Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 14 éve
😊 Gratulálok minden Cardinals szurkolónak. Asszem ez elég könnyű győzelem volt. Jó védelem, szép pontok, így kell ezt csinálni. 😊Skelton 2 inti, de szerintem még így is szuper volt.
több mint 14 éve
Shock the world, beat the Eagles!a próféta szólt belőled 😀
Nyerünk 😊
Go Cards!Fucu
NYEEERTTTÜNK!!!! 😂
MEGINT EGY ÓRIÁSI 4. NEGYED!!! 😀
több mint 14 éve
Köszönöm 😀Csak annyit mondanék hogy 2/2 Skelton!!! 6/1 Kolb????
Várom a jövőheti kezdő csapatot.
több mint 14 éve
Game Day! 😊A Testvéri Szeretet városában, idegenben, korai meccsen.
Ez mindig "remek" előjel a Cardinalsnak.
itt a végső sérült lista a mérkőzésre:
out: LB Joey Porter (knee), S Kerry Rhodes (foot)
doubtful: TE Rob Housler (groin)
questionable: TE Todd Heap (hamstring), CB A.J. Jefferson (foot), RB LaRod Stephens-Howling (shoulder), QB Kevin Kolb (toe), LB Paris Lenon (groin), FB Anthony Sherman (ankle)
probable: CB Michael Adams (neck), RB Beanie Wells (knee)
szóval Beaniw térde javult valamennyit ez nagy segítség lehet
Kolb második számú lesz a legjobb esetben is, így Skelton kezd.
Nagyon kellene Heap játéka, mivel Housler is kiesett
A képlet egyszerű a kivitelezés már kérdéses
Defense: megfogni McCoyt, Vicket a zsebben tartani, miközben nyomást gyakorolni rá.
Offense: futtatni a labdát, és Skeltonnak hiba nélkül játszania.
Special teams: segíteni ennek a két csapategységnek a dolgát (nem, nem számítok újabb PP visszahordás TD-re)
Shock the world, beat the Eagles!
Nyerünk 😊
Go Cards!
több mint 14 éve
Nem mondanék számot 😀 De az biztos hogy kevesebbet mint Kolbinak osztanaBabin hány sacket fog kiosztani Skeltonnak?peteymaximum kettőt. Johhny jobban fellép a zsebbe, mint Kolbász és még futással is szerez yardokat 😊Fucu
több mint 14 éve
nagyon komoly Kerry Rhodes twitter avatarja 😊http://a0.twimg.com/profile_images/1631393927/329524039.jpg
több mint 14 éve
Babin hány sacket fog kiosztani Skeltonnak?peteymaximum kettőt. Johhny jobban fellép a zsebbe, mint Kolbász és még futással is szerez yardokat 😊
több mint 14 éve
Hírek kedvenc csapatunk háza tájáról:Kolb, Housler, Porter, Rhodes nem edzett; Adams már teljes értékű edzést végzett. Paris Lenon és Anthony Sherman korlátozott (limited) edzést végzett, valamit AJ Jefferson is, akinek kisebb lábsérülése van. Beanie Wellsnek még mindig baj van a térdével, limited practice ő is.
Valószínűleg (70%) Skelton lesz a Philly ellen a kezdő, yay.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
azért az a Skelton passz, Fitz elkapás is nagyon ott volt, amivel egyenlítettünk 😊csonginagyon ott bizony, a szeren 😀
elképesztő mozdulat volt az is, védővel a nyakán előrefutás közben a megfelelő pillanatban csak derékből visszafordulva lehúzta a levegőből a játékszert :cool:
több mint 14 éve
Nyögvenyelős volt, de W a lényeg, szóval gratula. Campellnek főleg. Peterson OT returnje meg fenomenalis (35 y-nal azért a Rams erősen segített 😊 )diverdocazért az a Skelton passz, Fitz elkapás is nagyon ott volt, amivel egyenlítettünk 😊
de az látszik, hogy egy Ramsnél erősebb csapat ellen ez kevés...
több mint 14 éve
itt lehet szavazni PP-re http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/reg/9?module=HP11_content_stream_voting_pepsimeg itt is: http://www.nfl.com/voting/never-say-never/2011/REG/9#playerid:09000d5d823da95c
több mint 14 éve
Nyögvenyelős volt, de W a lényeg, szóval gratula. Campellnek főleg. Peterson OT returnje meg fenomenalis (35 y-nal azért a Rams erősen segített 😊 )

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Összevágtam ezt a varázslatos Punt Return TD-t. Remélem másnak is tetszik. 😊 http://www.youtube.com/watch?v=fDsaJXkiKKQVadkenderÓRIÁSI! 😀
már a fészbukon is lájkoltam 😉
több mint 14 éve
Összevágtam ezt a varázslatos Punt Return TD-t. Remélem másnak is tetszik. 😊 http://www.youtube.com/watch?v=fDsaJXkiKKQ
több mint 14 éve
Feely a blokkolt FG előtt, és után 😀 http://9gag.com/gag/524493Dexxter Tailorutána pedig úgy izgult, hogy kié lesz a laszti, hogy még a nyelvét is kidugta 😂
több mint 14 éve
Ja, és ki az a DRC? 😉megnéztem a MNF második félidejét, hát szerintem nem szárnyalnak ezek a sasok olyan jól, mint tavaly... talán megcsíphetjük a meccset vasárnap... állítolag DRC sem villog annyira jól a sasoknál... nagyon szapulták tegnap az eredménykövetőnben is, pl.: "Nem tudom eldönteni hogy az Arizona járt-e szarabbul Kolbbal vagy mi DRC-vel"
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊csongi
egyébként lehethogy érdemes lenne taktikai szempontból Kolbot bevetni az első félidőben (ismerve a régi csapatának védelmét, hátha felsejlik benne menet közben egy-két nüansznyi dolog, amivel jobb döntéseket tud hozni éles helyzetekben...), aztán majd Skelton visszahozza a meccset a második félidőben... 😉
több mint 14 éve
Szerintem azért várjatok míg Skelton nyom 5-6 meccset mint kezdő, vagy Max Hall effektus lesz megint. Ha Kolb felépül 100 hogy ő fog visszajönni, mert azért valljuk be, vele sokkal esélyesebb meccset nyerni. Meg igaz, ez "csak" a Rams volt. De a D és ST hozta a meccset.
