Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Szerintem az is egy befolyásoló tényező lehet,hogy az NFC-W egy, vagy talán 2 éven belül a liga legkeményebb csoportja lehet. A Frisco-Hawks-Rams hármas mind igencsak tetszetős védelemmel rendelkezik, és nektek sem hiányzik sok ehhez a szinthez! Kiegyenlített a csoport, és nehéz lesz innen rájátszásba menni, legyen szó a négyes bármelyik tagjáról! Szerintem egy védelmi guruval járnátok jól. Annyira hat egymásra,hogy melyik csapat milyen stílust játszik,hogy évi 6 mérkőzés, ami a divízióbeliség miatt minimum 6+1-nek számít, nem hagyható figyelmen kívül. Azonosulni kell a csoport trendjével!
Én legalábbis így látom!undisputedly
Pont nem a D-vel volt a gond, ebben szerintem a többi csoportellenfél szintjén vagyunk. Védelmi gurunak meg ott van (volt) Horton.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mit gondoltok, mennyire vonzó most itt a HC állás? Ugye tudjuk, hogy Horton első opciója vagyunk, de vajon Reid vagy McCoy minket favorizálna? Elég rossz az időzítés, mert bőven üresedtek meg HC állások idén, és valljuk meg, nem mi vagyunk a legszexibb választás ligautolsó környéki offensel. andree
Szerintem az is egy befolyásoló tényező lehet,hogy az NFC-W egy, vagy talán 2 éven belül a liga legkeményebb csoportja lehet. A Frisco-Hawks-Rams hármas mind igencsak tetszetős védelemmel rendelkezik, és nektek sem hiányzik sok ehhez a szinthez! Kiegyenlített a csoport, és nehéz lesz innen rájátszásba menni, legyen szó a négyes bármelyik tagjáról! Szerintem egy védelmi guruval járnátok jól. Annyira hat egymásra,hogy melyik csapat milyen stílust játszik,hogy évi 6 mérkőzés, ami a divízióbeliség miatt minimum 6+1-nek számít, nem hagyható figyelmen kívül. Azonosulni kell a csoport trendjével!
Én legalábbis így látom!
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
szerintem mindegyik HC jelöltben van bizonyítási vágy. Itt most szar az offense. Tudja hogy ezen kell javítani. Ha nincs elképzelése, hogyan tudná véghezvinni ezt a javulást akkor nincs értelme HC-nak menni. Most az más kérdés, hogy sikerül-e neki vagy sem. Én ilyentől nem félek. Ha tökös az edző akkor a szarból is igyekszik várat építeni.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Mit gondoltok, mennyire vonzó most itt a HC állás? Ugye tudjuk, hogy Horton első opciója vagyunk, de vajon Reid vagy McCoy minket favorizálna? Elég rossz az időzítés, mert bőven üresedtek meg HC állások idén, és valljuk meg, nem mi vagyunk a legszexibb választás ligautolsó környéki offensel.
több mint 11 éve
Új HC jelölt a kosárban: Todd Haley, engedély megkérve a Steelerstől, interjú időpont természetesen még nincs.

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/03/NFC_West_All_Star/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Arizona Cardinals will interview Redskins pro personnel exec Morocco Brown for GM spot on Friday in Washington.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
az idei TD termésünk 25 darab... 😕 (tavaly 37) a 2010-es 5-11-es szezonban is azért hellyel-közzel megvolt a meccsenkénti kettes átlag: 31 TD...
nemcsoda, hogy idén, szó szerint megbukott a támadó vezérkar... a csúcsszuper TE edzőnket kivéve ugyebár 😉
 www.nfl.com/standings?category=league&sort=TOUCHDOWNS&order=desc&colSel=9

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
csak felkerült az SF meccs az ukrán oldalra, csak muszáj lesz megnéznem 😉
 sport-video.org.ua/americanfootball.html

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
janisz 137 — Warnerfan
Horton második interjúja Bidwillel megtörtént. Jelen volt Steve Keim és Jason Licht is jelen volt.
Utána találkozott riporterekkel. Azt mondta, hogy a Cards az első számú opciója tehát szívesen maradna, de mint HC.
Tegnap este találkozott a Browns tulajjal, és ma még a Bills vezetőséggel fog találkozni.Fucu
én támogatnám Hortont, had szóljon 😊Cardinalis
jó lenne ha maradna...............!

több mint 11 éve
Horton második interjúja Bidwillel megtörtént. Jelen volt Steve Keim és Jason Licht is jelen volt.
Utána találkozott riporterekkel. Azt mondta, hogy a Cards az első számú opciója tehát szívesen maradna, de mint HC.
Tegnap este találkozott a Browns tulajjal, és ma még a Bills vezetőséggel fog találkozni.Fucu
én támogatnám Hortont, had szóljon 😊

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Tegnap este találkozott a Browns tulajjal, és ma még a Bills vezetőséggel fog találkozni.

