Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
"Deion Sanders szerint az Arizona hamarosan rámozdul Donovan McNabbre"már 10 éve ez a pletyka , hogy rámozdulunk
talán akkor Fitz is marad 😊Cards
csak azért indult meg ez a szóbeszéd, mert offseasonben Arizonában él, a Cards edzőközpont közelében szokott edzeni.
100% hogy nem fogjuk megpróbálni idehozni
Fitz nélküle is marad
több mint 13 éve
"Deion Sanders szerint az Arizona hamarosan rámozdul Donovan McNabbre"talán akkor Fitz is marad 😊
több mint 13 éve
Ricsi no comment... persze akkor nem virult amikor a Chiefs sorozatosan lúzer volt, mindegy is csak felhúzom magam rajta (majd repül egy szurkolói sms a következő meccsen)Nekem ez nem újdonság, valahogy ez a szezon a 90-es évek nosztalgiáját hozta vissza, amikor szintén a lábtörlő kategóriát "erősítettük".
a meccs eredménye magáért beszél. indiszponált, inpotens játék. rengeteg elejtett labda az elkapóktól, Skelton hibái, a fal gyengélkedése is hozzájárult ehhez a csodás eredményhez.
Védelem a futást nem tudta leszedni mivel Steve Smith-t nagyon sokszor dupláztuk és hiányzott Rhodes. De persze a rengeteg elhibázott tackle sem segített. (valamint hogy ez a Panthers futójáték egyáltalán nem gyenge, egy tapasztaltabb irányítóval és egy egészséges védelemmel jobban teljesítenének)
Szar, hogy mindenki rajtunk röhög, de ezzel jár ha az ember Cardinals szurkoló. Ezt az újak/újabbak kedvéért mondom 😊Fucu
Ez van...
Mindenesetre egy igazi szurkoló kitart még ilyenkor is, másrészt meg könnyű drukkolni egy mindenki kedvence Colts/Pats-szintű csapatnak. Annál felemelőbb érzés megélni azt, amikor pl. Fitz megszerezte az SB-n a vezetést 3 perccel a vége előtt (20-23). A végére már nem is emlékszem, de talán nem is baj 😛
Az a tény meg vigasztalhat minket, hogy a Bears mellett mi vagyunk a másik legrégebbi csapat a ligában, és egy alapító csapatnak talán meg lehet engedni, hogy szar legyen 😊 És a Patriots se volt mindig ilyen jó. (csak akkor ugye még nem voltak Sport TV-s közvetítések itthon 😛)
Lehet, hogy még sokáig a 2008-2009-es szezonok emlékéből kell élnünk...
több mint 13 éve
Ricsi no comment... persze akkor nem virult amikor a Chiefs sorozatosan lúzer volt, mindegy is csak felhúzom magam rajta (majd repül egy szurkolói sms a következő meccsen)a meccs eredménye magáért beszél. indiszponált, inpotens játék. rengeteg elejtett labda az elkapóktól, Skelton hibái, a fal gyengélkedése is hozzájárult ehhez a csodás eredményhez.
Védelem a futást nem tudta leszedni mivel Steve Smith-t nagyon sokszor dupláztuk és hiányzott Rhodes. De persze a rengeteg elhibázott tackle sem segített. (valamint hogy ez a Panthers futójáték egyáltalán nem gyenge, egy tapasztaltabb irányítóval és egy egészséges védelemmel jobban teljesítenének)
Szar, hogy mindenki rajtunk röhög, de ezzel jár ha az ember Cardinals szurkoló. Ezt az újak/újabbak kedvéért mondom 😊
több mint 13 éve
mamii
68
Faragó Ricsi ma éjjel a Steelers meccs végén megveregette Gyula hátát, hogy a Cowboys elleni Cardinals meccsen egy néző biztosan lesz (mármint Gyula)! Brrrrrr. ide jutott kedvenc csapatunk! Meg Larryvel is szórakoztak, hogy Moss mellé kellene szerződnie, hogy legyen Mossnak kivel "kő-papír-olló"-t játszani a kispadon! Nem röhögtem magam halálra!!!
GO CARDINALS!!!
