Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailor"Minden jegy elkelt a Raiders elleni meccsre, így ez sorozatban a 64. teltházas meccs lesz."
ezt nem is gondoltam volna, hogy a hazai előszezonmeccsek is ennyire hasítanak 😀
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailorremek, köszi. 😊
viszont Whiz egyáltalán nem nyilatkozta, hogy Skelton előrébb állna a versenyben, mert ő a kisebbik rossz. Ezt a média találta ki, Whiz elhatárolódik az ilyen kijelentésektől.
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
...LaRon Byrd fejlődéséről. Meg arról, hogy nagyon hasonlít Fitzre magasság, súly és rasta séróban is. Konkrétan a Chiefs ellen azt hittem Fitz volt fent a félidő vége előtt, mert pont takarásban volt a mezszám is, de a 17-es is könnyen összetéveszthető a 11-el. 😊Fucujaja, én is kispéciztem már ezt a jómadarat 😀 jól lesz ez, szépen röpköd a laszti után, mint egy madár 😀
több mint 13 éve
Nem mellesleg a tegnap délutáni edzésen Greg Toler kisebb térdsérülést szedett össze, de szerencsére nem a műtött tértén. Részletek még nem ismertek, remélem ma kiderül valami konkrétum.Valamint van egy jó írás itt: www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Byrds-Work-Fitz-Cardinals/74182e55-5e3a-41fb-a120-7b09faf24af6 LaRon Byrd fejlődéséről. Meg arról, hogy nagyon hasonlít Fitzre magasság, súly és rasta séróban is. Konkrétan a Chiefs ellen azt hittem Fitz volt fent a félidő vége előtt, mert pont takarásban volt a mezszám is, de a 17-es is könnyen összetéveszthető a 11-el. 😊
több mint 13 éve
Meglátjuk.Az lesz a gáz ha meglepetést okoz... tavaly a Texansban sem muzsikált olyan rosszul amig ki nem nyírták 😀silent7939Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.Fucu
Bár már lehet hogy az elkeseredettség beszél belőlem 😀silent7939
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊Fucu
Más, külföld. 😊
Új kezdő RT lesz pénteken, mivel D'Anthony Batiste fog játszani Bridges helyén. Azt írták egész jól játszott a két előszezon meccsen a cserék ellen és kap egy lehetőséget. Kíváncsian várom.
több mint 13 éve
Az lesz a gáz ha meglepetést okoz... tavaly a Texansban sem muzsikált olyan rosszul amig ki nem nyírták 😀Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.Fucu
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊Fucu
több mint 13 éve
Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊
több mint 13 éve
Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Bár már lehet hogy az elkeseredettség beszél belőlem 😀
több mint 13 éve
Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.
több mint 13 éve
Rank 24: CARDINALS (-2)Szerintem ez egy sz.r 😊
www.nfl.com/news/story/0ap2000000050045/article/nfl-power-rankings-atlanta-falcons-rise-chicago-bears-fall?campaign=Facebook_Harrison_Power_Rankings
ezt jól megkaptuk:
"Of all the teams in the NFL, none seem to be as stunted by a quarterback quandary as Arizona."
- stunted: satnya, elsatnyult, fejlődésben visszamaradt...
és ez a mondat a kedvencem ;(
"Neither QB has separated himself from the other this summer, although Kolb has looked more terrible."Cardinalis
több mint 13 éve
Rank 24: CARDINALS (-2)ezt jól megkaptuk:
"Of all the teams in the NFL, none seem to be as stunted by a quarterback quandary as Arizona."
- stunted: satnya, elsatnyult, fejlődésben visszamaradt...