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Horton will get a second interview with the Cardinals
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/01/horton-will-get-a-second-interview-with-the-cardinals/

Lehet tegnap csak ettek egy kis káposztalevest, és erőtlenül feküdtek az asztalon. 😀 andree
Vagy ittak egy jó gyógysört 😀
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Horton will get a second interview with the Cardinals
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/01/horton-will-get-a-second-interview-with-the-cardinals/

Lehet tegnap csak ettek egy kis káposztalevest, és erőtlenül feküdtek az asztalon. 😀
több mint 11 éve
A fizukat meg lehet nézni valahol?Leon78
 www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/arz/

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Tuti, ha nem Horton lesz a HC, akkor elmegy!catattack
Hatalmas baklövés lenne elengedni még őt is. Ne legyen így de szerintem nagyon csúnya szezonnak néznénk elébe.silent7939
Még az a kis örömünk se lenne, hogy a védelem megnyer egy két meccset.. 😊
Remélem nem azért szerződtetünk új edzőt, hogy Kolb karrierjét irányítsa, alakítsa. Ez abszurdum lenne. Úgy tiszteljük, mintha egy félisten lenne, pedig nemhogy nem halhatatlan, de sérülékenyebb, mint az átlag QB.
A prospectek között most néztem meg Glennont, mit mondjak rakéta keze van a srácnak, ráadásul szerintem elég gyorsan szabadul a labdától, ami a mi falunk mögött nem hátrány. Szóval akár ő is lehetne egy 2.-3. körös irányító választás.

A fizetés csökkentésekről mi a véleményetek? Elképzelhető, hogy Fitz fizuja is csökken? Jó lenne spórolni egy kis pénzt, persze Kolbon is....

A fizukat meg lehet nézni valahol?
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Tuti, ha nem Horton lesz a HC, akkor elmegy!catattack
Hatalmas baklövés lenne elengedni még őt is. Ne legyen így de szerintem nagyon csúnya szezonnak néznénk elébe.
több mint 11 éve
catattack 3 520
Tuti, ha nem Horton lesz a HC, akkor elmegy!
több mint 11 éve
Meg lehet nyugodni. a Cards hivatalos PR embere most írta twitterre, hogy délután volt Bidwill-Horton találkozó. Valószínűleg a hétvége során lesz interjú Mike McCoynak. Reid-ről még semmi hír.

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
csupa megbukott ember. csak Kolb miatt. Vicces ember ez a Mike Bidwill 😊Fucu
Azért Castillo jó OL edző. Ha azt sikerül rendbetenni, akkor ezzel a védelemmel (még ha 43 lesz belőle) Kolb lehet hatékony game manager, ameddig betalálnak drafton vagy FA-n a franchise guyjal.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
KTVK in Phoenix first reported that Andy Reid and the Cardinals are close to a deal.

Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora
No shortage of sources telling me that Andy Reid will be having a press conference in Arizona by end of the week.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért ne haragudjatok tisztelet a kivételnek és nyilván én elfogult vagyok de marhára nem értem mire ez a Reid iszonyat? Nyilván csinált marhaságokat de időnkét úgy tesznek némelyek mintha 10 FR-t tönkretett volna, holott... az egy dolog, hogy nem szimpatikus de ennyire irtózni tőle... igenis kívánom neki hogy leygen itt sikeres ha valóban idejön, és bizony tartok tőle úgy járok vele mint az NHL-ben Claude Juliennel. Évekig egész jól tolta nálunk a Montrealnál aztán egy gyengébb év után elküldték rá két évre Stanley Cup a Boston Bruinsal. Sztem kiegyeznétek vele és van is rá esély.
több mint 11 éve
csupa megbukott ember. csak Kolb miatt. Vicces ember ez a Mike Bidwill 😊

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
La Canfora:
Reid could easily put together staff with guys like Juan Castillo, Pat Shurmur, Brad Childress. Also, Reid could work with Kolb if need be
Részvétem srácok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mike Jurecki is azt írta most a twitteren, hogy közel a megállapodás a Cards és Reid között. ha marad Horton akkor oké, de így nem biztos, hogy maradna.Fucu
Ha jön Reid akkor Tom Heckert lehet a GM akit hoz Bidwill.
Még jó hogy tegnap azt nyilatkozta, hogy nem lesz elsietve az edző és/vagy GM kérdés.