady. Ahogy elengedi a labdát, és ahogy dob nagyon hasonló. Elég intelligensnek tűnik, jól mozog a pályán, és gyorsan hozza a döntéseket, valamint pontos is. Persze ez csak az első félidő volt, hogy utána mit csinált azt nem láttam. Szerintem jó lenne nekünk. 😊
Manziel az a sokat futkározós fajta... asszem tegnap is futott egy kevéskét... sajnos nem néztem mert sikerül bebaszcsizni kicsit 😀 Letöltöm valahonnan és megnézem Landrytsilent7939
Arra a fostos 229 yard-jára, meg a 2 TD-jére célozgatsz? 😀 😉N-Drew
Jah 😊
több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Arra a fostos 229 yard-jára, meg a 2 TD-jére célozgatsz? 😀 😉

több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Ja jó lenne ilyen tájban kimenni. Fiesta Bowl, hazai PO meccs, meg egy-két Suns és Wildcats meccs. Utána akár meg is hallhatnék(valszeg éhen). De ez így túl sok álom egy helyen. 😀😀
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Na srácok... megvannak a jegyek az idei 2 meccsre a Wembleybe 😀😀😀😀 Ez a napom fénypontja 😀silent7939
Azta, de irigyellek . 😊 Akkor ezek szerint nem egyedül mégy 😊 Mibe került?Leon78
a zasszony meglepett vele... vele megyek...😊 asszem 76 font volt a 2 meccsre per kopfsilent7939
ilyen asszonyt szeretnék én is 😊Fucu
Innen is üdv az asszonynak... 😊 Én ha majd sok pénzem lesz, akkor Arizónába szeretnék kimenni egy hazai rangadóra... Húúúúú de jó is lenne 😊

Majd pedzegetem az asszonynak 😊
több mint 11 éve
Azta, de irigyellek . 😊 Akkor ezek szerint nem egyedül mégy 😊 Mibe került?Leon78
a zasszony meglepett vele... vele megyek...😊 asszem 76 font volt a 2 meccsre per kopfsilent7939
ilyen asszonyt szeretnék én is 😊

több mint 11 éve
Annyi a mákunk hogy a párom barátai kint élnek, így nem kell szállást intéznünk csak a repjegyet
több mint 11 éve
a zasszony meglepett vele... vele megyek...😊 asszem 76 font volt a 2 meccsre per kopf
több mint 11 éve
jaja csatlakozom, bár én inkább konyhát újítok fel, mint meccsre menjek 😊
Azért a 49ers meccsen gondolkodtam. Engem is érdekelne egy jegyár.

több mint 11 éve
Azta, de irigyellek . 😊 Akkor ezek szerint nem egyedül mégy 😊 Mibe került?
több mint 11 éve
Na srácok... megvannak a jegyek az idei 2 meccsre a Wembleybe 😀😀😀😀 Ez a napom fénypontja 😀
több mint 11 éve
Amúgy hír:
Darren Urban ‏@Cardschatter
Kiem in demand RT @AdamSchefter JAX’s two GM finalists are ATL dir of player personnel D. Caldwell and AZ dir of player personnel S. Keim.
Sztem mi még nem is interjúztattuk. Gondolom előbb HC kell. andree
De volt megbeszélése Bidwillel. Egyébként érdekes ez mert eddig az összes HC megbeszélésen ott volt Keim 😊 Meglátjuk, remélem Caldwell lesz a Jax GM ő kétszer is volt interjún.

több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Hehe. Az egész bowl szezonból erre a meccsre Készültem leginkább, de én is berúgtam kora este. Szerencsére már nekem is töltődik. A WC meccsig pont jó lesz. Amúgy hír:
Darren Urban ‏@Cardschatter
Kiem in demand RT @AdamSchefter JAX’s two GM finalists are ATL dir of player personnel D. Caldwell and AZ dir of player personnel S. Keim.
Sztem mi még nem is interjúztattuk. Gondolom előbb HC kell.
több mint 11 éve
Manziel az a sokat futkározós fajta... asszem tegnap is futott egy kevéskét... sajnos nem néztem mert sikerül bebaszcsizni kicsit 😀 Letöltöm valahonnan és megnézem Landryt
több mint 11 éve
Ez a Manziel gyerek sem semmi, már most tuti 1/1-esnek néz ki.😊
több mint 11 éve
Milyen hír? Semmis sokkoló nem történt mostanában.
Tegnap volt egy GM jelölttel, a Redskins alkalmazásában álló Morocco Brown interjúja, ma pedig Mike McCoy HC jelölttel lesz megbeszélése Bidwillnek.

több mint 11 éve
Bidwill még hétfőn azt nyilatkozta, hogy nem mondott le Kolbról. Még jó annyi lóvét kifizetett neki, nem engedi könnyen. Tehát olyan HC kell, akinek van olyan elképzelése (és OC jelöltje), amiben Kolb a kezdő irányító és ezt próbálják fejleszteni.

Félek, hogy első körben QB draft lesz, de ne jöjjön ez be. Persze az attól is függ ki lesz a HC-OC. Meglátjuk.Fucu
Hadd kezdjem azzal, hogy baromira sajnáltam Whisenhunt kirakását a csapattól. Nagyon jó edzőnek tartottam/tartom és ahogy én kívülről látom nem vele volt a gond, sokkal inkább azzal, hogy nem sikerült Warner-hez még csak megközelítőleg is hasonlóan jó QB-t szereznetek.

