Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
andree
1 737
Mike McCoy se lenne rossz. Össze tudott rakni hirtelen TT-re is egy playbookot, utána PM se jelentett gondot(még jó 😀). Igazából egy alkalmazkodóképes, támadáshoz jól értő edző nagyot lendíthetne a csapaton. Whiz kétségbeesetten kereste a kirakós darabjait a rendszeréhez, jó lenne valaki, aki a rendszert keresi a meglévő elemekhez. Horton meg maradhatna DC.
több mint 11 éve
Mellesleg lehet tudni mi lesz Whizzel? Érdeklődnek utána valahol? Nem nagyon olvasok róla semmit.Hát nemtom... nekem nem igazán jön be amit Andy Reid képvisel... lehet hogy csak azért mert én már csak a leszálló ágban lévő HC-t ismertem belőle
több mint 11 éve
Na fasza!Így kezdődik az új év.... másnapos vagyok, be kellett jönnöm melózni és ráadásul Whizt is kibaszták... Zsír.
Hortonnal vigasztalódnék HC poszton!
több mint 11 éve
Horton iránt még a Chiefs is érdeklődik.Michael Bidwill három HC jelöltet nevezett meg akiket interjúztatni fog. Mike McCoy (Dencer, OC), Andy Reid (Eagles, HC) és Ray Horton.FucuBill O'Brien (Penn State HC, korábbi Pats OC) is a listátokon van.
Állítólag Hortonra melletettek a Bills és a Browns is szemet vetett.
Közben a Chargers is engedélyt kért Keim interjúztatására.empty taxi
Bidwill ma reggel találkozik Hortonnal, remélem nem megy további interjúkra. 😊
több mint 11 éve
Michael Bidwill három HC jelöltet nevezett meg akiket interjúztatni fog. Mike McCoy (Dencer, OC), Andy Reid (Eagles, HC) és Ray Horton.FucuBill O'Brien (Penn State HC, korábbi Pats OC) is a listátokon van.
Állítólag Hortonra melletettek a Bills és a Browns is szemet vetett.
Közben a Chargers is engedélyt kért Keim interjúztatására.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
andree
1 737
A GM kérdésről:Van aki nagyon nyomatja Keim előléptetését(Máshonnan is van érdeklődés a ligából). Fórumon ezt írták róla:
When Washington was drafted, it was Keim who said he had him as the #13 overall guy. Could it be that Whisenhunt and Keim BOTH loved him? I guess that's possible. But seeing as it was Keim who was in charge of scouting, that leads me to believe that it was Keim's assessment of Washington that led the Cards to make the move up to grab him. And it was Keim who was touting PP21 as "the best return man I've ever seen, including Hester" leading up to the 2011 draft...And even before Keim had ANY real say in the draft, he was pushing for Peterson in 2007. We all know how that went.
Steve keim is regarded by many around the league as having one of the best eyes for talent in the NFL.
több mint 11 éve
Basszus, mi a drafton morfondírozunk, közben meg leváltják a fél edzői kart és vezetőséget. Mi lesz itt.... Remélem Horton lesz a HC és keres maga mellé egy tökös DC-t.Most aztán tényleg nem lehet találgatni.
Én is sajnálom Whizt, de az utóbbi időben tényleg egy kicsit töketlennek tűnt, bár lehet inkább az OC- nek köszönheti a kirúgását. 😕
több mint 11 éve
Michael Bidwill három HC jelöltet nevezett meg akiket interjúztatni fog. Mike McCoy (Dencer, OC), Andy Reid (Eagles, HC) és Ray Horton.
több mint 11 éve
a támadó edzők közül csak Freddie Kitchens maradt.A special team ezdő Kevin Spencer is marad.
Teljes offense átalakítás. Csak a jó embereket szerződtessük.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Jáj! Geci sok ember! Mi lesz itt bazze...
több mint 11 éve
andree
1 737
Darren Urban @CardschatterA teljes lista.
Cards fire GM Rod Graves, HC Ken Whisenhunt and offensive coaches Russ Grimm, Mike Miller, Reich, McNulty, Robinson and Chad Grimm.
több mint 11 éve
andree
1 737
Kemény. Én azért nem utáltam meg Whizt. Viszont olvastam anno egy jó írást(amit most hirtelen nem találok), hogy amit a QB pozícióval és egyben a játékosok felépítésével csinált, az komoly tényező lehet a bukásában. Edit: Közben megtaláltam: www.azcentral.com/sports/cardinals/articles/20121225time-for-the-arizona-cardinals-decision-looming.html?nclick_check=1
"Whisenhunt’s biggest failing in the past three years has been in personnel evaluation, not coaching. He thought Derek Anderson was better than Matt Leinart. He and his coaches thought Max Hall was the next best thing. They made a bold move to trade for Kevin Kolb in the summer of 2011. Whisenhunt decided this year coming out of training camp that John Skelton was better than Kolb."
több mint 11 éve
Nagyon megkedveltem Whizt az elmúlt hat évben.Hortont emlegetik legesélyesebbnek, ahogy Keimet Graves helyére. legalább nem tök ismeretlenek jönnének. Viszont akkor ki lenne a DC?
több mint 11 éve
catattack
3 520
Fúú bazmeg... Ez szíven ütött!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Akkor asszem Horton papa...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanforaAs I've been reporting, Cardinals very likely to promote assistant GM Steve Keim to the GM position
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterCardinals fired HC Ken Whisenhunt. Up to 7 HCs today.
több mint 11 éve
andree
1 737
Alakul a nap.
több mint 11 éve
Az mennyire korrekt dolog Calais Camppbelltől, hogy ragaszkodott hozzá, hogy tegnap Vonnie Holliday kezdjen helyette. Valószínűleg a tegnapi volt Holliday utolsó NFL mérkőzése.
több mint 11 éve
andree
1 737
Ő különösen fájó nekem, mert a zoomos rehab videóját sokszor nézegettem motivációnak a saját térd rehabom közben. Így nagyon szurkoltam neki. Remélem jövőre jobb playhívásokkal, jobb támogatással és egészségesen tolhatja le a szezont.Hát ja. Most nincs túlzottan jó alkupozícióban. Játszott 15 meccset két év alatt. andreena, az majdnem egy teljes szezon 😀😀 ryan williams meg 4 meccset játszott 2 év alatt, az se sokkal jobb 😀Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Hát ja. Most nincs túlzottan jó alkupozícióban. Játszott 15 meccset két év alatt. andreena, az majdnem egy teljes szezon 😀😀 ryan williams meg 4 meccset játszott 2 év alatt, az se sokkal jobb 😀