Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
az kimaradt hogy Washington TD-t szerezhetett volna INT után csak most nézem 😀
több mint 13 éve
😀 😀😂 tegnap ezen röhögtem én is a meccs alatt
http://img808.imageshack.us/img808/8217/feelybroncosgame.jpgFucu
itt a highlight videó, mondanom sem kell, hogy Feelyre van kihegyezve 😊
http://www.nfl.com/gamecenter/2010121211/2010/REG14/broncos@cardinals#tab:watch
több mint 13 éve
Skeltonban van potenciál (Hall-ban is volt a Saints elleni meccsen ne feledjétek!), erős a karja, kicsit még pontatlan, de nem méterekkel az elkapó mellé/fölé dobta a lasztikat.azt nyilatkozta Whiz, hogy valószínű most az lesz a recept, hogy beszerzünk egy csomó rookiet, akik még soha nem meccseltek az NFL-ben, és így mindig kezdhet egy minden meccsen. eddig elsőmeccses rookiekkal 2-0 a mérleg 😊
A fal jó volt (el se hiszem, hogy ezt leírom), volt ideje Skeltonnak és Hightower számai magukért beszélnek.
A védelem-ből nekem Washington és Rhodes játéka nagyon tetszett. DRC-t az elején beszívattak párszor utána jobban figyelt
A meccs embere Jay Feely. sérülten (!) is bejött neki minden.
a Dockett fumble utáni TD-ja kimaradt nekem, akkor már aludtam 😀
Ne álmodozzunk, ez a Broncos nagyon gyenge volt tegnap, nem tudom megítélni, hogy javultunk-e egyáltalán (talán a védelem ugyanazt hozta mint múlt héten).
Ha a héten a Pantherst is így elpicsázzuk akkor már elkezdek picit örülni.
A lényeg, hogy Skelton kezdjen ismét
egy 6-10-nek örülnék már nagyonFucu
a fal meg most talán azért is volt jobb (amellett, hogy a Denver se tanusított nagy ellenállást) mert ismét játszott Bridges. eddigi 10 meccsén 8-on (amikor kezdő volt) legalább 100 yardot futottunk.
Feely meg ha berúgta volna a hatodik FG-t is, akkor megdöntötte volna Bironas 25 pontos csúcsát. ezek után viszont ha nem megy Pro Bowlba, akkor bunda az egész 😊
talán mégse volt olyan rossz döntés, hogy elküldtük Rackerst...
azért volt könnyelmű Washington, mert frankón elbaszta a TD-jét. már 10 yarddal a végzóna előtt elkezdett ünnepelni, ki is ütötték a kezéből a lasztit, mázli hogy pont ott volt DD és begyűjtötte... Washington kapott is a meccs után rendesen érte.THT is kiosztott egy pár jól sikerült blokkot! 😊Az ki is maradt, ahogy az egyik playnél Timmy felvette a blitzelő embert, gyönyörű volt, ezt hiányoltam egész évben.
Fucu! Washington fasza volt, bár a végén (amikor aludtál 😛 ) nagyon könnyelmű volt.catattack
azért +30-nál lehet könnyelmű az ember, nem akarnak megsérülni 😊Fucu
több mint 13 éve
THT is kiosztott egy pár jól sikerült blokkot! 😊Az ki is maradt, ahogy az egyik playnél Timmy felvette a blitzelő embert, gyönyörű volt, ezt hiányoltam egész évben.
Fucu! Washington fasza volt, bár a végén (amikor aludtál 😛 ) nagyon könnyelmű volt.catattack
azért +30-nál lehet könnyelmű az ember, nem akarnak megsérülni 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Fasza volt a meccs és tényleg összeszedettebbnek tűntek a srácok. Skelton faszákat dobált. Jó, hogy a Broncos és a Panthers meccs jut neki, így talán jobban fel tud készülni a SF ellen, mert az már húzós lesz!! Remélem jobban összeszokik az elkapókkal, vagyis az WR-eket fel kell pörgetni, mert DA nagyon elpuhította őket. Várom a Carolina elleni meccset!