Amit pedig az egészből ki akartam hozni az az, hogy nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szvsz régen rossz, ha a QB-hez akarnak HC-t/OC-t választani. Tapasztalatból beszélek, nézzetek meg minket... totális katasztrófa. Mularkey volt kb. az egyetlen, aki vállalta, hogy ő majd franchise QB-t farag Gabbert-ből. Az eredmény ismert. Ugyanígy indult az a történet is. Eleve beszűkítené a lehetőségeket a keresésnél. Pedig a csapatotokban ennél jóval több van, ezért nem biztos, hogy Kolb-hoz kéne ragaszkodni és ezért elcseszni mondjuk még egy évet. Fitzgerald sem fiatalodik sajnos. De persze ez csak egy "külsős" vélemény.
N-Drew
Jól látod... mellesleg Kolb nem játszik egy szezonban max 6 meccset :😀
több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Bidwill még hétfőn azt nyilatkozta, hogy nem mondott le Kolbról. Még jó annyi lóvét kifizetett neki, nem engedi könnyen. Tehát olyan HC kell, akinek van olyan elképzelése (és OC jelöltje), amiben Kolb a kezdő irányító és ezt próbálják fejleszteni.

Félek, hogy első körben QB draft lesz, de ne jöjjön ez be. Persze az attól is függ ki lesz a HC-OC. Meglátjuk.Fucu
Hadd kezdjem azzal, hogy baromira sajnáltam Whisenhunt kirakását a csapattól. Nagyon jó edzőnek tartottam/tartom és ahogy én kívülről látom nem vele volt a gond, sokkal inkább azzal, hogy nem sikerült Warner-hez még csak megközelítőleg is hasonlóan jó QB-t szereznetek.

Amit pedig az egészből ki akartam hozni az az, hogy nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szvsz régen rossz, ha a QB-hez akarnak HC-t/OC-t választani. Tapasztalatból beszélek, nézzetek meg minket... totális katasztrófa. Mularkey volt kb. az egyetlen, aki vállalta, hogy ő majd franchise QB-t farag Gabbert-ből. Az eredmény ismert. Ugyanígy indult az a történet is. Eleve beszűkítené a lehetőségeket a keresésnél. Pedig a csapatotokban ennél jóval több van, ezért nem biztos, hogy Kolb-hoz kéne ragaszkodni és ezért elcseszni mondjuk még egy évet. Fitzgerald sem fiatalodik sajnos. De persze ez csak egy "külsős" vélemény.

több mint 11 éve
Ugye Haley nem komoly?

Valaki mondjon valamit mert nagy a csend a Cards háza táján.
több mint 11 éve
Digi nem adja, mert ezt a fox közvetíti és ők az espn-es bowlokat tudják adni.

andre: apró kiigazítás, de az 1/7 a miénk 😊

Mindenkinek más a megérzése, ebből is látszik milyen képlékeny a helyzet 😊
több mint 11 éve
Digi nem adja, mert ezt a fox közvetíti és ők az espn-es bowlokat tudják adni.

andre: apró kiigazítás, de az 1/7 a miénk 😊

Félek, hogy első körben QB draft lesz, de ne jöjjön ez be. Persze az attól is függ ki lesz a HC-OC. Meglátjuk.

több mint 11 éve
Ez mind szép és jó... de ehhez az is kell hogy képesek legyünk TD-ket gyártani és hiába van jó WR corpsunk ha a QB nem tudja odadobni a bőrt.silent7939
"Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni"

Pont ezért írtam ezt. Ugyan így gondolom. andree
Mi lehet a megoldás? Vagy egy tuti biztos támadó játék Kolb-al, amelyben próbáljuk minimalizálni az INT-k számát, és bízunk a védelemben, vagy kirúgni minden QB-t és választani egyet az első körben, akire rászabjuk a támadó játékunkat.
Az igazat megvallva attól félek, hogy még bíznak Kolbiban, ezért nem lesz korai QB draft.

Kezdő Kolb, csere Hoyer, harmadiknak marad Lindley 😕 De ne legyen igazam....

Pláne ha netán Horton lesz a HC, fog jönni valaki a védelembe ...Leon78
Én biztos vagyok a QB draftban, második körben. Ezért meg is nézem ma élőben az egyik favoritomat Landry Jonest 😊silent7939
Jó hogy mondod 😊 Magyar TV adja?Leon78
Szerintem nem... nézd meg a digit hátha
több mint 11 éve
Ez mind szép és jó... de ehhez az is kell hogy képesek legyünk TD-ket gyártani és hiába van jó WR corpsunk ha a QB nem tudja odadobni a bőrt.silent7939
"Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni"

Pont ezért írtam ezt. Ugyan így gondolom. andree
Mi lehet a megoldás? Vagy egy tuti biztos támadó játék Kolb-al, amelyben próbáljuk minimalizálni az INT-k számát, és bízunk a védelemben, vagy kirúgni minden QB-t és választani egyet az első körben, akire rászabjuk a támadó játékunkat.
Az igazat megvallva attól félek, hogy még bíznak Kolbiban, ezért nem lesz korai QB draft.

Kezdő Kolb, csere Hoyer, harmadiknak marad Lindley 😕 De ne legyen igazam....

Pláne ha netán Horton lesz a HC, fog jönni valaki a védelembe ...Leon78
Én biztos vagyok a QB draftban, második körben. Ezért meg is nézem ma élőben az egyik favoritomat Landry Jonest 😊silent7939
Jó hogy mondod 😊 Magyar TV adja?