és ez a mondat a kedvencem ;(
"Neither QB has separated himself from the other this summer, although Kolb has looked more terrible."
több mint 13 éve
Azért a Derek A. korszakban nem álltunk messze az 1/1-től... csak kicsit rá kellett volna erősíteni 😊 Most lehetne egy Cam Newton-unk 😊 vagy nem? Bár én már egy Tannehilnek is örülnék mint projekt.Senkinek sem ér meg.FucuTalán + fél év cumi megér 10-15 év pompát.szabaNem tom ki nézi a Rams - Colts meccset, de mit nem adnék egy Luck-ért... rá nem lehet azt mondani hogy nem NFL készsilent7939három évig néztem Stanford meccseken. álmom lett volna, ha a Cardshoz jön, de egy nagyon szörnyű fél évet kellett volna túlélnünk. És az nem lett volna olyan remek érzés.Fucu
több mint 13 éve
Napi hírek:- Whiz nem viccel, ha kell egész meccsen a kezdők fognak játszani. Ezt elmondta a cseréknek (és az ő cseréiknek és az ő cseréiknek is), hogy edzésen tegyék oda magukat, mert nem biztos, hogy a Raiders ellen pályára fognak lépni.
- Adam Schefter lehozta a hírt, hogy Kolb fog kezdeni pénteken (milyen új hír), de Skelton nyeri meg a kezdő posztért folyó párharcot. (Azért John sem tett sokat azért, hogy nyerjen csupán nem hal meg a meccsen, kicsit durván leegyszerűsítve a dolgot)
- Ahogy Cardinalis kolléga is belinkelte lentebb, Larry nyerte a Humanitárius díjat. Sokat tesz az emberekeért szerte a világon megérdemli.
- Ryan Williams lehet játszik a Raiders ellen. Neki nagyobb az esélye, mint Beanienek, de ő is fog szerepet kapni valószínűleg a Titans elleni találkozón.
- Érdekes csere történt a tegnap délutáni edzésen. D'Anthony Batiste (eddigi backup RG) játszott a kezdő RT poszton, míg Jeremy Bridges vette át Batiste helyét. Bobby Massie maradt a helyén a backup RT poszton. Kíváncsi vagyok lesz-e keverés a pénteki meccsen.
több mint 13 éve
Senkinek sem ér meg.Talán + fél év cumi megér 10-15 év pompát.szabaNem tom ki nézi a Rams - Colts meccset, de mit nem adnék egy Luck-ért... rá nem lehet azt mondani hogy nem NFL készsilent7939három évig néztem Stanford meccseken. álmom lett volna, ha a Cardshoz jön, de egy nagyon szörnyű fél évet kellett volna túlélnünk. És az nem lett volna olyan remek érzés.Fucu
több mint 13 éve
Talán + fél év cumi megér 10-15 év pompát.Nem tom ki nézi a Rams - Colts meccset, de mit nem adnék egy Luck-ért... rá nem lehet azt mondani hogy nem NFL készsilent7939három évig néztem Stanford meccseken. álmom lett volna, ha a Cardshoz jön, de egy nagyon szörnyű fél évet kellett volna túlélnünk. És az nem lett volna olyan remek érzés.Fucu
több mint 13 éve
Fitzgerald wins Humanitarian Awardwww.profootballweekly.com/2012/08/13/fitzgerald-wins-humanitarian-award
több mint 13 éve
röhögünk de simán benne lehet, de legalább is három negyed biztosan. elég pipa volt Whiz szíve szerinte a Chiefs meccsen is fent tartotta volna őket. 😊egy egész meccset tolnak akkor? 😉 Snyder nem gondoltam volna ilyen legalja lesz..peteyFucu! Van hír róla hogy melyik QB fog menni?silent7939Kolb, mivel ő jön a sorban.
Viszont Whiz azt nyilatkozta, hogy sokat játszhatnak a kezdők ha nem mutatnak jó dolgokat.Fucu
Silent: sorry, félreértettem. Bartel nem lesz az 53-as rosteren.
több mint 13 éve
Mondom menni!!! Azaz kinek lesz cut? Vagy nem lesz? Nem hiszem hogy 4 Qb lesz a rosteren.Fucu! Van hír róla hogy melyik QB fog menni?silent7939Kolb, mivel ő jön a sorban.
