Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

minden jót öreg! $$$
több mint 5 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
Matty és Tru visszatérhetnek.
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
"Hiába köszönheti az atlantai franchise a Mike Smith-Thomas Dimitroff duónak a Falcons történelmének legsikeresebb 5 évét, ha ez az 5 év mindössze egyetlen egy NFC konferenciadöntőt ért. A Falconsnál évek óta azt hangoztatja Arthur Blank, a tulajdonos, maga Dimitroff, az általános igazgató, de a játékosok is, hogy az adott szezon csak akkor értékelhető pozitívan, ha az egy Super Bowl részvétellel fejeződik be. Kétségtelen, hogy Atlantában idén Tony Gonzalez tényleges visszavonulásával egy korszak fog véget érni, így nem csoda, hogy Dimitroffék mindent egy lapra feltéve, a „Super Bowl or Bust” szlogennel ugrottak neki a 2013-as idénynek...
... egy csúcsra törni kívánó klub egyszerűen nem engedheti meg magának azt, hogy abban a ligában, ahol amúgy is borzasztóan gyorsan cserélődnek a csapatok játékosállományai, illetve minden évben hatalmas mennyiségű tehetségből lehet válogatni, ne legyen képes kiépíteni magának 2-3 évnél tovább egy olyan keretet, ahol 3-4 komolyabb sérülés akkora fejetlenséget okoz, mint amekkorát idén látunk náluk...."

Ez csak úgy eszembe jutott. Amúgy kb egy hónap híján pontosan 6 éves írás egy sokat megélt divatdrukker ( 😋) tollából . És akkor most mindenki gondoljon bele az elmúlt másfél szezonba. Én elgondolkodtam...

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
azt azért jó látni, hogy Tevin jól érzi magát San Franciscóban.

mehet a bandwagon a 49ersre
shawnka
amíg a SB-győzelmünket elszórakozó Shanny a HC, én előbb szurkolok a Saintsnek vagy a Patsnek, mint nekik, Tevin ide vagy oda
bergerdani
Nagyon szórakoztató, szép játékot játszik a 49ers. Roppantul szimpatikusak nekem.
Ha anno Arthur úgy gondolkodik, hogy Shanny-t teszi meg HC-nak 1 év után és DQ lapát( mert ugye előbbinek sokkal nagyobb része volt a sikerben), akkor mostanra elképzelhető, hogy van egy gyűrűnk.

több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!

shawnka
amíg a SB-győzelmünket elszórakozó Shanny a HC, én előbb szurkolok a Saintsnek vagy a Patsnek, mint nekik, Tevin ide vagy oda
bergerdani
Köszönjük 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Kemal megsérült vagy csere lett vagy miszösz a nulla fantasy pont?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

shawnka

Mindig jövőre
több mint 5 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider
Blank nyilatkozott!
Ez a csapat 2019-ben olyan szar, hogy mindegy ki vezeti a hátralévő fordulókban, így Quinn marad!🤔😂
6atos
Ez komoly?
Mert viccnek durva lenne.
akdestroyer
 www.atlantafalcons.com/news/arthur-blank-on-current-state-of-falcons-i-m-extraordinarily-disappointed

Quinn még marad, mert túszul ejtette a csapat lelkét a #Brotherhood-dal. Egész okos....
Kenji
minta franchise....
több mint 5 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
Nyugi Blank úr csak a biztos tankolásra megy rá, nehogy az új edzővel nyerjen a csapat 🤣
több mint 5 éve
Kapják be a f*szomat

több mint 5 éve
Kenji Atlanta Falcons 642
Blank nyilatkozott!
Ez a csapat 2019-ben olyan szar, hogy mindegy ki vezeti a hátralévő fordulókban, így Quinn marad!🤔😂
6atos
Ez komoly?
akdestroyer
 www.atlantafalcons.com/news/arthur-blank-on-current-state-of-falcons-i-m-extraordinarily-disappointed

Quinn még marad, mert túszul ejtette a csapat lelkét a #Brotherhood-dal. Egész okos....
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Blank nyilatkozott!
6atos
Ez komoly?

több mint 5 éve
Blank nyilatkozott!
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

több mint 5 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/72882606_2334164883376105_3368529806437122048_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=lsegc-qUFhsQ7kNvgFlgOy-&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=ArCEooTZ9XJKBzck5foL_HN&oh=00_AYABOCrY0AKESOk9o60ifY9TUlH2eou7W9_CmCEk0UvZ1g&oe=674BC2A6
573.713 Aufrufe · 10.000 Reaktionen | . | By NFL Memes | Facebook

Ez a csoport csupa móka
több mint 5 éve
Márcsak két és fél negyed... 🤞

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Vannak érdekes felvetések 28.-ig.
DV Camp Ravens 5.pick
Trufant Eagels 3. pick
Mack Petriots 5. 6. pick
Vic Colts 7. pick
Freeman Texans 4.pick
Takk Browns Avery csere.

