Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
A passz védelem tényleg nem vészes, de futójátékunk továbbra sincs. Nem hiszem, hogy teljes egészében Wells sara lenne ez a 3 alatti átlag. Így szezon végére tényleg összekapták magukat kicsit, de sztem abba a hitbe ringatni magunkat, hogy megcsináltuk alsó kategóriás Fa-kból és 4-6. körös pickekből a falat, kb olyan lenne, mint mikor Skelton tavalyi uccsó 8 meccse után hittük sokan, hogy egy 5. körös QB-val megoldódtak az irányítógondok. Amúgy nem baj az ha védelembe megy az első körös pick. Ha annyira értékes embert találnak akkor hajrá(Csak Geno Smith és Luke Joeckel olyan prospectek, hogy elsírnám magam, ha bent hagynánk őket, de ők TOP5-ben kimennek úgy is), de az első 4 körben mindenképpen kell OL és QB, esetleg RB is, de én még azért bízok Williamsben.Offense alatt mit értesz? Falat is? Szerintem elég jól muzsikálnak mostanában.silent7939Döntöttem QB ügyben!!!Elég sok korrekt kis 2-4. körös QB van idén. Nem tudom merre fognak mozogni a draftig, de én is jobban örülnék egy második körös QB-nak, mint Barkleynak 1/10 környékén. Mondjuk egy 1/8-al nem tudom mennyire fog megremegni a BPA brigádunk keze, mikor tudják, hogy mindenki az offense rendbetételét várja tőlük, de még bent van mondjuk Te'o, Milliner vagy Werner. 😊
Landry Jones-t akarom második vagy harmadik körben. Valaki szóljon Whiznek 😀silent7939
Amúgy draft ide vagy oda nagyon jól jött ez a győzelem. Egy 12-es vereségsorozattal befejezett szezon félő, hogy nagyon szétzilálta volna a bandát. Már így is voltak nyugtalanító hírek(Wilson, Dockett). Kellenek a változások, de armageddon azért nem. andree
több mint 13 éve
Offense alatt mit értesz? Falat is? Szerintem elég jól muzsikálnak mostanában.Döntöttem QB ügyben!!!Elég sok korrekt kis 2-4. körös QB van idén. Nem tudom merre fognak mozogni a draftig, de én is jobban örülnék egy második körös QB-nak, mint Barkleynak 1/10 környékén. Mondjuk egy 1/8-al nem tudom mennyire fog megremegni a BPA brigádunk keze, mikor tudják, hogy mindenki az offense rendbetételét várja tőlük, de még bent van mondjuk Te'o, Milliner vagy Werner. 😊
Landry Jones-t akarom második vagy harmadik körben. Valaki szóljon Whiznek 😀silent7939
Amúgy draft ide vagy oda nagyon jól jött ez a győzelem. Egy 12-es vereségsorozattal befejezett szezon félő, hogy nagyon szétzilálta volna a bandát. Már így is voltak nyugtalanító hírek(Wilson, Dockett). Kellenek a változások, de armageddon azért nem. andree
több mint 13 éve
Döntöttem QB ügyben!!!Elég sok korrekt kis 2-4. körös QB van idén. Nem tudom merre fognak mozogni a draftig, de én is jobban örülnék egy második körös QB-nak, mint Barkleynak 1/10 környékén. Mondjuk egy 1/8-al nem tudom mennyire fog megremegni a BPA brigádunk keze, mikor tudják, hogy mindenki az offense rendbetételét várja tőlük, de még bent van mondjuk Te'o, Milliner vagy Werner. 😊
Amúgy draft ide vagy oda nagyon jól jött ez a győzelem. Egy 12-es vereségsorozattal befejezett szezon félő, hogy nagyon szétzilálta volna a bandát. Már így is voltak nyugtalanító hírek(Wilson, Dockett). Kellenek a változások, de armageddon azért nem.
több mint 13 éve
Döntöttem QB ügyben!!!Landry Jones-t akarom második vagy harmadik körben. Valaki szóljon Whiznek 😀
több mint 13 éve
Ez emberes volt, gratulálok! Ilyen zakó után becsülettel felálltatok. Ugye hogy nem olyan kutyaütő az NFC West!garrett27köszi, de ez csak a szájízt javítja... 😉
mi már ugyan nem rúgunk labdába, viszont az NFC West eléggé képben van 😊 eddig két csapattal és még a Rams is indihánt 😊
www.nfl.com/playoffs/playoff-picture
több mint 13 éve
Ez emberes volt, gratulálok! Ilyen zakó után becsülettel felálltatok. Ugye hogy nem olyan kutyaütő az NFC West!garrett27Aki ilyet állít az hazudik 😊 De ebből a győzelemből nem vonnék le túl sokat. Ezt a védelem és az ST nyerte meg.