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
Skelton végülis annyira szar nem volt, csak közepesen szar 😊csongia TD után éreztem egy kis spirituszt a csapatban, de összességében harmatgyengék voltunk... 😐
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
Skelton végülis annyira szar nem volt, csak közepesen szar 😊hajrá a csoport utolsó helyéért, 4-12 lesz ez...
a draft 3-4. helye körül már majd választhatunk is 😊
több mint 13 éve
természetesen lemaradt egy ne szócska 😊- Skelton első idegenbeli meccse kezdőként. Csak legyen túl szar??? legyen túl szar? végülis ha az 1/1-re hajtunk, jó szempont lehet 😊
Érdekesség hogy a FOX csatorna közvetíti a meccset és újítást vezettek be a múlt heti 49ers-Seahawks meccsen. Mégpedig azt hogy halkan zene megy a közvetítés alatt. (a nézők fogadtatása nem volt túl pozitív) Most a mi meccsünk alatt is ez lesz.Fucu
zene a közvetítés alatt?? mit szívott az aki ezt kitalálta?csongi
több mint 13 éve
- Skelton első idegenbeli meccse kezdőként. Csak legyen túl szar??? legyen túl szar? végülis ha az 1/1-re hajtunk, jó szempont lehet 😊
Érdekesség hogy a FOX csatorna közvetíti a meccset és újítást vezettek be a múlt heti 49ers-Seahawks meccsen. Mégpedig azt hogy halkan zene megy a közvetítés alatt. (a nézők fogadtatása nem volt túl pozitív) Most a mi meccsünk alatt is ez lesz.Fucu
zene a közvetítés alatt?? mit szívott az aki ezt kitalálta?
több mint 13 éve
Game Day! 😊 (késve bár, de törve nem)Panthers, idegenben, korai meccs.
- Skelton első idegenbeli meccse kezdőként. Csak legyen túl szar
- Beanie múlt héten betegen játszott, Hightower fumble-ozott és LSH elfáradt. jó lenne egy satabil futójátékot hozni
- A védelemnek hozni kell a múlt heti formát. Washington Goodson és Stewart ellen, kemény csata lesz.
- DRC és Steve Smith párharca is érdekes lehet, fene tudja Dominique melyik formáját hozza.
Csak a győzelem az elfogadható, de 1-es meccs lesz a keleti parton ami nem szokott jól elsülni.
Go Cards!!
Érdekesség hogy a FOX csatorna közvetíti a meccset és újítást vezettek be a múlt heti 49ers-Seahawks meccsen. Mégpedig azt hogy halkan zene megy a közvetítés alatt. (a nézők fogadtatása nem volt túl pozitív) Most a mi meccsünk alatt is ez lesz.
több mint 13 éve
catattack
3 520
jó kis videó, Timmy és Beanie futottak egy 40 yardos sprintet, hajszálnyival Tim győzött 😊Hagyta nyerni az öreget! 😊
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bt42ezeRQV4csongi
több mint 13 éve
jó kis videó, Timmy és Beanie futottak egy 40 yardos sprintet, hajszálnyival Tim győzött 😊http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bt42ezeRQV4
több mint 13 éve
Cardinalis
5 788
jó kis cikk Skeltonról: http://www.nydailynews.com/sports/football/2010/12/16/2010-12-16_former_fordham_quarterback_john_skelton_continues_to_prove_critics_wrong_in_the_.htmlFuculehet, hogy ő is egy űrlény 😉
Or, as WR Larry Fitzgerald put it, "John is like ... emotionless. Nothing, nothing flusters him."
remélem vasárnap is hozza a múltheti formáját, vagy tán még jobbat...