Kíváncsi leszek kitől válunk meg de állítólag Victől nehéz szabadulni ... Kutyának se kell😂😂😂
6atos
Sehol sem lattam, hogy Beasleyt szoba hoztak volna velunk kapcsolatba, es nem is latom sok eselyet, tul szar, plusz tul sokat keres. Ha csak elobbi lenne gond, akkor meg latnam is, hogy Ballard megprobalkozik valami trutyi pickert vele, mert hatha, anno nagy tehetsegkent erkezett a ligaba, de ekkora fizetessel viszont nem hinnem, hogy lehet realitasa.
Stez
senki nem fogja elvinni ennyi pénzért.
A fent említetteknek meg nem adok sok sanszot.Sokat kereső játékosok azért.

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
DV Camp Ravens 5.pick
Trufant Eagels 3. pick
Mack Petriots 5. 6. pick
Vic Colts 7. pick
Freeman Texans 4.pick
Takk Browns Avery csere.

Kíváncsi leszek kitől válunk meg de állítólag Victől nehéz szabadulni ... Kutyának se kell😂😂😂
6atos
Sehol sem lattam, hogy Beasleyt szoba hoztak volna velunk kapcsolatba, es nem is latom sok eselyet, tul szar, plusz tul sokat keres. Ha csak elobbi lenne gond, akkor meg latnam is, hogy Ballard megprobalkozik valami trutyi pickert vele, mert hatha, anno nagy tehetsegkent erkezett a ligaba, de ekkora fizetessel viszont nem hinnem, hogy lehet realitasa.

több mint 5 éve
DV Camp Ravens 5.pick
Trufant Eagels 3. pick
Mack Petriots 5. 6. pick
Vic Colts 7. pick
Freeman Texans 4.pick
Takk Browns Avery csere.

több mint 5 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Na, tankolas lesz ebbol? Mondjuk ennek a Falconsnak nem tenne rosszat egy top5-os jatekos, az tuti.
Stez
Ha összeveretnék Matty apát, vasvillával üldöznék ki a komplett vezetőséget Georgiaból. Kár, hogy Benkert sérült, megnézném mit tud élesben, ha már ez a helyzet..ami.

Amúgy nézi valaki DQ búcsúmeccsét? Vagy Red Zone napot tartunk?
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, tankolas lesz ebbol? Mondjuk ennek a Falconsnak nem tenne rosszat egy top5-os jatekos, az tuti.

több mint 5 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Etling az aktív keretben. Schaub megmutathatja vasárnap miért van még mindig itt. | Hogy harcban maradjunk a jó draftpickért. |
több mint 5 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Peach, tényleg minden szavaddal csak egyetérteni tudok.
több mint 5 éve
Ha kifizeted julio mellé sanut, első körben nem hozod el ridleyt, tök fölösleges. Illetve ha van 3 ilyen szintű WR, akkor nem fizetsz meg veterán RB-t, mert baszott O-heavy lesz a keret, fusson egy középső körös RB bohóc pénzert. Beasleyt nem tartom 15M-ért, ha nem tudom használni. Sombrerónak nem adok évi 4-5 misit, pláne ha tervezek oda draftolni. Csak így ami fejből jön, mint butaság.

Trufantot én pont megfizettem volna.
gabokocka
Namost ugye azt mondják az okosok, hogy kész contender csapatba bpa draftolsz nem pedig needre. A ridley pickkel gyakorlatilag biztos volt, hogy az első adandó alkalommal kilépünk a sanu szerződésből. Dimmyék boardján meg ridley volt a bpa. A freeman dologban lehet igazad van, de mivel ő is a dimmy gyereke megadta neki a lóvét, hogy egybe tartsa a bagázst. Utólag hiba volt, de megtudom érteni miért tette. A beasley 5. évben és az idei offseasonben egyetértünk, ezek el lettek baszva. Amúgy olvass vissza ha gondolod, károgtam előre eleget érezve a bajt. De ki az aki nem hibázik ha csinál valamit? - kérdem én. Szóval nálam dimitroff maradna, pefig közel sem tökéletes de mióta itt van a talent level mindig rendben volt a csapatban.