Az O fal rendben volt, szerintem kellőképpen megvédték Lindleyt. Konkrétan az első félidőben Suh-nak még momentumai sem voltak. A 2 rookie tackle is állta a sarat, bár ez már az elmúlt néhány meccsen is látszott. A gyenge pont az irányító. Az a keresztünk 3 szezon óta és ez már nem lesz jobb idén. Remélem a drafton összekapunk egy épkézláb QB-t és akkor kánaán lesz 2014-es szezon. 1-2 éven belül halálcsoport leszünk és akkor vérre menő küzdelem lesz a csoport elsőségért.
több mint 13 éve
Ez emberes volt, gratulálok! Ilyen zakó után becsülettel felálltatok. Ugye hogy nem olyan kutyaütő az NFC West!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/17/Tippjatek_15_het_-_eredmenyek/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Csak box scoret néztem, szurkoltam, mikor láttam félidőben, hogy vezet a csapat 2TD-al. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ebben bőven benne volt a Lions is.... de leszarom! 😂
több mint 13 éve
jupiii! 😊győztünk!!!!!!!!! 😀
nekem jól esett, mint egy falat kenyér 😉
több mint 13 éve
Nagy gratula a Whez! Nagyon megérdemeltétek már! Különösen az 58-0 és a 9 L után.
több mint 13 éve
Jól látod Fucu, sokat fogják mozgatni. Mindkét oldalon feltűnik, sőt slotban is sokszor láthattuk. Remélem 100yard fölé megy. A meccset leszarom (leginkább a fiataljaink miatt nézem meg), remélem kikapunk.
több mint 13 éve
nem maradtmás csak az optimizmus. 😊 Megatron a második kedven WR-em szurkolok neki hogy meglegyen a rekord és szerintem fogják úgy mozgatni, hogy ne PP fogja és akkor bumm. De PP ellen is van esélye, de azért kíváncsi vagyok erre a párharcra.Game Day!Bírom az optimizmusod, de Megatron meg fogja etetni PP-t simán. Ja és remélem ne PP fog PR szerepben tündökölni. Hoyert meg állítsák csak be ha már pénzt kap. Rosszabb nem lehet mint a másik kettő 😀silent7939
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Merkozes_beharangozo__15_het_vs_Lions/Fucu
Hoyer most tanulja a playbookot, szerintem csak a Bears ellen kaphat szerepet, ma inaktív lesz.
több mint 13 éve
Game Day!Bírom az optimizmusod, de Megatron meg fogja etetni PP-t simán. Ja és remélem ne PP fog PR szerepben tündökölni. Hoyert meg állítsák csak be ha már pénzt kap. Rosszabb nem lehet mint a másik kettő 😀
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Merkozes_beharangozo__15_het_vs_Lions/Fucu
több mint 13 éve
Game Day!cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Merkozes_beharangozo__15_het_vs_Lions/
több mint 13 éve
Respect... Nagyon nagy ez az emberEzt nem is olvastam...Jah... silent7939
Fitz próbálja menteni Whiz seggét!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000109465/article/larry-fitzgerald-backs-ken-whisenhunt-after-580-loss?icampaign=GC_newscatattack
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
szori a késésért cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Tippjatek_15_het/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Ezt nem is olvastam...Jah...
Fitz próbálja menteni Whiz seggét!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000109465/article/larry-fitzgerald-backs-ken-whisenhunt-after-580-loss?icampaign=GC_newscatattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ezt nem is olvastam...Fitz próbálja menteni Whiz seggét!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000109465/article/larry-fitzgerald-backs-ken-whisenhunt-after-580-loss?icampaign=GC_news
több mint 13 éve
Landry JonesKirk Cousins? 😀szampi#33Matt Flynn?Helmut ZimmerVick? 😊Divat
több mint 13 éve
catattack
3 520
ja, a meccs nem érdekel 😊Az fasza! Majd megzavarja Lindleyt! 😀
Úgy néz ki nyitva lesz a UofP teteje.Fucu
több mint 13 éve
ja, a meccs nem érdekel 😊A legjobban a PP vs Megatron párharcot várom csak PP ne hordjon vissza 😊Fucu😂
Nagyon futtatva van...
Kíváncsi vagyok én is, de nem ezen fog elmenni a meccs! 😀catattack
Úgy néz ki nyitva lesz a UofP teteje.
több mint 13 éve
catattack
3 520
A legjobban a PP vs Megatron párharcot várom csak PP ne hordjon vissza 😊Fucu😂
Nagyon futtatva van...
Kíváncsi vagyok én is, de nem ezen fog elmenni a meccs! 😀