Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Döntöttem QB ügyben!!!
Landry Jones-t akarom második vagy harmadik körben. Valaki szóljon Whiznek 😀silent7939
Elég sok korrekt kis 2-4. körös QB van idén. Nem tudom merre fognak mozogni a draftig, de én is jobban örülnék egy második körös QB-nak, mint Barkleynak 1/10 környékén. Mondjuk egy 1/8-al nem tudom mennyire fog megremegni a BPA brigádunk keze, mikor tudják, hogy mindenki az offense rendbetételét várja tőlük, de még bent van mondjuk Te'o, Milliner vagy Werner. 😊

Amúgy draft ide vagy oda nagyon jól jött ez a győzelem. Egy 12-es vereségsorozattal befejezett szezon félő, hogy nagyon szétzilálta volna a bandát. Már így is voltak nyugtalanító hírek(Wilson, Dockett). Kellenek a változások, de armageddon azért nem. andree
Offense alatt mit értesz? Falat is? Szerintem elég jól muzsikálnak mostanában.silent7939
A passz védelem tényleg nem vészes, de futójátékunk továbbra sincs. Nem hiszem, hogy teljes egészében Wells sara lenne ez a 3 alatti átlag. Így szezon végére tényleg összekapták magukat kicsit, de sztem abba a hitbe ringatni magunkat, hogy megcsináltuk alsó kategóriás Fa-kból és 4-6. körös pickekből a falat, kb olyan lenne, mint mikor Skelton tavalyi uccsó 8 meccse után hittük sokan, hogy egy 5. körös QB-val megoldódtak az irányítógondok. Amúgy nem baj az ha védelembe megy az első körös pick. Ha annyira értékes embert találnak akkor hajrá(Csak Geno Smith és Luke Joeckel olyan prospectek, hogy elsírnám magam, ha bent hagynánk őket, de ők TOP5-ben kimennek úgy is), de az első 4 körben mindenképpen kell OL és QB, esetleg RB is, de én még azért bízok Williamsben.
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Döntöttem QB ügyben!!!
Landry Jones-t akarom második vagy harmadik körben. Valaki szóljon Whiznek 😀silent7939
Elég sok korrekt kis 2-4. körös QB van idén. Nem tudom merre fognak mozogni a draftig, de én is jobban örülnék egy második körös QB-nak, mint Barkleynak 1/10 környékén. Mondjuk egy 1/8-al nem tudom mennyire fog megremegni a BPA brigádunk keze, mikor tudják, hogy mindenki az offense rendbetételét várja tőlük, de még bent van mondjuk Te'o, Milliner vagy Werner. 😊

Amúgy draft ide vagy oda nagyon jól jött ez a győzelem. Egy 12-es vereségsorozattal befejezett szezon félő, hogy nagyon szétzilálta volna a bandát. Már így is voltak nyugtalanító hírek(Wilson, Dockett). Kellenek a változások, de armageddon azért nem. andree
Offense alatt mit értesz? Falat is? Szerintem elég jól muzsikálnak mostanában.
több mint 13 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Döntöttem QB ügyben!!!

