Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Nem zörög a haraszt.....
 www.sacbee.com/2012/12/27/5077543/alex-smith-in-arizona-snyder-likes.html#mi_rss=49ers
Adam Snyder for Smithdiverdoc
Remélem nem! Alex is csak egy lepattanó akárcsak Kolb. Ráadásul neki személyre szabott playbook kell, aminek a játszására szerintem a Cards alkalmatlan. Húzzunk már egy 2. körös fiatalt aki lehet a jövő. Alex sem lenne jobb mint Kolb.
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem zörög a haraszt.....
 www.sacbee.com/2012/12/27/5077543/alex-smith-in-arizona-snyder-likes.html#mi_rss=49ers
Adam Snyder for Smith

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.Fucu
Én is őt hiányolom... simán ott kellene lennie. Viszont ami meglepő a KC játékosok számossága mint 1/1 várományosok 😀silent7939
Mondjuk jobban megnézve ki helyére került volna be? 😊
Willis, Bowman, Aldon Smith, Ware, Matthews. Erős névsor és csak az első kettő ILBFucu
Ebből is látszik, hogy idén erősebb az NFC, AFC-ben befért volna, még akár kezdőbe is...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.Fucu
Én is őt hiányolom... simán ott kellene lennie. Viszont ami meglepő a KC játékosok számossága mint 1/1 várományosok 😀silent7939
Mondjuk jobban megnézve ki helyére került volna be? 😊
Willis, Bowman, Aldon Smith, Ware, Matthews. Erős névsor és csak az első kettő ILB

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Én is őt hiányolom... simán ott kellene lennie. Viszont ami meglepő a KC játékosok számossága mint 1/1 várományosok 😀
több mint 11 éve
Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.

több mint 11 éve
Es ami a fontos, mar nem returnerkent.Delonso_
Az idei dropjai után nem is csodálkozom 😀
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Es ami a fontos, mar nem returnerkent.
több mint 11 éve
PP ProBowler 😊 Azért én még a védelemből el tudtam volna képzelni 1-2 embert.
több mint 11 éve
Hólyer lesz a kezdő vasárnap... 😀 először Skelton, aztán Kolb, aztán megint Skelton, utána Lindley, egy meccs erejéig megint Skelton, ismét Lindley, majd Hoyer. élmény ez a szezon 😀Dexxter Tailor
Tele vagyunk jobbnál jobb kezdő irányítókkal... bár Kolbot nem bántom mert idén 4-0 a mérlege, de törékeny a lelkem... vagy ha nem jobban mint mások, akkor vonzza a bajt 😀
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hólyer lesz a kezdő vasárnap... 😀 először Skelton, aztán Kolb, aztán megint Skelton, utána Lindley, egy meccs erejéig megint Skelton, ismét Lindley, majd Hoyer. élmény ez a szezon 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Egy rakás helyen Matt Barkleyt aposztrofálják hozzánk a drafton... én személy szerint nem örülnék neki... kicsit utána néztem a kismókusnak és nagyon Leinartra hajaz... az meg ugye nem jött be 😀
több mint 11 éve
catattack 3 520
Housler IR-en... Mondjuk má mindegy...
több mint 11 éve
utózöngék, tőlem, nektek, karácsonyra 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/25/Utozongek_-_16_het_vs_Bears/

Don't blink!
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
hát nem Hoyer a mi kari ajeszünk... 😕
inkább talán a Bethel TD 😊
ha jól sejtem, Fitz az idei legjobb meccsét tudhatja magáénak az elkapott yardok tekintetében...
Boldok Karit mindegykinek! 😉Cardinalis
a-a Fitzinek az w9-en volt... 😊Divat
tévedtem, idei második legtöbb yardos meccse volt, w3 a befutó 114 yarddal:
 www.azcardinals.com/team/roster/Larry-Fitzgerald/5e798db3-4421-453f-a489-c060d8eaf731
és most látom, hogy a 2004-es rúúki évéhez képest ebben az évben eddig, csak 5 yardot tett hozzá csórikám...

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hát nem Hoyer a mi kari ajeszünk... 😕
inkább talán a Bethel TD 😊
ha jól sejtem, Fitz az idei legjobb meccsét tudhatja magáénak az elkapott yardok tekintetében...
Boldok Karit mindegykinek! 😉Cardinalis
a-a Fitzinek az w9-en volt... 😊

|
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
"RB Beanie Wells: "My days are numbered" in AZ. He's auditioning for 31 other teams, he said."

