Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Amúgy csak nekem van olyan érzésem és ezzel együtt egy gyomorrontásra hasonlító élményem, hogy a tavalyi és az idei szezon kísértesien hasonlít mike smith utolsó két évére?Azért ennek van szakmai oka. Hiába a nagyszerű nevekből álló O, ha egyszerűen üres már a rendszer. Igen mindig kiürül a Falconc rendszere, és azt érzi Quinn, hogy váltani kell, de ez nehezen megy.
peach
Nekem azért nincs, mert egyik szemszögből un. elvi hibák vannak a játékaitokban, melyek viszont másik szemszögből tekinthetőek mélyen gyakorlatiaknak is. Ez a fából vaskarika azt jelenti, hogy az OC nek határozott elképzelése van arról, hogy mit is kéne játszani, de ez nem izlik a csapatnak... leginkább a falnak, a futónak és nyílván Mattynek. A falcons páros ütemű csapat volt a dolgok korábban kettőre és négyre történtek, most 2-3-4 re. Ezt rohadt nehéz megtanulni, főleg, hogy sok a 3. A jóhír, hogy ez javítható. Ha a szezon végére javul kia, akkor meg már minek váltani. Amúgy ez egy rohadt nagy vállalás, és, ha összejön, akkor nagy bajban lesz megint minden DC. Mindenesetre én Quinnt mindig várom vissza.
több mint 5 éve
Amúgy csak nekem van olyan érzésem és ezzel együtt egy gyomorrontásra hasonlító élményem, hogy a tavalyi és az idei szezon kísértesien hasonlít mike smith utolsó két évére?Nem, én is ugyanazt a bizsergető melegséget érzem, ha nézem a meccseiteket
peach
több mint 5 éve
Amúgy csak nekem van olyan érzésem és ezzel együtt egy gyomorrontásra hasonlító élményem, hogy a tavalyi és az idei szezon kísértesien hasonlít mike smith utolsó két évére?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Utolsó OFF: viszont ismerek még Szegeden hardcore Falcons fant, a tévés vízilabda meccseken Ő szokott szakkommentátorkodni.Össze jön itt egy jó kis meccs nézés majd 🤣OFF: ez az ,Szeged power!Földim 😊SzegedMakó? Amúgy azt mondtam, hogy hc váltás nem lesz idén. Meg azt is, hogy a titans és a texans ellen is kikapunk. Módosítok. Ha dimmy itt szezont akar menteni vmit lépni kell, mert ez annyira szar volt, hogy ebből a spirálból szvsz nincs visszaút...De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Utolag kicsit batornak erzem a fogadast, amit a Cowboys es a Packers szurkolo haverokkal kotottem, hogy akinek a legrosszabb a csapata, az veszi a talca sort Super Bowlra
nnntmTe nem contis vagy?? 🤣De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Utolag kicsit batornak erzem a fogadast, amit a Cowboys es a Packers szurkolo haverokkal kotottem, hogy akinek a legrosszabb a csapata, az veszi a talca sort Super Bowlra
nnntm
Midnight
peach
Midnight
peach
kolok1972
Midnight
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Össze jön itt egy jó kis meccs nézés majd 🤣OFF: ez az ,Szeged power!Földim 😊SzegedMakó? Amúgy azt mondtam, hogy hc váltás nem lesz idén. Meg azt is, hogy a titans és a texans ellen is kikapunk. Módosítok. Ha dimmy itt szezont akar menteni vmit lépni kell, mert ez annyira szar volt, hogy ebből a spirálból szvsz nincs visszaút...De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
nnntmTe nem contis vagy?? 🤣De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
nnntm
Midnight
peach
Midnight
peach
kolok1972
több mint 5 éve
OFF: ez az ,Szeged power!Földim 😊SzegedMakó? Amúgy azt mondtam, hogy hc váltás nem lesz idén. Meg azt is, hogy a titans és a texans ellen is kikapunk. Módosítok. Ha dimmy itt szezont akar menteni vmit lépni kell, mert ez annyira szar volt, hogy ebből a spirálból szvsz nincs visszaút...De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Midnight
nnntm
Midnight
peach
Midnight
peach
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Földim 😊SzegedMakó? Amúgy azt mondtam, hogy hc váltás nem lesz idén. Meg azt is, hogy a titans és a texans ellen is kikapunk. Módosítok. Ha dimmy itt szezont akar menteni vmit lépni kell, mert ez annyira szar volt, hogy ebből a spirálból szvsz nincs visszaút...De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Midnight
nnntm
Midnight
peach
Midnight
több mint 5 éve
Midnight
1 233
SzegedMakó? Amúgy azt mondtam, hogy hc váltás nem lesz idén. Meg azt is, hogy a titans és a texans ellen is kikapunk. Módosítok. Ha dimmy itt szezont akar menteni vmit lépni kell, mert ez annyira szar volt, hogy ebből a spirálból szvsz nincs visszaút...De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Midnight
nnntm
Midnight
peach
több mint 5 éve
Ezért kár volt ellenünk nyernetek. 😉 Lehet akkorár Quinn menne.. Meg szegény J is így hosszabbított...
több mint 5 éve
Makó? Amúgy azt mondtam, hogy hc váltás nem lesz idén. Meg azt is, hogy a titans és a texans ellen is kikapunk. Módosítok. Ha dimmy itt szezont akar menteni vmit lépni kell, mert ez annyira szar volt, hogy ebből a spirálból szvsz nincs visszaút...De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Midnight
nnntm
Midnight
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Continentalnal dolgozó 🤣 anno én is így fogadtam munkatarsakkal és ugyan ez a 2 csapat ellen 🤣Mi vagyok?De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Midnight
nnntm
Midnight
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Mi vagyok?De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
Midnight
nnntm
Midnight
több mint 5 éve
Midnight
1 233
De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
nnntm
Te nem contis vagy?? 🤣De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
nnntm
több mint 5 éve
Nothing serious, pillanatnyi indulat.Ez a csapat olyan, mint az élet: szar.that's deep bro, minden oké?
empty taxi
shawnka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nnntm
932
De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.Jo latni hogy valaki remenykedik, nem tudok elkepzelni innen fordulatot.
Midnight
több mint 5 éve
Ez a csapat olyan, mint az élet: szar.that's deep bro, minden oké?
empty taxi
több mint 5 éve
Ez a csapat olyan, mint az élet: szar.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Midnight
1 233
De legalább most nem dobott Matty int-et 🤣, de a viccet félre téve van még remény azért a második fél idő nem volt annyira szörnyű a D# részéről, csak a támadókkal kell valamit kezdeni.
több mint 5 éve
Semmi tűz nincs a csapatban. Quinn amióta DC is, teljesen befosult a védelem, HC-ként értékelhetetlen, Koetter helyett az is jobb lenne, ha ask Madden módban hívnánk a playeket. Ryan döntésképtelensége hétről-hétre egyre bosszantóbb.Jövő héten Houston, tudjátok mi történt ott 2 éve.
több mint 5 éve
Amúgy Kellen Moore
több mint 5 éve
Tegnap italon voltam ☺️Újra itt? 😀Bazdki nem jut eszembe, hogy mit jelent a re. Pedig annó cs1. 6ban mindig így köszöntünk...Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
twitter.com/Big_Fish75/status/1177368029090504704?s=19
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
peach
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Újra itt? 😀Bazdki nem jut eszembe, hogy mit jelent a re. Pedig annó cs1. 6ban mindig így köszöntünk...Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
peach
több mint 5 éve
Bazdki nem jut eszembe, hogy mit jelent a re. Pedig annó cs1. 6ban mindig így köszöntünk...Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa