Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Levi lesz, ez már akkor eldőlt amikor újraszerződtettükNem temetném az OL-t (tavaly sem tettem ilyenkor 😂 ), kell egy RT és nagyjából rendben van.FucuLT?catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nem temetném az OL-t (tavaly sem tettem ilyenkor 😂 ), kell egy RT és nagyjából rendben van.FucuLT?
több mint 12 éve
jaja ismerik egymást, jó kis csaták lesznek Browner-Fitz és Sherman -Floyd 😊Watch out we got a badass over here 😀 :jó pick ez.igen, leszek.
én csak örülök hogy Kolb/Skeltonnak lesz nehezebb dobálni majd a hátukon fekve 😀
leszel ma este is Fucu?petey
Biztos meg volt az oka, hogy más csapatok sem húzták be Martint és Glennt. Való igaz az OL nagyobb need volt, de Floyd egy remek játékos.
Nem temetném az OL-t (tavaly sem tettem ilyenkor 😂 ), kell egy RT és nagyjából rendben van.Fucu
"I'm going to wear him out again," Sherman tweeted. "We play them 1st game stay tuned."undisputedly
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gondoltam így az első kör után betérek: Floyd jó pick, OL-nek jobban örültem volna, de ha mázlink van Donalt Stephenson még bent lesz nálunk a 3. körben, annak nagyon tudnék örülni. Kolbban is bízni kellene valamennyire, elég szar volt tavaly, de most full off-seasont kapott, ha most sem jó, eladjuk a Budapest Coltsnak 😊
több mint 12 éve
Watch out we got a badass over here 😀 :jó pick ez.igen, leszek.
én csak örülök hogy Kolb/Skeltonnak lesz nehezebb dobálni majd a hátukon fekve 😀
Biztos meg volt az oka, hogy más csapatok sem húzták be Martint és Glennt. Való igaz az OL nagyobb need volt, de Floyd egy remek játékos.
Nem temetném az OL-t (tavaly sem tettem ilyenkor 😂 ), kell egy RT és nagyjából rendben van.Fucu
"I'm going to wear him out again," Sherman tweeted. "We play them 1st game stay tuned."
több mint 12 éve
jó pick ez.igen, leszek.
Nem temetném az OL-t (tavaly sem tettem ilyenkor 😂 ), kell egy RT és nagyjából rendben van.
több mint 12 éve
catattack
3 520
jó pick ez.Ez az....
petey
Megatront mé nem hozták ide? Agyrém!!!
Értem én, hogy majd a 2. körig csúsznak azok az OL emberek, akiket ésszerűen nekünk kellett volna behúzni, de ez ostobaság volt.
Azért, mert Kolbnak idehoznak mindenkit, attól még ugyanúgy össze lesz csomagolva 3 mp-en belül.
Jó, WR is kellett, de nem az volt a legfontosabb. Nem értem ezt a módszert...
több mint 12 éve
jó pick ez. én csak örülök hogy Kolb/Skeltonnak lesz nehezebb dobálni majd a hátukon fekve 😀
leszel ma este is Fucu?
több mint 12 éve
látod mennyit csúszott Reiff a rövid karjai miatt...mondjuk szvsz akkor inkább Reiff...QB ki lesz? 😛peteyNah a 49ers szurkolóknak csitt, A.J. Who?! 😛 😊
A közvetítésben is elmondtam (önreklám rulez) a három bent maradt emberből (Reiff, DeCastro, Floyd) bármelyik jött volna örülök, DeCastronál picit jobban, de Floyd is nagy segítség lesz.Fucu
na, Fitz akkor idehozatta Kolbot, húzta tavaly PP-t, idén meg Floydot. Választhatott volna egy LT-t is 😀petey
Fitz for assistant GM 😊 (egyébként ez megint csak media hype, hogy draftoltatta. azért mondta, hogy örülne neki, mert minnesotai a srác és közös az otthoni edzőjük)
több mint 12 éve
mondjuk szvsz akkor inkább Reiff...QB ki lesz? 😛peteyNah a 49ers szurkolóknak csitt, A.J. Who?! 😛 😊
A közvetítésben is elmondtam (önreklám rulez) a három bent maradt emberből (Reiff, DeCastro, Floyd) bármelyik jött volna örülök, DeCastronál picit jobban, de Floyd is nagy segítség lesz.Fucu
na, Fitz akkor idehozatta Kolbot, húzta tavaly PP-t, idén meg Floydot. Választhatott volna egy LT-t is 😀
több mint 12 éve
Flyod inkább hatalmas segítség lesz Kolbnak. 😊én már nem tudom 😊
Falatokba várható ember érkezése a 2. napon?Beki
Ugye csak harmadik körösünk van. Most bánom azt a második köröst, mert így be lehetne húzni Martint a másodikban (vagy Glenn-t)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Flyod inkább hatalmas segítség lesz Kolbnak. 😊Falatokba várható ember érkezése a 2. napon?
több mint 12 éve
QB ki lesz? 😛peteyNah a 49ers szurkolóknak csitt, A.J. Who?! 😛 😊
A közvetítésben is elmondtam (önreklám rulez) a három bent maradt emberből (Reiff, DeCastro, Floyd) bármelyik jött volna örülök, DeCastronál picit jobban, de Floyd is nagy segítség lesz.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Floyd highlight videeez jóóóó, én is most nézegetem a srácot 😂
http://www.youtube.com/watch?v=4q0gOHDpfTUjjncaa
azért jól jön még egy superman a csapatban :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=30BHWCTxm3g
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Floyd highlight vidhttp://www.youtube.com/watch?v=4q0gOHDpfTU
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
😂Azt hogy örülsz, megteszi 😊
B.zmeg! Nem is tudom, mit írjak!catattack
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
http://cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/27/Az_Arizona_Cardinals_elso_koros_valasztottja/Dexxter Tailorna most már lesz végre Larry Fitzgerald mögött igazi második számú elkapó! :cool:
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
http://cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/26/Draft_2012/ 😊
több mint 12 éve
Na jó a nagy várakozásban benéztem 😀az lehet, de akkor tudjuk meg mire 😊Fucumajd holnap 😉FucuLehet másra gondolt... 😂catattack
több mint 12 éve
az lehet, de akkor tudjuk meg mire 😊Lehet másra gondolt... 😂catattackApa kezdődik 😀silent7939majd holnap 😉Fucu
több mint 12 éve
catattack
3 520
Lehet másra gondolt... 😂Apa kezdődik 😀silent7939majd holnap 😉Fucu
Vagy korán kezdi a bulit...