Az ILB dologhoz meg annyi, hogy én Lennon távozásával számoltam. De persze még szezon van, nem kéne ennyire pörögni ezen az egész témán, csak így a vereségek sűrűjében, próbálom lelkesíteni magam, töltögetem az NCAA meccseket és jó rámutogatni, hogy ez vagy az a srác milyen jó is lenne. 😊
több mint 11 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/24/Tippjatek_16_fordulo_-_eredmenyek/

Utózöngék pedig holnap este jönnek tőlem 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
catattack 3 520
Az okosok azt mondják, hogy 3 körben is kitűnő RB kapható...
Szóval az tuti nem 1 kör.
több mint 11 éve
catattack 3 520
Lenonba simán több van annyi, mint Porter utolsó éveiben...
több mint 11 éve
😂
Túlettétek magatokat, hogy nem jut elég vér az agyatokba?
ILB? Washington és Lenon nevek mondanak valamit?
Ha minden poszton ilyen kaliberű játékosaink lennének, akkor nem itt tartanánk...

Silent!
Mihez nem elég intelligens Beanie?catattack
Cutback és a többiek 😊
több mint 11 éve
Lenon utolsó szezonja ez, ha minden igaz lejár a szerződése. Nem tudom mennyi van még benne, de már nem fiatal ő sem. Washington elit ez nem kétség.

Beanie térde nem lesz jobb és mivel Williams piszok mód sérülékeny nem lepődnék meg a futó drafton, de nem az első körben, hanem a hátsókban (harmadikban Stefan Taylor az álom ki tudja miért? 😊), de a blokkolás az igazi gond.

több mint 11 éve
catattack 3 520
😂
Túlettétek magatokat, hogy nem jut elég vér az agyatokba?
ILB? Washington és Lenon nevek mondanak valamit?
Ha minden poszton ilyen kaliberű játékosaink lennének, akkor nem itt tartanánk...

Silent!
Mihez nem elég intelligens Beanie?
több mint 11 éve
Néztem éjjel a csoportrangadót. Nem lenne baj ha mi is megtalálnánk a magunk Russel Wilsonját, vagy egye fene legalább Colin Kaepernickjét.

Emellett nem lenne hülyeség kicsit erősíteni futás ellen is a védelmet tekintve, hogy Steven Jackson, Frank Gore és Marshawn Lynch jön szembe a csoporton belül, a liga 19. 4. és 2. legproduktívabb futóegységét vezetve.

Nagyon kemény lett ez az NFC West, rendesen össze kell kapnia magát a bandának jövőre. andree
Nálam már megvan 😊

Landry Jones-nak hívják. 😊

Egyébként igazad van. Kellene futó is. LSH szerintem gyenge, Wells nem elég intelligens és túl gyorsnak sem nevezném.

A futásblokkunkon sem ártana javítani mert az nem hogy gyenge, de nincs 😊

Tehát akkor ezt szeretném karira:

1 - RB
2 - QB (Landry Jones, ha esetleg csúszik addig akkor Barkley)
3 - OG, OT
4 - OG, OT
5 - DE, DT
6 - ...silent7939
Én elsősorban a futás elleni védekezést írtam most, de egyértelmű, hogy liga utolsó futójátékkal semmi keresnivalónk nincs. Szóval ILB is kéne, guard is, LT is, RB és QB is. De nem kell mindent a draftról, lesz Fa piac is, a draft board is átrendeződik addigra. Landry Jones lehet 1. körös lesz a draftig, pedig most a legtöbb helyen messze van tőle.

Ennyi need-el el lehetett volna gondolkodni egy trade down-on, de nem elég magas pick és nem elég erős a class teteje, hogy 2. kört kapjunk érte. Szóval azt kell beosztani ami van. A legjobb egy franchise LT lenne, aki átküldhetné jobb oldalra Brownt. Ez önmagában sok problémát megoldana. meg persze mindenképpen kell egy jó project QB Kolb mögé.

Álmaimban Joeckel, Landry Jones, Ogletree és Eddie Lacy csúszott hozzánk körről-körre. Csak sajnos ennek nincs reális esélye. andree
Szerintem Landry bent lesz másodikban... Január 4.-én megnézem mit művelnek majd Johnny Football-al a Bowl-on 😀
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Double cover level hardcore:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...