Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Mivel mi is érintettek vagyunk az ügyben, a Jags topikba már beraktam ezt, de ide is betenném. Lehet a probléma a rendszerben van, nem az emberekben? Úgy tűnik, akinek a védelemben Seahawks kötödése van, és nem Robert Salehnek hívják, annak nincsenek jó hetei eddig.Na kb erről írtam a Raiders topicban.
twitter.com/mookiealexander/status/1181695532336439296
Szegény Emptyt a sors kétszer veri az ügyben(Quinn és Bradley).
iktriad
több mint 5 éve
Mivel mi is érintettek vagyunk az ügyben, a Jags topikba már beraktam ezt, de ide is betenném. Lehet a probléma a rendszerben van, nem az emberekben? Úgy tűnik, akinek a védelemben Seahawks kötödése van, és nem Robert Salehnek hívják, annak nincsenek jó hetei eddig. twitter.com/mookiealexander/status/1181695532336439296
Szegény Emptyt a sors kétszer veri az ügyben(Quinn és Bradley).
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Ti erről amúgy mit gondoltok?Azt, hogy a legérdekesebb az egészben, hogy ez a D 4 éve együtt van és évről-évre egyre rosszabb. Ha hozzáveszem a 13-14es seahawks védelmet is akkor nekem az jön ki, hogy quinnt szarrá elemezték az évek alatt ő pedig nem tud változni. Vagy ha tud, akkor leoktatni nem tudja.
fuzovelkifele.com/2019/10/dan-quinn-szegyellheti-magat/
Helmut Zimmer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ti erről amúgy mit gondoltok?Röviden:
fuzovelkifele.com/2019/10/dan-quinn-szegyellheti-magat/
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=vDvPibUdNzM
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ti erről amúgy mit gondoltok?fuzovelkifele.com/2019/10/dan-quinn-szegyellheti-magat/
több mint 5 éve
A Bucs kibaszta Deone Bucannont.Nincs elég agyatlan a védelemben, kell még egy 😀
Rá kéne mennünk, én imádtam a Cardsban a csávót.
shawnka
Madden hates me.
több mint 5 éve
A Bucs kibaszta Deone Bucannont.még a végén kiszorítani Campbellt..
Rá kéne mennünk, én imádtam a Cardsban a csávót.
shawnka
több mint 5 éve
A Bucs kibaszta Deone Bucannont. Rá kéne mennünk, én imádtam a Cardsban a csávót.
több mint 5 éve
Creepy
890
Tfh. kibasszuk Quinnt ma, és interim HC lesz Morris/Mularkey/Koetter/...Legyen Koetter, abból 1-15 lesz. ❤️
Mondjuk 1-4-ből lesz egy 8-8 és maradhat végleges HC az interim, nah akkor húznánk le végleg a WC-n Matty karrierjét.
empty taxi
több mint 5 éve
Tfh?
több mint 5 éve
Tfh. kibasszuk Quinnt ma, és interim HC lesz Morris/Mularkey/Koetter/...Mondjuk 1-4-ből lesz egy 8-8 és maradhat végleges HC az interim, nah akkor húznánk le végleg a WC-n Matty karrierjét.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Bezzeg redskinsék nem szaroznak...Blank a kirúgás napján is csókolgatta Smith-t most se lesz másképp. Ezt a szezont végigszopjátok így. 7-9, csak hogy jó legyen a draft
peach
több mint 5 éve
Bezzeg redskinsék nem szaroznak...
több mint 5 éve
twitter.com/DOrlandoAJC/status/1180974900946833414
Madden hates me.
több mint 5 éve
nnntm
932
Ha elit csapatlett volna az, tullep a pofonon. Az a Falcons szerintem inkabb jocskan tulteljesitett, Ryan szarnyalt, az offense-nek kb minden osszejott. De befasult a csapat, ami Quinn hibaja, meg ugy is, hogy az a donto az alapboo bravur volt.A Chiefs utáni hat meccsen kb. 40 pontot átlagolt az offense és rögtön a meccs elején elhúztunk mindig, ezt nem lehet másra fogni, mint az egyetlen és megismételhetetlen zseni Shanahanre.
Stez
Én el sem hittem, amit látok, minden meccs elé úgy ültem le, hogy biztos a győzelem, még a Super Bowl előtt sem kételkedtem egy cseppet sem, csak vártam az eredményhirdetést. Sosem láttam olyan meggyőző csapatot, nemhogy Falconst, hirtelen nem tudnék olyan csapatot mondani az elmúlt 7 szezonból, aki ennyire dominált. Oké, Panthers egy évvel előtte.
De nem dinasztiáról beszéltem, csak egy csapatról, aki egyszer nagyon összeállt. Ha előbbit értetted, akkor azzal egyetértek, ez nem korszakos dolog volt. Így pedig főleg nem, ami a sztori vége.
több mint 5 éve
Creepy
890
Holnap mindenki meg fogja verni, ugye? 😢Watt természetesen bohócot csinált belőle. GG.
twitter.com/WSchweitzer71/status/1180255211652292608?s=19
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
Sark alatt csak a 3. negyedben volt vakon az O, amin mindig fel voltam háborodva..mostmár úgy vagyok vele, hogy ennyi kiesés elmegy. Szomorú idők ezek.Az a durva, hogy hétről-hétre egy szarabb az egész. Nemtudom ezt a mait hogy tudjuk majd jövő héten alul múlni... és azután, és azután stb... 😀Ma 3. negyedet kivéve haladt az O, tőlük is jöhet a betli.
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Ryan ha nem nyer sb-t nem lesz hof (lehet még úgy se) , márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem fog.Szerintem hof lesz. Nagyon sokat nem beszélnek róla mert a csapat nem kiemelkedő, de attól függetlenül döntőgeti a rekordokat. Csak nincs úgy fel kapva mint mondjuk Mehomes vagy Luck (volt). Lehet hogy nem róla szólnak mindig a szezonok, de szerintem simán hof lesz. Most is kb csak ő tudja tartani a tempót Mehomes-al, persze az is igaz hogy van neki egy JJ-e, Sanu-ja és egy Ridley-je (ill. régen egy White-ja) de attól függetlenül egy jó irányító.
peach
több mint 5 éve
Az a durva, hogy hétről-hétre egy szarabb az egész. Nemtudom ezt a mait hogy tudjuk majd jövő héten alul múlni... és azután, és azután stb... 😀Ma 3. negyedet kivéve haladt az O, tőlük is jöhet a betli.
peach
Madden hates me.