THT is kiosztott egy pár jól sikerült blokkot! 😊
Fucu! Washington fasza volt, bár a végén (amikor aludtál 😛 ) nagyon könnyelmű volt.
több mint 13 éve
Kicsit későn, de csak sikerült összehozni egy elfogadható mérkőzést. köszönet érte Ortonnak, meg az elkapóinak is. A bírók homályok voltak, és többet fújtak nekünk mint nekik.Skeltonban van potenciál (Hall-ban is volt a Saints elleni meccsen ne feledjétek!), erős a karja, kicsit még pontatlan, de nem méterekkel az elkapó mellé/fölé dobta a lasztikat. Volt pár szép dobása amit az elkapók ejtettek el. A Breaston reverse-nél hatalmasat blokkolt öröm volt nézni, apróbb szépséghiba, hogy a dobó vállával, szóval legközelebb ésszel Johhny 😊
Hightower most jó volt, volt pár szép futása
A fal jó volt (el se hiszem, hogy ezt leírom), volt ideje Skeltonnak és Hightower számai magukért beszélnek.
A védelem-ből nekem Washington és Rhodes játéka nagyon tetszett. DRC-t az elején beszívattak párszor utána jobban figyelt
A sepcial team visszahordásokat (mind a kettő) levédekező szekciójával kell valamit csinálni, rengeteg yardot engedtek Deckernek és Royalnak, ezt simán kihasználhatják legközelebb.
A meccs embere Jay Feely. sérülten (!) is bejött neki minden.
a Dockett fumble utáni TD-ja kimaradt nekem, akkor már aludtam 😀
Ne álmodozzunk, ez a Broncos nagyon gyenge volt tegnap, nem tudom megítélni, hogy javultunk-e egyáltalán (talán a védelem ugyanazt hozta mint múlt héten).
Ha a héten a Pantherst is így elpicsázzuk akkor már elkezdek picit örülni.
A lényeg, hogy Skelton kezdjen ismét
egy 6-10-nek örülnék már nagyon
több mint 13 éve
Spory
118
Rajtam nem fog múlni. A köv. 3 meccset ebben ülöm végig és akkor még meglehet a 7-9 😉 😂Én nem lepődtem meg...., hiszen tegnap (hosszú idő óta ismét) Warner mezben ültem a TV elé 😂 😂 Garantált a győzelem 😊 Sporyhát ez vót akkor a baj! 😉 ki se mosd a szezon végéig! 😀 Cardinalis
több mint 13 éve
Spory
118
Na, ezen viszont meglepődtem, már párszor nehezményeztem is Whiznél, hogy túl konzervetív a stílusa, ehhez képest ez a fake nagyon bejött. 😊maga volt az GYÖNYŐŐŐR 😛Cardinalisén már egy épkézláb TD-nak is örülnék...Cardinalisa Feely fake elég épkézláb volt? 😛shawnka
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
maga volt az GYÖNYŐŐŐR 😛a Feely fake elég épkézláb volt? 😛shawnkaNyerjünk, van rá esély meg nem kéne hazai pályán három egymást követő meccsen is kiszívni. Go Cards!Fucuén már egy épkézláb TD-nak is örülnék...Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Én nem lepődtem meg...., hiszen tegnap (hosszú idő óta ismét) Warner mezben ültem a TV elé 😂 😂 Garantált a győzelem 😊 Sporyhát ez vót akkor a baj! 😉 ki se mosd a szezon végéig! 😀
Ja, és Feely-t a ProBowl-ra!Sporynomeg ezt a Skeleton 😉 gyereket kezdőnek!!! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Spory
118
Én nem klepődtem meg...., hiszen tegnap (hosszú idő óta ismét) Warner mezben ültem a TV elé 😂 😂 Garantált a győzelem 😊 Ja, és Feely-t a ProBowl-ra!
több mint 13 éve
olyannyira, hogy a szurkolóknak is tele van velük a fasza 😊várom a javaslatokat a fasza falra 😊FucuA Colts fala elég fasza. (Gondoltam én is viccelek.) 😉catattack
több mint 13 éve
a Feely fake elég épkézláb volt? 😛Nyerjünk, van rá esély meg nem kéne hazai pályán három egymást követő meccsen is kiszívni. Go Cards!Fucuén már egy épkézláb TD-nak is örülnék...Cardinalis
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Nyerjünk, van rá esély meg nem kéne hazai pályán három egymást követő meccsen is kiszívni. Go Cards!Fucuén már egy épkézláb TD-nak is örülnék...