több mint 14 éve
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊csongiEzzel a résszel én sem értek teljesen egyet... sokkal jobban érzi a zsebet, illetve rendszeresen jó irányba mozdult ki vagy fel a nyomás elől. Szerintem sokkal jobban lát a pályán és sokkal kreatívabb. Azért egy ilyen kevés meccsrutinnal rendelkező QB-tól ez nagyon jó teljesítmény és ezekért mondom azt hogy jobb mint Kolb. Ja és ne felejtsük el hogy akkor amikor kellett tudta hozni azt a drive-ot ami kellett a győzelemhez, illetve az egyenlítéshez. Kolb-nak ez egyszer sem sikerült, egyszerűen nyomás alatt szarul teljesít.
Persze Skelton nem egy Rodgers de egy nagyon stabil kezdő irányító lehetne belőle.
több mint 14 éve
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊csongiIlyen fos OLine mögött szerintem senki se tud jól teljesíteni (vagy csak az a pár tényleg elit irányító). Az egész meccs arról szólt, hogy kinek van szarabb OL-je. Szerintem.
Végül megtörtént, amire annyira vártak egyesek, Skelton irányított, és győzelem lett belőle, bár igazából nem rajta múlt a dolog, hanem a Special Teamnek lehet hálálkodni (na meg persze PP-nek a bravúros returnért) 😊
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 14 éve
Bassza meg, és én ilyenkor döntök inkább az alvás mellett. De ki gondolta, hogy ilyen lesz a vége? Ma megnéztem "felvételről", és hát tényleg bűn rossz volt a meccs. De a vége...Vicces volt visszaolvasni az eredménykövetőt, szinte magam előtt van, ahogy sorra infarktust kaptok 😀
Néhány észrevétel:
- a D egész jó volt, bár nem egy Packers ellen, az is biztos. Campbell, Washington nagyon jók.
- PP egy zseni. Nincs jobb szó rá. Ha így folytatja, lesz nekünk is egy Hesterünk 😀 Ja, és ki az a DRC? 😉
- Skelton nem jobb Kolbnál (sajnos). Volt egy nagyon szép drive-ja, de azon kívül nem nyújtott emlékezeteset... Viszont nem is rosszabb, mint Kolb, szerintem ez is valami 😊
több mint 14 éve
Feely a blokkolt FG előtt, és után 😀 http://9gag.com/gag/524493

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 14 éve
Egy botrány rossz meccs ilyen hatalmas végjátékkal és mi jöttünk ki győztesenén is átvertem az embereket, ma, hétfő reggel én is vigyorogva jöttem be dolgozni 😀
2.5 óra alvás után is vigyorgok 😊Fucu
hát megjártuk a Poklot, de a Mennyben végeztünk! 😉
az első 3 negyedet el is felejthetjük, da az utolsó az felejthetetlen lesz! most igazán látszott a csapaton, hogy nagyon akar! még mindig Cards meccset a legjobb nézni! PP akciójába még bele is libabőrőztem 😀
“I decided to catch the ball,” Peterson said, “and then run for my life.”
Just the man who was about to run back the second-longest punt return in NFL history (the Rams’ Robert Bailey had one for 103 yards in 1994) and let the other team suffer the close, heartbreaking loss for once."
nemrossz ez a Skelton gyerek (20/35, 222 YDS, 1 TD ), engem az utolsó, TD-t érő drájval meggyőzött (Drive: 9 plays, 84 yards in 3:43), a két safety ellenére... és milyen jól fut! 2 vagy 3 FD-t ő futott meg! azért a TD-hez az is kellett, hogy Fitz a KIRÁLY! 😉
Campbell blockja fenomenális volt! én akkor szó szerint kiugrottam a székből 😂
több mint 14 éve
Köszi.Hmmm.... Meg akartam kérdezni tőletek milyennek látjátok PP-t, de azt hiszem nem ezután a meccs után kéne.Delonso_Nagyon tehetséges, de rengeteg zàszlòt dobnak rà (eddig nyolcat) mert gyakran tùl hatàrozottan fogja az emberét. ùjonc hibài vannak, ha ezeket le tudja szorìtani és kiegyensùlyozottabban tud teljesìteni akkor posztjànak legjobbjai közé kerülhet.
Visszahordòként meg mit is mondhatnék: zseni 😊Fucu
Hát izgatottan várom a teljesítményét, bízom benne nem csak ígéret marad, de úgy tűnik a labdaérzéke megmaradt.