Amúgy draft ide vagy oda nagyon jól jött ez a győzelem. Egy 12-es vereségsorozattal befejezett szezon félő, hogy nagyon szétzilálta volna a bandát. Már így is voltak nyugtalanító hírek(Wilson, Dockett). Kellenek a változások, de armageddon azért nem.
több mint 13 éve
Döntöttem QB ügyben!!!
Landry Jones-t akarom második vagy harmadik körben. Valaki szóljon Whiznek 😀
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 953
Ez emberes volt, gratulálok! Ilyen zakó után becsülettel felálltatok. Ugye hogy nem olyan kutyaütő az NFC West!garrett27
köszi, de ez csak a szájízt javítja... 😉
mi már ugyan nem rúgunk labdába, viszont az NFC West eléggé képben van 😊 eddig két csapattal és még a Rams is indihánt 😊
 www.nfl.com/playoffs/playoff-picture
több mint 13 éve
Ez emberes volt, gratulálok! Ilyen zakó után becsülettel felálltatok. Ugye hogy nem olyan kutyaütő az NFC West!garrett27
Aki ilyet állít az hazudik 😊 De ebből a győzelemből nem vonnék le túl sokat. Ezt a védelem és az ST nyerte meg.
Az O fal rendben volt, szerintem kellőképpen megvédték Lindleyt. Konkrétan az első félidőben Suh-nak még momentumai sem voltak. A 2 rookie tackle is állta a sarat, bár ez már az elmúlt néhány meccsen is látszott. A gyenge pont az irányító. Az a keresztünk 3 szezon óta és ez már nem lesz jobb idén. Remélem a drafton összekapunk egy épkézláb QB-t és akkor kánaán lesz 2014-es szezon. 1-2 éven belül halálcsoport leszünk és akkor vérre menő küzdelem lesz a csoport elsőségért.
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Ez emberes volt, gratulálok! Ilyen zakó után becsülettel felálltatok. Ugye hogy nem olyan kutyaütő az NFC West!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/17/Tippjatek_15_het_-_eredmenyek/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Csak box scoret néztem, szurkoltam, mikor láttam félidőben, hogy vezet a csapat 2TD-al. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ebben bőven benne volt a Lions is.... de leszarom! 😂
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 953
jupiii! 😊
győztünk!!!!!!!!! 😀
nekem jól esett, mint egy falat kenyér 😉
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagy gratula a Whez! Nagyon megérdemeltétek már! Különösen az 58-0 és a 9 L után.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Jól látod Fucu, sokat fogják mozgatni. Mindkét oldalon feltűnik, sőt slotban is sokszor láthattuk. Remélem 100yard fölé megy. A meccset leszarom (leginkább a fiataljaink miatt nézem meg), remélem kikapunk.

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Game Day!
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Merkozes_beharangozo__15_het_vs_Lions/Fucu
Bírom az optimizmusod, de Megatron meg fogja etetni PP-t simán. Ja és remélem ne PP fog PR szerepben tündökölni. Hoyert meg állítsák csak be ha már pénzt kap. Rosszabb nem lehet mint a másik kettő 😀silent7939
nem maradtmás csak az optimizmus. 😊 Megatron a második kedven WR-em szurkolok neki hogy meglegyen a rekord és szerintem fogják úgy mozgatni, hogy ne PP fogja és akkor bumm. De PP ellen is van esélye, de azért kíváncsi vagyok erre a párharcra.
Hoyer most tanulja a playbookot, szerintem csak a Bears ellen kaphat szerepet, ma inaktív lesz.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Game Day!
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Merkozes_beharangozo__15_het_vs_Lions/Fucu
Bírom az optimizmusod, de Megatron meg fogja etetni PP-t simán. Ja és remélem ne PP fog PR szerepben tündökölni. Hoyert meg állítsák csak be ha már pénzt kap. Rosszabb nem lehet mint a másik kettő 😀
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Game Day!
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Merkozes_beharangozo__15_het_vs_Lions/

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 006 — Jó ötletnek tűnt!
Ezt nem is olvastam...
Fitz próbálja menteni Whiz seggét!

www.nfl.com/news/story/0ap1000000109465/article/larry-fitzgerald-backs-ken-whisenhunt-after-580-loss?icampaign=GC_newscatattack
Jah... silent7939
Respect... Nagyon nagy ez az ember

Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
szori a késésért  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Tippjatek_15_het/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Ezt nem is olvastam...

www.nfl.com/news/story/0ap1000000109465/article/larry-fitzgerald-backs-ken-whisenhunt-after-580-loss?icampaign=GC_newscatattack
Jah...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ezt nem is olvastam...

www.nfl.com/news/story/0ap1000000109465/article/larry-fitzgerald-backs-ken-whisenhunt-after-580-loss?icampaign=GC_news
több mint 13 éve
Matt Flynn?Helmut Zimmer
Vick? 😊Divat
Kirk Cousins? 😀szampi#33
Landry Jones
több mint 13 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Matt Flynn?Helmut Zimmer
Vick? 😊Divat
Kirk Cousins? 😀

több mint 13 éve
catattack 3 520
ja, a meccs nem érdekel 😊