Viszont Whiz azt nyilatkozta, hogy sokat játszhatnak a kezdők ha nem mutatnak jó dolgokat.Fucu
több mint 13 éve
egy egész meccset tolnak akkor? 😉 Snyder nem gondoltam volna ilyen legalja lesz..Fucu! Van hír róla hogy melyik QB fog menni?silent7939Kolb, mivel ő jön a sorban.
több mint 13 éve
Fucu! Van hír róla hogy melyik QB fog menni?silent7939Kolb, mivel ő jön a sorban.
Viszont Whiz azt nyilatkozta, hogy sokat játszhatnak a kezdők ha nem mutatnak jó dolgokat.
több mint 13 éve
Ha nem sikerül rendbe tenni az OL-t és szarabb lesz mint tavaly akkor kurva nagy szarban leszünk. Viszont a Kolb kérdés meg fog oldódni mert összetörik mint a ropit és megint sokat fog keresni a padon... bár igazából mind1 mert ha nem lesz kezdő azért fog padozni, ha összetörik akkor meg azért (jó volna nekem is egy ilyen állás). Ráadásul ez be is következhet első héten mert nekem úgy tűnik hogy a Hox D nagyon harapós lesz 😊 Az előző hsz-ben leírt tippem arra vonatkozik ha az OL hozza minimum a tavalyi trágya szintet.
Fucu! Van hír róla hogy melyik QB fog menni?
több mint 13 éve
Megnéztem a második félidőt is végre. (nem kellett volna)Az OL minden szinten szar volt.
A QB-k szintén, (igaz ehhez hozzájárult az OL nem blokkolása is) mondjuk Lindley első félidő végi FG távra vezérlése nem volt csúnya. Mondjuk meg is kapta hozzá a kezdő OL-t a backup Chiefs D# ellen.
Más: Jeff King lekerült a PUP listáról és elkezdheti az edzéseket a többiekkel együtt.
(ezt blogban szerettem volna leírni, de nem volt kedvem a videó megtekintése után)
több mint 13 éve
Nem 9-6 hanem 9-7 😊 benéztem... még jó hogy nem könyvelő vagyok 😊Mivel rohadtul ráérek így munkaidőben úgy döntöttem hogy vezetek egy jegyzetet amiben minden héten, a látottak alapján megpróbálom megtippelni a szezon végi mérleget. Nem akarom megosztani veletek az indoklásokat mert az zsibbasztó volna, illetve a szakértőink szét szednének. Viszont nem figyelve arra hogy mi az aktuális lista egész szép végeredményt kaptam. Ismétlem megnéztem szinte minden várható ellenfelünk meccsének első félidejét és a mutatottak alapján értékeltem.És mi lesz az utolsó meccsel? 😀Wyatt
Tehát az első Ps kör alapján (ezt lehet hogy nem kellene leírnom) az aktuális tippem: 9-6
Na most lehet szétszedni 😊
Ja a tippemet csak az első hét előtt fogom véglegesíteni.
Nem is tudom minek írom ezt le ide... lehet hogy ku...ra senkit nem érdekel... 😀silent7939
több mint 13 éve
Mivel rohadtul ráérek így munkaidőben úgy döntöttem hogy vezetek egy jegyzetet amiben minden héten, a látottak alapján megpróbálom megtippelni a szezon végi mérleget. Nem akarom megosztani veletek az indoklásokat mert az zsibbasztó volna, illetve a szakértőink szét szednének. Viszont nem figyelve arra hogy mi az aktuális lista egész szép végeredményt kaptam. Ismétlem megnéztem szinte minden várható ellenfelünk meccsének első félidejét és a mutatottak alapján értékeltem.És mi lesz az utolsó meccsel? 😀
Tehát az első Ps kör alapján (ezt lehet hogy nem kellene leírnom) az aktuális tippem: 9-6
Na most lehet szétszedni 😊
Ja a tippemet csak az első hét előtt fogom véglegesíteni.
Nem is tudom minek írom ezt le ide... lehet hogy ku...ra senkit nem érdekel... 😀silent7939