THIS IS THE WAY
több mint 13 éve
jó kis cikk Skeltonról: http://www.nydailynews.com/sports/football/2010/12/16/2010-12-16_former_fordham_quarterback_john_skelton_continues_to_prove_critics_wrong_in_the_.html
több mint 13 éve
Én is csak néztem, amikor olvastam a listát. DRC, Wilson, Fitz mind halovány volt idén. Faneca fogalmam sincs mivel érdemelné ki a Pro Bowlt... Graham, Feely és Rhodes viszont nem kérdés, ott lenne a helyük.A Pro Bowl szavazáson egyébként meg hat playa is top5-ben van a posztján a csapatunkból. Ebből jó ha 2-3 ott lesz... (Graham, Wilson, DRC, Dockett, Faneca (???), Fitz)csongiEzt reggel (vagyis hajnalban) olvastam, hát mókás
Főleg DRC, Wilson és Faneca, de igazából Larry sem produkál semmi extrát ilyen irányítók mellett nehéz is. Dockett is elég halvány. Rhodes-ot kéne betuszkolni nagyon megérdemelné és mondjuk Feeley-nek is ott lenne a helyeFucu
több mint 13 éve
A Pro Bowl szavazáson egyébként meg hat playa is top5-ben van a posztján a csapatunkból. Ebből jó ha 2-3 ott lesz... (Graham, Wilson, DRC, Dockett, Faneca (???), Fitz)csongiEzt reggel (vagyis hajnalban) olvastam, hát mókás
Főleg DRC, Wilson és Faneca, de igazából Larry sem produkál semmi extrát ilyen irányítók mellett nehéz is. Dockett is elég halvány. Rhodes-ot kéne betuszkolni nagyon megérdemelné és mondjuk Feeley-nek is ott lenne a helye
több mint 13 éve
Yahoo Sportson olvastam egy cikkben, hogy azt elemezték, hogy még egy 6-9-1-es négyes döntetlen is elképzelhető elviekben a csoportban , amivel a Niners menne PO-ba 😀Ehhez az utolsó heti csoportmeccseinken mindkettőn döntetlen kellene, aminek az esélye kb a lottóötössel egyenértékű 😀 Az viszont, hogy az utolsó hét előtt mind a négy csapat 6-9-cel álljon, nem is olyan elképzelhetetlen:
Rams veszít a Chiefs és a Niners ellen is (necces)
Hawks veszít a Falcons és Bucs ellen (ez mondjuk elég valószínű)
Niners veszít a Chargers ellen és megveri a Ramst (ez is meglehet)
mi pedig megverjük a Pantherst és a Cowboyst is. Na ez is elég necces 😊
A Pro Bowl szavazáson egyébként meg hat playa is top5-ben van a posztján a csapatunkból. Ebből jó ha 2-3 ott lesz... (Graham, Wilson, DRC, Dockett, Faneca (???), Fitz)
Az meg bosszant egyébként hogy ebben a szezonban alig volt meccs, amit leszedtem volna TYT-ről, hogy meglegyen az archívumban, de ez a Denver elleni pont ilyen lenne. Persze, hogy azóta se tette fel senki... 😕
több mint 13 éve
Jay Feelyt választották a hét special team játékosának.Gratula!
Ja és az is ritka, hogy egy Cards játékos szerepeljen a hét futójátékosa szavazáson (Hightower). Valószínű nem nyeri meg, de már ez is szép eredmény. Még ha ehhez egy másnaposan játszó és eleve nem túl acélos védelem is kellett 😊
több mint 13 éve
Spory
118
Én egyébként nagyon bírom Whizt, hogy szinte bármilyen helyzetben halál nyugodt. Még egyszer nem láttam kiabálni vagy hogy ideges lett volna.Na, köszi 😊 Valamiért olyan ismreős arca volt, de eddig nem esett le, hogy miért 😀
Na meg azért mert kiköpött Ed Harris 😊csongi
(De a többi kép is állat.)
több mint 13 éve
Whiz meglepően hamar, már ma kijelölte a következő meccs kezdő QB-ját, aki nem más mint Skelton 😊Sőt, ha jól értelmeztem az idei szezonban már végig ő fog kezdeni.
"Skelton will start next Sunday at Carolina, even if former starter Derek Anderson is cleared to play."
Talán végre megjött az esze, és nem erőlteti már Dereket.csongi
több mint 13 éve
a mai sajtótájékoztatóját érdemes megnézni, vicces ember, könnyű elnyomni egy két viccet egy győztes meccs után 😊FucuÉn egyébként nagyon bírom Whizt, hogy szinte bármilyen helyzetben halál nyugodt. Még egyszer nem láttam kiabálni vagy hogy ideges lett volna.
Na meg azért mert kiköpött Ed Harris 😊
http://sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/0901/nfl.super.bowl.xliii.separated.at.birth/content.5.html
Itt egyébként a többi összehasonlítás se gyenge: Polamalu - Slash, Warner - George Michael, Fitz - Ronaldinho 😀
több mint 13 éve
a mai sajtótájékoztatóját érdemes megnézni, vicces ember, könnyű elnyomni egy két viccet egy győztes meccs után 😊
több mint 13 éve
Whiz meglepően hamar, már ma kijelölte a következő meccs kezdő QB-ját, aki nem más mint Skelton 😊"Skelton will start next Sunday at Carolina, even if former starter Derek Anderson is cleared to play."
Talán végre megjött az esze, és nem erőlteti már Dereket.
több mint 13 éve
olvasgatva beugrott hogy Daryl barátunk elcseszett egy NFL rekordot (ez lett volna a kilencedik visszahordás TD), de lett helyette másik 😀Dockett TD-je volt a hatodik fumble megszerzése utáni TD. Eddig négy csapatnak sikerült öt alkalommal ez, többek között a '78-as Raiders és '65-ös 49ersnek.