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
jöhetne a Coltstól a QB is 😊 bár Manning is már öreg, meg már csak úgy szórja az INT-eket, inkább akkor Anderson 😀várom a javaslatokat a fasza falra 😊FucuA Colts fala elég fasza. (Gondoltam én is viccelek.) 😉catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
várom a javaslatokat a fasza falra 😊FucuA Colts fala elég fasza. (Gondoltam én is viccelek.) 😉
több mint 13 éve
- DRC nagyon meg lesz etetve párszor, akár csak a többi korner. Orton szerintem szétpasszol minket, hacsak nem érünk oda hozzá (nem fogunk gyakran)Sajnálom, hogy már alapnak kell vennünk azt, hogy DRC meg a többi ott hátul tuti meg lesz etetve. Azért a DRC, Wilson, Rhodes, Toler nem egy rossz secondary sor, nekik azért a legjobb elkapókat is le kéne védekezniük. Vagy csak én vagyok túlságosan elfogult pl. DRC-vel szemben?
- Rhodes labdaszerzést várok
Fucu
több mint 13 éve
Game Day! 😊Denver, hazai pályán, Lúzer Bowl 😊
- Skelton kezd, a lényeg, hogy ne adja el a labdát és találja meg az üres célpontokat (ha lesznek olyanok)
- A fal jó lenne ha megvédené, nagyon nem szeretném Bartel-t a pályán látni
- kéne egy kis futójáték támogatás, ha már egy gyenge futás elleni védelem lesz az ellenfélnél
- A védelemnek folytatnia kell a jobb játékot, a múlt heti már elfogadható volt.
- DRC nagyon meg lesz etetve párszor, akár csak a többi korner. Orton szerintem szétpasszol minket, hacsak nem érünk oda hozzá (nem fogunk gyakran)
- Rhodes labdaszerzést várok
Nyerjünk, van rá esély meg nem kéne hazai pályán három egymást követő meccsen is kiszívni.
Go Cards!
több mint 13 éve
hát ha kikapunk a Pantherstől akkor egyáltalán nem biztos hogy ott kezdi a karrierjét Luck. egy Center és egy Tackle simán elkélne.Cardsperpill ez a helyzet:
Round 1
1. Carolina (1-11)
2. Detroit (2-10)
3. Cincinnati (2-10)
4. Buffalo (2-10)
5. Arizona (3-9)
Carolina szívbaj nélkül elvinné. Cincinnati is. Detroitban Stafford, Buffaloban Fitzpatrick az új héró. Az egyetlen remény hogy a Panthers nem viszi és akkor felmehettek a 2-re érte. Persze HA kijön Luck 😊
több mint 13 éve
Hamár Skelton, gondolom a Sport Science videóját már láttátok.durva. 😀
Aki nem, annak itt van:
Sport Science: John Skelton bionic
Halltól és DA-tól nem lehet rosszabb. egyszerűen fizikai képtelenség 😊
több mint 13 éve
bionic
120
Hamár Skelton, gondolom a Sport Science videóját már láttátok.Aki nem, annak itt van:
Sport Science: John Skelton
több mint 13 éve
hát ha kikapunk a Pantherstől akkor egyáltalán nem biztos hogy ott kezdi a karrierjét Luck. egy Center és egy Tackle simán elkélne.CardsSendleinnal talán nincs nagy baj, viszont Tackle-ből egy is kevés 😊
Az viszont simán lehet, hogy Russ Grimm új csapatával játszunk majd Charlotte-ban. Úgy néz ki, mostanában nálunk nevelődnek ki az új HC-k 😊
több mint 13 éve
hát ha kikapunk a Pantherstől akkor egyáltalán nem biztos hogy ott kezdi a karrierjét Luck. egy Center és egy Tackle simán elkélne.