Atlanta Falcons
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Jaja, pláne ha olyan szervezeti struktúrát akar Blank h GM alárendeltje a HC, akkor idény közben elkezdődhetne a GM-keresés és akk a Black Monday (tényleg ezt szabad mondani így BLM-es időkben?) után már az új GM kereshetné a HC-t.Ez lenne a logikus, évek óta arról van szó, hogy ezt a csapatot ketten viszik...Na és akkor most mi a terv? Koetterrel tank aztán év végén neki is pápá?Koetter v Morris.
nnntm
Meglátjuk mi lesz, ha nem jön össze legalább 5 győzelem én Dimitroff kirúgását sem zárnám ki.
empty taxiCan confirm @JeffSchultzATL reporting that Arthur Blank is expected to move on from Dan Quinn in the next 24 hours barring a change of heart. GM also under consideration for in-season change as well I'm told
— Jason La Canfora (@JasonLaCanfora) October 11, 2020
empty taxi
Gyurma Pappa
Madden hates me.
Ez lenne a logikus, évek óta arról van szó, hogy ezt a csapatot ketten viszik...Na és akkor most mi a terv? Koetterrel tank aztán év végén neki is pápá?Koetter v Morris.
nnntm
Meglátjuk mi lesz, ha nem jön össze legalább 5 győzelem én Dimitroff kirúgását sem zárnám ki.
empty taxiCan confirm @JeffSchultzATL reporting that Arthur Blank is expected to move on from Dan Quinn in the next 24 hours barring a change of heart. GM also under consideration for in-season change as well I'm told
empty taxi
Bieniemy és Saleh már névre is 😀 A többiek indoklása is meggyőző. Igazából bárki csak új legyen.Daboll 💪
nnntm
Azért komolyan gondolkodóba estem: mit igyak Quinn kirúgásának örömére?Mindent. Is.
empty taxi
Madden hates me.
Eszerint úgy se 😊FakkkkkkkkkkjeeeeeeeeeeeeQB Dan Quinn? Es mint HC, marad?
Breaking: #Falcons are firing QB Dan Quinn, per @JeffSchultzATL
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) October 11, 2020
Didn't take long after their last loss made them 0-5.
empty taxi
undisputedly
BREAKING: The Falcons reportedly plan to move on from head coach Dan Quinn.@TampaBayTre broke down the top candidates to replace Quinn. Who do you think should be Atlanta's next head coach?#FrontOffice33 | #InBrotherhood | #CARvsATL https://t.co/LO0xnMlLjB
— The Draft Network (@TheDraftNetwork) October 11, 2020
Madden hates me.
BoBot gyorsba meg lehetne szerezni!A kis piszok rajtuk éled ki a nemlétező dühød 😛 😉
ulpianus
FakkkkkkkkkkjeeeeeeeeeeeeQB Dan Quinn? Es mint HC, marad?
Breaking: #Falcons are firing QB Dan Quinn, per @JeffSchultzATL
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) October 11, 2020
Didn't take long after their last loss made them 0-5.
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Kicsit kitérő kérdés, de igazából annyira nem. Nem értek hozzá, azért kérdezem.Blokkolási séma, play hívás, O-Line coach, maguk a játékosok, sok dologtól lehet.
Ha a blokkolás miatt gyenge a futójáték, az kinek a hibája?
nnntm
Ha a blokkolás miatt gyenge a futójáték, az kinek a hibája?
Beregelsz több accountot 😉BoBot gyorsba meg lehetne szerezni!Hogyan lehet többször lájkolni egy kommentet?
ulpianus
akdestroyer
Madden hates me.
BoBot gyorsba meg lehetne szerezni!Hogyan lehet többször lájkolni egy kommentet?
ulpianus
Na és akkor most mi a terv? Koetterrel tank aztán év végén neki is pápá?Koetter v Morris.
nnntm
empty taxi
Can confirm @JeffSchultzATL reporting that Arthur Blank is expected to move on from Dan Quinn in the next 24 hours barring a change of heart. GM also under consideration for in-season change as well I'm told
Madden hates me.
Állat vagyok, ami enni kér...
Koetteren látszik h nagyon sokat készült erre a szezonra, ilyen diverzifikált playbookja még sose volt, mint idén. Ha lenne vmi védelemre hasonlító, akkor esetleg ebből még többet lehetne látni. Én a coaching staffból őt érzem most legkevésbé gyenge láncszemnek.Mondjuk nem mintha Koetter kirúgása nem érneNa és akkor most mi a terv? Koetterrel tank aztán év végén neki is pápá?Koetter v Morris.
nnntm
empty taxi
nnntm
Nyilván azon múlik h ki lesz az új HC h marad-e jövőre.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Mondjuk nem mintha Koetter kirúgása nem érneNa és akkor most mi a terv? Koetterrel tank aztán év végén neki is pápá?Koetter v Morris.
nnntm
empty taxi
Na és akkor most mi a terv? Koetterrel tank aztán év végén neki is pápá?Koetter v Morris.
nnntm
Madden hates me.
Gyorsan fog DC állást találni magának ide a bökőt 😛Arra még lehet jó
dande